418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #248356 Te nem Renton pasija vagY? :D -
marchizor #248355 TD nerf mikor jön már? Mióta "kiszedték" az artykat, semmi ellenszer nincs ellenük, nem kicsit lettek OP-k T10 randomban. -
stoppos #248354 Igazából már csak az a csóka hiányzik, aki az IQ-ját linkelgeti, hogy kerek legyen a nap.
-
lexlutor #248353 .. jah szokasos..a stat nem szamit.. ehhe.. -
FosTalicskaa #248352 1. Effit már csak a noobok néznek + azok akiknek a WN6-ja sokkal gyengébb. Ők meg a cap-noobok.
2. Hogy ki jó meg ki nem, nálam független ezektől a számoktól. Rengeteg 2000 wn6 feletti játékost látok akiknek azért jó a statjuk mert rengeteg pénzt meg gold ammot pumpáltak a körökbe, de ettől függetlenül bénák, rosszul helyezkednek, megvárják míg kidöglik körülöttük az egész team, majd a végén a túlerőbe a lehető legtöbb sebzést belelövik mielőtt megkapja a gyilkos sortüzet.
Vagy itt vagy te aki egy tök átlagos játékos lehetne a statja alapján, de amiket leírsz, hogy milyen szituban, miket művelsz és hogy egy anti-td tankban szenvedsz a td-k ellen és hogy ezért nerfeljenek le mindenkit akinek nem medje van mert úgy az igazságos. Hát az no comment.
de hagyjuk hosszú, úgysem fogod megérteni a lényeget. -
Szpecnyaz #248351 De úgy látszik hogy ez csak az EU szerverre vonatkozik. Mert a másik 3on nem csak AMX40 leárazás van. -
R3nton #248350 Jólvan majd este feltöltöm azt körömet mikor 9000-t sebeztem leo1-el, nem értem mit csinálok rosszul...Amúgy meg érdekes hogy nálad 1400 feletti effinél kezdődik a szar játékos kategória :) Nem vagyok pro, de talán a pirostól elég távol állok... -
R3nton #248349 Linkeld már be légyszíves a játékbeli nevedet, kíváncsi vagyok ki próbál meg nekem a medekről papolni. -
Majd lehet megint végignézni a több órás élő közvetítést egy-egy kódért gondolom :D
Bár múltkor egyetlen darabot sikerült megcsípnem, onnan van a T2 Light-om. -
FosTalicskaa #248347 Mindig van remény. :P -
lexlutor #248346 mar alig varom azt is, amikor majd ujra top tizes tanokkal jonnek majd be az ujsagirok, meg a latogatok :) -
Tessellia #248345 *topicba -
Tessellia #248344 The month is yet young... There is something else big happening this month also and we couldn't have everything at the start.
Gamescomos specialra gondol. -
Mit gondolsz, majd letölt pár replay-t arról a tankról amivel nem fekszik igazán neki a játék, és próbál tanulni...? :D -
Tessellia #248342 Pont most másolta be Ectar az eventhez tartozó postba:
We can't do everything at once. Regarding equipment discounts, they come about once a quarter. The last was in May, so the next could be any time within July, August or September. -
FosTalicskaa #248341 Ez a szerencsétlen R3nton ősasszony szerintem még 500-as pennel is kevés lenne randomban.
R3nton: Egyébként csak a hülye medesek sírnak azok a tankok ellen ami ellen az ő tankjuk ki lett találva. Egy med az egy igazi td meg heavy gyilkos. Minden helyzetben jól használható és ha nem, gyorsan el lehet vele húzni és máshol szerencsét próbálni. Tűzerőben toronymagasan többet tudnak, mint bármelyik másik tanktípus. Ha valakinek ez sem elég ott a playerrel vannak elég komoly problémák. Talán bele kellene nyugodni, hogy egyszerűen kevés vagy... és ezt nem bántásként mondom, csak egyszerűen már undorító az a hozzáállás, hogy adott egy szar!!! játékos azért sír hetek óta!!!, hogy nerfeljenek le MINDENKIT, mert ő SZAR!!! csak úgy tudna érvényesülni a játékban, ahelyett, hogy venné a fáradtságot és megnézne pár videót vagy bentmaradna mozizni a csatába, hogy legalább másoktól átvegyen jó megoldásokat és végre megtanuljon játszani. -
Szpecnyaz #248340 Nekem csak WZ volt. Az elég jó. De szerintem a VK se rossz ha valaki tud heavyvel játszani. -
Szpecnyaz #248339 No persze. Gondolom jövőhéten is lesz félárú.....Marder II v Stug III, mert azok olyan rég voltak :D. -
kesebaro #248338 Már van td-m Jgpz e-100 meg E4, Heavy-ből Is-7, Is-4, E-100 med-ből meg e-50m meg batchat. Én úgy értettem a kérdésem hogy melyikkel élvezetesebb menni a 2 tank közül az nem érdekel hogy a X tank milyen lesz azokkal nem szoktam sokat menni csak a duplákat -
lexlutor #248337 amugy ha meg hiszel a wg mesekben, valami olyasmi volt az utolso hamuka, h valahogy 3honapos egysegekben vannak az akciok, es h a mostaniban meg ket alakalommal lesz majd felaru felszereles... -
"TD noobok még célozni se kell"
te hülye vagy -
A leglassabb vagy a leggyorsabb 10-es heavyt akarod először? Amúgy úgyis mindkettő meglesz előbb utóbb, vagy nem? -
lexlutor #248334 nah ugye! :D -
szakasz #248333 tök egyszerű, mit akarsz a végén ? maus-t vagy kinai heavy-t ? -
Szpecnyaz #248332 Vegyél TD-t és lődd ki R3ntont a medjéből.
Am a kínait. -
kesebaro #248331 itt
segítene vki? :) -
Szpecnyaz #248330 Na ja, hatalmas nerfet kaptak. 270mm helyett "csak" 260at ütnek át.
Mindjárt el is adom mindet, annyira szarok. -
lammaer #248329 Azért azt ugye elfogadod hogy a TDke ellen könnyebb fedezéket találni mint az SPGk ellen? :) -
Szpecnyaz #248328 De annyira irritáló. Mindegyik szerveren van félárú equipment akciót, csak nálunk nem. De hurrá, majd veszek helyette félárú AMX40-et. Sőt! Lehet beruházok egy Stuartra, mert azon is annyit fogok spórolni. -
R3nton #248327 Magadra értetted gondolom :P -
stoppos #248326 Ha beragadok egy TD-vel szemben egy szűkebb helyen, ahol még megkerülni sem tudom, ott jól jött a saját arty. Őt meg általában hamarabb lecsapták mint engem az ellen artyja. Máris lehetett tovább haladni és flenkolni az ellent. -
R3nton #248325 A medek most kaptak. Átütés nerf összesnél. Plusz ugye a becsapodási mechanikán is változtattak, amivel a medek szintén szívtak, mert azűrméret alatti lövedékek rosszabbul penetelnek. Mindent nerfeltek már arty, heavy, med. Úgyhogy eljött az ideje a TD-knek :) -
Szpecnyaz #248324 Te szedsz valamit? (ha nem, akkor lehet az a baj) -
Malarki #248323 AMX 40 mint gyors tank? Lol
-
Fefe82 #248322 őszintén?! mert vagytok ti oly kedvesek ,hogy egy igennel vagy nemmel válaszoljatok
-
lexlutor #248321 nem ertme miert lepodsz meg. ez a szokasos. -
R3nton #248320 Lószart, arty ellen is van fedezék. TD noobok, még célozni se kell, artyval sokkal nehezebb hitelni, meg mozgó célpontot eltalálni. -
Tessellia #248319 Fast and furious with AMX 40, érzed az iróniát nem?:D -
FosTalicskaa #248318 Úristen, a gennymanó visszatért! -
foxbat88fx #248317 sejtettem h egy rakas szar lesz