418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MrSnail
    Természetesen prém nélkül 9 kill-8000 dmg
  • Szpecnyaz
    Attól függ, prém nélkül tuti. De ha prémes akkor esélytelen.
  • patchaou
    Ha nem megy a 30 akkor a következő tankot ajánlom a figyelmedbe: S35 CA Én tegnap vettem meg, de imádom :D
  • popey8
    Úgy néz ki 1400 valamennyivel nem fogok bekerülni a top50-be, hiába az ace tanker:( Ezzel sztem biztos, h benne leszel.
  • Dezinter
    Jogos amikor láttam hogy tévedtem (nem 3 hanem 2 hétről van szó) akkor már a vicces jelző nálam már nem volt aktuális.
  • Master91
    De jól esne látni azt a dögöt a garázsomba :(

sajna a 6os td-re már nem volt gyomrom :D
    Pedig At-2 howival feküdt rendesen
  • Maala
    Legalább elmondták, hogy mikor lesz.
  • foxbat88fx
    ah fasza....
    így is idegeskedem h vajon a szánalmas exp-m elég lesz-e :)
  • Dezinter
    Na úgy látszik be kéne fejeznem a játékot mára... Rosszul értelmeztem amit írtál Tessallia te már hozzá adtad azt az 1 hetet.
  • Dezinter
    Vicces.Kijelentik hogy a TD része gyorsabb lesz, most pedig gyakorlatilag azt mondják hogy 3 hét után tudjuk meg (ami ugyan annyi idő mint a Heavy volt) az eredményeket.
  • Szpecnyaz
    Na, ez egy méltó búcsú kör volt :).
    Victory!
    Erlenberg 2013. augusztus 14. 21:42:33
    Tortoise
    : 2 010 80 640

Repairs: -17 774 
    Ammunition: -26 500 
    Equipment: -6 000 
    Total: 30 366 

Purchased: 'FV215b (183)' successfully purchased.
    Spent : 6 100 000 

Nem mondom, kellemes grind volt, de azért a végére nagyon kiidegelt a papírságával.
  • Tessellia
    No a TD event győzteseinek kihírdetésére várni kell a hónap végéig:)

"Regarding the recent TD Anniversary Manoeuvres that just ended; It's unlikely we can get the results announced before Gamescom (as we're swamped right now with doing stuff for Gamescom.) It *might be announced during Gamecom but please don't take that as a guarantee. It's more likely the TD results will come in the week after Gamescom. "
  • Maala
    Igazából mire eléred a 105-öst, bele is fogsz fáradni, a 4,8mp-s újratöltés miatt nagyon sok koncentrációt igényel, és gyakran.

Ezért jó a nagyobb ágyú. :D
  • MrSnail
    Helló!

Van még ez a TD verseny vagy már nincs?

ISU-152-vel 1875xp mire lehet elég???

Köszi előre is!
  • Szpecnyaz
    Mondjuk direkt azért kempeltem hogy megtartsam a HP-m. Az mindig jól jön a végén.
    Am valóban jó cucc. Bár elég sok hátránya van szegénynek.
  • csoszi87
    Semmi nem változott hónapok óta magas tierben.
    Ha meghaltál volna mind3at kifilézte volna a Foch, úgy hogy 1 helyben állnak.
    Ám szép kör volt.
    Jónak tűnik nagyon a Teknőc.
  • Szpecnyaz
    Mindkét oldalon ua ment. Mentek egyenként a TD-k elé :D.
  • csoszi87
    Hihetetlen, hogy kb 7 (a végén 3) heavy tanknak meg se fordult a fejecskéjében, hogy 1 torony nélküli td-t oldalba is lehet kapni.
    Ők szorgosan próbálkoztak szemből több 100 méterről, úgy hogy Fochnak még magassági előnye is volt, tehát a páncél döntöttsége hatványozódik.
    Keveset játszok nagyon, sokat is felejtettem, de ez azért már mégiscsak kéremszépen...
    Hiányzik a Foch.
  • yossarianHUN
    Ez érdekes, az SG fórumot látom, és frissíteni is tudom, de a netem minden egyéb tekintetben meghalt, más oldalakat se tudok megnyitni...
  • Eagle16
    Az EU1 megy...
  • Eagle16
    Basszus, ez a Centurion 7/1 egy vadállat lett a második 20 fontos ágyúval :D

Egy nagy, halálosan pontos gépágyú lett belőle, imádni való.

4,8 mp-enként 1,9-es célzási idővel egy álom az ágyúja, pedig a 105-ös amit nagyot is üt, még messze van.

Nem tudom még hogy ez, vagy az E-50 tetszik jobban, mert eddig az E-50 volt Tier 9-ben a favoritom.
  • yossarianHUN
    Más alól is kirántották a szervert?
  • Bangaro
    Nadeha Ő oda fel akart menni..... Istenkém nem sikerült, de legalább próbálkozott.
  • kisokka
    Ez tényleg valami bot lehet, mi a neve az acc-nak?
  • Szpecnyaz
    A JT 2x pattant rólam, nagyon hülye volt szegény :).
  • voivod32
    Ez gyagyás volt?
  • Adjunktus
    A magányos hős JT-n már mosolyogtam.
    De igazából az"I push the forest"beszólásnál röhögtem fel!:)
  • AlucardHuN
    Amúgy komolyan,.Swamp visszajön!?? Shit... Komarinra meg nem is emlékszemXD
  • AlucardHuN
    Valaki mondta hogy ha magyart lát már szopás van. Most fisherman's bay-en új taktika hogy mindenki megy... középre... és eközben toptankunk (kv1) mosolygósan bátorít: "Hajrá fiúk :)". Kv 1-el fel a dombutcára, minek??? De az összes 1-2 kivételével.
  • kHares
    Sorry, nem tudom mi történt, átállítottam
  • Pares
    Hogy én ma mit meg szenvedtem a 30 killért... ki vagyok készülve idegileg. Fraglopók, 0 sebzéses kritikus találatok, 999 ping pont a legrosszabb pillanatokban, és ismét csak fraglopók, fraglopók mindenütt...
  • Bangaro
    Shit happens?

Csak a szokásos.
    Sokszor nem téved az Xvéjem...
  • Szpecnyaz
    Ja tényleg, az 1500 hp volt ingyér. Bár ahogy elnéztem, ha ott van se lett volna hasznosabb :D.
  • Bangaro
    Privát
  • kHares
    Átlagos WoT játékos és bot között kezdenek a határok elmosódni, ezzel ma találkoztam:
  • Szpecnyaz
    Igazából annyi hogy részemről túl sok skill nem volt a csatában. Annyira szorosnak se éreztem. A legnagyobb problémám az volt, hogy nem maradt a végére AP, csak APCR és HE.
  • kHares
    Most miért kell rontani az esélyeimet? :)
    Amúgy szép volt, minden összejött még afk xp csomag is.
  • JeffDunham
    Na ezért akarom én visszavenni a tortácskát...

Az a csodacső minden pénzt megér.
  • Bangaro
    De nincs ebben semmi rossz. Ha a csapat minden tagja kitolja a saját hp-ját damage-ben akkor nincs ilyen kör. Kellenek a hülyék és egy rakás szerencse az ilyen körökhöz
  • Szpecnyaz
    Mondom én :D. Gusztustalan amit műveltem arról a helyről :D.