418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ratgab #249755 Proto kapcsán most még csak a wolverine-nél tartok. Ma nem túl jó köreim voltak vele. Ellenben AC mile 46-al voltak egész pofás köreim. Ráadásul ott már csak 5k xp hiányzik az elite státuszhoz és jöhet a 48.
Fő cél a Foch egyébként. Láttam csatában, brutális egy gép. -
ratgab #249754 Én se szoktam kérni, max bosszankodok, mert általában a 6. kill-t előlem lövik el, mielőtt befordulnék a killre. -
lammaer #249753 Protót vedd előbb, a franciska t8-as olyan semmilyen sztem. -
ratgab #249752 Olyan nagyon kiemelkedőt én se szoktam látni, ugyanakkor mocsok kellemetlen az ilyen tankok ellen menni, főleg hogy én újabban lassú gépekkel játszom.
Viszont amivel szoktam nagyon köröket látni az a T21, T71, T69 (pont ma volt az egyik játékosnak 3900-as sebzésű köre egy ilyennel). -
lammaer #249751 Nem a tornyot forgatom, hanem a tank testét :) A szokásos, kidugom ferdén az orrát, eldurrantja a csávó és kapja az ívet :D -
Droughert #249750 A furcsa inkább az volt, hogy nem is kértem (soha nem is szoktam), hogy hagyja meg, nem szokott érdekelni a medál. Bár az talán nyomott a latba, hogy xvm szerint zöld volt, szóval volt fogalma a dolgokról, egy 400effes valószínűleg gondolkodás nélkül kilőtte volna az artyt. -
ratgab #249749 Egyik sincsen, de majd megtapasztalom. Indianra fáj a fogam, de most az AC mile 48 és a T28 proto az elsődleges célpont. -
foxbat88fx #249748 érdekes... én ellenfélként ritkán látom hogy brutál teljesítményt hoznak össze vele....
de az én kezemben még én is szidom magam hogy mekkora cigány tank :DDD -
stoppos #249747 Az indian és a Leo nem gyullad szemből. Azok ammoracket kapnak.
-
ratgab #249746 Gusztustalanul mozgékony és gusztustalanul gyorsan lő. Utálok vele szembe kerülni 1v1. -
Rotterdam1 #249745 de direkt lök meg...az anyjukat..... hogy ő lőjje ki...nem azért persze én is utazok a killre mert le vagyok maradva...de ez,,, -
foxbat88fx #249744 -
ratgab #249743 Nekem a kedvencem a szemből kigyulladó német tankok.... Ezt ki volt az a hülye aki kitalálta. -
foxbat88fx #249742 anyám ezzel a tankkal állat dolgokat lehet művelni :)
meglehetett volna simán a második Pool-om vele ha jobban odafigyelek a killekre :)
de nem is érdekel :DDDDD
csak azt nem értem miért nem mentem én rá hamarabb erre a tankra

http://kepkezelo.com/images/b1infhubo80rk57udesk.jpg -
Ytar #249741 hát, nem tudom, de én a proto tornyát 10-ből 8-szor belövöm, forgathatod te azt akárhogy .. a torony mindkát oldala 2 bazi nagy weakspot.
mondom ezt úgy, hogy nekem az egyik kedvenc tier 8-am a proto volt. az a gun azzal a ROF-al, tényleg ütős páros.
a T28-on szemből, 150 méternél távolabbról nehéz fogást találni. egyszerűen jobban pattog, azzal merek menni a frontvonalon. és nem is aaaaaaaaaanyira lassú. -
ratgab #249740 Húúú azt én is utálom nagyon. Céloznám be az óvatlan ellent erre nekem jön egy marha csapattárs és persze, hogy szétugrik a célkereszt. Természetesen mire újra céloznám már nincs ott. -
"Asszem encounter módot ki fogom nyomni"
\o/ -
ratgab #249738 Még hiányzik 4000 xp, már lehet érdemes lenne begyűjtenem azt +1 prém napot. -
Mai WTF: szemből telibe kapja a sherman tornyát egy kv1-es, meghal a lövész és leesik a lánc !!!!! HÖ?
-
ratgab #249736 5 killnél néha előfordul, hogy a csapat nekem is meghagyja a 6-at. De ritka randomban, általában csorgónyállal lövik ki az utolsó ellenfelet csapattársak. -
Droughert #249735 Még egy jó kör Centurionnal, Radley-Walters's Medal+Steel Wall, és most olyan történt ami randomban ritka, főleg amióta a 30killes event van, de meghagyta nekem az utolsó killt a t28-unk.
Replay -
lammaer #249734 Protot be lehet forgatni, lehet vele csikicsukizni, onnantól kezdve sztem a T28 masszívsága nem akkora előny - mert egy szikla vagy egy ház sokkal erőseb páncél :)
A torony miatt nem annyira védtelen a medek ellen, nem isnagyon mernek rámjönni.
Nekem volt T28, kimaxoltam, de utána nem sikerült megszeretni. Ment a kukába, mielőtt az utána következő TDt kihúztam volna. A proto viszont örökös garázstag marad.
De természetesen ízlések és pofonok. -
Rotterdam1 #249733 én is közelebb szoktam vele menni de adoot volt a sok szép tiszta célpont...és egyszerűen métereket félrehord...a legénység most lesz fullos... -
kisokka #249732 Szerintem teljesen jó pukkantója van. Bár én nem 500-ról lövöldöztem vele, mivel elég mozgékony jószág, próbáld meg azt kihasználni. -
Rotterdam1 #249731 rohadjon meg ez a sok hodor:) szopás szopás hátán...hihetetlen...semmi felderítés...á geci...miért jó a gyökereknek folyton kikapni?! középen a fehér bázis baszik rá mindenki...szaladnak kilövetni magukat...de én vagy a noob mert 48% a winrat-em...na igen..ilyen buzeránsokkal aztán könnyű...löknek el a gecibe szétugrik a célkereszt nehogy én löjjem ki...is3 campel...a retkes kurva anyjukat... -
Amióta van ez az akció, ma volt számomra a legnehezebb megszerezni a premium napot. Rendkívül sok gyenge és még annál is gyengébb játékosok garmadával.
-
Rotterdam1 #249729 van ám egy okádék ágyúja a jagdpanthernek...a top 10.5-es...top gun helyett mert kb simán láttam 6-7 tankot kb 5! percig lehoztam 0 killre...500 méteren csak kb 2 métert hord félre...ha el is találtam: lánc, torony...- 26 ezres kör...rohadjon meg...
-
lammaer #249728 Szerintem egyszerűen csak nem kell görcsölni... sebezni kell, és ha sokat lő és sebez azember, akkor arányosan befigyelnek a killek is. Persze lehet 1-2 killt lopni, de sztem szorgalmasan kell nyomogatni a bal gombot és jönnek a killek. -
Meg ha ott a Su152, akkor használd, brutálisan lehet vele fragelni:) -
ratgab #249726 Alapvetően én is igyekszem betartani, hogy fölé nem, de a Foch akkor is kell! XD -
Okmyx #249725 Én tudnék kölcsön adni, dehát ugye nem lehet 
Fogalmam sincs mitől fogyhat a credit, ha az ember pár órát játszik naponta elvileg akkor sem szabadna. Nekem akkor volt kis megtorpanás anyagilag, mikor vettem prémium olajat is a kis tieres tankokra, meg sebességhatárolót. Adom veszem a tankokat, equipmentet, volt, hogy lustaság miatt vettem periszkópot minden tankra, mert nem akartam rakosgatni... Ja és nem vagyok prémium se, csak amikor adnak eventbe prémium napokat. Nincs prémtankom se.
Mondjuk közel 12 ezer csata alatt még egyetlen egy kört se mentem pld. KV-1S-sel. És T7 fölé se megyek, bár a múltkor kacérkodtam a gondolattal, hogy megveszem a Ferdit, annyira dicsérgettétek.
Persze van aki csak HE-t használ, hogy gyorsabban gyűljön...
-
ratgab #249724 IS-el, KV3-al olyan szép top gunokat szoktam csinálni, hogy öröm nézni. Valamelyikkel a napi 30 kill vadászat során mindig befigyel egy top gun.
Amúgy néha mocsok módon neked is érdemes kivárni, míg a társ ledurrantja a hp javát és akkor megkaparintod a kill-t. Máskor meg elég csak játszani és a szitu hozza a kill-t. -
Tusy #249723 - csak ismételni tudom magam
-- ha 10-ből 1x azonos tierbe rak akkor nem tudom elsőre kilőni hanem marad 1-20 HP-ja, második lövésre nincs időm mert kilövik előlem
-- magasabb tiert nem sebzem (kritikus találat, 0 sebzés) vagy csak alig
nálam ez a 'normál eset' KV-1, KV-3, IS és IS-3 esetén is -
kHares #249722 Még mindig beszivatnak ezek a mocskos Type-ok. 8,8 jagdtigerrel vagyok, elkezd felém jönni 500! méterről egy. Kicsit balra-jobbra szlalomozott de jött szemből és képtelen voltam átlőni, még láncolni sem sikerült pedig eltaláltam ott 2x, egyszerűen lenyelte. Fuck you type! -
ratgab #249721 IS, KV3 is jó, Minden ami 5-ös, vagy 6-os tier. Amúgy a 30 kill normál esetben 2-3 óránál több nem szabad hogy legyen. -
Okmyx #249720 Voivod32:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=247060]#247060[/URL]
Még annyit fűznék hozzá, hogy időközben vettem AT-2-t is, és az se valami nagy durranás (egy csomószor mire átérek az ellen bázisára vége a csatának, mert a többiek megnyerik), de a Churchill GC-nél nagyságrendekkel jobb. AT-2-vel azért adott esetben a KV-1nek is nekimegyek, a GC-vel eszembe se jutna: még az LTP is átlövi. -
TiborTamas #249719 Ezt a képet FTR-ről szedte. Mivel nem én csináltam, ezért nekem nincs róla replayem. Kérdezd meg cyrkon-t, ő vezette a Chaffee-t. :) -
Tusy #249718 - jellemzően orosz ágból vannak gépeim, ott nem rémlik az M4
- ma lejárt a prémium, nem fogom erőltetni. Így viszont a KV-1 marad amivel jön némi credit (vesztes csata esetén is)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #249717 csak mert lesz féláras modul akció :)
ha nem akkor karácsonyig nem veszek semmit és összegyűjtök 20 millát
majd veszek 20 tankot egyszerre
-
Tessellia #249716 Szerintem fontos, hogy a tornyot húzd ki előbb mert az alap toronnyal a pontosság meg a ROF is rosszabb.