418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Gondolom
  • foxbat88fx
    np... ha ma is szar napom lesz akkor +1 ok estére hogy miért igyam le magam taccsra
  • Ytar
    tegnap nekem is ez volt, de csak bizonyos tankokkal.
    fredivel meg a kacsatankkal egyszerűen nem tudtam nyerni, kaptam a szarabbnál szarabb csapatokat, meg a nullás criticalokat.
    a nap végét én is valami 25% körüli WR-el zártam .. felháborító .. :)
  • foxbat88fx
    tegnapi napom:
    T28 Prototype 23 39.13%
    Pz.Kpfw. Tiger II 5 20%

rohadt egy manipulált szar ez -.-"
    ennyire szar stattal se zártam még napot az tuti!
    közel 70%-os WR-t protoval lerontottam majdnem 50%-ra
    alig várom a mai napot!!!!!!
  • madmanic
    mai nap eddigi győztese:

Nemzetiség: lengyel

Tank: E75

Taktika: menekülés, hátrafele lövöldözve

Eredmény: seggbekúrták

CSaták: 14170

Effi: 781
  • stoppos
    Lighthoz van egy ötletem, nem tudom mennyire működőképes. Tankonként van a verseny, ugye?
  • 400V
    Mondtam pár napja hogy copy paste az egész új Soviet ág. Egyedüliként ami új az Object 416 mert tier 8 ba 201 es penje van meg max 400 at sebez és röhögve ellehet tartani. Nagy az élvezeti faktora. Object 140 meg maga az ékes példája miről szól a játék. Legalább egy 122mm es löveget tennének rá hogy valami miatt lenne húzó ereje. Ja és ha már létezett papíron akkor IS7 re BL10. :)
  • R3nton
    150mm az mekkora IMBA lol
  • R3nton
    Lószart húzza haza a szívük. A pénz felé húz a szívük. Egyetlen oka lehet, hogy ilyen "olcsón" adják a t10 medet: Tök ugyanolyan karakterisztikája lesz, mint a t-62-nek. Ennyi. Kutya nem húzná ki egyébként, mint ahogyan a 113-t is kevesen húzzák ki, mert hasonlít az IS-7-hez.
  • nemtudommivan
    Leopardal meg fogom probalni. Bar ahhoz hogy azzal sok xp-t termeljek nagyreszt a szerencsetol fugg.
  • nemtudommivan
    T10-es KV2 :) Alig varom hogy meglegyen.
  • Amarth99
    A 3 lila foch 155 neccesebb! :D (Bár láttam már olyat is csatát bukni...) A viccet félre téve, hol voltak a ti lila játékosaitok, meg úgy ám blokk a csapat?
    Miért nem látom a track spot damage bevezetése óta többet, hogy valaki szándékosan trackel, hogy megbénítsa az ellenfelet stb? Pláne kisebb tankokkal, amikkel amúgy sebezni nem nagyon lehet, de a rofjuk elég hozzá, hogy valakit trackelve tartsanak.

Na itt a gond, nem azzal, hogy az mm nem effre és csataszámra, na meg tank típusra azonos játékosokat rak össze :D.
  • madmanic
    az lehet hogy kiegyenlített eff alapján, de pl tegnap 3 lila type59 jött szembe platoonban..

Remek, élvezetes meccs volt -.-
  • suba53
    Szerintetek érdemes jelenteni a Team Killereket?

Néha összefutok egy-egy ilyen őrülttel, aki a csapattársain éli ki aberrált frusztrációit. :-(

Ma reggel is VI-os tankkal próbáltam hasznosan tölteni az időmet, fedezék mögül lőttem a VII-VIII as ellenfeleket, erre jön egy 9Rambó9 nevű őrült KV-2 vel, és hátulról kilő, a biztos győzelem előtt egy perccel.

Normális az ilyen?
  • stoppos
  • Amarth99
    Spec nekem elég hasznos segítség az xvm...

Tudom melyik ellenféltől mire számítsak, rámehetek-e egyedül vagy kerüljem messziről. Tudom, hogy hol számíthatok egy jó játékos feltűnésére és hol nem. Figyelmeztethetem a csapattársakat, hogy kit szedjenek ki minél hamarabb, vagy ha látom akkor én kötöm le, sebzem (pl. látok egy jó playert foch155-ben, akkor próbálok úgy helyezkedni, ha meglátom, hogy láncolhassam a többieknek, vagy oldalba lőhessem, aztán oda is az op tankja :D).
    Sokszor csatadöntő ha az ellenfél legjobbjait lekötöd, vagy eléggé lesebzed, hogy már ne tudjon virgonckodni. Nem beszélve arról, hogy ha látom, hogy egy vöröske van a közelemben, akkor igyekszem tartani tőle a távolságot mielőtt el kezdhetne feltartani vagy hasonlók. Van amelyik hallgat is az emberre, ha beírod, hogy mit kéne csináljon szép kedvesen.

A másik pedig bárki bármit mond, most is EFF alapján megy a sorsolás. Nagyon ritka az az eset, amikor az egyik oldalon sokkal több jó játékos van, mint a másikon. Ha az egyik csapat vörös, akkor a másik is az, ha meg zöld és lila, akkor a másik is az. Legalább lehet kísérletezne a vöröskék között :).
  • yossarianHUN
    És mégis hogy kellett volna megoldaniuk T9 tank hiányában?
  • lammaer
    Rosszul értelmezed... a német tankok kedvelőinek kedveztek, mert nekik lehetőséget adtak hogy egy csomó új német csodamasinával közelebbi, már már intim barátságba kerüljenek, miközben ismét átjárhatta őket az a kellemes bizsergés, amit akkor éreznek, amikor arra gondolnak: ejj, ha hitlernek lett volna ilyen tankja, akkor ma Berlin lenne a világ közepe... :D
  • VanDaal
    Most volt csak időm megnézni a tegnapi ASAP videót, és elolvasni az FTR-es cikkeket.
    Ezek után felmerült bennem a kérdés, az Obj.140 miben fog különbözni a T-62-től?
    Papíron szinte mindenben kísértetiesen hasonlóak. Még a RoF-juk is ugyanaz...
  • lammaer
    Én úgy tapasztalom, hogy durva különbség esetén (70-30 vagy durvább) elég esélyes hogy a papírforma jön, annál kisebb különbség esetén (60-40 vagy jobb) még bármi jöhet.

Kedvecem amikor vki 46% XVM becslésnél már temet....:D
  • Toby0501
    Ez már megint annyira korrekt, hogy az új orosz 10-es medet ki lehet húzni a T-54ből, míg a Leo1-hez pl. végig kell menni egy új ágon.. Nagyon hazahúz a szívük a fejlesztőknek, még akkor is, ha fehéroroszok.
  • kisokka
    Párszor előfordult már, hogy az ellen teli volt lilával, nekünk meg kiírt 5% esélyt, mégis megnyertük. Semmit nem jelent és még jól is jöhetsz ki belőle(te sebzed a legtöbbet, legtöbb kill...stb.). Jó ideje nem is használom xvm-el a startot és nagyon sokan így állnak hozzá, mint te is, hogy teljesen elveszi a kedvüket az egésztől.
  • Trucker39
    Ismerős a helyzet. Nálam Port - Port ... és meg egy kis Port veri ki a biztosítékot naponta többször is. Nem szép dolog, de elő fordult csodás 28% winrate csapatnál, hogy inkább kiléptem a fenébe.
  • lammaer
    "Persze igazából a WG "random pálya" módszerének köszönd. ( ami persze kifogástalanul működik )"

Úgy rémlik, hogy azért működik kifogástalanul, mert a pályák nem egyenlő arányban vannak beállítva. Sajnos írással nem tudok szolgálni, de rémlik hogy a pályákkal is kísérleteznek, méregetik hogy alakulnak a győzelmi ráták a különböző játékmódokban, ezért az éppen vizsgált pályát gyakrabban dobják be - nyilván ilyenkor a többi ppálya kárára.

Plusz ugye már tierfüggő az egész, igy simán előfordul hogy valaki amiatt panaszkodik hogy állandóan x pályát kapja, a másik meg amiatt hogy nem látja egyáltalán, aminek lehet oka az hogy ki-melyik tiert favorizálja.

PL vki lentebb említette hogy himmelt alig látja, nekem meg már tele van a tököm himmellel meg ruinberggel is (nem szeretem a zárt pályákat, mert azon nem tudok alkotni nagyon). Igaz, ezeket a pályákat szinte mindíg egyzászlós módban látom, és lehet hogy a panaszkodós illető meg azt a módot kikapcsolta...
    Szóval aki olyat akar, jöjjön velem este platoonozni :D
  • Eagle16
    Itt meg meg lehet nézni az új szovjet tankok adatait: link

Persze ezek még nem biztos hogy véglegesek.
  • madmanic
    köszi
  • Toweliee
    Most nincs időm de majd csinálok :)

(Ezt találtam csak)
  • Eagle16
  • madmanic
    kisebb nincs?
  • Toweliee
    8.8-as orosz fa változás

• Szpecnyaz
    Végre, kezdek ráérezni erre is :)
  • popey8
    120mm AC SA46 --> nagyon hihető, h nem viszi az IS, illetve a T25 AT frontját 257-es átlagátütéssel.
  • Szpecnyaz
    Az oldalon prém nélkülinek írja. Ami nekem gyanús, mert kevesebbet teljesített mint én. Viszont a statból meg nem derül ki hogy prémes e vagy sem.
  • Maala
    Nem egyszerűbb megnézni a statját?
  • Szpecnyaz
    Gondoltam hogy meg fog maradni, mert láthatóan fostak rámenni, hiába volt egyedül. Ha nem ölöm meg, akkor tuti hogy lehozta volna a kört.
    A nem a legjobb kört meg csak játéktudásra értettem, mert pusztán számok alapján életem köre volt.
  • Okmyx
    Megnéztem a ToiToi-os replayt.
    A végén nem mertem volna fogadni, hogy a fos is neked marad.
    Számomra tanulságos volt, még ha azt mondod, hogy nem a legjobb kör.
  • Szpecnyaz
    Éjszakai bagoly vagyok :).
  • bornofakone
    hátha akkor én is 1784-el becsúszok még :)
  • Okmyx
    Te sose alszol?
  • Szpecnyaz
    Néztem azt a replayt, hibás, írta a feltöltő is. Szerintem az prémes, de ráírok a srácra és rákérdek.