418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #248316 Szpojleres verzsön
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!x3 Experience for the first victory of the day
Fast pace, fast action, fast progress – get triple the experience for the first victory on all of your machines!
50% discount and 80% credit income bonus for the following vehicles:
Name
Type
Tier
Icon
Nation
BT-7
III
Pz.Kpfw. III Ausf. A
III
Pz.Kpfw. I Ausf. C
III
M3 Stuart
III
A-20
IV
Pz.Kpfw. II Ausf. G
IV
Pz.Kpfw. II Luchs
IV
Pz.Kpfw. 38 (t)
IV
M5A1 Stuart
IV
AMX 40
IV
Pz.Kpfw. III
IV
AMX 105 AM mle.
IV
VK 16.02 Leopard
V
ELC AMX
V
M7
V
T49
V
AMX 13 105 AM mle. 50
V
Do not underestimate the AMX 40, Commanders – this vehicle may look cumbersome, but it can still reach high speed in a matter of seconds! Well, if you drop it from an airplane at least…
30% discount and 20% credit income bonus for the following vehicles:
Name
Type
Tier
Icon
Nation
MT-25
VI
VK 28.01
VI
59-16
VI
AMX 12 t
VI
VK 30.01 (P)
VI
Cromwell
VI
AMX 13 F3 AM
VI
M18 Hellcat
VI
Aufklärungspanzer Panther
VII
T71
VII
AMX 13 75
VII
WZ-131
VII
Lorraine 155 mle. 50
VII
50% discount on the following premium vehicles:
Name
Type
Tier
Icon
Nation
T2 Light Tank
II
T-15
III
M22 Locust
III
T-25
V
Mission: Got Your Back
Restrictions:
Random Battles only
Conditions:
Gain the Brothers in Arms medal
Reward:
Additional 1000 Experience Points
You can enjoy these bonuses from Saturday 10th August 2013 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 13th July 07:00 CEST. -
R3nton #248315 Ja nem :) Csak valamelyik nap olvastam FTR-en, hogy ezt az artys dolgot komolyan vizsgálják, és rebalance lesz a vége. Bár Overlord azt írta, hogy az tuti, hogy olyan szintre nem emelik vissza őket, mint amilyenek voltak. -
Szpecnyaz #248314 Kapják be. Mi kaptuk a legszarabb EVENTET. -
Tessellia #248313 Hétvégi event. -
lammaer #248312 Artyval mégakkor se estek volna túlzásba, ha cakli pakli kiveszik az egészet, mindenféle XP és credit refund nélkül :D
Bármilyen TDt elviselek bármilyen tierben, mert az ellen van fedezék :D -
lammaer #248311 Miért van az hogy nem olvasod az eventeket? :) -
Oddball29 #248310 Apa, kezdődik! -
pfff... -
Fefe82 #248308 HAllo miért van az hogy már a 3. napja,nem értem a prém fiokomat?! van valami pluszz amit nem látok? a 300K mellé plussz 1 nap prém jár ? mert 3 nappal ezelőtt volt 3 nap prémem ,most meg 5 ?!
-
stoppos #248307 "Kinek a legszarabb a játékban" verseny van?
Lehet nyerni zoknit?
Azzal egyetértek, hogy az artyval túlzásba estek kicsit, de TD nagy gombot még nem okozott. -
lammaer #248306 Megint látomásod volt az éjjel? :) -
Szpecnyaz #248305 Mondjuk hiába sírsz a TD-k miatt. Mert remélem tudod, hogy ha kapnak egy nagy nerfet, akkor a medek lesznek a következők ;). -
Szpecnyaz #248304 Na ja, elég szopás ha T10be dobja be. T8ban meg csak végigcammogsz a mapon és közben leölsz mindenkit. -
R3nton #248303 Nem fogja megérteni, elvakult. De úgyis visszabuffolják az artykat valamennyire. -
R3nton #248302 Sebaj mert legalább a TD-k baromira jól vannak páncélozva előről, cserébe még gyorsak is, nagy az alfájuk, jól rejtőzködnek, és még a DPM-jük is magas. Ha már a heavyk szarok... -
Grat, én még csak most raktam rá a második 20 fontos ágyút.
Az a helyzet hogy Tier 10-ben totál használhatatlan tank, Tier 8-ban meg majdnem OP. -
Szpecnyaz #248300 Azt hiszem, hogy ez szép búcsú kör volt :). (tudom, az event miatt 300k)
Victory!
Sand River 2013. augusztus 9. 15:09:54
AT 15
: 1 965 353 811
Battle Achievements Steel Wall
Repairs: -10 373
Ammunition: -24 480
Total: 318 958
Purchased: 'Tortoise' successfully purchased.
Spent : 3 500 000 -
R3nton #248299 Ja hát versenyen nem, de randomban el lehet lennei AP-val is. Nekem azt hiszem 3 kör gold van benne, a többi AP -
Oddball29 #248298 Hát én így jártam, hogy küzdök ezzel a Conqueror-al, ami hasonló, mint az M103, csak annál is szélsőségesebb a gyenge pontokkal teli frontja miatt, amiket nagyon már távolsággal se lehet védeni. Ráadásul gyors se vagyok... Mint egy dinoszaurusz dum-dum golyós nehézpuskás vadászok között. -
Cs3 #248297 Hehe. Gott min Huns, így kell használni. :) -
T62vel játszok, akármelyik heavynek nagyobb alfája, meg jobb a páncélja.
Ez így is van jól.
Csak flankelni se tudok mostanság, amikor a random hasonlít a cwre annyi a 10es. -
Szpecnyaz #248295 Persze, nyilván a top tier csatákról beszélek. T8ban tényleg elég masszív heavy fölény van. Bár az a tier elég jól ki is van balanszolva. -
Attiska #248294 "WoT engine BigWorld will support active objects on maps (such as moving trains), but this will be done only in minimal amounts, for example trains would introduce another random element to the game and that’s not what the developers want"
Helyes, nem kell pazarolni a gép erőforrásait, nem kellenek mozgó vonatok egy harckocsicsata közepére. A front ugye arról híres, hogy csak úgy húznak el a vonatok ott. Bőven elég a madár és az reális is, hogy ott repkednek, mert a csóró kis szárnyas nem tudja, mi az a tank.
"“Gott mit Uns” German inscription won’t be added – first Storm said it’s because it was written on Waffen SS belt buckles, but when confronted with the fact it’s not true, he said it still doesn’t mean this will appear in game"
Ez meg a tipikus fasszopó WG hozzáállás. Sztálin atyuska a minden, leszarjuk, hogy hány emberélet szárad a lelkén.
-
Tier 8-as csatákban meg úgy kell keresni a közepes tankokat.
Tier 10-re jellemző ez inkább amiről beszélsz, Tier 8 dugig van nehéz tankokkal. -
FosTalicskaa #248292 Jah, mert a heavy tankok meg a nagy alfáról meg a páncélról híresek. Az orosz meg német tankokat leszámítva a legtöbb heavy papír. Ráadásul a gun meg többnyire ugyanaz mint a medeken, persze sokkal kisebb rof és nagyságrendekkel rosszabb rejtőzködés + mozgékonyság mellett....
Igazad van egy medben tényleg nyilvánvaló hátrányod van. -
Még így is a fele heavy, de legalább a harmada. Medből tuti kevesebb van, mint heavyből (t10) -
Cs3 #248290 Igen. A régi arty világos időkben a csatánkénti 4-6 arty az a medek számára a lehetőség volt 2-3-4-5+ k spot damagere + passucci medálrá. + Mivel kevés volt a tank, 9-10 csatánként, hézagosabb volt a térkép, jobban lehetett már az elején is közepes tankként játszani. -
Szpecnyaz #248289 Engem inkább az zavar hogy a csatákban vagy TD, vagy med túlsúly van. Így elég egyhangúak. Kéne valami nagy buff a heavyknek, hogy legyen értelme azokkal is tolni. -
bigmano #248288 SP azóta használhatatlan kb KV3 eltrafálja 400m-ről -
bigmano #248287 Vagy megoldás lenne a +\-1tier besorolás.
Ennyi aktív játékosnál már beleférne. -
Oddball29 #248286 R3nton ugyanúgy rinyált 8.6 előtt, nekem onnantól kezdett el szemet szúrni a dolog, hogy bejött ez a 8.6-os közepes pontosságú ágyúk is ellövik a bolha pöcséről a pattanást effektus. -
Emellett engem az zavar, hogy médiummal nem tudok flankelni, mert annyira sok a tank ezeken a kis mapokon. Jobb lenne kisebb számú 10v10 7v7 random csaták. (high tierről beszélek) Mióta nincs arty ez még szembetűnőbb. Egyszerűen vagy kempelek meddel, amíg el nem fogy a fele, vagy ugyanazt csinálom mint a heavyk, amiben nyilván hátrányom van a kis alfa és a páncél hiánya miatt. -
zoltanblau #248284 Amúgy ténleg az IS 7-el most mi van ? :O Régen az volt a legjobb tank, csak azzal mentek egymásra CW-n. Ma ér valamit az IS 7? -
lammaer #248283 R3nton meghekkelte az accodat....? :) -
Szpecnyaz #248282 Mondjuk ha én heavyvel játszok az leginkább az 50B szokott lenni. Annak meg tök mindegy hogy mivel lőnek rá. Ahhoz meg elég mozgékony hogy flankolhasson. -
kesebaro #248281 Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Melyiket érdemesebb vinni? WZ-111 1-4 vagy VK 45.02 P -
Oddball29 #248280 Ó jaj, a szegény hevim... -
Szpecnyaz #248279 Te is fiam Brutus? -
Szpecnyaz #248278 Akinek van egy kis esze az nem igazán használja.
Malarki: pont írtam hogy az F155 az szokott kelleni. Az E3 az max városi mapon, de ott is vagy 1db, mert nem túl mobilis. A többi nem igazán. -
Pares #248277 Egyet értek, főleg hogy ennek tetejébe némelyik td betegesen op.