418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Igazából tényleg fos egy megfogalmazás.
  • SovereignXY
    Dettó.
  • Szpecnyaz
    Most komolyan? Mi nem értelmezhető abban hogy "minimum 4es tankkal"?
    A minimum szó jelentése egyértelmű, minimum, ergo a legkisebb. Gondolom a 4es alatt senki se 4es szexre, vagy 4es osztályzatra fog gondolni. A tank szintén egyértelmű, senki se a tartályra fog asszociálni.
    Józan ésszel fel nem bírom fogni, hogy ebben az egyszerű kiírásban mi az amit ennyire nehezen lehet értelmezni.
  • foxbat88fx
    igen... elég balfaszul van megfogalmazva...
    dehát a WG meg az értelem.... két külön fogalom
    olyan mint én meg a józanság
  • voroshenri
    Direkt elmentem a worldoftanks.eu-ra elolvasni a kiirast. Szvsz nagyon zavaro, ahogy megfogalmaztak:
    Objective: Destroy 30 enemy vehicles over 24 hours. A kovetkezo sorban meg
    Conditions: Only vehicles of tier IV and above count.
    En innen siman ugy ertelmeznem, hogy minimum tier 4-eseket kell kiloni hogy meglegyen az event...
  • virkir
    Igen
  • foxbat88fx
    mostantól minden szart bele kell majd írnod a banner-ba.... nem irigyellek
  • foxbat88fx
    majdnem megkérdeztem ez mi?
    ez adja a 3nap prémet?
    ütős ebben a melegben a sör
  • popey8
    Ezen besírtam:D
  • Cs3
    Ha jó, akkor jó. Én feladtam, meg már tudom miről szól az event. Mivel még úgy eltart pár hétig a dolog, lesz még betérő ide bőven, hogy T4 micsoda.
  • Master91
    Csak szerintem kéne nerfelni a revolveres genyókat ?
  • GabeE3e
    De ő csak Times New Roman-ba érti az írott szöveget, javítsd kérlek.
  • stoppos
    Igy kell majd mutogatni a banerre.

• Szpecnyaz
    Igazából pont ez van most is.
  • madmanic
    Tehát a feladat:

30 darab ellenséges tankot kell megsemmisíteni, legalább négyes szintű tankokkal, 24 óra alatt, ami reggel 7 től számol.

24 óránként csak egyszer teljesíthető.
  • stoppos
    Te komám nem azért voltál ekézve, amit leírsz - hiába is a sértett hang - hanem mert nem tudsz értelmezni egy összetett mondatot.
  • Cs3
    Mert te zseni vagy, felette állsz az emberek 99%-nak. Aki meg ennyire kimagaslik a tömegből az meg megengedhet magának nyilvánosan is olyan tulajdonságokat, mint a szerénység.
  • madmanic
    Ne foglalkozz vele..

Tegnap engem osztott ez a pár bohóc ugyanez miatt, mert kérdezni mertem ahelyett, hogy a worldoftanks.eu t bújtam volna..

Tudod, ők profi játékosok.. Bizony.. Klánban is vannak, meg minden.. Sőt, néha még a bannerbe is írhatnak, akkora istencsászárok..

Nem kell reagálni, elkussolnak..
  • Cs3
    Olvastam bannert. Kérlek javítsátok úgyhogy, hogy "Nem.... 30 tankot, minimum 4-es tankokkal játszva....

Így talán egyértelműbb.
  • Szpecnyaz
    Nem hogy az artyk, de még a TD-k miatt se volt sírás a héten :D.
  • lammaer
    Hát ja, favban sincs már rég, most csak bekukkantottam, és látom megint ez van a legtetjén :D
  • lammaer
    Nekem valahogy teljesen egyértelmű volt az a kék szöveg, amit itt a bannerban kiírtak (nyaralni voltam).

Pl ha kételyeim lennének hogy most a 4es vagy5ös tank kell, akkor fognám és beülnék egy 8-asba, mert az biztos jó.
    Erre itt rágják a szart ezen...
  • stoppos
    Legalább van egy kis állandóság az életedben. Benézel és láthatod, hogy rendben van a világ. :)

Amióta nerfelték az artykat úgyis unalmasak a hétfők.
  • Roger6
    Feltettem.

Miért gondolkodtam volna el? A legkisebb T7 amit húzok. Pont így készül a statisztika, mint ahogy te leírtad, és kb. ennyire is igaz.
  • Szpecnyaz
    De teszem azt hogy képes felmenni a főoldalra és elolvasni hogy mégis mi van. Netán elolvassa a bannerban lévő kiírást.
    Ha valaki erre nem képes akkor az az ő baja, vagy csak szimplán értelmi fogyatékos.
  • Trucker39
    Egyre jobban tetszik ez a napi 50 k xp küldetés.

• Cs3
    Tegye fel a kezét az aki amikor először hallott erről az eventről nem gondolkozott el róla, hogy ez most hogy is van.

Na pontosan ugyanúgy elgondolkozik az is akinek bal- vagy jószerencséje okán csak pár napos/hetes késéssel olvasta, mert teszem azt nem volt lehetősége kockulni.
  • zoltanblau
    Mert ki lehet lőni több tankkal is ugyanazt ? :D Sokminden változott tegnap óta mióta fenn voltam :S
  • Roger6
    Nem akartam írni, mert parasztnak hisznek, de az agyam eldobom, hogy ennyi nap után is még ez a téma baszki. Hihetetlen...
  • Szpecnyaz
    Hát ha egyszer ennyire bonyolult :D.
  • Pares
    Na akkor még egyszer és utoljára: Nem számít milyen tierű tankot lősz ki, nem számít hány tankkal lövöd ki, csak mindegyik általad használt tank tier 4-nél nagyobb legyen. Ennyi.
  • lammaer
    Hihetetlen hogy még mindig ezen a napi 300ks dolgon rugóznak az emberek... és még szidják a siemkákat hogy hülyék...
  • madmanic
    nm
  • Pares
    Tök mindegy, milyen tankot nyírsz ki, az a fő hogy a TE tankod legyen tier 4-nél nagyobb!
  • GabeE3e
    t4-vagy nagyobb tankkal kell menni, ezen most mit nem lehet érteni?.
  • Cs3
    Köszönöm
  • madmanic
    Az összeset számolja.
  • voivod32
    Szpecnyazék így értették. De a hívatalos lapon az van, hogy csak a mi 4-es tankok számítanak. De milyen 4-es? Az enyém, vagy amit kilövök? Mert nem egyértelmű...
  • Cs3
    Neked kell min T4-nek lenned az áldozatok lehetnek kisebbek is. Tegnap este volt először annyi időm, hogy a 300k-ért játsszak, írogattam is, hogy mennyit öltem, de egyértelműen beleszámolja a 30-ba a T4 alattiakat is.

Viszont nekem is lenne ezzel kapcsolatban kérdésem, ami nem volt egyértelmű tegnap számomra, hogy 1 tankkal kell 30-at csinálni, vagy minden tankkal való ölést számolja. Szóval csak játszik az ember, duplázgat mindennel, oszt egyszer csak meg lesz a 30?
  • SovereignXY
    Én úgy vettem ki, hogy min tier 4est kell kilőni. Mert az van, hogy feltételek: és tier 4 és felette + még vmi. de már nem is találom úgy leírva...