418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bigmano

Ász pancser csörcsi Vll-tel.
    Ha valakit érdekel a replay:Replay
  • kisokka
    Azért sajnálatos, hogy egyből aktiválva lett ez a 3 nap prém, alig lehet kihasználni.
    Én kis naiv gondoltam futok pár kört ELC-vel, úgyis 80% kreditbónusz van rajta.
    Redshire, jobb alsóban kezdünk, tele T7-es tankokkal, pingelem a hegyet, meg a nyugati oldalt, hogy figyeljenek. Jön egy rakat "Értettem", na mondom itt most szarrá keresem magam. Erre nem feljön az összes a hegyre? Vagy valamit félreértettek, vagy csak nyomkodták a gombokat, kb. 3 percig tartott a csata.
  • Ry0K3N
    Torony ágyú. Legjobb ha ezeket freeből kihúzod ha nem akarsz agyvérzést kapni, utána meg azt fejlesztesz rá amit akarsz tetszőlegesen.
  • Okmyx
    A szavazás alapján úgy néz ki, hogy az ISU-152 nyerte a következő Interactive Specialt (Bár még nincs hivatalosan megerősítve).

Tehát aki ezen a vonalon próbálkozik a top 50-be jutni, annak az esélyei tovább csökkennek...
    (SU-76, SU-85, SU-85B, SU-100, SU-152, ISU-152)
  • madmanic
    Addicted to TD's..?
  • madmanic
    ilyen korán..? ^.^
  • bigmano
    Egy baráti tanács:aki nem akar agyvérzést kapni NE játsszon ma a WOT-tal!!
    Agyhalott camperek,hétvégi vérpistikék és fraglopók minden mennyiségben....én szóltam!
  • virkir
    Torony-izles szerinti nagy agyu-motor-lanc
  • bigmano

Ász Pancser KV5-tel.
    Ha valakit érdekel a replay:Replay
  • Adjunktus
    Annyira nem folytam bele ezekbe az effikbe.Valaki elmondja nekem,hogy mi a különbség a Win7 Win6 meg a sima eff közöt?
  • Madi92
    T54-re kinek milyen fejlesztési sorrend jött be?
  • Szpecnyaz
    Engem is próbáltak már más klánba toborozni, azt néztem meg először, mert az csak 2 kattintás, utána meg a klánjáét.
    De nézzük honnan indult a diskurzus. Az említett srácnak is ez volt az egyik első dolga.
    Persze neked nem releváns, mert csak platoon miatt vagy klánban. Nyilván engem se érdekelne ilyen esetben.
  • lammaer
    Nade pont a toborzóét? Áh...
  • JeffDunham
    Azt hogy: remélem a klánod erősebb mint a te statod.

Ez van mikor az ember nem látja a fától az erdőt.

A jó toborzó kapásból klán statisztikát linkel, bizonyítva hogy nem szobanövények gyülekezete. Aki ezt nem így teszi, az béna, és persze hogy az Ő csodálatos statja lesz az "etalon" első blikkre.

Na jóccaka, reggel meló. Napok óta alig alszom a meleg meg a sok idióta nyaraló miatt. Most már jól esne...
  • Szpecnyaz
    Szerintem ez nem eff buziság. Aki komolyan klánozik az úgyis meg fogja nézni ezt.
  • Szpecnyaz
    Igazából kitartást hozzá! Remélem nem fogtok elveszni a magyar klánok tömkelegében :).
  • lammaer
    Na, ezt a lecsekkolom az embert még egy klán invitenél se csináltam meg... pedig jártam párban :)

Sztem túlságosan effi buzi lettél :)
  • Szpecnyaz
    Vegyünk egy példát.
    Éppen klán nélkül vagy. Megkeres jóskapista29, azt mondja hogy nagyon jó játékos vagy, menjél hozzájuk. Mert ők egy nagyon jó klán és ott a helyed, mi az első dolgod? Lecsekkolod vagy a klánt, vagy az első embert akivel találkozol tőlük, mert nyilván utána nézel az állításának. Ránézel a statjára, látod hogy van neki 700wn6. Mit fogsz neki válaszolni?
  • yossarianHUN
    +1, valahogy így gondolom én is, lehet hogy nem lila Toma, de baromi sok energiát és melót feccöl a klán építésébe és összetartásába, úgyhogy én személy szerint hajlandó vagyok szemet hunyni az effije felett:) Az állományunkat tekintve meg nem vagyunk egy PTS, de azért nem kell félteni minket:)
  • yossarianHUN
    Nem veszem offensenek:) Azért szokott ő is toborozni, mert neki vannak kapcsolatai, és szívén viseli a klán sorsát. Meg mondjuk lehet hogy valakinek imponál hogy maga a deputy commander megy hozzá tgf-elni, bár ezt lehet hogy már csak belemagyarázom. És szorgalmasan javítja is az effijét, az átlag klán-effi meg így is az ötödik legjobb, magyar viszonylatban.
  • JeffDunham
    A HUNS "szerű" kicsit erős úgy érzem.

A "szerű"-ről és a "jellegű"-ről mindig az egészségtelen kaják jutnak eszembe, amiben még ott kell lennie a "tartalmazhat" szónak is.

Ám nem értek veled egyet. Az hogy mennyi az effy-je a toborzónak ki nézi? A klán és a játékosállomány a lényeg. Attól még jól végezheti a dolgát, ha van hozzá affinitása.
  • Szpecnyaz
    Valami ilyesmit magyarázott a srácnak, nem értette ő se, meg mi se :D.
    Am jó tanács. (tényleg no offens, remélem nem lesz belőle harag :) ) Ne a 800 effis player toborozzon olyan címszóval, hogy HUNS szerű klánt akartok, mert nem fogja senki se komolyan venni.
  • yossarianHUN
    Nyomikat?:D Na erről nem tudok.
  • Ry0K3N
    Nálunk senki sem normális, ez köztudott :D
  • JeffDunham
    Acc. lehet hogy az első, de tuti mentél fateréval. Minden esetre ügyesen csinálod. Meg vagy dicsérve.
  • Ry0K3N
    Dehogy az enyém, valami svéd streamer srácé twichen aki agyonreklámozta bazi nagy számmal kiírva hogy 3400 wn7 effi a csatornát. Csak azt felejtette el odaírni hogy twink account. Tier 5-6 környékén full camos nagy látótávú tankal jó camo értékkel brutálisan lehet mészárolni. Woverine is ilyen volt.
  • lammaer
    Pedig akkor jó helyen keresgélt... csak nem értem téged miért nem keresett meg :D
  • Szpecnyaz
    Ráírt az egyik oszlopos tagunkra, hogy nem megy e át hozzátok. És valami egészen fura szöveggel próbálta, miszerint ő "nyomikat" akar felvenni hozzátok.
  • hajagosv
    nekem első accountom faternak van 2
  • yossarianHUN
    Amennyiben?
  • yossarianHUN
    Hát ez az. Kötelezettségek nincsenek, előnyök annál inkább. De persze nem kényszer a disznótor.
  • JeffDunham
    Akkor sem az első. Tegnap is 100 csata, összesen 5000. 2000 körüli wn6. Simán a sokadik. Amikor kezdtem 5000 csatánál volt vagy 600 effy-m, segítség nélkül egyedül játszottam. Ha első acc, és segít is neki valaki, akkor sem mehet 1600 fölé a wn6.

Ha a tied, ügyes vagy.
  • Szpecnyaz
    Hallom érdekes módon toboroztok embert :D. Legalábbis az említett deputy.
  • Ry0K3N
    Nincs sok különbség ha klánba vagy vagy nem. Csak annyi baj történhet hogy megismersz pár embert.
  • Pares
    Ne lóbáld már a pöcsödet. Gusztustalan.
  • hajagosv
    igen én vagyok de már írtam tomahawk nak h szeretnék solo játékos maradni
  • yossarianHUN
    Az attól függ:D Csak mert a klánvezér-helyettes épp tegnap adta ki az ukázt, hogy toborozzak be a klánba egy rakás embert, köztük a gigi19 nevűt.
  • yossarianHUN
    Jackson? Nem rossz, de nekem semmi nagy vásziszdász nem volt. Ágyú jó, de lassú és papír. Hellcat kenterbe veri.
  • Ry0K3N
    Van ingyensüti?
  • yossarianHUN
    Te vagy gigi19? Mert akkor van neked egy klántagsági ajánlatom:)