418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    Egy győzelem után 3 nap ajándék prémiumot kap mindenki, mert az orosz szerver jubilál. Egyszeri dolog. Élvezd ki.
  • madmanic
    ennyi.. kész.. eddig bírtam idegekkel...

az utolsó szaros 2000 xp t leváltottam, képtelen voltam ezzel a tetű M4 el még egy kört játszani...
  • Maala
    Ez kamu, fotoshoppoltad, valld be!
  • Toweliee
    Igen, lehet tudni.
  • csoszi87
    Most nem!
    Tényleg nem nagyon figyelem a wotos akciókat.
  • Okmyx
    Te csoszi ugye nem trollkodsz?
  • Szpecnyaz
    WUT?
  • FosTalicskaa
    Igazából sokkal több arti kellene utána meg.
    Régen is olyan jó volt nézni, meg a peccs óta most is egyre többször látom, hogy a scoutok meg medek mennek padlógázzal és az artik egylövéssel elintézik őket. Aztán megy az atomkemp mert ugyebár van az a bizonyos spotting system és senkinek nincs kedve meghalni azért hogy a többiek lőhessenek, márha spotolna amúgy valamit, mert általában az öngyilkosjelöltek azt sem szoktak.
  • csoszi87
    ŐŐŐ srácok!
    Azt lehet tudni, hogy most milyen küldetésre jár 3 nap prémium?
    Napok óta nem játszottam, mentem kb 5 szar kört ma, erre 1ik csatából kilépve ez fogadott:

Győzelem!
    Csata: Mines 2013. augusztus 12. 16:59:32
    Jármű: Renault FT AC
    Szerzett tapasztalat: 408 (x3)
    Szerzett kredit: 3 425

Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Prémium időtartam hozzáadva: 3
  • tothgyorgy
    Az amerikaiak inkább a gyalogság támogatására helyezték a hangsúlyt.
    Mellesleg tankjaik alárendelt szerepet játszottak a német tankok ellen.
    Amerikai felmérés szerint a német tankveszteségnek mindössze 10%-t okozták a szövetséges tankok,a saját tankvesztéségük 90%-t viszont a német tankok okozták.
  • Szpecnyaz
    Igazából sokkal több olyan map kéne, mint pl Steppes. Az teljesen nyitott és nem lehet kempelni se rajta.
  • Okmyx
    Most néztem meg a hétvégi öszesítőmet: kb 7 millió creditet kerestem 3 nap alatt (prémium 3 nap, 300K napik, eventes 80%-os tankok intenzív használata).
  • stoppos
    Urban Legend. Az amerikai doktrinában a tankok feladata nem elsősorban a német tankok elpuszítítása voltm ha jól emlékszem az olvasmányokra.
  • Okmyx
    Nekem a játékban a Tigris meg az M4 is tetszik, csak hogy állást foglaljak, trololol Két különböző játékstílus.

Az easy 8-at viszont rövidúton kihajítottam, az alap M4 szerintem jobb mint pld. a Pz IV vagy az M7.
  • lammaer
    Felderitőkkel az a baj, nagyon sok pálya nem vagy csak alig scoutolható. Pl a városi pályák szinte egyáltalán nem, de jópár további pálya van (főleg az újabbakból) ahol egyszerűen annyira zárt a térkép, hogy nem tudsz úgy scoutolni, hogy ne ütközzön beléd az ellenfél...

Esküszöm a régi pályák (pl campinovka) a legjobbak ezen a téren.
  • FosTalicskaa
    A tigrisbe meg a lőszer sokkal olcsóbb volt mint egy komplett Sherman tank, szóval ez nem jelent semmit. Trololol.
  • Okmyx
    Csak 4x3x30(=360) a damage, viszont az 2 sec alatt.
    Most vettem meg akcióban, azzal csinálgatom a napi 30 killt.
    Rendkívüli módon elégedett vagyok vele, szerintem sokkal jobb mint a csöffi (legalábbis mozgékonyabbnak tűnik).
    Optikával jó messzire lát mozgás közben (418m crew skillek nélkül), és kis dombok alatt is el lehet bújni vele, mert lapos.
    Ja és mozgás közben pont ugyanannyi a camoja mint mikor áll, nagyon hasznos!
  • Maala
    Nyilván, hisz a Tigris előállítása jóval drágább volt, mint egy Shermané. Trololol.
  • madmanic
    nyilván nem...

De nem véletlen, hogy -ha jól rémlik- egy tigris elpusztításáért 3 v 4 Shermannal fizettek a szövik..
  • popey8
    Mindent be lehet állítani xvm editorban.
  • szasza3477
    Hali.Nem tudja valaki honnan tudok olyan xwm-et vagy progit letölteni hogy a sebzés kék legyen meg kis halálfejek ha kilőnek meg hasonló extra dolgok..
  • nemtudommivan
    Most telefonrol irok es nem tudom megnezni de azt hiszem 5 x 3 at lo. 15 x 30 sebzes. Oldalrol kozelrol nagyon adja . 7-8- as heavyket ugy tele lehet tankolni.... Persze addig el is kell jutni. Es sokkal gyorsabban tolt mint a kistestvere.
  • R3nton
    Olyan jó azon a sorozatlövő? Nem az van rajta, mint ami a PZII-G-n? Az nem sebezett nálam annyit.
  • kHares
    Majd nézd meg a videót amit lentebb linkeltem. Fochal lepattanok a wz132-ről ill. nem ütöm át a totál oldalt mutató amx1375-öt, t21 tetejét nem üti át a tortoise viszont a t25/2 átlő a gunmantle-ön megsebez és szétkapja az ágyút rajta, tigerp-vel seggbelövöm a hellcatet és csak mosolygunk, isu kibukkan a ködből 80 méterről a hegy tetején, lenéz és snapshottal nemcsak eltalál de szép 800-as pofon 2 másodperc alatt stb. Na ez az én bajom. Ne is említsük a többi magic dolgot ami megtörténik.
    Ha ez a Warthunder tényleg egy jobb mechanikával ellátott tankos részt fog kihozni adom el a picsába ezt az accot, nem érdekel mennyi időt raktam bele.
  • stoppos
    Nekem sem hiányoztak. teljesen jól elvoltam a t-54-gyel, meg az E-50-nel.
  • nemtudommivan
    En egy leopardot tartok ilyen celra. Nagyon furge es jol fordul. Raadasul a sorozatlovovel egy tarral 3-400 sebzest is ki lehet osztani kozelrol.
  • JeffDunham
    Ez a kép honnan van? Nem láttam még. Kitenném a homlokomra.
  • yossarianHUN
    Akár. De épp ellenkezőleg, a T57-et fogják lehúzni a többi heavy szintjére, már készül hozzá a nerf.
  • Szpecnyaz
    Nem lenne ez probléma, csak több T57 (nem feltétlenül auto loaderrel) erejű tank kéne.
  • yossarianHUN
    Az egyedüli terület amiben többet tudnak, mint a TD-k/medek, az a páncélzat (TD-k esetében még ez se), azt meg mint tudjuk feldughatják maguknak a gold ammó, és az elvetemült átütésű ágyúk miatt. Másban meg még gyengébbek is.
  • Szpecnyaz
    Engem az arty nerf óta semmi se zavar. Kivéve ez az idióta pontosság buff.
  • yossarianHUN
    Én is most kezdem belátni, hogy ezek a T10 TD-k/medek nem kellettek volna. A TD-k legalábbis biztos nem, de a medek se nagyon. Ezekkel a toptier vackokkal nagyon elszaladt a ló a devekkel, mát ott tartunk, hogy az eredetileg csúcsragadozó heavyk lassan csak ágyútöltelékek T10-ben.
  • R3nton
    Hát az artyk kivéltelével nem olyan jó már. De 13-90 még mindig jó mert neki jó a tűzereje is, a többivel tényleg eléggé szenvedős lett.
  • bigmano
    Igazad van.
    Én is érzem hogy csak a passzív felderítés a kifizetődő.
    Csata elején egy gyors spot utàn nagyon kell nézni hol találsz elég helyet ha aktívan akarsz felderíteni.
    Vagy vársz hogy ritkuljon a mezőny!
  • kHares
    Valóban, a pontosságot adott ágyúhoz kellet volna állítani nem univerzális buff. De nem kellett volna behozni t10 medeket meg td-ket sem. Artyuralom sem kellett volna 2 évig. Próbálnak valami egyensúlyt csinálni aztán egyre inkább fölrúgják. Prém ammo meg a legnagyobb hülyeség, egyszerű pay to win dolog még akkor is ha mindenkinek elérhető. Lásd t69 példának.
  • R3nton
    Az egy dolog, hogy én medekkel szoktam menni, meg az is egy dolog, hogy a TD-k sztem lowoknak valók. A kettő nem függ össze. Nem véletlen, hogy inkább medekkel megyek. Nem majd hogyom hogy szarrá bombázzanak a heavymben a TD-k.

Max még annyit mondtam, hogy artyk mellett élvezetesebb volt medezni. De azlért szerencsére medben még nem olyan rossza a helyzet most se. Azért lehet adni a TD-k pofájára. Csak türelmesnek kell lenni az elején. :)
  • Toweliee
    Pontosan, ehhez kicsik a pályák szerintem.
  • nemtudommivan
    Nekem az a problemam hogy a felderito szakma teljesen halott. Nagy reszuk kamikaze a maradek a td-k mogul nezik az esemenyeket.
    Ha en vagyok felderitovel akkor meg mindenki turelmetlen es tokeletes helyekrol kuldenenek a halalba.
  • TomDantes
    Nem. Egy háborút sosem csak egy adott harceszközzel nyernek meg.
  • madmanic
    Még egy ilyen fostalicska hányás tank mint az M4 nincs az egész játékban..

Lassú, lassan tölt, messziről pontatlan szar ágyú, nincs páncélzat, ha közel mész a lövés szele is sebez. EZZEL NYERTEK HÁBORÚT??