418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    "- VK3001H will move to tier 5 (and will be rebalanced), VK3601H will become a heavy tank"

Neeee, ennek nem örülök... Gondolom akkor elveszti a 88-asát is. Valószínűleg a VK3002M a helyébe jön T6-nak, mivel Panther prototípusa. Kíváncsi leszek rá...
  • yossarianHUN
    A testét igen, a mindenféle sunyulással, haselrejtéssel, sidescraperrel, de a tornyát beverik így is, úgy is. Sokszor még sima AP-vel is, nemhogy golddal. Forgatni persze azt is lehet, csak legtöbbször hiába.
  • Malarki
    És jön a durcsburcsvágen!
  • Szpecnyaz
    Pont az a jó ha sok 10es van, mert az sokkal több HP amit be lehet gyűjteni.
  • Toweliee
    Ez lesz a Heil Hitler patch.
  • hellokitty92
    New info on 8.8

Hoz pár változást a 8.8.
  • NH3CL
    Az E100 addig volt jó, amig 3-4 T10 tank volt oldalanként. Mostanában randomba már átlagos a 10v10 és nagyobb számú T10 csata.

Tegnap 14v14-ben voltam, oldalanként 5 T10 TD-vel.
  • Count Adyn
    Ha Heavy-re akarod akkor kb felesleges, hiszen a jármű alap camo értékét változtatja %osan, td-ken és medeken érdemes inkább, persze hatodik érézk az alap commandernek de második skillnek kaphatja a camot, hiszan az nem csak 100% on aktivizálódik, 50 ig meg gyorsan felmegy és akkor máris jobb az összérték
  • Szpecnyaz
    Pedig a "sima" heavyk között pont az E100 jó szvsz. Ha jól használja az ember akkor golddal is nehezen viszik be.
  • yossarianHUN
    Gyerekek, ez a T10 heavyben játszhatatlan. MINDENKI golddal lő, az ember meg feldughatja magának a páncélját. Látom már hogy ez az E-100 is CW-exkluzív járgány lesz nekem.
  • TomDantes
    De ez már hivatalos, hogy ezeket berakják? És ha berakják, ilyen adatokkal? Ha be kerülnek is, lehet olyan adataik lesznek, hogy nagy csalódás lesz a dologból.
    Bár elismerem, marhára érdekesek lennének, én is szívesen mennék egy ilyen cuccal.
  • popey8
    Na mit találtam?

Remélem ez nem működik és csak olyan átbaszás, mint a többi, amit eddig láttam. Eléggé átverésnek tűnik, mert tracerhack és a laserpointer használatáért már autoban jár, ha jól tudom. Ráadásul prémium accounttal használható. Aha biztos:) Aki ezt mégis használja, azt szopja le egy vacogós nagy fehércápa:D
  • popey8
    Most, h írtam a szakdogámat (megújuló energiaforrások téma) a kezembe került egy "szakkönyv" (ez). 51-es kiadású és elvileg a kőolajról, kőszénről és földgázról kellene szólnia. Igen kb a fele arról is szól. A többi? A szovjet(uniót) munkásokat ajnározza orrba-szájba és az "imperialista és fasiszta disznókat" lehordja mindennek. Nem emlékszem, h szó szerint mit írt, de nagyon jókat mosolyogtam rajta, mikor olvastam. Egy tudományos könyvből csináltak egy propaganda könyvet.
  • 400V
    HE meg kumulatív lőszere lesz. Úgy képzeld el mint az artykat mert ezek mind rohamlövegek. Ennél a Ferdinandnál aminek 210 mm ese van simán veheted a német 210 mm es arty statját csak mondjuk más pontossággal meg roffal. Tuti jobb lesz mert nem arty tankba lesznek. Pl ha jönne a Soviet SU203 as TD akkor sztem ha max 20 mp es reloadja lenne meg max 0,50 es vagy nagyon sokat mondok 0,52 es szórása és lehet sokat is írtam. Ebből a 203 mm es löveges TD k ből három rajzot találtak levéltárba. :) Áhhh de várom már rendes lázba vagyok így is ha csak írok róla! :DDDD Ott van a JagdE100 annak a 170 es lövege 0,35 ös pontosság. Érdekes dolgok. :)
  • stoppos
    Szerintem még 100%-nál sem ér annyit álló helyzetben. Viszont a kettő kombinálva jó lehet.

Melyik dögre szánod. Tuti magmondja valaki, hogy érdemes-e rá, vagy jobban jársz-e mondjuk a szereléssel.
  • VanDaal
    Az nagyon király film :)
  • yossarianHUN
    A sebzések akkorák, amekkorának a WG megírja őket. 2500-at tudok elképzelni, esetleg 3000-et, de ennél többet kizártnak tartok, nem is lenne értelme, ekkora sallerral már bármelyik tankot egylövésezhetné a játékban. Más kérdés ha SPG-nek tervezik, meg mondjuk hogy hogyan tervezik osztályozni a rakétáit, HE-ként vagy AP-ként. Mert mondjuk ha HE lesz, akkor borul az egész sebzéses történet, meg ugye közrejátszik a splash, kérdés az mekkora lesz, satöbbi.
    Erre kíváncsi leszek.
  • mittomén1
    ez bonyolultnak hangzik.tehát a legénység 60%-a nem ér annyit mint az álcaháló 25%-a? :/
  • mittomén1
    amekkora dögre szánom ezt, nagyon fontos a rejtése.különben kezdőkörből észre vesznek kis túlzással.de pont emiatt nem adhatom mindenkinek hiszen 6. érzék is kell.
  • 400V
    A lőszerek sebzése kaliberrel egyenesen arányban növekszik ám. Kizártnak tartom hogy 380 as löveg ne 4000 legyen ha 183 as 2000 sacc per kb.

Mindegy ez kb minimum fél év vagy egy év mert 2014 be jön sajna.
  • stoppos
    Naszal.

Akkor működik 100%-on a cammo, ha mindenkinek adod és mindenkinek 100%.

Ha három embernek van az ötből, és nekik mind 100%, akkor összességében 60%-on üzemel.

Viszont, a háló +25% álcázást ad álló helyzetben az alapértékhez, a legénység cammoja pedig hiába 100%, az nem azt jelenti, hogy plusz 100% a tanknak az álcázása, hanem kevesebb.

Összességében az álcaháló többet ad, viszont az csak álló helyzetben, amikor nem lőssz. A legénység álcázása szerintem menet közben is működik, legalábbis úgy vettem észre. Lövés közben a franc sem tudja, nem teszteltem gyakorlóban.
  • Cs3
    1 embernek adni nem túl választás. Az átlagolás miatt ezeket a skilleket az összes embernek érdemes adni, szoszo. De van még egy rakat egyéb skill és perk, ami nagy általánosságban hasznosabb szokott lenni 1., 2. képességnek. Amennyiben a rejtőzködésre akarsz rámenni, akkor minden tagnak ezt kell adni.
  • yossarianHUN
    Szerintem egyébként úgy lesz, hogy kap valami 2000-2500-as sebzést, percenkénti egy-másfél lövéses RoF-t, és valami baromi lassan fog repülni a lövedéke (mondjuk fele olyan gyorsan mint a jelenlegi legkisebb kezdősebességes tarackoké).
  • mittomén1
    akkor nem éri meg több embernek adni csak 1nek?
  • stoppos
    Zuzu Petalsszal beszélgetsz?
  • stoppos
    Nem hiszem, de pl azt nem tudom, hogy a camo akkor is működik-e, ha mozogsz, vagy ha lőssz. Az a 60% nem ugyanaz, mint a hálónál a 25%.

camoFactor = baseCamo * (0.00375 * camoSkill + 0.5) * camoAtShot + camoPattern + camoNet + environmentCamo

• 400V
    Én várok valami ilyesmit mert nagyon semmi újat nem alkotnak. Ezzel legalább valami extra lenne a játékban, nem ilyen van tornya meg teste aztvan neki 90 es vagy 152 es lövege azt sebzi a sablont amit minden löveg sebez. Kumulatív lőszer 4000 es sebzés vagy HE azt Himmelsdorfon belősz 3 tank közé azt leveszel mindről mondjuk 500 - 900 hp t. Ez már lenne egy kis újítás. :D
  • foxbat88fx
    én még fiatal vagyok....
    és megint el kellett mennem a boltba sörért xd mert elfogyott
    egész nap reszelem a tököket :D csak sörrel lehet kibírni ember!!!!!!
  • mittomén1
    köszi.de akkor 3 embernek 3szor annyit ér mint 1nek?ha jól értem. 60% már sokkal jobb mint egy álcaháló.
  • yossarianHUN
    Igazából én sem értem hogy gondolják azt implementálni a jelenlegi játékmenetbe, de váltig állítják évek óta hogy ők bizony belerakják. Na majd meglátjuk mit hoznak ki belőle.
  • Cs3
    A fokozott szellőzés minden legénységi tagnak ad +5%, tehát a töltő is gyorsabb tölt, az irányzó gyorsabban céloz, a vezető miatt jobban megy a tank a parancsnok miatt meg mindenki jobb.

Az álcázás, javítás, tűzoltás képességeknél az átlagot nézi. Ha van egy ötfős legénység amiből 3 embernek van 100% az csak 60%
  • madmanic
    ígazad van.

Az idősebb rókák titokban isznak..
  • 400V
    HA az TD lesz sztem életképtelen. ha a brit 183 as van kb 2000 hp n a lőszerével akkor a Sturmtiger lazán 4000 körül és sajna a töltés iső is duplázódik. Mint tudjuk az HE lőszer is tud pattanni.
  • yossarianHUN
    Hehe. De azért a Sturmtiger 380 mm-es rokketavetője még mindig viszi a pálmát.
  • 400V
    Ferdinand mit 210 mm-es Beutemörser

DERPMINAND nak becézik, egy 210 mm es tarack van rajta! AKAROM MOST!!!!
  • yossarianHUN
    Wut? Sturmferdinand?
  • 400V
    Új álom van születőben!

• Roger6
    Szerintem az állandó piálás emlegetése pont hogy fiatalkori feltűnési viszketegség, 18-20 évesen menőztünk mindenkinek, hogy húde berúgunk ma este, meg de most aztán annyira megiszok egy sört hogy nagyon, meg bla-bla-bla.
  • mittomén1
    fokozott szellőzés mit is ad pontosan? 5%al gyorsabb jobb szebb "nagyobb" lesz?tűzgyorsaságra is vonatkozik?
    és ha pl 3 legénységi tag álcázást kap akkor összeadódik és 3x annyit ér mintha egynek lenne, vagy csak egyiküknél lép érvénybe a többinél meg felesleges?
  • Plata
    Na nekem elég az idióta állatokból.

Ezek annyira hülyék voltak hogy az már no comment,körbevettek legalább kilencen,de nem adtam könnyen magam,ezek meg szinte egyből haltak.

Csúcs az volt mikor pz4 csapattárs látta hogy foglalják a bázist low hp-s ellenség,és elkezdte őket lőni,a városon keresztül.Jó pár házat lelőtt,azok meg látták hogy vér hülye és agyon lőtték.