418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    E3, E4, Foch 155, 113, 121 nem is szokott szerepelni? Eddig azt hittem, ezeket is nyomatják.
  • bigmano
    A T34-3-ra írtam az ágyút.
  • zoltanblau
    IS 7 az elején van? Az a legpopulárisabb CW tank?
  • Oddball29
    Na gyerekek, ezt se gondoltam volna, hogy valaha leírom, de hiányoznak az artik.

A következőt tapasztalom meg időről időre, oldalanként mondjuk 4-5 TD-vel olyan patthelyzetek tudnak chokepoint-mappokon kialakulni, mint a legszebb artis időkben, és ezt gyakran csak az oldja fel, hogy valaki megunja a banánt, és kimozdult, hogy aztán félpályáról cafatokra szedjék. Nagyon nem hiányzott ez a szóráskép-változtatás.
  • kHares
    Most, hogy szeretném a batchat nagyobb ágyút kipróbálni számomra egyértelműen az e100 a legnagyobb mumus. Látom 300 méterről, észrevesz, rámegy buckára nem tud lőni. Ok, szaladunk. Megy tovább, bucka aljáról felémfordul bumm 800 hp célzás nélkül. Köv. pálya cápázgatok dombok között bumm 700 hp. 1 perc múlva kiderül pont 500 méterre campelt a bázison. És minden nap ez van.
    Ráadásul ez a retard játékos aki célzás nélkül lő, a tapasztalt tudja nem talál el ha nem céloz elég ideig. Erre kiderül a gagyi az új unicum.
  • Pales27
    Az IS-7 se az...
  • Szpecnyaz
    Majdnem :D.
    E5, 50B, T57, IS4, T62, Bat, Leo, F155, 268. Ezeken kívül más nem nagyon szokott kelleni. Még az IS4 is olyan, hogy elég ritkán kell, főleg akkor ha nem akar valaki sok E5-öt kifagyasztani.
  • yossarianHUN
  • NH3CL
    Az E100 már rég nem az a populáris CW tank...

IS7, E5, E4, T57H, 50B, Bc25t... stb. A sor végén a masu, e100, e3
  • lammaer
    Hát, mostmár sztem bőven 200 felett van az elérhető nem prémes tankok száma.. szóval aki nem akar goldozni, bőven van választék...
  • yossarianHUN
    Na ja, csak ez volt elérhető közelségben. Nem játszom annyit hogy pikk-pakk kihúzzak egy tízest, és prémem sincs az esetek 90%-ában, úgyhogy az se volt egyszerű hogy ez meglegyen. De kezdem bánni. Főleg ha még a field commanderünk is kitalálja hogy nem kell E-100 CW-re, akkor kitépem az összes hajam.
  • popey8
    Egyetértek. Am CW-re T110E5-tel jobban jártál volna.
  • kHares
    Mit nem értesz? Prém lőszerrel lehet darálni, nélküle meg fos. Én is kínlódtam vele aztán váltottam fele prém fele normál lőszerre és a legjobb statisztikája lett a t8 medek között
  • yossarianHUN
    Ámen, de akkor dobjanak a szar átütésű tankoknak még egy +10-20 mm pent. Mert azért T10 heavyvel kétszázharmincvalamennyi átütéssel játszani tényleg a hetivicc.
  • Szpecnyaz
    De ők nem is AP-val használják.
  • Szpecnyaz
    Nyilván arra gondolok, amikor még nem lőtt rá, meg azt se láttad hogy másba milyet lőtt.
  • yossarianHUN
    Eddig nem nagyon tűnt fel, de most az E-100 kapcsán ütközött ki látványosan a dolog. Éles szerveren ez az első tízes tankom, ezt is csak CW miatt vettem meg, de kezdek rájönni hogy jobban jártam volna valamelyik másikkal, amelyik gold nélkül is használható. Hagyján hogy még prémmel is kín finanszírozni, de ezek az ágyúk botrányosak. Ez a 128-as is, egyszerűen kevés a pen T10-be. Közelre elég, de ha messzire lősz, és nem tudod besznájpolni a weak spotokat, a hajadra kenheted. Plusz ezzel a roffal még a sebzés is harmatos. 150-es meg hatalmas OP-ság, HA van bele arany lőszere. Fasza.
  • Master91
    Köszi, ment a + !

Vegyék ki a prém lőszer goldért cuccot én arra hajlok.

CW-n lehessen csak használni.
  • R3nton
    Annyira szar a T69 hogy kb az összes csapat azt használja ESL-en a 13-90ek mellett.
  • R3nton
    T54E1-el például én egy darab aranylőszert nem lőttem el, és érdekes módon ezzel a legjobb a 9esek medek közül a statom. Mednek nem kell feltétlen nagy átütésű ágyú, hogy jó legyél vele.

De szerintem is nyudogdtan ki lehetne venni a kredites gold ammot, vagy korlátozni, persze csak azzal a feltétellel, hogy a nyomorult TD-knek megcsapkodnák egy 50-60 mm-el a mostani átütéseit.
  • Toweliee
    Itt fent van az összes rész.
  • popey8
    Jó nem olyan mozgékony, mint a t44, de mozgékonyabb pl. a Pershingnél. Arra bezzeg nem mondja senki, h gold ammot kell benne használni, mert nem lehet vele normálisan flankelni. Azzal szinte kötelező flankelni. Ha a Pershinggel igen, akkor a t69-cel is igen, ugyanis mint már mondtam mozgékonyabb a Pershingnél.
  • Eagle16
    A HEAT becsapódáskor sziszeg, az APCR meg apró lyukat hagy...a HESH meg egylövésez :D Nem olyan nehéz rájönni.
  • Master91
    Honnan honnan honnan honnan honnan honnan honnan ?
  • Toweliee
    Görög kommunisták?
  • Szpecnyaz
    Hát azért a T69 erős túlzással med. Kb annyira mozgékony mint egy tetű, főleg egy T44hez képest. Nem tudsz normálisan flankolni vele.
    zoltanblau: fent van az xvm, de attól még nem tudod hogy a delikvens milyen ammot használ.
  • stoppos
    Annyira szarul nősültél, hogy azóta iszol?
  • nyomiarty
    Tudom hogy a KV1 OP. de azért a 2700 dmg és a 2000+ xp nem olyan gyakori. :)

• Toweliee
    Töltöm le a "Krónika - A 2. magyar hadsereg a Donnál" dokumentumfilmsorozatot. Egészen megdöbbentő élmény így is szembesülni a háborúval.
  • Szpecnyaz
    Meg am is. Milyen már az hogy egy tanknál nem a skill, hanem pár ezer kredit a különbség aközött, hogy átlagon aluli vagy pedig OP.
  • popey8
    A t69-en nem med ágyú van? Szerintem igen. A T-44 LB-1-ese se sokkal jobb, minimális eltérések vannak. Amíg nem volt gold ammo kreditért, addig is meg lehetett oldani vele, nem? Csak most már elkényelmesedett mindenki. Lusta flankelni, inkább vált gold ammora - ha vmi nehéz jön szembe - mert az egyszerűbb. Nem tudom miért szarozza mindenki a t69-et. Jó tank az, én pl. csak t10-sek ellen használok gold ammo, azt is csak akkor, ha már tényleg nem lehet flankelni. Csak egy hibája van: kevés bele a 4 lövés.
  • zoltanblau
    Azt hittem a jó játékosoknak fennt van az a WN6 szinező
  • Okmyx
    hahaha

Engem úgy neveltek, hogy soha ne igyak alkoholt. Csak szilveszterkor került elő a pezsgő koccintani vagy esetleg a fater szülinapján nyitottunk egy bort. Semmi több. A középiskolában sem, antialkoholista és cigiellenes voltam, a lányokat is csak kísérgettem, szóval józan életvitel.

2006 őszén aztán megnősültem.

Azóta olyan embereket is asztal alá ittam, akikre azelőtt felnéztem, hogy "na az nagy kocsmás". A csúcs az volt amikor letanyáztam részegen verandáról és eltörött a bal lábam.

Egyébként a sógorom a görög faluban lakik a szomszédban, kicsi a világ (ezt csak foxbat88fx érti, ne erőlködjetek).

Ja és a brit tüzérséget kerüljétek, nagyon szarok.
  • tepi1
    ÁÁ!! Én folyamatosan ilyen csapattársakat kapok https://www.youtube.com/watch?v=Bz_IQ15NMew
  • yossarianHUN
    Igen, ez meg a másik.
  • Szpecnyaz
    Arról nem is beszélve, hogy rohadt idegesítőek ezek a tankok. Sose tudod hogy éppen egy gold ammós pro playerbe futsz bele, aki kicsontoz az OP fosával. Vagy pedig egy noob játékosba, akit könnyen leölsz, mert nem tud mit kezdeni a tankjával gold nélkül.
  • Szpecnyaz
    Alapvetően nincs bajom a WG üzletpolitikájával (ami szerintem nem túl általános xd), de ez a sok goldra kihegyezett tank tényleg szánalmas.
  • madmanic
    9 azaz KILENC csata alatt sikerült ledupláznom ezt a telibevert M4 et..

Ilyen trágykupaccal szántani kellene nem csatázni..

Asszem én is iszom valamit..
  • yossarianHUN
    Le leszek köcsögözve, de egyetértek. Az E-100 volt az első ezen az úton, aztán jött a többi. T69, T54E1, társaik.
  • Malarki
    Hú, ez a T-32 elég emberpróbáló. ma vettem meg, full stock, minden második csata T10. Még jó hogy kaptuk ezt a 3 nap prémet.
    A mai nap csúcspontja is hozzá kapcsolódik: KÉP

Egy Is-7 és egy M103 próbált kitolni 3 IS-3 és egy Is-7 elé, mondván én csak kempelek. Persze, mert volt annyi eszem, hogy nem szambáztam ki az oldalam mutatva az ellen elé, hanem volt annyi eszem hogy megvárom míg ők jönnek ki. Mindezt persze stock T-32-vel.