418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    MrSnail: ISU-152 1800xp körül még elvileg meglehet, 2131 a legmagasabb ismert.
  • Okmyx
    Hát pont a T71 lesz amit a legtöbben nyúznak majd, meg a magas tieres francia lightok (AMX 12t, 13 75, 13 90).
    Ha valami biztosabbra vágysz, akkor a francia vonal jó, csak low tierben.
    (D1, H35 és társai).
  • Antimat
    Jó, de volt ma olyan, hogy M103-mal mozgás közben kaptam egy ilyen pofont, persze javítás skill ellenére 16 másodperc. Persze lehet véletlen.
    Mondjuk IS-3-mal is kaptam ilyet ma, annak meg olyan a nyaka, mint nekem a tokától: nem is látszik :)
  • Okmyx
    Bangaro: ez már a buffolt taxijelzős változat?
  • Okmyx
    Ez biza slágergyanús.
    Igaz, hogy a Tortoisera a legmagasabb most 2634xp, de a 2. legnagyobb érték ami fent van a tiéd.
  • yossarianHUN
    Vannak olyan, kemény tankok, KV-4, Supershing, amikre messziről én is direkt auto-aimmal lövök, mert a "nyakuk" a kevés gyenge pontjaik egyike. Aztán vagy betalál, vagy nem.
  • yossarianHUN
    Auto-aim. A kezdők kisebb tierben egyfolytában azzal lőnek, az meg a legtöbb tankon pont a torony-test illesztést célozza (a mértani közepet).
  • Antimat
    Köszi, ezt a tier-limitet nem tudtam.
    Mondjuk a 300k miatt mentem mostanában bőven KV-1-gyel meg KV-1S-sel is, a Hetzerről nem is beszélve, aztán mégse.

A másik tendencia nálam az mostanában, hogy a toronyforgató mechanizmust lövik el, tökmindegy milyen tankban, ma kb. hatszor volt ilyen élményben részem, és a napokban is többször. Szóval furcsállom, régebben nem volt ez jellemző.
  • yossarianHUN
    Nekem mostanság az El Halluf - Steppes - Prokhorovka trió van műsoron, de pár napja még Airfieldet meg Sand Rivert kaptam nyakra-főre.
    Azért vicces, hogy van hogy az ember hetekig ugyanazon az öt pályán játszik. Bétában Himmelsdorf volt az egyik kedvenc mapom, ehhez képest most lassan arra sem emlékszem hogy néz ki.
  • Szpecnyaz
    Ja, már nem az E100 homlok páncélját lövöm.
  • Tessellia
    Jah tényleg highway is sokat van:D.
  • Tessellia
    Max. T6 tankokat rakja be arra a pályára, afelett ne is keressed. Egyébként elég ritkán rakja be az alatt is, helyette ezerrel nyomatja a redshire, severogorsk, murovanka hármast nekem.
  • Bangaro
    Voltam már rajta nagyobb tankkal is, mint tier5, de egy kezemen meg tudom számolni hányszor a pöcs óta.
  • Master91
    Tier6ig dob be max.

Persze igazából a WG "random pálya" módszerének köszönd. ( ami persze kifogástalanul működik )

Tuti tudnék olyan pályát mondani amit ~1 hete nem láttam, de köcsög Redshire meg Highway jut bőven.

Dögöljenek meg.
  • foxbat88fx
    low tierre korlátozták...
    asszem max tier5 :)
    párszor betett oda... átdolgozás után fasza lett
    ha van vmi jól páncélozott vasad átmászol a töltésen és win :D
  • Maala
    Szóval megfogadtad végre a weak spotos tanácsot? :D
  • Antimat
    Nektek mi a tapasztalatotok: Widepark pályát én vagy másfél peccs óta nem láttam, pedig, ha jól tudom, nem vették ki. Tier2-től Tier 9-ig játszom, minden játékmód be van kapcsolva.
  • Szpecnyaz
    Mondjuk az vicces amikor 1hitel valamit. Most jutott erre sorsra egy E75, akinek belőttem a kupakját :).
  • Maala
    Sőt, lassabban is tölt. Ezért kapott HESH-t.
  • Szpecnyaz
    Nekem is volt egy hasonló. 50-100ba lőttem 700at, de a mellette álló JT is kapott 400at.
    Meg már megöltem úgy 2 lightot hogy eléjük/melléjük lőttem és hopp 700 HP.
  • foxbat88fx
    Hát mit mondjak az új medekre? :S
    7es-nek 150mm a front páncélja 8-asnak meg 75mm? :S
    lehet maradok a 7esnél :) de viszont marha gyorsak lesznek ám
  • Szpecnyaz
    A működésével teljesen tisztában vagyok. De a HESH lőszern nélkül nem jobb mint a JPZ.
  • Master91
    Minden teszt szerveren megyek azzal a tankkal, és butaság használni azt a HESH-t.

Naggggyoooon szeszélyes egy lövedék.

Emlékszem 1x El-Hallufon ellenfél lőtt HESH-el, 9-es Obj.-ba csapott ~700at + 300-at a 13 90-be mert közel álltak :D mindenki lol-ozott a splash dmg-ra.

1-dologra jó a HESH:

a köcsög Bchatre
  • Maala
    Olyan, mint a HEAT. Spaced armort, láncot kerülni kell vele, és nagyjából mindent átvisz.
  • Szpecnyaz
    Azzal a pontatlan gunnal nehéz weak spotra lőni. Hiába célzom azt, tuti máshová lő.
    yossarian: Egy darabig nyomatni fogom a HESH-t, mert meg kell ismernem a tulajdonságait. Hátha idővel jobban fog menni vele a játék.
  • yossarianHUN
    Én csak külső szemlélőként szoktam találkozni vele, de az tuti, hogy nem merném azt a HESH-t használni.
    Volt hogy a Mausunkat valami 2000 HP-ről lőtte ki egy FV, aztán olyan is, hogy E-100-ban 300-at sebzett belém. Egyébként E-100-ban az esetek többségében, ha szemben áll velem, tudok rá figyelni, és megfelelően beforgatni a gépet, olyan 6-700 körül szokott sebezni.
    Ekkora rizikófaktor nekem már nem férne bele T10-ben, főleg ekkora töltésidő és ilyen drága lőszer mellett.
  • Maala
    Aki noob, és nem tudja a weak spotokat... Muhaha. :D
  • Szpecnyaz
    Hát nem mondom, érdekes ez az FV TD. Egyenlőre csalódás. Ez a HESH lőszer valami iszonyú megbízhatatlanul működik.
  • Szpecnyaz
    Úgy hogy az egy okádék :D.
  • Sir Charles
    Azt mondja meg nekem bárki, hogy lehetséges ez, hogy a Light Pantherral
    ilyen a győzelmi arányom.

A mai különösen rossz nap: 8 meccs 7 vereség 1 győzelem :(
  • ImilenniAzigazi
    Sziasztok!
    Ezzel szerintetek van esélyem a Top 50-re? :)

• kHares
    Sajnos nem tudom, replayt töröltem. Reportoltam ami gondolom semmit nem ér, reméljük banolják.
  • kisokka
    Semmit, lépj tovább. Ilyenek mindig lesznek, de nem csak WoT-ben van ilyen, mindenhol előfordul, hogy a gyermetegebb lelkek ilyen módon akadnak ki.
    Azon szoktam még röhögni, amikor telipofával "killsteal"-eznek chaten, meg persze lövöldöznek, holott kb. 1 ezredmásodperccel lövök később, mint ő. Sőt, talán én még hamarább lőttem, csak lassabban ért oda a lövedék
  • ratgab
    Én meg váltottam az AC mile 46-rólé 48-ra. Fájó szívvel adtam el a 46-ot, hozzám nőt.

Viszont 48-al második csatában csináltam 3000 sebzést egy tier 10-es csatában. Jó lesz ez.

Másik csatában meg olyan történt ami még soha a francia TD ág grindolása közben velem. Pattant szemből vagy 3 lövedék....XD
  • ratgab
    Az meg még jobb.
  • patchaou
    A stock ágyújáról nem tudok nyilatkozni, másra gyűjtöttem a free-t de azt inkább jegelem egy időre, úgyhogy a 105-össel kezdtem
    Mai utolsó csatában is alkotott, full hp-s beforgatott su-100-at szemből ammorackelt :)
  • ratgab
    Nekem is kedencem lett hamar. Nem sok olyan tank van ami stock gunnal is brutálisan hatékony.
  • [SiX] Boci
    Miután 5 killem van piros kv-2 meg a churcill haverja szétlőttek hátulról. Ilyen idiótákat még nem láttam, fájt nekik, hogy nem találnak el senkit én meg ölök. Persze emiatt lossoltunk mert kettejüknek nem sikerült ezután fele annyi sebzést sem csinálni mint nekem a amíg éltem. Ilyenekkel mit lehet csinálni?
  • MrSnail
    Köszi szépen, remélem meglesz!
  • Szpecnyaz
    Akkor simán bent van.