418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #248077 De milyen tanulási folyamatot? Szerinted tudja mi van a fehér vagy narancs folt mögött? -
Ry0K3N #248076 Nem. Semmi haszna nincs a betiltásuknak. Egy idő után úgysem fogja használni őket az ember mert beletanul hol mit kell lőni. Csak arra jó hogy ezt a tanulási folyamatot meggyorsítsa a kezdő játékosoknak. -
Toweliee #248075 Csinosak lesznek tőle a vasak. -
Commandier #248074 Nem tiltották be ezeket a modokat már? Nem mintha sajnálnám tőled, de mintha úgy rémlene, hogy ezért bannolás jár, ha elkapnak. -
kHares #248073 Máig nem értem mire jó hogy a skin mutatja a modulok elhelyezkedését? Még ha a weakpoint-okat mutatná megértem kezdőknél de ez? Totál random ha el is találod, egyedül a motorra szoktam célozni ha van rá lehetőség az meg egyértelmű -
Ry0K3N #248072 Régi jó öreg nagyfejű.
Launchkor vicces volt mikor mindkét oldalon 15 vs 15 csak ezekből állt :D -
kHares #248071 Valaki árulja már el hol kell lőni a t57-et? Megyek a Fochal, látom kilőtte magát és két sor vagon között van. Mondom agyaggalamb. Nos hasban lánctalp mellett nem, kupola nem, váltok prémre ez sem viszi majd a 4. lövés már nem tudom hol kikapta, sírni támadt kedvem. -
Nini mivel találkoztam a minap:
-
AlucardHuN #248069 A teutonok is használlták ezt a szöveget... de mindegy... -
"egyik német járgányom valamelyikére" <-- az egyik német tankomra :) -
Pedig ezt a szöveget még fel is raktam volna az egyik német járgányom valamelyikére. A mostaniak nem tetszenek. -
Toweliee #248066 Nerfelni kéne SerB-et is meg Storm-ot is. -
"“Gott mit Uns” German inscription won’t be added – first Storm said it’s because it was written on Waffen SS belt buckles, but when confronted with the fact it’s not true, he said it still doesn’t mean this will appear in game"
No comment... -
stalkeres #248064 Valaki tudna adni privibe invite kódot?
Előre is kösz. -
lexlutor #248063 szerintem csupa moka es kacagas lesz ez a 8.8:)
- there will be German rebalance in 8.8 too
- Tiger I will be changed in 8.8
- both Tigers will get maximum speed buff in 8.8
mar alig varom milyen "historical" baromsaggal jonnek elo:)
tipp:
+5 km/h a maximalisan elerheto sebessegre
+15m latotav
+5 tonna, mert kiderul h a motor/felfuggesztes annyival nehezebb valojaban:) -
malystryx #248062 Ilyen már nekem is volt, én 4-est és 7-est kaptam :)
Más. Szeretném megkérdezni az Urakat, hogy ma számoltam a killeket, 30-nál még nem adta a sok kreditet, hanem még 2-t ki kellett lőnöm. Azért lehet ez a késés, mert direkt van, vagy volt 2 tank, ami úgy került a nevem mellé killnek, hogy felgyújtottam, és leégett? Ez nem számít egyenes killnek? Előre is köszi. -
Na ezt magyarázza el nekem valaki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2000 spot dmg ezzel a papírszarral, ezek meg elbukják úgy vogy vannak 6-an 3-ra amikor meghalok. -
foxbat88fx #248060 hát akkor még nem volt ennyire fejlett technika de igen, már abban is van -
A hits box bugos, de ilyenkor ha lenyomva tartod az altot eltünik, aztán hitelsz néhányat és újra jó lesz.
-
Szerintem az XVM, mert fentről eltűnt a számláló. -
stoppos #248057 Valamelyik mod baszkurál, már mások is linkeltek ilyet. Csak arra nem emlékszem, melyik. -
Így aztán lehet harcolni! És így győztem le a 110-et egy vs egyben. :D
-
Commandier #248055 Nyílván igazad van. Bár ha azt vesszük már a t72 is egy számítógép vezérelt szar volt, pedig annak már 40 éve... -
Rohadjak el ,ez nekem is eszembe jutott! :D -
Pares #248053 Ugye most csak viccelsz? Szerintem mi két különböző tankkal játszunk... 
-
foxbat88fx #248052 hát ez már 1 éves tank...
am ez minden csak nem tank :D számítógép vezérelt szar :D
tudás ide nem kell sok, helyetted öl a gép
ugyanez van a repcsiknél is
sokkal de sokkal többre tartok egy régi Spitfire-t vagy egy Messerschmitt-et mint egy Gripen-t pl :)
tankban ugyanez...
de lehet csak én vagyok hülye -
Commandier #248051 Az új t90 MS Tagil.
-
foxbat88fx #248050 láttuk... de sajna magasra tette a WG a mércét :(
legelső csata számít ám... ha az első lose akkor nem kapsz prémet
ha win akkor kapsz... úgyhogy valami OP tankkal csináld meg!!!!!!
azért a WG se hülye hogy 3 nap ingyen prémet osztogasson
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kamuzok ám xDDDD -
voroshenri #248049 Itt a kuldetes a 3 napos premiumhoz -
foxbat88fx #248048 igaz a Cromwell is papír de annak igen fasza mobilitása van és jó a gunja....
VK-nak annyira nem jó a mobilitása, a gunja meg egyenesen pocsék :S -
AlucardHuN #248047 Szerintem "jobb" lesz mert az vagyon írva hogy t 5-be kerül. És ha megmarad a 88-as akkor bébifóka írtás lesz, a BDR meg elmehet a pontatlan gunjával meg a hasznavehetetlen testével a búsba. -
Pares #248046
És akkor mi van? 88-as nagyon jó 6-os szinten, és elég gyors a kicsike. Az hogy papír, már mellékes, nem úgy kell vele játszani, mint egy heavyvel... Persze most ez változik, de el nem tudom képzelni, hogy mit fognak "rebalansz"-olni rajta...
-
foxbat88fx #248045 hát nemtom.... bármilyen tier5 tarack brutálisat sebez rá -
voroshenri #248044 Az ilyenek miatt erdmes bekapcsolni a replayt. Egyszer nagyon kozel kerultem en is a ragequit + uninstal kombohoz. Tiger P-met minden belotte szembol, pedig az ellenfelek nagyresze csak kapaslovest adott ra a sarkon kikukucskalva. Replayt vegigneztem belasitva, mindegyik makos szepen belotte az LFP-t. Egyebkent IS3nak eleg vicces pancelja van. Ha oldalrol losz ra, es a lovedek ha kicsit lefele repul, mert feljebbrol losz ra, az szinte biztos lepattan. -
Pares #248043 Nem is fos és nem is hulladék... Bár lehet, hogy ezek után már az lesz. -
foxbat88fx #248042 hátha kapunk ingyé tankot.... akkor beveszem ezt a fos hulladék VK3001H-t :D -
Pares #248041 Gondolom akinek megvan a VK3001H, annak meg is marad, nem? De akkor VK3002M ki lesz fejlesztve, vagy nem? Mert a Panther, ami elméletileg utána jön, már megvan. Remélem nem basznak ki velünk nagyon ezzel az átrendezéssel... -
stalkeres #248040 Helló!
Egy barátom most kezdte.
Tudna valaki privibe invite kódot? -
AlucardHuN #248039 LoL vk.3001 H-t lecserélik erre a szépségre?! :D -
R3nton #248038 Mi a baj velük?