418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Dorgal
    Biztos,hogy nincs...inkább ugy mondanám,hogy,kb.10 ezerrel buksz kevesebbet.
  • joe662
    Yzne, azt hiszem úgy markolta le az egyik Ebr-t.
  • Plata
    He nerf betett minden troll ágyúnak szerintem.
    Bár múltkor rossz tankkal mentem be csatába véletlen,mozgóbudival volt két akkora lövésem mint a fene.Bár hogy milyen lőszerrel azt meg nem mondom,először is nem azzal a szutyokkal akartam menni,csak közben tévét néztem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.04. 16:14:27
  • Plata
    De vajon tényleg van-e rajta +50% mani.
  • tothgyorgy
    Ma megint leesett az állam. OI-val 0 sebzés a Hellcatba úgy 10 méterről. Ez egy vicc.
  • Dorgal
    Ha a kötvényes 121B-re gondolsz,az prémtank.
  • yossarianHUN
    Hát egy ilyen örökbecsű klasszikusra...
  • Angelus1991ster
    Ilyenkor mindig az jut eszembe , hogy PC-s kormány + pedállal játszhat.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2021.07.04. 11:15:26
  • lammaer
    egész jól emlékeztél rá :)
  • yossarianHUN

Ez még mindig üt
  • lammaer
    "A háború nem a kényelemről szól"

A másik nekem úgy rémlik hogy "odateszem a vasat, kikeresem a célpontot és jól megszórom" :)

Szerk: na kidobta a kereső:

Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.07.03. 21:27:48
  • Plata
    Hiányzik a sok hülye szövege néha.
  • yossarianHUN
    Nekem: Odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, megszórom, itt jön képbe a tehetség. De gyanítom, hogy ennél hosszabb volt a teljes szállóige :D
  • Plata
    Srácok kötvėnyből vehető STG mennyire megszokható?
    Kėne valami med is.
    De prém ami valamennyire nekem is be jön.
    Gyors és mozgėkony is,meg az ágyúja sem rossz.
    Gondolom a kötvényes 121 az nem prém.
    Úgy nézem az is mozgékony.
  • Lucifer001
    Jaja :D
  • Plata
    Meg odateszem a vasat. XD
  • Lucifer001
    Nyomom a gázt , nem törődök semmivel , csak én vagyok , és a tankom
    Valami ilyesmi rémlik nekem
  • yossarianHUN
    Matyi legendás monológja megvan még valakinek eredeti, Ctrl+C Ctrl+V formában? Múltkor eszembe jutott, és próbáltam felidézni, de nem vagyok biztos benne, hogy szó szerint stimmel
  • Maala
    Tudod jól, hogy több száz csata alatt lehet kiismerni egy tankot, meg különben is, kár pocsékolni a kreditet… kivéve persze, ha kell a garázshely.
  • Maala
    Megérheti, ha nagyon jól szűkülő vagy nagyon nagy célkörű vagy nagyon jó dispersionű cuccokra rakod (1,9s alatt, 0,38m felett, 0,24% felett). A zarojeles ertekek csak nalam mervadoak.
  • yossarianHUN
    Ez az improved aiming hogy néz ki a gyakorlatban, megérheti a stab helyett? Soványnak tűnik az az 5%-os bónusz, amit ad.
  • Plata
    Rankeden nem voltam.
    De az előbb mentem vele egy klassz csatát.Én szeretem,jó volt vele,ellenfél 60TP golddal nem tudott kilőni.
    A sziklák közt egy szép kis 3v1 alakult ki,eszetlen mázlim volt,lepattantak a lövéseik.
    Super conqueror-ba is 803-at lőttem alap lőszerrel.
  • yossarianHUN
    Ha ez vigasztal, én a 60TP-vel nem tudok megbarátkozni, szenvedek itt vele rankedben, de utálom mint a sz*rt, és akkor még finoman fogalmaztam. Pedig elméletileg "meta". Hát akkor nemtom milyen a non-meta, de ettől a fostól nekem a hajam hullik.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2021.06.30. 21:27:58
  • joe662
    JgpzE100 kell neked, utána a Grille egy álom lesz:-DD
  • Malarki
    Öhm, félreértettél :D Lassan 10 éve nyúzom ezt a játékot, van 13 T10-es a garázsban, 6 másikat meg tudnék venni, gyakorlatilag minden tank ami kicsit is érdekelt megvan,de ezek közül ez a fos Grille az egyetlen amit nem hogy nem szeretek, kimondottan gyűlölöm.
  • Lucifer001
    Szia .
    Első 10 es tankod .
    A régi "veteránoknak"minden 10 es tank a garázsban van . Ezt csakis azért írtam neked , hogy értsd .
    Személy szerint nekem megvan , de már nem adom el az XY tankot , mert megvan , és elfér . Mi egyszerűen nem játszunk vele . Sorolhatnám , mert hosszú a lista , hogy melyek azok a tankok ( számomra ) amikkel nem játszok . Ebből adódik , hogy vannak kedvenceim . pl TVP , Progetto , STRV , tárasok stb . 1-2 csemege . Te csak beleszaladtál most az erdőbe , és fejlesztettél , vettél egy olyan gépet , ami nem tetszik . Grille konkrétan nekem sem . A 61 ből hidd el ott van a számodra is megfelelő .
  • Malarki
    Na, a Grille 15 lett az első T10 tank amit kifejlesztettem, játszottam vele és eladtam a francba. Egyszerűen nem vagyok hajlandó ezzel a játszhatatlan okádékkal még egy csatát játszani. Sok rossz tank van a játékban, de ez valami külön kategória.
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Sand River
    Járművek: Progetto C50 mod. 66
    Szerzett tapasztalat: 3 210 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 32
    Szerzett kredit: 104 228
    Csatában elért kitüntetések: 1 Kiválóság jele, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x2), Kézi tűzoltókészülék (x1)
    Megszerzett tartalék készlet: 10 423
    E75 és T30 is pattant gold lőszerrel.
    Végre az utolsó modul is kifejlesztve.

• Plata
    Mi a manó.
    Köszi a felvilágosítást.
    Nem hallottam róla.
  • Malarki
    Steel Hunter Tournament streamerek között
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2021.06.27. 15:29:28
  • Plata
    SH?
    Mi a fene lesz ma?
  • Maala
    Nice serverlag wg, remelem a mai SH event is totalis leboges lesz ;)
  • Malarki
    Hát nekem ugyan semmit se pattint :D Tanks.gg-n nézegettem, még a toronyfrontja is ilyen 270 mili körül van, ami egy T9 heavy tanknál azért elég halovány. Pont ma volt egy meccsem ahol a Löwe golddal ott ütött át ahol akart.Mondjuk valahol megértem, mert kupola meg ilyesmi nincs rajta, szóval ha erős frontja lenne hol ütnéd be?
  • Plata
    De az eleje be forgatva elég nehezen be lőhető néha,JpzE100 is pattant nekem róla golddal már.Ha olyan kedve van nem lövi be senki,főleg ha elég sügér.
    Ma például K91PT gold lőszerrel nem tudott belőni városban,cserébe alap lőszerrel szétkaptam.
    Mesterlövész vagy mi a rosseb skillel az ágyúja marha jó.Sok modult sebez néha.Főleg ha ugyanoda küldöd minden lövést.
  • Malarki
    Én se értem miért nem népszerűbbek az olasz heavyk. A nyolcast imádtam, rohadt jó tank, pár napja vettem meg a kilencest és ez is nagyon tetszik. Nekem még a top motor kell, de így is teljesen játszható. Ez az ágyú valami fantasztikus, hihetetlenül megbízható. Páncélja mondjuk nincs sok, még a tornyán se.
  • Plata
    Azt mondjátok az olasz heavy vacak.Szerintem meg egész jó.

Még nem fullos,az utolsó löveghez kell 6983 xp.
    Jah és goldot lőttek rám,főleg STB1 akit a tornyán keresztül lőttem.Mert testét rejtette két roncs mögött.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.26. 09:11:35
  • yossarianHUN
    Két hét múlva megmondom :)
  • popey8
    Istenem ezt a rakás fos tankot, mint a CS-63, nem lenne rossz azzal a turbó mechanikával, de az a löveg undorítóan szó(a)r. 200 méternél messzebb nem lehet vele eltalálni semmit, főleg ha nincs teljesen beszűkülve. Másnak is ez vele a tapasztalata vagy csak engem boldogít most?
  • Maala
    2-re is adott, ugy volt 33%, anelkul meg 16,5%.

Jo volt a crew2.0, csak lejjebb kellett volna tekerni a max lvl utan kapott handling buffot a tizedere kb…
  • popey8
    Igen az is OP lett az átalakítással, de a problémám ugyanaz, mint a commander skillnél, így viszont 2x annyi gold/kredit -xp, sőt ahol 2 töltő van.. :D Bár van olyan tank, ahol már képezve van az egyik töltőnek (2-re nem volt érvényes), de ez ritka, mert eddig ratyi volt.

Tényleg jöhetne a crew 2.0, de nem olyan formában, mint volt a teszten, az megoldás lenne, de annyira csak nem retardok a WG-sek, h most bevezetnek 2 "új" skillt, aztán ezt kukázzák fél év múlva mondjuk :D