418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Már megvan a nyertes, nézd meg. :D
  • Sunsetjoy
    Kis huncut FTR, hazai tankot választott:)
  • patchaou
    A sárga az sárga XD
  • R3nton
    Nem hiszem hogy én nyertem volna :D
  • stoppos
    Gyors voltál. Én odáig jutottam, hogy csehszlovák az ipse és ez alapján próbálkoztam, de nem találtam semmit.

Gratula.
  • Maala
    Ázsiai, ázsiai, who cares. :D
  • Master91
    PCHT-34 (chemical recon tank of the Czechoslovak army)
  • R3nton
    Hát szerintem ez egy átalakított t-34 lehet torony nélkül felderítésre. Bár lehet ez kézenfekvő, és nem is az, hanem egy annál kisebb cucc a-20 vagy a-32. Mind1 ennyit ért nekem többet nem :D
  • patchaou
    Nem kínait akartál mondani? :P
  • Sunsetjoy
    Már ki van írva, hogy megvan a nyertes.
    Edit: competition over, we have a winner!
  • patchaou
    Az sp gyenge pontjait szemből el is kell találni :) Ha nem azokat lövöd akkor a BL-10-is 0-t küld bele..
  • Maala
    Semmi sincs a nyerés módjáról, ez a legszebb. :) Egyet én is találtam egy japán fórumon, de ki tudja, hogy az-e az...

Épp a régi FTR-t nyálazom át, mert biztos vagyok benne, hogy már láttam a képet, és szerintem ott. :)
  • patchaou
    Az első nyer? :(
  • Dezinter
    Most ezt a Superpershinget tényleg ilyen könnyű sebezni vagy csak nekem van ilyen szerencsém. T-150-el és Tiger-rel is sikerült átlőni a tornyán ahol az a fekete valami van(fogalmam sincs mi az)?
  • R3nton
    Megtaláltam, de kétlem, hogy én lettem volna az első...
  • Maala
    http://ftr.wot-news.com/2013/08/13/ftr-competition-identify-this-tank/

Lehet nyerni. Már FTR-en volt ez a tank, úgy emlékszem, valami orosz jpz4 koppintás volt... Szabályokat elolvasni. :)
  • patchaou
    Szép Azt a poolt azért köszönd meg a csapatodnak is:) Eléggé balfasz banda kell ahhoz hogy egy emberre maradjon az ellen kétharmada
  • Antimat
    Wow, jól indult a mai nap, először jött egy Ace Tanker Obj.704-gyel,

Replay
    (pedig de utálom ezt a pályát)

aztán meg ez:

replay

Első pool medálom, köszönöm az ellenfélnek :)

• Nesuten
    A nap első csatája

• stalkeres
    Helló!
    Tudna valaki invite kódot küldeni privibe?
    Előre is köszönöm.
  • Trucker39
    Lehet, ma nem kellene erőltetnem ezt a játékot. 17 csatából 5 győzelem. Pedig csak pár tankot szerettem volna le duplázni.

• NH3CL

A HPTS egy nagy múltra visszatekintő klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.

Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!

Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerű szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kőbevésett törvény:

-Betöltött 18 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
    -TS3 használat
    -Legalább 1 db T8 tank az esti századokra
    -Min. 2 db T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet

Állj közénk cimbora, utunkat borgőzös kikötők, szajhák és rengeteg halott szegélyezi.
    HPTS JELENTKEZÉS ITT

Amennyiben a fenti kritériumoknak nem felelsz meg, még midnig csatlakozhatsz alklánunkba, a HPTS1-be!

HPTS1 JELENTKEZÉS

• VanDaal
    Lakeville encounter, t7 csata, a 30 emberből 28 piros, a csapatunk nagyobbik része a kanyonban campel... Asszem elég is volt mára.
    Agyatlan nyomorultak mindenhol, tiertől függetlenül. Már ideges sem vagyok, csak elszomorít. Nagy kár, hogy ez lett ebből a játékból :(
  • Zegi Norbi HUN
    Roncstemető :DDD
  • Zegi Norbi HUN
    Mondtam hogy OP, mint az F155 :D

Szerintem megér 3000 goldot, nem is láttam sokat belőlük, meg akik jól játszottak volna vele:)
  • patchaou
    Jaa hogy xp. Ezt a hibát eddig csak olyanoktól hallottam akik ikszpét használnak. Szóval megtaláltuk a hibát. Orvoslására javasolnám a win7 64-bites verzióját. Ezzel még nem hallottam ilyen panaszt. Ha nem tetszik a javaslat akkor vársz még, vagy hivatalos fórumon is körülnézhetsz. Nekem eddig tartott a tudományom :)
  • Eagle16
    Jó kis harc volt :) És mivel nem volt SPG, az döntött hogy ki tudta jobban használni a tankját, nem az hogy kit nyomott telibe 2km-ről az a szar.

• szasza3477
    másik xp-t tettem fel lehet ezzel nem stimmel valami...de közben minden megy rendesen csak a wot-nál jelentkezett ez..meg annyi a változás iexplorert használok nem mozillát.megnéztem a feladatkezelőt nemlátom hogy valami elzabálná a ramot
  • patchaou
    Akkor sajna passzolok nálam összesen 14 giga, de még soha nem írta ki hogy kevés lenne a memória pedig most is csak 3giga ramom van, régebben pedig csak 2 volt. Megesett párszor hogy egy teljes műszaknyi időn át wotoztam, mégsem panaszkodott.. Nem lehet hogy a háttérben megy valami ami foglalja a memóriát?
  • szasza3477
    4 gb eddig is ennyi volt
  • patchaou
    A helyedben megnövelném a lapozófájlok méretét.
  • patchaou
    A sebzés az a td-knél önmagában kevés a zikszpéhez. Kell a felderítés és a spot dmg is, ja meg persze kell a védés/foglalás. A 263-al be lehet menni a darálóba és fele ennyi sebzésre is több lesz az xp.
  • szasza3477
    Hali.Valaki segítsen légyszives leformáztam a gépemet és azóta kb 2-3 csata után megtelik a memória ???Eddíg ez 2-3 óra játék után volt..Tipp??
  • Konci
    Én meg rájöttem hogy esélytelen lesz a td versenyen való részvételem...1000 xp felett alig ad mostanában,akármit csinálok.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Bár tegnap ennyit kapott az ellen jagde,assesok,pedig spottolt és sebzett is rendesen:
  • Szpecnyaz
    Hát bakker, ezt nem hiszem el. 5 tank nem volt képes végezni egy tetves ISU-val, mert egyenként mentek rá. replay

• Szpecnyaz
    Ha nem tetszik a cenzúra, menj és panaszkodj a modi topikba...
    Addig is megyek, és egy kis pocak vakarás közben szivárványba borítom az egyik tankom :).
  • Greenscape
    Akkor tegyel a tankjaidra szivarvany zaszlot ha mar meg sem lehet emliteni a homokosokat. Meg persze moderald ki ezt is jo, magyar szokas szerint. Csak leakartam irni mit gomdolok az ilyen cenzurazasrol. Na "joccakat"
  • Szpecnyaz
    Ellopták az oroszok....
  • Greenscape
    lett
  • Greenscape
    Az elozo kommentem veletlen tunt el vagy ki let moderalva?