418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Kösz a tippet, a videó jöhet!
  • Desmodromic
    Már a második meccsen rakott vissza a garázsba...
  • Pares
    Bocsi hogy nem tudok konkrét adatokat szolgáltatni, nem igazán figyeltem meg, azt tudom, hogy 10k-nál kisebb hasznom nem nagyon volt vele, akár mit is csináltam.
  • bigmano
    Megint leállt...
  • Pares
    Szerintem egész jól hozza. Prémiummal játszom, szóval a vesztes körök is bőven 10k feletti hasznot hoznak. Volt egy egész jó csatám, ami csak döntetlen lett, 9 kill, 2500 dam + 772 spot dam, és a tiszta haszon volt 66392 credit, prémiummal. A javítás 2500 credit körüli ha kilőnek. A lőszer se drága, 70 credit egy, szóval lehet lövöldözni nyugodtan.

• Cyon
    Az a baj, hogy sokan a T40-t a trollgunnal használják. Én már visszaraktam rá a normál 76-os löveget. 400m látótáv + távcső elég meglepetés a troll Hetzer-nek. Malinovkán konkrétan átlátok az ellen bázisra.
  • Ytar
    2-3 óra, mert 8-9 tier tankokat húzok, sőt, csaták között jön az alt+tab pihenő.
    low tier-ben a trollágyúkkal hamarabb megvan, az igez.
  • Madi92
    Böengedett!
  • Pares
    Nem tudom, én pont most augusztus elején kezdtem el a td ágat, és nekem nagyon tetszik a Hetzer. Ha a köcsög mm nem cseszekedik velem, és nem dobál be 6-os szintű tankok ellen (akik 99%-ának én 1 vagy max. 2 lövés vagyok), akkor a saját vagy max. 5-ös szintű csatákban nagyon lehet osztani a népet. A 4-es szinten aluli tankok gyak. egy lövés. És többnyire engem is csak egy másik trollgunos Hetzer szokott kiszedni egy lövésből... És mellesleg ha ilyen csatában vagy, a Hetzer nagyon tud pattogni ám...
  • Veqtor
    Mennyit hoz kb egy átlagos ~ 1500 dmges körben? Jobban megéri, mint a többi 5ös tank?
  • Pares
    Én féláron vettem meg, és azt tudom mondani, hogy a 750 aranyat bármikor megéri. Kicsit olyan, mint a med és heavy keveréke. Gyors, de rosszul fordul, lassan forog a torony, viszont rengeteg hp-ja van arra a tierre és az ágyúja is jó, bár nem sniperkedésre találták ki. Én ajánlani tudom.
  • Toweliee
    Rövid sorbanállás után beengedett, tegyétek a szerverválasztást automatára.
  • Veqtor
    Én is próbáltam mindkettőt, de nekem a T40 jön be jobban. Mozgásra hasonló a 2, viszont a hetzer hiába páncélozott, az ágyúkitéríthetősége nem tetszik. T40 meg olyan, mint egy mini-hulldown-FV183. Papír, de jól sebez, Hetzert is tudja egyhitelni, szóval az a páncél csak ritkán ér többet, mint a kitéríthetőség. (megj. rég mentem hetzerrel, lehet azóta változott)
  • Desmodromic
    Bent vagyok, amikor írtam 3.000-en voltunk, most 11.500.
  • NPite
    írtak valamit, hogy kb mikor lesz szerver? érdemes egyáltalán ma este várni?
  • Veqtor
    2-3 órát? Annyi idő alatt az 50k xps eventet is megcsinálod

Matildát is szerettem, de T40 kicsit hatékonyabb erre az eventre. Leírtod az összes ellenfelet, mire a matilda elér félpályáig. Arról nem is beszélve, hogy amíg ő lövöldöz 2 secenként 75 dmg-el, addig te kilőheted a célpontját 200 hpról. 7 secenként lő a T40, gyorsan céloz és viszonylag pontos. Matilda is 2-3 hit. Persze 1v1ben matilda a jobb, de nem mind1, hogy mennyit sérülsz mielőtt megölsz valamit. Nekem az 1hit jobban tetszik és az a kill már biztosan a tiéd nem az van, hogy 80 hpnál minimum dmg után valaki más lövi ki. AT2vel is csak a mozgás a gond, igazából ezért írtam a T40+Hetzert.
    Persze gondolom mindezt Te is tudtad, szóval újra feleslegesen próbállak "kioktatni"
  • zoltanblau
    Overlord lerókázta a Szervert.
  • kisokka
    Azért azt megnézném
  • zoltanblau
    Jön a következő üzenet : Sajnáljuk. Előre nem látható hiba miatt Hétfő reggel 7 CET-ig karbantartás várható.
  • Commandier
    továbbra is foglaltat jelez mind a két szerver
  • jericho12
    Megőrülök,tiszta szégyen a support,aktiválódik a prémium fiók,erre mi van...Karbantartás hogy nem verjem beléjük....
  • SzocsA
    oh elnéztem!
  • Szpecnyaz
    Az esélyes :D.
  • SzocsA
    "A japán Tier X-es közepes tank ugyanazon koncepción fog alapulni mint a Leopard 1."

Szétnerfelik? de miért?
  • Desmodromic
    Kinyitott a bazár!
  • stoppos
    Ehh, meg is van, csak hibás a zip fájl. :)

Amúgy elolvastam az munkád, nekem tetszett. Von Seeckt kellemesen pragmatikus figura lehetett.

Mondjuk az tuti, hogy a konzulensed nem olvasta el.
  • JeffDunham
    Szerintem Hetzer. Bár sokáig nyomtam T40-el is. Hetzer valahogy jobban pattog mert zárt.

Itt jegyeznék meg egy vicces dolgot. A Hetzerrel húzok német TD legénységet. Az első perken persze rajta van a kuplung égető, mivel később/nagyobb tierben elengedhetetlen. Hetzeren nagyon durva dolgokat csinál. Amúgy is gyorsan fordul, de kuplung égetővel szinte szürreálisan. Picit megnyomod a gombot és szinte azonnal körbefordul. Rengeteg alkalommal jártam úgy hogy nem tudtam becélozni a másik tankot mert egyszerűen túlfordult. AKINEK VAN CSAK KÉSŐBB TEGYE RÁ KUPLUNG ÉGETŐ PERKET. Nem vicc, főleg mikor az életed múlik rajta és akaratlanul is túlforgatod. Lehet teszek fel videót is.
  • Zollee70
    Nagyon fun tank a T-25-öt. Jó sebesség, jó ágyu, Szakaszban a legjobb. Szarul fordul és lassú a tornya. Beforgatva pattogni is tud. Lehet vele hozni 25-30 k nettót csatánként (de ahhoz azért lőni is kell ;) )
  • Szpecnyaz
    Tom Clancy: Vörös Vihar
  • Szpecnyaz
    Érdekesen hangzik. Mondjuk én pont erre a 80as évekbeli harcra lennék kíváncsi más könyvekben.
  • stoppos
    Ez milyen könyv?
  • Lucifer001
    TERVEZETT !? karbantartás . Ezt a pofátlanságot .
  • Szpecnyaz
    Mondjuk a hadjárat elején sok időt buktak a lerombolt hidak miatt. Meg a szűk terepen nem tudták kihasználni a páncélos egységeik mozgékonyságát.
    Mindig azt mondta, hogy ki kijutnak a nyílt terepre, akkor tudnak majd haladni.

Igazából én az egész könyvben azt hiányoltam hogy a harc nem globális szinten ment, hanem csak az atlanti óceánon és európa egy részén.
  • Ytar
    na neeeee .. tényleg?
    én a Matildára esküszöm ..
    meg az AT-2-re howitzerrel és arannyal.

az a kb 15 meccs viszont soká' tart, a faszom se akar még 2-3 órát a sok agyhalott között tölteni ..

azért kösz.
  • Oddball29
    De van még egy ilyen könyv, a Red Inferno, amiben két amerikai hadosztály, ami szimbolikusan részt akar venni Berlin ostromában, beszorul Postdamba, és bedurcult Sztálin addig le akarja rendezni Nyugat-Európát, amíg az amerikaiak el nem készülnek az atombombával. Emiatt aztán a Weser meg a Rajna közötti területen megy az iszapbirkózás a Vörös Hadsereg és a nyugati szövik között.
  • Veqtor
    Valaki tudna véleményt mondani a T-25ről?
    Érdemes megvenni pénzt farmolni most, hogy féláron lesz, vagy teljesen felesleges és használhatatlan.
  • Oddball29
    Ámbár az lehet mögötte, hogy azt gondolták, náluk a nyerési képlet, míg az új atlanti csatában ők a gyengébbek, és ezért már az elejétől kreatívnak kellett lenniük.
  • Veqtor
    Tipp:
    1, Vegyél tier4es trollgun-tankot (T40 vagy Hetzer javasolt)
    2, Search and Destroy

Csak az event miatt visszavettem a T40et, körönként 3 killeket különösebb erőlködés nélkül lehet hozni T4-5ben és T6ban is sebez mindent. (Leg)Rosszabb esetben 15 kör alatt megvan a 30 kill, de inkább 10 kör alatt.
  • stoppos
    Kábé most akartam elkezdeni játszani.
  • Armisael
    Én a kettesen vagyok és megy, 41400-an vannak fen.