418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Ja az a másik, de ott legalább rombolhatóak a házak.
  • R3nton
    Amúgy a proho még hagyján, de tényleg a redshire ami elég szar. Déli oldalról még mindig fingom sincs mit kéne csinálni. Szerencsére többynire északira szokott rakni ha berakja ezt a mapot.
  • R3nton
    Az hagyján, amikor én ezt elmondtam itt a fórumon. Lila játékosok csípőből lehülyéztek...

Persze a zöld az noob...
  • kisokka
    A másik a Prohorovka enc. Tele vagyok olyan csatákkal, ami kb. 2 percig tart a capperek miatt. Ez a két map valami katasztrófa ebben a játékmódban és nem igazán értem miért nem döbbennek rá a készítők, hogy ez így egyáltalán nem stimmel.
  • voivod32
    Él! Velem is történt ilyen, aztán a 40. körül megadta.
  • JeffDunham
    ÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁHHHHHH

Specnyaz = Móuniká
  • SovereignXY
    ÖÖÖ él még ez a 300k/30kill ugye? Csak mert ma már több mint 30 kill lement és... semmi.
  • R3nton
    2 hete ezt mondtam, csutkára lehülyéztek. És ez valahol a WG hibája is, nem lehet mindent a retardáltakra fogni. Főleg hogy redshire-en az északi oldalról még gyorsabban is lehet eljutni a bázisra.
  • popey8
    Asszem encounter módot ki fogom nyomni. Azzal, h új pályákra hozták be, teljesen elcseszték (a capkörben lévő házak túl jó fedezéket nyújtanak). Minden csata úgy kezdődik, h 2-3 agyhalott egyből elindul a capkörbe. Ha a másik csapat is agyhalott, akk 2-3 perc után elfoglalják a bázist és hiába írsz nekik bármit (kevés xp-t, kreditet fognak kapni) csak annyit bírnak reagálni, h GG. Dugják fel maguknak!

Csak és kizárólag nyílt terepre szabadna letenni a bázist pl. Malinovka. Ott encounterben jó csaták szoktak lenni. Viszont melyik agyatlan találta ki a WG-nél, h Red Shire-en a városba rakják le a bázist? Szinte mindig az van, h fél csapatok még a kakasüllőn harcolnak, mire a bázist befoglalják. Az a kevés ember, aki meg a bázis fele megy, nem sok mindent tud csinálni, ha a capperek bebújnak a házak mögé. Szinte csak öngyilkossággal lehet resetelni, mert persze a másik oldalon ott a többi camper tank.
  • madmanic
    MI VAN MA???

Saját csapattárs DIREKT kilő??

CSak mert lila a kurva nevem??? És éppen 3 tierrel gyengébb tankban ülök????

Istenverte nyomorult debilek..
  • csoszi87
    Kis raptor:

Régen de jó volt ezzel a kis döggel 2 haverral összeállni.
    Minden T5 alatti meccset meccset hoztunk.
  • Oddball29
    Nem tudtad? Mi vagyunk a Mónika-show WoT-os megfelelője.
  • Count Adyn
    Én artyval kaptam kolobanovot:D Assaultban védekeztünk és pont lejárt az idő mikor már 3 tank állt körbe és töltötték az ágyuikat rape-elni:DD
  • popey8
    Trollkodtam még egy kicsit Dawe-vel, amiért csúnyán beszélt

"Ha AP-val lősz több creditet és xp-t kapsz, mert több lesz a sebzésed, agyhalott. Bár a statodat elnézve, atommal is lőhetnél, akkor se lenne több sebzésed. Tanuld meg a játék alapjait, aztán ugrálj NOOB. Használni az agyad az már luxus, mi? Amúgy fent vagy SG.hu wot fórumán - celeb lettél - gyönyörködj csak magadban, te kis p***. See you soon on the battlefield, mate;)"

Válasz: nem élek ilyesmi szennyoldalakkal!
  • voivod32
    Na ez vicces volt! De legalább hajlandó volt együttműködni!
    Az ingame chatet nézzétek!

• FEKETEKARD
    Sokszor én is ALT+F4-el zárom a WOT-ot mert a sok idiota fölbassza az idegeimet. Sajna már 7-8 tierben is rengeteg van belőlük. A KV1-emmel már nem is nagyon megyek mert ott van ám rengeteg idiota.
  • Tessellia
    Ez így a nap zárásának megteszi

1901xp, 4433 dmg, 9 kill, a 10-ediket ellopták:(

• R3nton
    Nekem pl nincs kolobanov, de néha bazd úgy alakul ki. Ketten foglaltak enemyben voltak 5en visszaértek, de már be volt foglalva a bázis. Az egyik tankot kilőtték a másik kolobanovot kapott. Vagy támadás van, védekezőket kipusztítják a támadók, marad 1 tank, elbújik, és nincs idő már befoglalni (bár ez utóbbi elég troll szerintem :D)
  • popey8
    IS-3
  • TomDantes
    Ha jól látom a stat-jából van neki KV-1S-e. Miért nem lepődök meg? A tipikus debil tank. Minden hülye használja. De már IS-3-asa is van. De lesz neki még IS4-ese is, D25T ágyúval.
  • Negritis
    asszem őt ismerem valamelyik játékból ráadásul
  • R3nton
    Igen kifogy a 10% normális? És megmarad a 90% retardált. A 10% meg azért nem fog kifogyni, mert megy versenyezgetni meg CW-zgetni, meg kinyírni a lowokat randomban :D
  • AlucardHuN
    Jah a reklámon mindig mosolygok
  • AlucardHuN
    De HE-vel hány év múlva lesz abból t10? :D Én 75-ös szenvedtem most legutóbb Jagdpantherrel de free xp hozzáadásával végre túléltem...
  • Cs3
    Medálokhoz. Szerintem ezek a legtisztább és legértékesebb medálok:

Confederate
    Patrol Duty

Illetve minden olyan, ami nagyon ritka, igen a Pool is. De egy Kolobanov se lesz akárkinek, legyen akármilyen mázlista.

De egy Kamikeze se elvetendő, ha egy arra elméletileg alkalmatlan tankkal van meg. Sokáig fontos célom volt T-50-el kamikaze :)
  • Destydeme
    Hi.Amikor wot megy nálam mostanában,akkor a háttérben a Film+ is.A lényeg kb napi 5x van az a reklám,h"Játssz okosan,h ne érjen meglepetés...Játsz ingyen..tankjatek.hu"

Szal megy ám a reklám ezerrel,gondolom külföldön is...
    Szóval ezeken már ne csodálkozz...

Még abban bízom,h lesz valami beállítás randomban valamikor,h xy értékűekkel játszhass,különben ebből a játékból "nagyon hamar" ki fognak fogyni a jobb játékosok..(Több az ideg,mint a szórakozás)
  • NPite
    ez a tipikus példája annak akit nem érdekel maga a játék csak a grind és a kuporgatás a lényeg, meg lesz neki a tier 10 tankja addig elbassza mások játékát aztán abbahagyja a játékot vagy elkezd egy másik ágat a lényeg az, hogy ő nem harcolni akar csak gyüjtögeti a exp-t a kreditet és a tankokat
  • AlucardHuN
    Ez menthetetlen, a legutóbbi koma akinek mondtam hogy ne HE-t használljon VK 3001 db-be megértette... kár ezen gondolkodni, amúgy miben üllt?
  • R3nton
    ez egy balfasz
  • Destydeme
    Értem nekem is ott a statomban,h legtöbb kilőtt tank 11,de ezek nálam nem reálisak.
    Azzal kezdtem,h védő,sniper,szárnysegéd ami most hirtelen eszembe jut és hasznosnak látom.Foxnak írtam,h a lucky addig kell neki,amíg meg nem lesz,am haszontalan medál(az is).Innen kezdődött el...

Aztán ebből lett,h akkor a védő az camper stb,meg most amit te írsz.Ha nem akarjátok megérteni a mondandóm lényegét legyen,nem számít.

Számomra a medálok 90% haszontalan,ennyi a lényeg.Persze a wot"minden hülyeségért"jutalmaz...
  • popey8
    Ja és szarházi vagyok, mert nem magyarul írok, hanem angolul
  • popey8
    Újabb magyar gyöngyszem...

El Hallufon egész csata alatt top tierként fent kempelt a peremen (D8). Aztán nagy kegyesen - a 487 wn6-jával - átvánszorgott A3, A4-be, ahol is 285 dmg-t csinált 6 lövésből. Persze HE-vel lőtt a kincsem és még neki állt feljebb, mikor szépen, tényleg szépen megmondtam neki, h lőjön AP-val, mert több creditet és xp-t kap, mert több lesz a sebzése. Mondjuk az ilyen agyhalottnak kb. mindegy mivel lő, akkor se fog többet sebezni.

U.I.: Lehet azért háborodott fel, mert megkértem, h törölje a wotot?

• Maala
    De ugye érted, hogy a lehetőség mindenkinek ott van, hogy kilője az adott tankot. Valakinek még is sikerült 6-8-10, másnak meg 1-2...
  • voivod32
    Egy tipikus kemper meccs, szinte ki sem mozdultam a kezdőkörből, de nem is volt rá szükség. És semmi sem elég a győzelemhez!
    Replay
  • Destydeme
    Jó,ok ennyi,nincs időm vitára.Ha nem akarod érteni amit írtam 1 órája,az is jó...
  • Destydeme
    Sry,"ismerlek"nem rád akartam förmedni.:(
    De ha belegondolsz,te is pontosan tudod mire akartam célozni.Szal sry,ha megbántottalak.
  • madmanic
    Erre mit lehet mondani...??

Az összes gyépés nyomorékkal összesorsol az MM...
  • Maala
    Azt állítod, hogy a Top Gun, R-W, Pool, stb, nem mutat skillt, csak azt, hogy mennyire KS-er az ember.

Szerintem meg az is fontos, hogy csökkentsd az ágyúk számát. A skill oda kell, hogy a jó ütemet eltalálva tiéd legyen a frag. Sebezni könnyű már. :)
  • Oddball29
    Erről nincs replay?
  • voivod32
    Mert rengeteget megy szovjet TD-kel , KV2 stb. azok meg atompontatlanok...