418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    ja h nekem nincs t10-s medem? :(

Ohh, minő borzalom :D (lemerem fogadni e4-d van :D t30-ból kihúzni nem nagy dolog :D)

Btw, ne aggódj, ami késik, nem múlik. Szimplán t6-s szinten megragadtam, német, ruszki és amcsi vonalon, azon egyszerű okból, mert ott képzem a legényeket inkább, mivel olcsóbb. (t7-s medek kifejlesztve, szimplán csak meg kellene vennem őket, de nem elsődlegesek, majd ha 3. skill-nél lesznek a legények, az még 2-3 hónap).

Attól függetlenül, válaszolni nem válaszoltál a kérdésemre :(
  • Szpecnyaz
    Nem egy francot. Te utánad takarítok a legtöbbet :D.
  • Szpecnyaz
    Nem, csak vicceltem.
  • R3nton
    Egyébként meg pont ezt mondom én is, hogy nem is az 1vs1 szituáció a gond, hanem a balance, ami azzal ment tönkre, hogy kiszedték az artyt.
  • foxbat88fx
    csak az enyémet nem moderálja sosem :D
  • madmanic
    Most ez komoly..?

Csúnya beszédet moderálják..?

Ha valaki bemutat, annak meg rácsapnak a kis kezére...?
  • voivod32
    Ez furcsa! Azért ennél durvábbakat is " adásban " hagytál már!
  • R3nton
    Nekem legalább 1db van
  • voivod32
    Bocs ittas vagyojk kicsit és még be is rágattak! (18)
  • voivod32
    Ez jó ötlet, de csak akkor, ha még van rá időd...
  • Szpecnyaz
    Azért a stílusra figyelj!
  • madmanic
    nem jó.

előre enged, beáll mögé, tetemét fedezéknek használ..
  • Tessellia
    Hétvégi event képe újradolgozva:D

• Nesuten
    de jó lenne szorzó nélkül

• Szpecnyaz
    Miután lenyomtam 12 kört a teknőssel, azt kell mondjam hogy ez elég fura egy TD. A gunja miatt inkább T9.5 mint T9. Igaz hogy a páncélja semmit se ér, mert egy okos T8 simán átlövi, aki meg nem okos annak ott a gold ammo, a mozgékonysága meg szintén fos. De az a 2000 HP meg a 6sec reload time elég durva, ráadásul halálpontos.
    Úgy érzem ez is kapni fog valami nerfet előbb utóbb.
  • voivod32
    Hihetetlen, hogy mit össze nem hazudoznak...:D
  • madmanic
    Hát nagy cumi volt az 50K xp t összekukázni Tier 5 6 ban....

• Szpecnyaz
    Lesz arra is event a franciák után.
  • Pares
    Természetesen ezek közül egyik tank sincs meg, és valószínű, hogy nem is lesz... Gondoltam hogy a nagy Leopardra gondolnak, amikor emlegették, hogy lesz rá ívent, de így... felejtős...
  • bornofakone
    +1 :) számból vetted ki a szót :)
  • Okmyx
    Hiába nyomkodom az "Újra" gombot nálam nem működik.
    Nálatok se?

• Szpecnyaz
    Szerintem simán lehet. Főleg mióta van trackelés bónusz.
  • Eagle16
    Nem.

Én a 9-es Centurion-ra se tettem rá, minek...50m az semmi.
  • stoppos
    Nem mentem nagyon T10-ben, azért kérdezem, hogy nem lehet ugyanúgy a kezük alá dolgozni, mint anno a sok artynak? Vagy lehet, csak éppen a kempfeszt miatt unalmasak a meccsek?
  • Szpecnyaz
    Na jó, kb így gondolom én is. De gondoltam hátha tud valaki valamit, amit én nem :).
  • foxbat88fx
    hát marhára nem.....
    extrém esetekben TALÁN ér vmit az az 50méter plusz
    de nagy tierben vannak közvetítők...
    én egy ideig nem is tudom mivel rohangáltam 350es rádióval mert elfelejtettem feltenni a jobbat és észre sem vettem
  • bornofakone
    Te miért nem húzol ki 1 fost? v 1 obj263-t?
    Csak kíváncsi vagyok, miért nem játszol td-vel:)

(van 1 olyan érzésem meghalnál jó pár td grindelésében a szenvedéstől :D)

Azt nem mondom h a t10-s td-k nem rugaszkodtak el picit a realitásoktól, de nem annyira mint ahogy azt te beharangozod napról napra a fórumon, fos, obj263 az a 2 td amin lenne mit nerfelni, de ott is inkább sebesség és fordulékonyság nerf kellene....(mostani pontosság buff miatt, 1 fos se nagy ellenfél közép távolságból, rommá lehet lőni a gyengepontokat, persze nem mind1 milyen ütemben kapod el, és milyen szituációban, van amikor meg kell halni, mert meg kell halni :D)

Ami problem most t10-ben, az a számuk, ugyan az a gond mint anno artykkal. Tényleg vannak olyan csaták amikor szinte csak td-k vannak, med/light pár darab és op t57 v e100 golddal felvértezve :)
  • Szpecnyaz
    Mit gondoltok, a teknősön megéri kifejleszteni a top rádiót? A jelenlegi 700m-es, a top meg 750m-es. Viszont 9k XP. Ad annyi hogy megérje elkölteni rá annyit?
  • stoppos
    Oké, de akkor most kezd el szidni a mocskos belenyúlós WG-t, meg a rohadék efihajhász játékosokat, akik amúgy pediglen núbok. Ha belekezdtél, ne végezz félmunkát.
  • foxbat88fx
    én még azóta se jöttem rá mit kell nézni
  • R3nton
    Akkor nézd úgy a statomat, hogy kb a csaták 10%-a volt prémium. Amúgy meg sose írtam,hogy szenvedek ellenük, csak hogy op állatok. És utálom mikor lószart nem csinálnak aztán belémvernek egy 1000-rest a bokor mögül kempelve, miközbe már 25x keresztbe-kasul bejártam a mapot.

Egyébként nagyon egy beszűkült látókörű ember vagy és csak 1vs1ben tudod felfogni a játékot. Igen a med 1vs1ben kinyírja a TD-t, de ez a játék nem 1vs1. Odavágott a balancenak, hogy kivették az artyt.

Húzz ki egy 10es medet ha ekkora OP-k és játsszál vele, mert látom még egy sincs...
  • Szpecnyaz
    Á megvan! Több horogkereszt van a tanklistában, mint a Nürnbergi pártfelvonuláson.
  • bigmano
    Tipp: németül írja ki a pénteket.
  • zsupeti
    Találati arányt.
  • Szpecnyaz
    Jó kérdés :D. De gondolom tuti van a háttérben valami Hitler kép, ami érdekes lehet :D.
  • zsupeti
    Igazából azt nem értem,h az arty nerf előtt miért nem volt népszerű a fos td??

Emlékszem mikor bejött ez a td ág,azonnal kipróbáltam a tesztszerveren és meglepődtem,h mennyire mozgékony kis vasak.Bár én is jóval később húztam ki amit akkor meg is bántam,h nem előbb mozdultam rá.
  • foxbat88fx
    ezen mit kell nézni?
  • Nesuten
    na a nap első meccse :

Dolfibácsi megmondta !!!

• virkir
    Nesze legyél bódog :D

• Szpecnyaz
    Majd miután téged is lenerfeltek :P.