418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Pedig egész jól lövök..
    Döntetlen
    Ensk 2013. augusztus 7. 18:08:04
    E-75
    : 1 107 Szerzett kredit 60 597
    Csatában elért Achievement Mesterlövész

A mesterlövész lemaradt.

Jtiger,Object 704-el 6k dmg bukó körök...
  • Destydeme
    Hi.Ma már 3x hagytam abba,de tegnap ue volt!!!!!:(((((((((((
    Ilyen tré szériám még nem volt.

Mondom,h nem megy.Tier 10es csata 5k dmg és nem elég,mert f...mindegyik...

Döntetlen
    Ensk 2013. augusztus 7. 18:08:04
    E-75
    : 1 107 Szerzett kredit 60 597

StugIIItól E75ig bezáróan teljesen mindegy mivel megyek,ez van.Vagy még az,h én sem sebzek semmit...
    Ja prémem is van,miért nem tesz a győztesek közé????????
    De ha lejár viszlát prémfiók..
  • voivod32
    Raktáros vagyok, és főleg targoncázom, meg kiszállítási és egyéb papírmunkával foglalkozom. De ezzel nem lenne baj, csak némely kollégám, és kamionsofőr egyszerűen elviselhetetlen...
  • VanDaal
    Nálam ugyanez... 16 csatából valami 4-et sikerült megnyerni. Hagytam is inkább a francba az egészet, mielőtt összetörök valamit :)
  • zoltanblau
    Mit dolgozol ? Kíváncsi vagyok, hol vannak olyan faarcok ahol ilyen poénos beszélgetésekkel lehet csak kibírni.
  • voivod32
    Muszály egy kicsit ökörködnöm, mert melóban csupa faarc van. És mindjárt indulnom kell...
  • foxbat88fx
    xDD de szemét vagy
  • Destydeme
    Ez megy 2 napja
    Vereség
    Cliff 2013. augusztus 7. 17:56:47
    E-75
    : 1 023 Szerzett kredit 56 031

Délután a Kay medal 1.osztály is volt(csata hőse)

Mi a f... van ezzel a játékkal,van vagy 30% a wrating 48 órája???????
    4-6k dmg bukók végig
  • voivod32
    Direkt hát! De sokak vannak, akik humorérzék nélkül élnek! Viszont iszonyat türelmük van és még segítőkészek is! :D Minden tiszteletem az övék!
  • madmanic
    Köszi!
  • patchaou
    Most akkor mit kell kilőni mivel és miért? XD

Tegnapi tapasztalatom. A tk-t nem számolja bele, mint ahogy a cw-n kilőtt tankokat sem. De ma már megvolt, úgyhogy csak az 50k-et kell számolgatni.
  • voivod32
    Érti a f@szom! Már vagy 26 éve nem kellett "szovjetül " beszélnem, és nem is nagyon hiányzik, ha egyszer a mi ékes magyar nyelvünket is beszélhetem!
  • zoltanblau
    Orosz szerveren fennt van oroszul is. Miért nem oda mentél fel először, ha már úgyis azt érted ? Most felmehetsz oda is, gondolom ott is van ilyen event.
  • Pares
    Ja, megszoktuk...
  • voivod32
    Baszki ! Nektek nincs humorérzéketek esküszöm! :D Már rég megvan a 300k, csak vicceltem! Vagy már ennyire megszoktátok a totálhülyéket? Mert akkor gratulálok a türelmetekhez!
  • Toweliee
    :D Figyi, ne foglalkozzatok már ezzel az eventtel. Ha ennyire nehezen megy az értelmezése akkor úgyse tudjátok megcsinálni.
  • foxbat88fx
    fejezd már be a TROLLKODÁST :)
    tudom hogy direkt csinálod
    inkább halgass zenét ;)
  • Pares
    Szájbarágósan. Van 9db tankom: Panther, Panther II, Vk3001D, Vk3001H, E-25, StugIII, Hetzer, Leopard 1, T-25.

Tegyük fel, hogy mindegyikkel tankkal lejátszok egy csatát, amiben mindegyik tankkal kilövök 3-at. Így lesz 27 killem. Ezért lejátszok mondjuk a Hetzerrel (min. tier 4 ugyebár) még egy csatát, ahol kilövök 3db szakaszoló LoLTracktor-t, és a csata befejeztével megkapom a 300k kreditet. Érthető?
  • Ytar
    nem!
    nem tierenként számol!
    legalább 4es tankkal kell menned, ennyi a megkötés, a kilőtt tank lehet kisebb tier is.
    példa: 10 kill a 4es tankoddal, 5 kill a 6os tankoddal, 14 kill a 7es tankoddal, 1 kill a 10es tankoddal. összeadod = 30 kill = profit.
  • Pares
    Még mindig nem érted, lol...

Nincs megszabva, hogy 4-essel csak 4-est lőhetsz, 5-össel csak 5-öst, ezt honnan szedted? 30db BÁRMILYEN tankot, BÁRMENNYI 4-es szintű vagy annál nagyobb tankkal kell kilőni.
  • Pares
    Nekem is nagyon tetszett. Egyedüli hátulütője, hogy rohadt papír. Ammoracket nagyon gyakran ellövik, viszont gyulladni már nem szokott, mert dízelmotoros. A 90mm-es ágyú nagyon jó, talán a legjobb ágyú t8-ban. Pontos, jó pen, jó rof, megfelelő damaggel párosítva. Én is csak azért adtam el, mert egy az, hogy már untam, a másik meg hogy kellett a mani a Leo Protora.
  • voivod32
    Köszi! Végre most már értem! TEHÁT! MIndegy milyen tankkal mész, ha az nagyobb, mint 3-as! (Tehát min.4-es.) Ha négyessel mész, akkor ki kell lőnöd 30 db 4-est, ha ötössel, akkor 30 db 5-öst, ha 10-essel, akkor 30 db 10 est. Miért nem lehetett ezzel kezdeni!?
  • Frankie69
    Szerintem az Indien a nyerő választás, nekem legalábbis nagyon bejött az a tank.
  • Pares
    Továbbá a két 6-os VK nagyon jók. A VK3001D amolyan gyorsan lövő, szaladgálós medium, a VK3001H meg hulldown nagyot odabaszós. Mindkettő kedvencem. A VK3002D is jó tank, de ágyú viszonylatában kicsit gyengus, főleg az alacsony pen miatt.
  • voivod32
    Bocsi öreg, de sajna nem mindenki tud perfekt angolul, szóval , lehet, hogy rosszul értelmeztük, amit kiírtak a hivatalos honlapon. Én sem tehetek róla, hogy olyan kurva öreg vagyok, hogy nekem még a szovjet testvéreink nyelvét kellett tanulnom az iskolában. Szájtépés helyett legyetek egy kicsit megértőbbek, ha meg elfogyott a türelem, akkor egyszerűen ignoráld az ilyen irányú kérdéseket.
  • Pares
    Én a Leopard 1 felé mentem, és nagyon tetszik az a tank. Az Indien is nagyon jó t8-as, a Leo Proto kicsit gyenge stock ként, de a 10-es ágyúval már az is adja. Nekem a Panther annyira nem tetszik, de a Panther 2 elmegy. E-50 meg E-50M még nincs kifejlesztve.
  • zoltanblau
    Valszeg ott rontotta el az aki már a 40-50 killnél jár és nem kapott semmit, hogy ment a prém tankkal, ami pont nem esik bele mert 3-mas :P

Irónikus, hogy akkor adnak 3-as tankot, amikor 4-nél kezdődik az event. Arról nem is beszélve, hogy 50% legénységgel adták az ajándékot:/
  • TOMSILENT
  • madmanic
    nem.. a baszomnagy és az egészen ici-pici is számít..
  • voivod32
    Azt értem baz+, csak a honlap szövegéből az nem derült ki világosan, hogy a KILŐTT tankoknak is nagyobbaknak kell -e lenniük!
  • madmanic
    Német égon Pz3/4 után merre érdemesebb fejleszteni?

Panther vagy indián?

Pantherem már volt az tetszett, a másikat nem ismerem.
  • foxbat88fx
    Még mindig van egy eladó acc-om....
    Kezdőknek kiváló!!!! a képen látható tankokkal és 7 szabad garázssal
    persze ha eladják a kis prémeket akkor +4 hely
    és 300gold és 580.000 credit!!!!!!!
    lófasz aranyér eladó még mindig! ;)
  • JeffDunham
    CSŐváz KV-1!

• Pares
    30db bármilyen szintű tankot kell kilőni, bármennyi 4-es szintű vagy annál nagyobb tankkal.
  • stoppos
    A wot oldalon? Az viszont tényleg félreérthető. :)
  • foxbat88fx
    vegyél sört is!!!!!!
  • Szpecnyaz
    Elmegyek boltba, addig okoskodjátok ki hogy a WG pontosan hogy értelmezi ezt a T4 dolgot, aztán aszerint módosítok.
  • Szpecnyaz
    Kénytelen leszek. Bár még mindig nem értem hogy miért kell emiatt sírni amikor a főoldalon ott az eredeti hír.
  • stoppos
    Írd át és hátha kevesebb lesz a picsogás.
  • Cs3
    Számomra az nem volt egyértelmű, hogy 1db istenverte T4+ tankkal vagy bármennyi T4+ tankot hajtva kell 30. A bannert a hozzám hasonló, szürke tömegben eltűnő, átlagos emberek értelmezhetik úgy is, hogy ülj be pl egy KV-1s-be ("minimum 4-es tank") oszt ezzel és csak ezzel a tankkal játszva ölj meg 30-at.