418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Bullshit. Az orosz tankok annyira OP-k hogy a stock KV1 szétlövi a szétnerfelt Tigrist :D.
  • Adjunktus
    azért az E-50 se thai masszázs amég nem fullos..
  • Anonymuser
    Azután minden ;) IS-8-nál tartok...
  • Szpecnyaz
    Na ja, a jó kis orosz akcentusú angol :D. De azért én inkább preferálnám az eredeti nyelvezetet :D.
  • voivod32
    Meg kell, hogy állapítsam: A játékban szereplő összes szovjet jármű , a legbrutálisabb szopást kínálja a játékos számára, amíg nincs teljesen kifullozva. Így a KV-1S is.
  • R3nton
    Ja bocs oda már kell alapszintű angol is :P
  • R3nton
    Olvasni kéne az FTR blogot :)
  • Adjunktus
    Most lusta voltam,na!Van ilyen.Te még nem voltál lusta soha?
  • pointer4
    Olyan crew hangoknak örülnék a legjobban, ahol mindegyik angol, csak francia-német-orosz kiejtésű fazon mondja :D Az lennne a legjobb :)
  • Adjunktus
    Te valami médium vagy?Tisztánlátó,meg ilyesmi?Minden második hozzászólásodban előrevetíted valaminek a nerf-jét vagy a buff-ját!
    Az ezo tv-vel nem próbálkozol meg?
  • Szpecnyaz
    Ennyi erővel nem kell híreket nézni/olvasni, mert úgyis lesz valaki, aki némi nyaggatás után elmondja mi a helyzet a nagyvilágban.
    Ez csak szimplán olyan fokú lustaság, amit nem tudok megérteni.
  • Adjunktus
    Igen,ez már nagyon régi felvetés volt!Alapból úgy kellet volna kezdeni,hogy minden tankban a saját nemzet nyelvén kommunikáljon a legénység.
    De jobb későn,mint soha!:)
  • Trucker39
    :)

• R3nton
    Szerintem botrányosan idegesítő tank lesz a 8-as azzal az alacsony profillal, ha megkapja az LB-1-t, szerintem minden med kedvelőnek tetszeni fog.
  • Adjunktus
    mert nem akartam megnézni.A Sas kb 1 perc alatt leírta amire kíváncsi voltam.Nekem újabb 1 percbe telt elolvasni és megköszönni!
    A video 7.34-ig tart.Máris spóroltam 5perc 34 másodpercet...
  • Eagle16
    Ami viszont nagyon jó, az a legénység hangok érkezése.

Én biztosan bekapcsolom majd, régóta várok rá.

Hátha jövőhéten már elindulna a teszt.
  • R3nton
    Öröm lesz 4-et 1 shootolni a batchat artymból, nem sokára jön az artyrebalance is TD-ket pedig elég érzékenyen szokta érinteni, mikor beszakítom a 155-össel a tetejét a tanknak
  • voivod32
    Én meg kifejezetten örülök a 3 régi-új mapnak!
  • Eagle16
    És ha hinni lehet a videónak, páncélzatuk se nagyon lesz, legalábbis a Tier 8-asnak.

75mm test, 110mm torony...ez még az erős döntöttséggel is kevéske, T-44 szint.
  • Adjunktus
    Ugye,mondtam!
    Köszönöm szépen!
  • Ytar
    hátsó tornyos tanok = 0 gun depression .. a helyedben nem várnám őket annyira ..
  • Szpecnyaz
    Nem tudom ebben hol volt a beszólás. Ott van egy videó, gondoltam nem okoz problémát ráklikkelni.
  • Adjunktus
    Legalább a fölfelé vánszorgókat könnyebb lesz célban tartani,szegény TD-nek!
    Mouhhahhaaahaaaaaaaa(gonosz röhögés)
  • Eagle16
    Hát pl. most van olyan küldetés (mission), hogy 30 tank kilövése után kapsz 300k kreditet.
    Na most ehhez csinálnak egy felületet a játékban, amivel nyomon követheted majd hogy hányt tankot lőttél ki, vagy ami éppen kell a küldetés teljesítéséhez, illetve az aktuális küldetéseket is listázni fogja, amik éppen elérhetőek.

Lesznek olyanok is később, hogy ahhoz hogy teljesíthess egy küldetést, előtte teljesíteni kell egy másikat, tehát egymáshoz lesznek kötve.
  • R3nton
    Na akkor csak a T-54-ből jön ez az új 10-es. Nem tetszenek nekem ezek a lassú mocsaras emelkedős új mapok, ki vannak herélve rajta a medek...
  • Eagle16
    Én Komarin-t meg Swamp-ot nagyon nem vártam vissza...de hátha jobbak lesznek mint voltak.
  • Adjunktus
    Akkor nyilván tudod!Elmondhattad volna,de most már nem kell!
    Majd a Sas lesz oly kedves és elmondja!Beszólás helyett...
  • foxbat88fx
    hát öregem.... ha valaki übereli a mai teljesítményemet... az kizárt :d
    felmerek tenni úgy 5000 aranyat rá!!!! valaki fogad velem?
  • Adjunktus
    bocs,csak a kiccsálád elment anyósomékhoz,én meg egyedül vagyok itthon szabin némi házi pálinkával!!
  • Szpecnyaz
    Részletesen elmondja a videóban.
  • Adjunktus
    azmiaza missionkövetés,drágaszág?Miaza missionkövetész?
  • hellokitty92
    Hmmm át lehet menni az object 416-ról a t-54-re. Akkor inkább onnan közelítem meg a t10-et. Megint vissza kell ülnöm a fos-34-be...

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Azért megvárom még a tesztet.
  • Szpecnyaz
    Főleg a mission követés, meg a crew hangok.
  • Szpecnyaz
    Ez elég jónak tűnik elsőre.
  • hawkie22
    Meg tudom nézni valahol, hány tankot lőttem ki? Kb. két-három órája játszom, és tudni szeretném, hol járok a 30 tankos bigyóban. Van rá mód, vagy csak az összesített számot tudom megnézni?
  • Adjunktus
    Na erről beszélek!Ha bontható ház mögött üldögél a madárpók és gyorsan töltő lövegem van,akkor simán lebontom előle,és pont leszarom,hogy mennyire leszek pontos a végén!
    Volt olyan,hogy foglalták a bázist Sand River-en,és egyik háztól a másikig gurultak.Leradíroztam az egész kurva beduin putrit,de a végére csak kivégeztem őket!
  • kisokka
    Milyen anyám szopott, teeee xD
    Én arról nem tehetek, hogy teli van kepkurvával az egész játék lol
  • voivod32
    De ez atomstock, a legényeim meg...
  • voivod32
    Jó hozzászólás volt, és a végén a csattanó-".Na de akinek nem tetszik az nyalja ki a picsám!"- igencsak meglepett! :D
  • kesebaro
    Lehet csapatni 15-től a light tankokkal a top 50-be jutásért :)
    Beizzítom az amx 40-t szerintem az a legszarabb light