418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
  • pointer4
    Én olyan tier6ig, minden prohorovkai csatában, amíg csak közeledtünk csatához, poénból mindig szétlőttem a vagonokat.
    Meg Tortois-al, is több házat bontottam le néha, mint tankot :D (hogy hozzá férjek)
    A találati arány egy akkora hülye adat, amilyet nem hordott még föld a hátán :D
    Pl a Pz1c ágyújával, ha az első lövés épp a sorozatban megöli az ellenfelet, akkor még 7 belemegy a roncsba, az pedig mellé lövésnek számít :D
  • Rotterdam1
    ez egy lényegre törő,határozott és helyes hozzászólás volt...az én stílusom:)
  • voivod32
    Nem voltak agyatlanok, ellenkezőleg! Átmentek körvédelembe! :D
  • foxbat88fx

ez a beszéd!!!! :D
  • voivod32
    Ja, nem OP-nak használom, csak egy kényszerű állomás, a Fos felé vezető úton, bár nem is olyan rossz.
  • Adjunktus
    Miért nem gondoltad volna? Az egy ninja gép!fullosan,láthatatlanul szarrá lő mindenkit!:)
  • kBagyula #250025
    Az a helyzet, hogy most néztem az időképet és b@*szameg esik fél Európában. Ergo, sok pistike siemka játszik, mert nem lehet a parkban hintázva a mobiljával, Facebookozni vagy Angry Birdsezni. Esik a Balatonnál is. Úgyhogy ne csodálkozz, hogy ha nem megy, előbújtak a vörös ördögök, ettől függetlenül vannak még csodák.
  • nemtudommivan
    Az igazi hősök.... :)
  • Adjunktus
    Pontos meg pontatlan.
    Alapvetően szerintem a papíron pontos lövegekkel sokkal bátrabban rálő az ember necces célokra is.Még pontatlannal(főleg ha még lassan is tölt)akkor inkább kivárja a tisztább helyzetet,és csak akkor ereszti el.Ezért lehet közel azonos pontosságú a két stat.
    Mondjuk én világ életemben leszartam a pontosságot.Simán rálövök mindenre ahol ellenséget sejtek!:)Nem is volt soha túl jó a pontossági statisztikám.Na de akinek nem tetszik az nyalja ki a picsám!
    Alakulok Fox?
  • stoppos
    Volt egy meccs pár peccsel ezelőtt, ahol nálunk egy fél hp-s nyolcas tank maradt szembe három kilencessel. Kiléptem, hogy ehh, mire a srác lehozta. Megpróbáltam elkérni tőle a replayt, de nem volt meg neki. Pedig nagy meccs lehetett.
  • foxbat88fx
    azt a 92k csatát kb. 1000 ember hozta össze
    mivel kb. az az account egy gamer helységben fut.... amin jópénzért meggazdagodott a gazdája :D
  • Rotterdam1
    mivel hogy flegmázik...itt meri az utcán meg átmenne a túl oldalra.
  • pointer4
    Maga még játszik ? :D
  • Tessellia
    a lövegkezelő hapid feje kibafott ütős xd
  • JeffDunham
    Gyerekek itt az év WOT bakija!

A frissen visszavett SU-100 -al darálok mint állat, 84%-os legénységgel. 5 perc alatt meghaltam, mert bedaráltak hárman. 3400-at sebeztem úgy hogy senki nem segített. Miután kipurcantam nézem az állást: ellenfél zöld Hellcatje TOP GUN-t lőtt, és a megmaradt 3 csapattársam ki sem jött a kezdőkörből. Full vörös mind. Mondom vége, kilépek, és ordítottam az idegességtől. Nézzétek meg mit csinált a 3 hülye.

Folytatás a spoiler alatt...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

És lehozta a három agyatlan!!!!!! Fogalmam sincs hogyan mert a kilövésemig van replay. Nem akartam elhinni.

• bigmano
    Ja úgy már ok azt hittem ennyire felkapott lett ez is...
  • Szpecnyaz
    Te írtad neki először, hogy nem érdekes a véleménye mert alig van csatája.
    "akkor jó sok tankal játszottál eddig..."
  • Rotterdam1
    hallod...olvass vissza lejjebb is...ki kezdte kinek mennyi csatája van...ha más mondja oké ha én mondom hencegés?! menjetek szobára ha ekkora az öszhang mást nem tudok mondani...
  • voivod32
    Sajna az csak 535, mert duplázós volt... :-(
  • bigmano
    1070 xp és "csak"2 osztály??
  • bigmano
    Egyszerű megkérdezzük Evil Joe-t neki kb 92k csatája van....és amit mond azcaz igazság!
  • voivod32
    Ezt sem gondoltam volna! :D Kár , hogy nem számít bele a 30-ba!
  • Lokker
    "akkor veregesd magad vállon...én mennyivel is ja megvan 101-el pontosan...+ még a teszt szerveren kb 2-3 ezer csata...ezt hozzádobjuk a közel 14ezer csatához...talán már mondhatom hogy pontatlan a 10.5-es"

Ezen hozzászólásod alapján most akkor ki a beképzelt? :D

Amúgy teljesen jó a Jagdpanther 105-ös ágyúja, pedig nem szerettem azt a tankot. Pontos, jól sebez és viszonylag hamar újratölt. Mondjuk ezer éve volt mikor utoljára toltam vele.
  • stoppos
    A statisztika ugyebár nem érzéseken alapul.
  • Szpecnyaz
    Pont írtam róluk pár kommenttel lejjebb.
  • lammaer
    Hogy lenne már mindegy: heavyvel támadsz és mész előre "brólerkedni", lehet csikicsukizni a torony miatt meg ilyesmi. Egy toronytalan TDvel meg nem fogsz menni csikizni meg csukizni, mert pikkpakk megflankol még a heavy is és megszívod.

Én a 9es zojjectre gondoltam, ha már a JT mellé keresünk párt. Sztem azt se brawlernek használod, mert a nagy reload miatt arra nem jó. Tehát itt érdekes lenne megnézni a statodat a JT mellé.
  • Szpecnyaz
    Ezzel egyet értek. Én is sokszor bontok házat a gyors lövegekkel, főleg encounter módban a bázisnál. Egy lassú gunnal viszont már nem vállalnám be ezt.

Meg szerintem se mutat sokat találati arány.
    Pár napja jelentkezett nálam egy srác hogy jönni akar a klánba. 900 wn6-ja volt, viszont mellé 92%(!)-os találati aránya. Kár hogy nem mentettem le a nevét, most pont jól jönne példálózni vele :/.
  • lammaer
    Köszi, ez egész érdekes.... annyira minimálisak a különbségek....

• stoppos
    Zajos verekedést. :) Közelharc amúgy, kb mint a melee.
  • Szpecnyaz
    Az hogy TD v heavy szerintem mindegy. Inkább a löveghasználat a lényeg.
    A JT és Obj találati arányom ugyan annyi. Viszont nem akarok következtetést levonni belőle, mert az Obj volt az első top tier cuccom anno és elég balfaszul toltam vele, kiforratlan játékstílussal.
  • madmanic
    nyugi urak, mer' mindjárt belétek kötnek ha csúnyán beszéltek és jól megmondja, hogy primitívek vagytok mint a madmanic..

Aztán úgy ki lesztek utálva, lehet, hogy még a bannerbe is kiírják..

Szóval relax..
  • Szpecnyaz
    Azt jelenti hogy a közvetlenül a frontvonalban harcolsz. Szó szerint kb verekedést jelent (ha valaki tudja pontosan, az nyugodtan javítson ki).
  • stoppos
    Találati arány a vbaddict-on.
  • bigmano
    Értem köszi.
  • lammaer
    Közelharci pofozkodás (legalábbis nálam).
  • lammaer
    Sztem itt az összehasonlítás nem korrekt.

OK hogy mindkettő elvben (!!!) TD de az egyik tornyos és atompáncélozott (tehát inkább heavy mint TD), a másik meg ugye egy klasszikus TD nyilvánvaló weakspotokkal.
    A brawelerség sztem ebből következik, nem az ágyúból.

Mondjuk reálisabbnak tartanám egy zojject-JT összehasonlítást.
  • Eagle16
    Vagy: Centurion 7/1-es 0,33-as ágyúja, most éppen 73%-on állok vele.

Múltkor lebontottam Prokhorovkán egy csomó házat :D Mögöttük bujkáltak, prémium van, 1k-s lőszerár nem számít. Meg is nyertük.

Ettől függetlenül az ágyú viszont eléggé pontos, 300-400m-re még megbízhatóan eltalál bármit.

Szerintem a találati arány semmit nem mutat meg, fölösleges stat., ha következtetéseket akarunk belőle levonni.
  • bigmano
    Ez a "brawler"szerepkör mi tulajdonképpen?
  • Szpecnyaz
    Pedig inkább az általad nem támogatott verzió játszik, legalábbis az én esetemben.
    Nézzünk 2 tankot amivel sokat toltam a pontosság buff óta.
    T110E4-86%
    Ez ugye egy elég pontatlan tank. Ritkán vagyok vele hátul, brawler szerepkörben használom. Az alacsony dpm miatt tudom hogy minden lövés számít, ezért nagyon gondosan célzok.
    JT 88-80%
    Halálpontos gun. Sokat snipeolok csata elején(persze ez nálam nem 400m+). Sokat lövök vele eltűt targetekre vaktában. Kupolákra és egyéb kis célokra szintén. Sokat láncolok vele, aminél szintén megvan az esélye annak hogy a tank elé/mögé lövök.

Szóval látható hogy a játékstílus erősen torzít.