418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 505thZajcev[PT]
    cw-t h-h elbuktatok cockok? by wow
  • 505thZajcev[PT]
    következő kört te állod
  • 505thZajcev[PT]
    hat neked nincs eleted or wut
  • Szpecnyaz
    Jól van Zajcev, látom már ivásban vagytok :D.
  • 505thZajcev[PT]
    sypecnyaz dolgozz'l
  • Commandier
    Ha valaki beírja, hogy GG, az a csapatmunkának szól, nem a saját teljesítményének. Én pl ezért szoktam írni, egyébként sincs értelme magunkat fényezni.
  • JeffDunham
    Jactor a neve. Ha a Jimbo célkeresztre gondolsz akkor KATT. IDE
  • mijki
    "Vajon mi a GGbenne? "

Volt sebzése?
  • JeffDunham
    "nem tartom kemény tanknak a T32-őt de megveszem, hátha...."

A T32 olyan mint a pöcsöd. Kemény a teteje, és ha az alját is jól eldugod, csoda dolgokat tudsz vele művelni. Csak tudni kell használni.
  • lammaer
    Nekem az tetszik aki beírja a végén hogy gg, és megnézem... T8ban lőtt egyet és sebzett 100-at...
    Vajon mi a GGbenne?

Néha olyan jó lenne úgy megélni a játékot mint ezek. Boldogan, örömmel.
  • lammaer
    Höhö... már a Sinai Lion achievementre is jár a +1 nap prém? Mi van itt, karácsony?

• kHares
    Nem, a 20k csatával rendelkező 600 effes E100-at vezető soha nem lesz jobb. Neki egyszerűn ez a játék, megy, ha kilövik noob mindenki és ezt ismétli végtelenszer
  • Tessellia
    Eléggé bejövős igen:)
  • yossarianHUN
    Igen? Nem mondod xD Akkor valamit eléggé félrenéztem vagy épp megint nem voltam teljesen szalonképes állapotban. És azt mondod bejövős?
  • bigmano
    Én már nevet is változtattam,pont ezért.
    Nem kell a "hun"a végére nekem sem több okból sem.
  • mittomén1
    új német td ágról lehet már tudni vmit?márha lesz egyáltalán.
  • Tessellia
    írtam neked chatbe, hogy megvettem
  • yossarianHUN
    No mi az, mégis megvetted?
  • foxbat88fx
    nem.... 2000 csatáig oké ha nem olyan jó játékos
    felette már az is marad... mert ha eddig sem képezte magát akkor ezután se fogja....
    érdekes amikor én beléptem a legelső klánomba (GLA) akkor még full béna voltam... M26 volt a legnagyobb tankom, és csomó tankot nem tudtam hol kell lőni, kérdeztem a társakat, behívtam őket gyakba és lődöztem a tankokat, megnéztem neten gyenge pontokat, néztem youtube videókat stb
    ha én megtudtam tenni akkor ők miért nem?
    nincs gond azzal aki kezdő... nagyon kezdő de "tanul"
    azzal van a gond aki kezdő vagy már 6-7-10k csatás ás nem hogy nem "tanul" lófaszt!!!! még le is ugat ha segíteni akarsz neki!!!
  • lammaer
    Áh, nem lehet. Foxbat már apja pálinkájával szívta magába a WOtot... :)
  • Tessellia
    úú.. nem gondoltam volna, hogy ez ilyen jó járgány lesz:)

• lammaer
    Enyémben is van, te köcsög :D
  • zsan666
    Na de Urak... Nem lehet, hogy még fejlődő képesek? 2-3-4-5 k csatánál még elnézhető a narancs szín, nem? De ha 10k felettiekről beszéltek, nem szóltam.
    Hogy ne érje szó a ház elejét, magam 2,5k éppen átlagos vagyok (,ost értem csak el). Tudom, nem nagy szám és vannak ennél jobb kezdők. Az utolsó 1k csatámban 1300 és 1500 között mozog a mutatóm, bizakodom. (Sokat számított az elején, hogy nem olvastam, nem kérdeztem, nem jártam utána dolgoknak. Persze, hogy vérvörös voltam és nehéz ettől szabadulni) De folyamatosan replayeket nézek, olvasok tőletek és másoktól.
    Hátha többen is így vannak vele az említettek közül. Bízom benne...
  • AlucardHuN
    Engem egyszerűen csak zavar mikor a kis dominik (ilyen névvel tuti kiscsávó megy) benyögi hogy van e magyar, miközben ha elolvasná a neveket már tuti okullna (merte a kutyámmajom, jóskapista88, hun-os végü valszeg nem albán lesz. Mondjuk van amikor olyanról tudod meg akiről nem gondolnád, de kb az esetek többségébrn semmi értelme sincs... talán egyszer mivel látta hogy visszaköszönök a delikvensnek tanácsot kért.
  • madmanic
    kösz megnézem!
  • patchaou
    Én már akkor ezt magyaráztam amikor divat lett a Lengyeleket fikázni.
  • lammaer
    Nézd meg nem timeoutol e a szerver.. nekem pl a gyári 10.000 ms wait nem elég, fel szoktam rakni 30.000-re....
  • zsupeti
    Nem is rossz ez az Alecto,ahhoz képest,h topa legénység ül benne,és semmi plusz modul nincs rajta.
    Nagyon hasonlít a régi Marder II-re./de szép is volt akkor/
    Ha kegyes a MM,lehet vele szépen aratni a Hodorkák közt.
  • foxbat88fx
    sajnos igen :(
    nem kell nekik megkérdezni van-e magyar....
    elég árulkodó jel a magyaros név vagy a HUN a névben vagy a HUN a klánnévben :S de egyszerűen tényleg vicc.... kurva kevés jó képességű magyarral találkozom.... Te nem????
  • lammaer
    Akkor ezek szerint a Siema felkiáltással egyenértékű lett a "Van magyar?" :)
  • foxbat88fx
    komolyan mondom ég a pofámon a bőr
    ha a top tierben van egy 2es vagy 3as magyar szakasz akkor a csata VERESÉG :D
  • madmanic
    7 KILL és cumi....

az új nickem foxbat2...

Ezt nem lehet józanul elviselni..
  • voivod32
    Az nem szar csapat! Ez a szar csapat!
  • foxbat88fx
    mmm én nem emlékszem most mennyi győzelmem meg vereségem volt ma :D
    majd holnap kiderül :)
    de ennek a +1 nap prémnek örülök..... durva előnyt nyújt ez a prém
    totál leszarom vele hogy vereséget megyek mert annyi exp-t kapok így mint sima csatában win-kor.... credit mennyiség meg eszméletelen
    60-70-80k credites köröket megyek tier8al
    elmegy javítás+ lőszer 20 és marad 40-50-60 plusz..... nagyon brutális ez a prémes dolog :D
  • Malarki
    Egyébként fent a fejlécben vagy egy szép nagy zöld FAQ felirat, ajánlom áttanulmányozásra, mert nagyon sok hasznos dolgot leír. És még egy tankismertető is van mellé.
  • Plata
    Én még nem sokat mentem,de olyan szar csapatokat kapok hogy nem is nagyon van hozzá kedvem.
  • zoltanblau
    Thnx:)
  • Malarki
    Prém tankba be lehet ültetni az azonos nemzet azonos típusú legénységét.
    tehát pl. egy Löwe-be beletehetsz bármilyen német hevay legénységet átképzés nélkül.
  • Szpecnyaz
    Ajánlom a fenti nagy betős, zöld kiírást ;).
  • foxbat88fx
    húha.....
    WTF? :D:D:D:D
    Győzelem!
    Csata: Sand River 2013. augusztus 10. 19:25:40
    Jármű: Panther II
    Szerzett tapasztalat: 4 041 (x3)
    Szerzett kredit: 38 559

Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Prémium időtartam hozzáadva: 1

de szar.... ilyen hamar összejött 50k exp????? nane kb 20 csatát mentem ma