418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Hát nem sok jót mondhatok a jövőt illetően...
    Valami safari hétvége lesz, ez kb. annyit jelent, hogy német tüzérek, párducok és tigrisek lesznek orrba-szájba. Meg valami mini-mission ha kilövöd őket.
    Kis tiereken persze Marder, szarásig.
    Esetleg prémium Locust(sáska)akcióban... Ja és persze amerikai M10-es.
    Hogy mellé befér-e equipment akció, hát...
    3 havonta van, legutóbb májusban volt 50% off.
  • csoszi87
    Na akkor szerintem itt a vége az FC AC farmnak.
  • DummyBoy
    Tech kérdés mert noob vagyok ... mi most az SG chat neve? (mert hun van egy rakat, sg-t meg nem találok ...) xD
  • Tessellia
    B verzió.. Én nem nyomtam el rá free-t, nem volt olyan vészes stock állapotban, de először tornyot húztam ki, (felfüggesztés vásárlás) aztán a talpat.
  • foxbat88fx
    hát a proto is iszonyat masszív szemből :D
    sokszor nagyon nehezen szednek ki belőle...
    minden esetre most váró státuszban vagyok....
    várom a féláras felszereléseket
    meg hátha lesz tier8 leárazás
    addig gyűjtöm a creditet
  • Ytar
    én is fostam tőle, de tetszik.
    picit lassabb csak mint a Prot, de sokkkkal masszívabb szemből, és gyorsabban tölt.
  • foxbat88fx
    de a proton ott a torony... ami óriási előnyt jelent :)
    talán majd karácsonyra megveszem magamnak ajándékba :D
  • Maala
    Sokkal jobb, de állítólag nehezebb vele játszani, rá kell érezni a genyózós bújkálásra. Mire meglesz a nagyágyú, talán már menni fog.
  • foxbat88fx
    egyből egy kérdés T32-vel kapcsolatban....
    mi a jobb?
    A verzió:
    megveszem T32-őt, talpat kinyomom free exp-ből és a maradék exp-t a toronyra összeszedem stock toronnyal
    B verzió:
    megveszem T32őt, tornyot kinyomom free exp-ből és veszek egy felfüggesztés növelőt amit majd leveszek és eladok ha meglesz a talp

20 fok az alap talp fordulás 25 a fejlesztett....
    lehet meglenne a nagy torony, de alig fordulna a tank

C verzió:
    megvárom míg lesz elég free exp a talpra és toronyra egyaránt...
    (ez meg sok idő mert 18k free exp-t kellene összefarmolnom)
  • Maala
    Gyorsabban tölt, mint a Prot, és jobb a camoja. Folytassam? :)
  • foxbat88fx
    hát 75ről mennének az emberek....
    a mobilitás ilyen szintű hiánya ijesztő nekem
    de mondom.... lehet egyszer megveszem :) csak a talp kellene rá
    most T32 jön, aztán AMX 50 100at kellene kifarmolnom azzal a fos AMX M4-el :S
  • Eteco
    A batchat milyen a többi tier10-es medhez képest?
  • Plata
    Én nagyon szeretem.Ha fullos legénységet raksz rá,töltés gyorsítót,úgy fognak téged anyázni a gyors töltése miatt hogy csak na.Komolyan néha már csak azért megyek vele csatába hogy jót röhögjek,7.67 sec az ágyú töltési ideje.Már jó páran le hackereztek miatta,meg meg is fenyegettek hogy feljelentenek.
  • csoszi87
    Orosz wotreplays oldalon 5 nálam jobbat találtam.
    EU-son 3at.
    Necces, mert ugye nem sokan rakják fel.
    No mind1. Ennyit tudtam tenni a versenyért. Nem akkora favorit ez a tank, hogy tovább legyen kedvem erőltetni.
  • Plata
    Te jó ég 12 óra?Az nagyon durva,nekem eddig minden nap meg lett már el is költöttem kb 8 misit.M4-el próbáld meg azzal nem nehéz top gunt szerezni.
  • foxbat88fx
    Kifejlesztve:
    T28 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 87000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Talán egyszer adok neki esélyt..... talán
  • Okmyx
    Elég sok pro feküdt rá a Renault FT AC-ra, nem véletlenül. Augusztus eleje óta rohamosan növekednek az XP értékek hozzá.
    A legmagasabb ismert most 1217xp.
    Kis szerencsével talán elég lesz a 820.
  • Szpecnyaz
    Hááát, ha ennyire nem megy, akkor én nem erőltetném.
  • csoszi87
    LOL
    Most nézem T18al lehet kicsit lehoztuk a meccset.
    Ugyan ott kempeltünk. Folyamatosan azon bosszankodtam, hogy pont azt lövi, amit én.

• csoszi87
    Szerintetek 820 base xp-vel esélyes vagyok a versenyen FT AC-val?
    803 sebzés, 310 felderített sebzés.
    642 xp-re múltkor már adta a Tank ászt.
  • Tusy
    - a 3 napos prémium miatt kicsit ráfeküdtem a játékra, ~2m credit jött össze szóval alapjában jó kör volt, de van néhány észrevételem
    -- a 30 tank kilövése csak 1x sikerült (akkor ~12 órát voltam fent, a vége már nagyon nyögvenyelős volt). Legjobban KV-1 megy, sajnos 10-ből 9x magasabbak közé rak be amiket nem sebez (kritikus találat 0 sebzéssel), illetve nekik én 1 lövés vagyok. IS-3-al hasonló a helyzet, nagyon ritkán voltam top tank a csatában (de legalább közelebb lettem 30k XP-vel a BL löveghez). Prémiummal csábító, hogy nem kell az IS-3-ra creditet költenem még gyakran vesztes csata esetén sem (különben nyertes csatánál is gyakran veszteséges a vége)
    -- hihetetlen pr0 játékosok vannak, nekem még be sem töltött, ő már tolja chaten, hogy ezzel a n00b bandával tuti a vesztés. Miből vágják le nem tudom (néha így is nyerünk)
    -- nagyon ritka volt, hogy 1 lövésből bárkit ki tudjak szedni. Olyan 1-20 HP szinte mindig marad nekik, és a "steel kill" gondolom azt jelenti, hogy vannak akik csak ezekre lőnek. Ez a 30 tankos mókánál azért idegesítő volt, persze ha nekem maradt 13HP annak örültem
    -- KV-3-al tIX-esek közé kerültem és mivel védeni kellett így hátul felmásztam vmi dombtetőre, hogy ne free kill legyek elöl. Idióta light tankkal le akart lökni a tetőről, jóindulatúlag belelőttem de jött még 1x. Én nem találtam viccesnek bár elsőre még elment. Ugyanez a kategória akik direkt neked mennek vagy tolnak hátulról, ők sebződnek te meg fizesd a büntetést a végén. Lassan már azt érdemesebb számolni, mikor nincsenek ilyenek a csapatban
  • voivod32
    Ez ugyan nem vág ide, de akkor is állat!
    AVP
  • bigmano
    Ne cseréld le:
  • ratgab
    Lomhasággal nem lépsz előre sajnos. Ez sokkal papírabb, mint az AT2. Tényleg szinte nincs páncélja, erről még nem pattant semmi a 100 valahány csatám alatt, amiken jártam vele.

A gun, na a gun az tényleg jó.
  • stoppos
    Mines az tök jó encounterben. Általában senki sem védi a kis félszigetet egyik oldalról sem. Ott három tankkal át lehet jutni és már mögöttük is vagytok. Onnantól meg kacsavadászat.
  • voivod32
    Csak , mert fontolgatom, hogy lecserélem az AT 2-t. Mert az tényleg fos. Az a gun... A páncélja meg szart sem ér, nem kompenzálja az ócska gunt, és az iszonyat lomhaságot.
  • kisokka
    Nekem jó élményeim vannak onnan a déli oldalról is, hegyre fel, bármivel, aztán lehet osztani a szikla mellett ácsorgókat(persze előbb a szemköztieket).
  • ratgab
    Gyakorlatilag Chuchill 1-ből így elérem az AT7-et. Igazából szükséggrind ez a tank nekem. Amint meglesz a maradék 30k xp az AT7-re már váltok is arra.Viszont annyira nem távozom rossz szájízzel. Álcahálóval, tapasztalt legénységgel akár jó is lehet.

Ami nagy előnye, hogy sokan alábecsülök, pedig bizony nagyot tud harapni.
  • ratgab
    Nekem van egy. Nem csak papíron ütös a gunja. Legerősebb gunról beszélek. 200 sebzés garantált. Maga a tank bitang lassú és nagyon papír. Az ágyú elég kis ívben mozog, szóval sokat kell vele forgolódni.

A teteje egy nagy doboz gyakorlatilag, aki észrevesz és becéloz az tuti sebez, ezért el kell vele bújni nagyon. Én álcahálót egyelőre nem használok, legénység se túl képzett az álcázásban. Viszont néha lehet vele nagyon aratni, persze ha nem vesznek észre. Ha igen, akkor vége. Se elmenekülni, se beforgatni nem lehet, páncélja meg szinte nincs, akkor back to garage.
  • bigmano

Természetesen vesztettünk...
  • voivod32
    Churchill GC-ről mi a véleményetek? Papíron nagyon ütősnek tűnik a gunja. Érdemes vele foglalkozni?
  • R3nton
    uh a mines az tényleg nagyon gyökér, sokkal közelebb van az északi oldalhoz a kör. Az nagyon el van cseszve szerintem is.
  • csoszi87
    Gondolom arra számított, mind megyünk bázist foglalni és abban reménykedett, hogy 1essével megyünk vissza védeni.
  • csoszi87
    Amikor visszanyal a fagyi:
    3an foglalják a bázist, mi még vagy 7en élünk.
    Enemy beírja: kill all!
    Csak arra nem számított, hogy már mindnyájan 1-200 méterre vagyunk a bázisunktól.
    Kill all lett.
  • Kronos79
    Akkor eddig mázlid lehetett. Én állandóan szívok ott. A sziklákhoz beállva az északi pontról indulók be tudják védeni a falut és már vége is.
  • kisokka
    Mines nekem nem olyan tré, ott azért vannak lyukak szépen, nem lehet annyira elbújni.
  • kisokka
    Proho engem leginkább azért zavar, mert a játékosok 95%-a a zászló felé indul el. Szóval nem csak a gyorsabbak, hanem még a lomhák is. Holott, ha a másik oldalon át lehet törni, az összeset seggbe lehet rakni, de ehhez meg az kellene, hogy ne 2 percig tartson a csata. Van, amikor összejön, van, amikor valaki behúzza a zászlót.
  • popey8
    Sztem Red Shire. Mines nem annyira vészes.
  • Kronos79
    Mines szerintem sokkal szarabb. Ott a legszarabb encountert nyomni szerintem.
  • Droughert
    Egy jólsikerült kör Centurionnal. Sokan szidták, a t7-t8-as UK med. tankokat, de nekem eddig mindkettő bejött, nagyon jól ki lehet használni a lapos tornyot. Előbb összejött a tank ász, replay ha valakit érdekel.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]