418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Miért is ne? Még akkor is hasznosabb leszek a csatában mint a sok botnak álcázott szobanövény...
  • Master91

Persze, nyírd ki a csapat társad csak azért, hogy ez a majom verhesse itt a mellét hetekig hogy van ez is neki...
  • patchaou
    Foxi, komolyan ha az enemynél látsz egyszer írj rám és összehozzuk. Vagy ha majd ráérsz összeszámolhatunk, hátha bedob ugyanabba a csatába ellenfélként. Akkor már csak rá kell hasalnod valamelyik csapattársamra és postázom a lucky medált ;)
  • patchaou
    Jó is az amikor a sniper távcsővel 2 pixelt látsz az enemyből és fejbelő egy ak-val :D Én anno a MoH-ot hagytam ott és jöttem wotozni :D
  • kHares
    Fekete technológia. A Nagy Háború után elvesztettük a tudást amivel lucky medálokat lehetne gyártani. Már csak azokat lehet kiosztani amiket az emberek eladnak zálogházba vagy földeken találnak. Így sajnos pont nem jutott most neked. Esetleg 2500 aranyért eladom a sajátomat? :)
  • madmanic
    eddig 5 ből 5 win..

levették a rontást rólam..?
  • foxbat88fx
    ja és kurvára nem hiszem el hogy nem tudnának belenyúlni az adataimba és odabiggyeszteni egy lucky medál... nem ez lehetetlen
    sajnos 2013-ban még nincs hozzá elérhető technologia
  • Commandier
    Üdv! Ti mit tennétek 4. képességnek az SP legénységének, ha az a szempont, hogy jó legyen a t8-9-10-es amerikai medekbe?
  • foxbat88fx
    meglepően hamar megválaszolták a nem éppen szép szavakkal tűzdelt levelemet a support!

Hello Benjamin_Breeg

Thanks for your report.
    Sorry for the issue but looks like there is a bug and the other problem is we cant award the achievement.

We forwarded it to the devs and i hope if its confirmed as a bug it will be fixed soon.

Im really sorry but thats all we can do in such a situation.

hát basszák meg a jó édes kurva anyjukat.....
    el is megyek kocsmába bevágok pár sört!!!! kurva WG....
  • Toweliee
    Kell a Leopard 1-re függ. stab. (1,9mp alatt szűkül), vagy értelmesebb rá egy álcaháló / szerelőláda?
  • FEKETEKARD
    Volt értelme felhúznom magam mert ez lett a csata vége: (még nem a fullos löveg van fent)
  • FEKETEKARD
    Na eddig 3 csatát mentem full idiotákkal mind vereség ha még egyet megyek ha az ilyen lesz akkor delete WOT lesz és megyek Medal Of Honor-ozni.
  • Toweliee
    Gyere az EU2-re, koradélutánt leszámítva nálam jó.
  • madmanic
    érdemes felmenni vagy még rosszabb mint reggel..?
  • papa74
    Köszi Mindenkinek, a második csatánál már aktív volt.
  • 400V
    Copy paste az egész ág szerintem csak máshogy néznek ki a tankok és ugyan azt tudják mint az első ág. Pl ahogy látom ezen az Object 416 on ott a 122 mm es ergo alap 175 ös pen, a 100 mm es M63 ról meg azt olvastam D10T lőszere lesz. Semmi extra nem lesz ebbe a 2. ágba még a 10 es ről is tudni hogy U8TS lövege van mint T62A nak.
  • kHares
    T9 csatában csináltam e75ket lövöldöztem. Mindegy, meglesz később vagy nem. Úgy érzem ha egy több mint 10 secig töltő sniper mediumban magamnak spottolok valamit eltoltam.
  • Eagle16
    Magától aktiválódik, és 50%-kal több kreditet illetve xp-t ad minden csatában.
  • Toweliee
    + 50% kredit és + 50% xp. Akkor aktiválódott amikor megkaptad.
  • papa74
    Sziasztok!
    Kaptam 3 nap prémium fiókot, ez hogyan aktivizálódik, illetve mit ad?
    Bocs ha alap hülye kérdés, de nem foglalkoztam a fizetős oldalával a játéknak.
    Előre is köszi a választ!
  • Eagle16
    Troll páncélzat aktiválva?

Mondjuk fedezékharcra elég szar lesz...gondolom lesz vagy 50mm-es oldala, szóval nagyon nem lehet majd vele kitolatóst játszani.

Kissé ronda is, mint valami nagyranőtt ELC AMX.
  • Eagle16
    Ja nekem is volt 4,5k sebzéses köröm amire nem adott még első osztályt sem...

Ami számít, hogy ne kisebb tankokra lőj, és magadnak spottolj. Akkor jó sok xp-t kell adnia.
  • Toby0501
    Ez mókás volt, a végén "elkértem" az uccsó killt, amit az addig hátul kempelő E-50 lenyúlt.. Mindig az ilyenek miatt maradok le a plecsnikről.

replay
  • Tessellia
    Na aki abban reménykedett, hogy a VK3001H megtarthatja a 88-ast a patch után:

- VK3001H will lose the 88mm gun on tier 5 (SS: as expected)
  • 400V
    Csak találtam egy linket, semmi több! Van még pár kép.

ITT
  • Master91
    - apparently, test 8.8 is not far
  • Fefe82
    ez az új obj ruszki med ?
  • yossarianHUN
    Most végülis várhatólag mikor érkezik a 8.8?
  • 400V

• AlucardHuN
    Igaz végülis csak fosok mint a pelikán:D
  • Toweliee
    Nem tudom.
  • SzocsA
    durva a roncsok hogyan szétlőtte a leopard a JPE100as hátulját, bent a cső a seggében :D
  • Fefe82
    Van aki tudja,hogy áll a T25/2 TD event eredmények ?Foxi te biztos tudod mert utáltad azt a gépet mint az állat :)
  • Pares
    Most akkor ha nekem a Panther II-ig ki van fejlesztve minden, és a VK3001H, Panther és Panther II is a garázsomban van, akkor sem kapom meg kifejlesztve? Ez írtó nagy faszság lenne...
  • kHares
    Ezt hogy a fenébe? Volt hogy 6k-t sebeztem és még csak first class van?!
  • Master91
    4db luckija van, nem írt neki, leszarjuk a luckit
  • foxbat88fx
    az lol :S
    kíváncsi vagyok nagyon mit válaszolnak....
    Ő nem írt a supportnak?
    mondjuk ha már van neki gondolom akkor leszarja...
    én is leszarnám ha lenne :D
    azt is leszarnám már ha nem kapok pool medált mert megvan már... vagy kritikust....
    de ebből ez lett volna az első, és ezt meg kellett volna kapnom!!!
  • Master91
    Foxi csak szólok hogy havernak 2x kellett volna kapnia Luckyt is és nem kapott....
  • foxbat88fx
    hát ezt marha nehéz volt kiszámolni :D
    mivel 7+6 az 13.... :)
  • Eagle16
    Egyetlen gold ammo felhasználásával. Nagyon akartam a Top Gun-t :)

Amúgy nem csináltam semmi különöset, azt hittem nehezebb lesz megszerezni.