418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    No ha elért a buksid azon pontjában ahol feldolgozod,akkor lökjed
  • popey8
  • yossarianHUN
    Na ezt nevezem én fogalmazásnak.
  • Amarth99
    A szívatás az, amikor az átlag sebzésed alatt van az ellenfél hpja jóval, és lősz be egy minimum sebzést! :D
  • popey8
    1285 base xp elég lesz vajon a top 50-be?

http://kepkezelo.com/images/eyku1apbvhyrsgbtkxu3.jpg
  • Eagle16
    AT-15-tel vagy Tier 10-et kapok, vagy nyomorékok mellett tier 8-at. Rohadtul unalmas.
  • voivod32
    Az igaz! De azt a szaros 6-ot már nem tudta megadni?! Ez benne a szívatás! Majdnem, de csak majdnem! :D
  • Fefe82
    Srácok,vannak ezek az XWM mdok,meg fajtái,mittomén melyik-melyik.pl a jaktor modban is ugye,színekkel jelöli a delikvenseket,miután seggbe akasztottam,azt akarám tudni,hogy a csatán belül,nekem pl a jaktor mode-ban csak sebzés után látom a polgáron,hogy milyen színű,nyilván az árnyalatok ismertek,na de a lényeg,az XWM az adott tankkal elért eff-t mutatja,vagy az egyén össz telj-t?
  • Amarth99
    Akkor is átlag felett sebeztél :D!
  • voivod32
    Ha meg lehetne választani, hogy mivel menjek rajta akkor oké, de könyörgöm, pl. egy T28 Protival mi a f@szt lehet csinálni rajta a kempelésen kívül?!
  • Okmyx
    Ugye nem te csórtad el a killjeimet?

48 csatából lett meg a 30 kill (igaz mentem 4-5 kört tier 4 alatt is).
  • Master91
    Régi El-hallufot szerettem nagyon, ezt a dimbes-dombosabbat nem csípem :(
  • foxbat88fx
    a tornya feléd volt??? akkor azt lődd
    iszonyat papír.... 10/10 átviszi
  • voivod32
    450-es az, mert még stock a tank és a " troll" 122 mm U-11-es van rajta. De tökmindegy, mert minden létező löveggel ez történik! :D
  • Okmyx
    Igen, a legjobb ami fent van 1700 kereken. Az első tíz 1400+. Szerintem meglesz.
  • voivod32
    Ezt a kibaszott El-Halluf pályát nem veszik már ki soha a játékból?
    Ennél kempelősebb gyökér szar nincs a játékban. Még Malinovka is százszor jobb ennél a fostömegnél!
    Heavyvel egyszerűen meg sem lehet mozdulni rajta, mert azonnal atomjaidra szednek. Ha még egyszer oda rak ,egyszerűen kilépek a csatából!
  • Madi92
    Ágyúja pont ugyan az, nem lassabb nem gyorsabb.
  • Eagle16
    Ja, annyi a különbség hogy a Proto gyorsabb, cserébe papír, mindenhol.

Az ágyúja lassabban tölt, céloz, még pontatlanabb is azt hiszem.

A negatív ágyú kitéríthetőség is jobb a Centurion-on.

Én feladtam az Indien ágat, nekem sokkal jobban tetszenek a britek, a 9-es Proto is csak szenvedésnek tűnik, pláne az alap ágyúval.
  • Amarth99
    Szerintem most egy rossz példát hoztál... 454et lőttél a pz4be 390es ágyúval. Nem vagy egy kicsit telhetetlen :D?
    Ha 300 hpn lett volna, amikor belelősz kv1s-sel akkor oké, hogy szar ha 6 hp-t hagy rajta, de így? :D
  • yossarianHUN
    Gondoltam rá hogy csinálok, de aztán végülis nem tettem.
    Ha ez segít valamit, kb. így állt, és a bekeretezett részt lőttem:

• kHares
    Nem tudom eldönteni érdekel-e a Leopard Proto a köv akcióban. Ha jól látom ua. az ágyú van rajta mint a Centurion 7-en azt meg szeretem. Játékstílusuk hasonló gondolom, mindkettő sniperkedik messziről. Vagy van észrevehető különbség? Tapasztaltak mit gondolnak?
  • Oddball29
    Kéne screenshot
  • voivod32
    Talán a T25 az egyetlen játszható T5-ös prémtank...
  • yossarianHUN
    Maus köténye a két lánctalp között már nem weak spot? Csak mert 246 pennel 4-ből egyszer se tudtam átütni, úgy hogy szinte tökéletesen szemben állt velem.
  • Eagle16
    "Foch 155 and T57 Heavy rebalance is planned, how exactly is secret for now"
    link
  • JeffDunham
    LETÖLTHETŐ REPLAY

Szépen lehet dolgozni egy stock AMX-120-al is ha top tank vagy.
    A végén már nagyüzemben ment a frag lopás. Istenem, kellett a 30 killhez.

• Oddball29
    Nekem sose volt abban a vasban 1100-nál több alap xp-m az 59-es WR ellenére sem. Mit csináljak, folyton elszaladtak előlem...
  • Eagle16
    Köszi, jó lenne :)

Azt ígérték, hogy most sokkal hamarabb kiértékelik az eredményeket majd...
  • JeffDunham
    Nekem bevált egy módszer. Ha köszönnek akkor köszönök, és ennyi. Lesz@rom mit irkál. Főleg mikor egy szobanövény vezényel nekem. Előtte megyek 50 méterrel és nekem üzenget hogy kövessem.

Szelektálni kell. Ami hasznos csak azzal kel törődni.
  • lammaer
    Azért mert ugyanolyan mocskosszájúak mint bárki más, vagy azért mert rögtön sírnak pityogni a főnöknek? :)
  • foxbat88fx
    na ezé nem bírom a magyarokat......
  • Oddball29
    Szerintem igen, mert ritka cucc.
  • Szpecnyaz
    Azért ennek a JT-nek nem gyenge páncélja van hull downban :D. Nézzétek a potenciális sebzést.
  • JeffDunham
    Elküldtem ezt a problémát a klánvezérnek. Átnézi mi történt és ha kell rendet fog rakni.
  • voivod32
    ezt is imádom, belelősz az ellenbe és marad 6 HP-ja. Mire betöltesz, vagy kilő, vagy őt lövi ki valaki más...
  • lammaer
    Megsimogassuk a buksidat hogy megnyugodj?

Na gyere apu megvigasztal, te vagy a legszebb/legokosabb :D
  • voivod32
    Nyilván Szpecnyaznak szántad a válaszodat, de akár nekem is-vagy bárki másnak- írhattad volna. Naponta kerülök én is hasonló szituációkba. A másik kedvencen, amikor szándékosan az útba állnak, főleg amikor valami b@szott lassú járművel vagy , és ezért nem érsz időben a megfelelő pozícióba, és így tulajdonképpen miattuk lőnek ki, vagy sebeznek félholtra.
  • Dezinter
    Nem azt mondom hogy a legjobb köröm de néha az az érzésem van hogy Kv-1s között nehezebb meglenni mint ha berak T7-8-ba legalább is ezzel a tankkal.
  • Szpecnyaz
    Nyilván annyit ér a report mint halottnak a csók. De azért megkapták.
  • VanDaal
    Az ilyeneket kéne örökre kibanolni, akkor nyilván valóan csak arra utaznak, hogy szándékosan elrontsák mások játékát. De persze ha írsz a supportnak, megkapod a sablon szöveget, hogy mennyire sajnálják a történteket, velük is előfordult már, és ajánlák figyelmedbe az ingame report rendszert, ami nyilvánvalóan nem funkcionál...