418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #248236 T69 katasztrófa, most álltam át goldra vele, mert amúgy halott ügy -
KamionosBarat #248235 Ötleteket, taktikákat és tapasztalatot. -
bigmano #248234 Pedig ez az új üzletpolitika és bejön nekik.
Làsd T69.....
Nem kimondottan med ágyúja van de majd elválik mit tud papíron nem valami biztató. -
HHpanther #248233 [IMG] [/IMG]
nekem ez jutott eszembe erről a témáról..:) -
Szpecnyaz #248232 Gyakorlást írt. Ami szvsz mindkét csapatnak csak jó. -
NH3CL #248231 Jaja MisterSzakesz, mit kapok ha hagyom hogy kilőjetek? xD -
lammaer #248230 Kihagytad a pénz részét.. :) -
KamionosBarat #248229 Team Western Digital
Gyakorlópartner kerestetik
A Team WD gyakorlópartnereket keres 7on7 ESL és egyéb (WG tournament) versenyekhez. Ha a csapatoddal már elértetek jobb (ESL euró, WG arany) helyezést a nemzetközi versenyeken, illetve a megbeszélt időpontban biztosan meg tudtok jelenni a gyakorlásra, akkor örömmel várjuk a jelentkezéseteket.
Elérhetőségek:
E-mail cím: [email protected]
Twitter oldal: https://twitter.com/Team_WD_wot
Játékban keresd: MrScheff, WorldOfWar
Üdvözlettel; Team WD
-
Előbb vagy utóbb, nem mindegy:) -
lammaer #248227 Én leszarom a fraget.. lövök mindenre ami lőhető... aztán statisztikailag mivel úgyissokat lövök és sebzek, a killem is meglesz. -
SovereignXY #248226 Hát csak a valóságban velük egyenrangó tankok ellen mentek kb. M3ok afrikában pz3 meg rövid csövő pz4. Plsuz nem 1v1 volt hanem 1v10-12. Készült vmi 1400 tigris ellenben 30k+ m4. -
madmanic #248225 bückék vagyunk reád.. -
foxbat88fx #248224 dehogynem....
am ha nem hiszitek el
január óta gyűjtöm a nyitófüleket.... 140db jött össze eddig
meg még beleszámoljuk az üveges meg csapolt sört arany péntekkor...
kb. 200 sör
az lebontod a 7 hónapra megvan napi 1 doboz sör
azta kurva életbe de nagy alkesz vagyok :D -
Nekem is pont ugyanezért kell lopnom a frageket:) Még így is sokszor elfelejtkezek magamról és nem bírom megállni, h fél hp-s tankra ne lőjek rá. Aztán csak bosszankodok, mikor tizen pár hp-ról kilövik előlem:) -
stoppos #248222 Tudod ugye, hogy a negatív érzelmi hullám sörrel való kezelése sem vezet jóra. 
-
foxbat88fx #248221 vki szakasz egy részeges alkoholistával?
2-8 bármien tier mehet -
madmanic #248220 Teljes képtelenség, hogy ilyen fospisztolyokkal mint az M3 meg az M4 háborút tudtak nyerni az amcsik..
Már rég követ kellene törniük valahol Szibériában... -
foxbat88fx #248219 kapjátok be :D
ezé' most bontok még egy sört!
-
Ha már gold ammora van kihegyezve, akkor eleve nem hozhatja jól a pénzt. Vagyis pontosítok: ha vki gold ammot használ prém tankban, akkor az nem fog jól keresni még T8-sal sem. A typeomban egyetlen egy gold sincs, így maximalizálható a profit. Ez a kínai med, amúgy sem lesz túl ütős szvsz. T-44 122-sel kb. Ha jól halottam a kínai heavynek is csúnya sorsa lesz. Az is gold ammora lesz kihegyezve. HEAT lesz neki és emiatt nem lesz tier korlátos, mehet T10 ellen is. -
besti #248217 Már próbálgatom egy ideje, de most nyáron az EU 2-n lehet jobban boldogulni, ha egyedül játszik az ember. EU1 jó reggel 9-10-ig, illetve este 11 után. Mostanában már a Tier 7 is játszhatatlan (szépen jutnak fel a fun playerek egyre magasabbra), teli van fogalmatlan top tankokkal.
Nekem ma csak a Tier 9 volt élvezhető (X-es tankom nincs). T54E1-gyel 11-ből 10 győzelem, ha lentebb próbáltam vagy scouttal mentem, minimum fele bukó.
Nem gondoltam, hogy a T54E1-gyel sikerül valaha 50% fölé menni, azzal tartottam a rekordot, a megvásárlása után a 19. csatában sikeült (akkor) letriplázni
. Úgy látszik az RNG God vissza is ad néha.
-
stoppos #248216 A péntek esti tankozás mellé le szoktam gurítani két sört. Attól belazul a szervezet és nem görcsösködik holmi randomokon. -
zoltanblau #248215 Erre már nekemis kilett a tököm. Begurítok egyet 
-
TomDantes #248214 Feltűnési viszketegség.
Ám ha tényleg alkesz már valaki ,az tényleg baj. Nem mintha én nem szeretnék egy jó italt, de folyton piálni az más. Az már betegség. Ha meg még valaki erre büszke is az meg szánalmas.
De szerintem itt nem erről van szó, felfújja, túloz, jaj ennyit ittan, jaj annyit ittam, de király vagyok, höhöhöhöö, a valóságban meg ivott egy fél citromos sört. -
zoltanblau #248213 Már full részeg. Válaszolni sem tud. Láttam képet a monitora előtt egyszer kitette. Tele volt piával. Sör,bor,vodka,konyak stb -
NH3CL #248212 Nem hiszem, 1x ellőni hetente hogy "na tököm kivan dobok egy felest" az menőzés, de minden nap többször is, az már az idült alkoholizmus kategóriája. -
Celebség.
De minek ? -
TomDantes #248210 Nem biztos ,hogy tényleg iszik. Lehet, azt hiszi milyen vagány és vicces( pedig nem) dolog ezt fújni az interneten.
Lehet túloz ám erősen. -
zoltanblau #248209 Felőttek, piálnak és káromkodnak közben, tépik a hajukat és lenoobozzák a gyerekeket, akik nem játszanak olyan jól mint ők :/ ... Szomorú ez. majd a noob játékos adójából fizetik a májregenerációját.
GDP termel hasznot a fehéroroszoknak. -
VanDaal #248208 Az egy nagyon hasznos perk, csak kár, hogy olyan lassan gyűlik hozzá az xp :D -
NH3CL #248207 Én tényleg féltem.
De nehogy azt higgyétek hogy keresztényi szeretetből. Azért próbálom megelőzni a krónikus megbetegedéseit, mert az én adómból fogják napi 30-40-50k körüli összegből életben tartani ha szétkúrja a máját és az emésztőrendszerét (csak hogy tudjátok, egy rákos beteg napi folyadékos táplálása 80k HUF).
Van egy olyan tippen hogy kedves foxi barátunk nem "hasznos része a társadalomnak", mert tudtommal a WOT nem termel GDP-t.
A másik, hogy a fórumot olvasó fiatalok előtt tényleg jó kép alakul ki a felnőttekről, akik mindig azt reklámozzák, hogy milyen fasza vedelni és napi 5 sör alatt nem vidám a nap...
A fentiek egyéni véleményemet tükrözik. -
Szpecnyaz #248206 Szerintem már olyan neki :D. -
NH3CL #248205 Ne tedd, nem tesz jót a fiatal szervezetnek.
Nagyon jó orvosok és intézmények vannak, ahol segiteni tudnak a problémádon.
Gondolom nem szeretnéd ha ilyen lenne a májad... -
foxbat88fx #248204 na én eddig bírtam... jöhet a sör
-
stoppos #248203 Tudomtudom. De láttad mit művelek. :)
A rövid memóriát az indiennel tapasztaltam mostanában a legjobban. Abban a tankban, ha elöl vagy, tényleg meg kell várni, amíg az ellen elfeledkeznek rólad. Gondolom szoktatott a leopopóhoz a játék. Annak legalább lesz majd sebzése is a dologhoz.
Egyébként próbálom szoktatni magam a türelemhez, hisz az erősek fegyvere
, egyelőre vegyes eredménnyel. :)
-
lammaer #248202 "vagy eppen tier5-6al akarok farmolni tier6ban"
Farmolj KV1Sel :) Ha úgyis az a legerősebb, azzal a legjobb farmolni, nem? :) -
lexlutor #248201 huu... ez nagyon nagyvonalu, frappans megoldas. koszonom.
de akkro arra is mondjal mar valami okosat, ha eppen nem kv1s-t kell huznom, vagy eppen tier5-6al akarok farmolni tier6ban es tele van vele a csata?
mert akkor a hajamrakenehetem h van egy a garazsba. -
Commandier #248200 Nem. -
SovereignXY #248199 Hm.. jól látom tényleg ennyi kell a 3 nap prémhez? nyerjek EGY meccset? -
fulcrum falcon #248198 Üdv! Egy adott tank tapasztalatát át lehet vinni másik tankra? Jelen esetben KV-1S tapasztalatát IS tankra. Választ előre is köszi. -
lammaer #248197 Utóbbi időben nálam kezd kifejlődni a türelem "perk"... megcsapkodom a nagyobb ellent, és utána szépen kivárom amig 500 méterről előrecammog vmi nagy saját és besegít. Több alkalommal is megmentette ez a seggem, pl amikor OP KV1S-el f2f harcoltam egy IS3 ellen. Először ment a csiki-csuki, de azt bebuktam volna. Igy betöltve szépen vártam, amig egy saját KT elvergődött lövőpozícióba...
Úgy vélem nekem ez a türelmesség és megfontoltság az, ami segíthet az effi további növelésében. Egyszerűen gyakran csak várni kell, amig a segítség megjön, vagy amig az ellenelfeledkezik rólad (sokaknak nagyon rövid a memóriája)
[/IMG]