418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #247678 Igazából tényleg fos egy megfogalmazás. -
SovereignXY #247677 Dettó. -
Szpecnyaz #247676 Most komolyan? Mi nem értelmezhető abban hogy "minimum 4es tankkal"?
A minimum szó jelentése egyértelmű, minimum, ergo a legkisebb. Gondolom a 4es alatt senki se 4es szexre, vagy 4es osztályzatra fog gondolni. A tank szintén egyértelmű, senki se a tartályra fog asszociálni.
Józan ésszel fel nem bírom fogni, hogy ebben az egyszerű kiírásban mi az amit ennyire nehezen lehet értelmezni. -
foxbat88fx #247675 igen... elég balfaszul van megfogalmazva...
dehát a WG meg az értelem.... két külön fogalom
olyan mint én meg a józanság -
voroshenri #247674 Direkt elmentem a worldoftanks.eu-ra elolvasni a kiirast. Szvsz nagyon zavaro, ahogy megfogalmaztak:
Objective: Destroy 30 enemy vehicles over 24 hours. A kovetkezo sorban meg
Conditions: Only vehicles of tier IV and above count.
En innen siman ugy ertelmeznem, hogy minimum tier 4-eseket kell kiloni hogy meglegyen az event... -
virkir #247673 Igen
-
foxbat88fx #247672 mostantól minden szart bele kell majd írnod a banner-ba.... nem irigyellek
-
foxbat88fx #247671 majdnem megkérdeztem ez mi?
ez adja a 3nap prémet?
ütős ebben a melegben a sör
-
Ezen besírtam:D -
Cs3 #247669 Ha jó, akkor jó. Én feladtam, meg már tudom miről szól az event. Mivel még úgy eltart pár hétig a dolog, lesz még betérő ide bőven, hogy T4 micsoda. -
Csak szerintem kéne nerfelni a revolveres genyókat ? -
De ő csak Times New Roman-ba érti az írott szöveget, javítsd kérlek.
-
stoppos #247666 Igy kell majd mutogatni a banerre.
-
Szpecnyaz #247665 Igazából pont ez van most is. -
madmanic #247664 Tehát a feladat:
30 darab ellenséges tankot kell megsemmisíteni, legalább négyes szintű tankokkal, 24 óra alatt, ami reggel 7 től számol.
24 óránként csak egyszer teljesíthető. -
stoppos #247663 Te komám nem azért voltál ekézve, amit leírsz - hiába is a sértett hang - hanem mert nem tudsz értelmezni egy összetett mondatot. -
Cs3 #247662 Mert te zseni vagy, felette állsz az emberek 99%-nak. Aki meg ennyire kimagaslik a tömegből az meg megengedhet magának nyilvánosan is olyan tulajdonságokat, mint a szerénység. -
madmanic #247661 Ne foglalkozz vele..
Tegnap engem osztott ez a pár bohóc ugyanez miatt, mert kérdezni mertem ahelyett, hogy a worldoftanks.eu t bújtam volna..
Tudod, ők profi játékosok.. Bizony.. Klánban is vannak, meg minden.. Sőt, néha még a bannerbe is írhatnak, akkora istencsászárok..
Nem kell reagálni, elkussolnak.. -
Cs3 #247660 Olvastam bannert. Kérlek javítsátok úgyhogy, hogy "Nem.... 30 tankot, minimum 4-es tankokkal játszva....
Így talán egyértelműbb. -
Szpecnyaz #247659 Nem hogy az artyk, de még a TD-k miatt se volt sírás a héten :D. -
lammaer #247658 Hát ja, favban sincs már rég, most csak bekukkantottam, és látom megint ez van a legtetjén :D -
lammaer #247657 Nekem valahogy teljesen egyértelmű volt az a kék szöveg, amit itt a bannerban kiírtak (nyaralni voltam).
Pl ha kételyeim lennének hogy most a 4es vagy5ös tank kell, akkor fognám és beülnék egy 8-asba, mert az biztos jó.
Erre itt rágják a szart ezen... -
stoppos #247656 Legalább van egy kis állandóság az életedben. Benézel és láthatod, hogy rendben van a világ. :)
Amióta nerfelték az artykat úgyis unalmasak a hétfők. -
Feltettem.
Miért gondolkodtam volna el? A legkisebb T7 amit húzok. Pont így készül a statisztika, mint ahogy te leírtad, és kb. ennyire is igaz. -
Szpecnyaz #247654 De teszem azt hogy képes felmenni a főoldalra és elolvasni hogy mégis mi van. Netán elolvassa a bannerban lévő kiírást.
Ha valaki erre nem képes akkor az az ő baja, vagy csak szimplán értelmi fogyatékos. -
Egyre jobban tetszik ez a napi 50 k xp küldetés.
-
Cs3 #247652 Tegye fel a kezét az aki amikor először hallott erről az eventről nem gondolkozott el róla, hogy ez most hogy is van.
Na pontosan ugyanúgy elgondolkozik az is akinek bal- vagy jószerencséje okán csak pár napos/hetes késéssel olvasta, mert teszem azt nem volt lehetősége kockulni. -
zoltanblau #247651 Mert ki lehet lőni több tankkal is ugyanazt ? :D Sokminden változott tegnap óta mióta fenn voltam :S -
Nem akartam írni, mert parasztnak hisznek, de az agyam eldobom, hogy ennyi nap után is még ez a téma baszki. Hihetetlen... -
Szpecnyaz #247649 Hát ha egyszer ennyire bonyolult :D. -
Pares #247648 Na akkor még egyszer és utoljára: Nem számít milyen tierű tankot lősz ki, nem számít hány tankkal lövöd ki, csak mindegyik általad használt tank tier 4-nél nagyobb legyen. Ennyi. -
lammaer #247647 Hihetetlen hogy még mindig ezen a napi 300ks dolgon rugóznak az emberek... és még szidják a siemkákat hogy hülyék... -
madmanic #247646 nm -
Pares #247645 Tök mindegy, milyen tankot nyírsz ki, az a fő hogy a TE tankod legyen tier 4-nél nagyobb! -
t4-vagy nagyobb tankkal kell menni, ezen most mit nem lehet érteni?. -
Cs3 #247643 Köszönöm -
madmanic #247642 Az összeset számolja. -
Szpecnyazék így értették. De a hívatalos lapon az van, hogy csak a mi 4-es tankok számítanak. De milyen 4-es? Az enyém, vagy amit kilövök? Mert nem egyértelmű... -
Cs3 #247640 Neked kell min T4-nek lenned az áldozatok lehetnek kisebbek is. Tegnap este volt először annyi időm, hogy a 300k-ért játsszak, írogattam is, hogy mennyit öltem, de egyértelműen beleszámolja a 30-ba a T4 alattiakat is.
Viszont nekem is lenne ezzel kapcsolatban kérdésem, ami nem volt egyértelmű tegnap számomra, hogy 1 tankkal kell 30-at csinálni, vagy minden tankkal való ölést számolja. Szóval csak játszik az ember, duplázgat mindennel, oszt egyszer csak meg lesz a 30? -
SovereignXY #247639 Én úgy vettem ki, hogy min tier 4est kell kilőni. Mert az van, hogy feltételek: és tier 4 és felette + még vmi. de már nem is találom úgy leírva...