418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #248478 Mondjuk a ruszki tábornok is sokat filózik ezen, de ő a terepnek tudja be a bénázást. -
Oddball29 #248477 Engem az zavart, hogy a ruszkik ilyen sematikusan, nemtanulósan tolták a szárazföldön, miközben igen kreatívak voltak a tengeren. -
Az lehet de ledobott az egyesről és a kettesre már nem enged fel. -
Nem megy a kettes sem... -
Armisael #248474 csak az EU1 szart be én kettesen vagyok az megy. és fent a szálálókon az van, hogy 45300/45305 szal csak a kettes megy. -
már megtette más...
-
Ytar #248472 WG-t ismerve nem elképzelhetetlen ..
-
Leszedtem a wot statistics-ot, mi az a dossier file meg a player id? -
zoltanblau #248470 Sajnos minden adat elveszett. Kezdje újra a játékot. -
Ytar #248469 most vajon mi lesz a kill számlálóval? .. 4-5 hiányzott, ha nullázódik, idegbajt kapok. -
zoltanblau #248468 Pont este 8-órakkor mint a szocializmusban. Esti mese akkor ért véget és kezdődött a krimi. Visszaakarják állítani SerB-k a kommunizmust :D -
Akkor jó azt hittem hogy csak engem szeret
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szpecnyaz #248466 Nekem bejöttek azok is. Mondjuk a kedvenc részem az volt, amikor a Backfire ezredek szétverték a NATO hordozó csoportját.
A szárazföldi részhez még annyit, hogy most a Wargame: Airland Battle c. játékot is tolom és abban kb ugyan az megy mint a Clancy leírásaiban. -
Nem, nálam is! Az a jó kurva **** észrevette, hogy van 5 szabad órám! Nehogy tudjak játszani egy kicsit! -
Ez a sors jele :D Itt az ideje abbahagyni és lefeküdni :P -
zoltanblau #248463 Vagy hazaért a sok paraszt a melóból, és olvasták, hogy gyereknap van és mindenki nyomni akar vagy Overlord ráült a szerverre megint. -
Malarki #248462 Na, megint tervezett karbantartás van -
bevi #248461 Nem. Csata közben engem is kidobott :( -
Nem :( -
Ytar #248459 csak nálam szálltak el a szerverek? -
35Mb-os kép nagyon kell a fórumba...de nem tudom minek kell így beszűrni, elég lett volna link is. PNG-ben esetleg nincs meg?
-
Meseszép :) -
Vagy buli után a disco előtti járda!
-
Oddball29 #248455 Clancy annyira nem jó szárazföldi cuccokban, viszont a légi-tengeri része az kiköpött Harpoon. A Vörös Főnix 1-2 sztem jobb könyv a talpasok szempontjából. -
OFF:
Ugye milyen szép az univerzum? :)
ON: -
TomDantes #248453 Nagyon jó világháborús regény?
Hm.
Oroszlánkölykök?
Meztelenek és Holtak?
Na, ezek jó világháborús regények, igaz egyikben sincs Tigris tank, meg nagy csatajelenetek. -
Szerintem a csatajelenetek nagyon is érzékletesek, az ember átérzi, hogy mennyire keveset ér egy emberi élet. -
Szpecnyaz #248451 A csatajelenet leírások sehol sincsenek ahhoz képest, mint ami pl Clancy Vörös viharjában van. Ott tényleg élvezetesek voltak a 10 oldalas tankcsaták leírásai. Hasselnél meg nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek, amikor MG42-vel a kezükben rohamoztak, vagy tucatjával hagyták el a Tigris tankokat a sztyeppén. -
Szpecnyaz #248450 Ez meg a másik, olyan mintha az író semmit se értene a történelemhez/haditechnikához. -
Szpecnyaz #248449 Addig ok hogy szórakoztató irodalom, de nekem az egész túl kommerz, klisés, egy kaptafára mennek a könyvek. Az se tetszik hogy a német hadsereget úgy ábrázolja mint valami bolondok házát.
De még ezek el is mennének, a legnagyobb probléma az, hogy nincsen benne olyan sztori ami érdekessé tenné. -
Oddball29 #248448 Végül is, ha a csatajeleneteket úgy pörgeted le benne az agyadban, hogy megy a Benny Hill show zenéje. -
Értem én, Szpecnyaz bannerjára utaltál ezzel ! Én is csak vicceltem. Nem beszólásnak szántam! Ne haragudj, ha úgy jött ki! -
Ne a történelemhűséget, hanem az emberi oldalát nézd! Nyilvánvaló, hogy a sztori kitalált4 Ne várj autentikus leírásokat! -
lammaer #248445 Én meg ott amikor pici egy felrobbantott teherautó guruló kereke elől menekül lefelé a domboldalon :D -
Malarki #248444 Hát az tény, hogy elég kemény ferdítések vannak benne. Ha így olvasod, akkor tényleg nem túl jó.
Viszont ha ettől eltekintesz, akkor egy nagyon jó világháborús regényt kapsz, egy olyan szemszögből, amiből még nem nagyon dolgoztak fel. Na meg persze zseniálisak a karakterek. -
Pares #248443 Látom neked is egészséges a humorérzéked. -
Oddball29 #248442 Hát én ott tettem le, amikor a büntetőszázadot Királytigrisbe ültették. -
lammaer #248441 Mert te historikusan+tudományosan olvasod... -
Pares #248440 A megjegyzésem a prémre vonatkozott, és utólagosan is elnézést, de már unalmas, hogy szinte senki nem olvassa a híreket. -
Pedig ez már MŰVÉSZET!