418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    pedig biztosan....
    elején biztos szokatlan mint mindenkinek, meg mint nekem is
    de amióta használom eléggé megugrott a statom felfele :)
  • Bangaro
    Szép
  • bigmano
    Vagy nem.... nekünk az kell mert azt szoktad/tuk meg.
    De lehet őt csak zavarná.
    Tudod ami nem romlott el azt ne javítsuk!
  • madmanic
    legalább egy célkeresztet dobj fel, ez a gyári egy kalap szar..
  • foxbat88fx
    hmmmm nem rossz
    módokkal durván megindulna a statod felfele
  • Bangaro
    "Bangaro: ez már a buffolt taxijelzős változat? "

Hogymi? Lehet értenem kellene, de fogalmam sincs miről beszélsz....
  • patchaou
    Én magasról letojom milyen esélyt ír ki az xvm, kurvára nem azt kell nézni. Csak azt nézem a felső néhány tank milyen színű. Az alsó egyharmadban hiába vannak zöldek meg lilák, ha felül van 2 vörös E75 és 3 KT az ellennél pedig fordítva. Akkor írhat akármilyen esélyt nekünk, valószínűbb hogy az ellen fog nyerni.
  • VanDaal
    Köszönöm! Azóta be se mentem inkább újabb csatába, nehogy elrontsam a hangulatomat :D
  • nemtudommivan
    Sajnos nem lett jo vege. El hallufon kezdodott az uldozes a dombteton es megindultunk lefele mint az orult. Egy jelentektelen bukkanon olyat repult hogy leesett a lanca es megallt en meg full gazzal es elkepzelhetetlen sebesseggel szinten repulve becsapodtam es szetkenodtem rajta.
  • Adjunktus
    Ez a 3-ik accom.2-őt már eladtam.:)
    Ezen még csak 2600 csata van.
    eff: 1275.de ez megy fölfelé folyamatosan,ahogy egyre nagyobb tierbe kerülök.
    WN6:1574
    WN7:1613
    Ez mind emelkedőben van.
    Ezenkívül fps-el se állok túl jól mint a képen is látszik.
    Ehez képest azért megütöm az alap szintet.
  • JeffDunham
    Hát apa le a kalappal! Ez gyönyörű. Ha hazaérek biztos hogy megnézem a replayt.
  • foxbat88fx
    nem bántásból mondom, de gondolom ez a statodon is meglátszik :)
    nekem sem lenne ilyen jó statom pár mód nélkül
    (damage panel, max zoom mode, sniper zoom mode, szerver oldali célkereszt, fejlesztett térkép) :)
  • madmanic
    ha már xvm: másnak sem frissít?
  • Adjunktus
    Parancsolj! Semmilyen mod-ot nem használok!
  • JeffDunham
    "Megvásárolva: Indien-Panzer' vettél. Elköltöttél kredit: 1 694 000."

Visszavettem. Már csak a teknőst kell visszavennem és végeztem. Az összes kedvenc a garázsomban lesz.

Teszt szerverről hírek? Gondolom a jövő héten kedden vagy szerdán már ki kell tenniük, hogy tudják tartani a 8.8-as határidőt.
  • Fefe82
    Nem csodálkoznék ha jól le is tudtad volna sebezni,jo nem az 50B-t de a 100-120-nak a töltési ideje majd 1 perc,meghát papír mint a fene :)
  • mijki
    Valaki T8 platoon? Nagyon kezd elegem lenni a random társakból.
  • VanDaal
    Thx! De jó érzés, mikor nagy ritkán összejön egy ilyen csata, ahol tényleg minden klappol :)
  • madmanic
    17 csatából meg is van a 300 k..

Ilyen is rég volt.
  • madmanic
    az szép.
  • nemtudommivan
    Azt meseltem mar mikor m5a1stuartal uldoztem revolvertaras francia heavyt mert az epp toltott ? Vicces volt....
  • kisokka
    Azt elhiszem. Az általánosság részében kételkedtem, de hagyjuk inkább a témát.
  • VanDaal
    Még mindig remeg a kezem, és szerintem egy darabig még fog is :D

Ezek után meg fogom kísérelni a pirosak szidásáról való leszokást :)
    A kis Tigris beáldozta magát, hogy kilőhessem az Isu-t, és ezáltal megnyerjük a meccset. Úgyhogy ezt a győzelmet neki ajánlom :)

Replay
  • kisokka
    Az egyetlen oka az, hogy ha véletlenül belekeveredek egy xvm-ről szóló vitába, akkor úgyis én vagyok a répa.
    Egyébként egyáltalán nem tűnt poénnak.
  • Adjunktus
    Soha nem használtam xvn-et.Sőt,semmilyen más mod sincs fent.Még szerver oldali célkeresztem sincs.Belinkelhetek egy képet egy csatáról ha nem hiszed.
  • stoppos
    Mér kell egy poént félreérteni és magadra venni?
  • Adjunktus
    mi ó persze?
  • kisokka
    Ó persze.
  • Adjunktus
    Egyébként én sem használom..
  • Adjunktus
    Ki beszélt rólad?
    Nem kell paranoiásnak lenni,általánosságban mondtam!
  • kisokka
    Engem aztán ősturul "szittya Magyar harcos"-ozhatsz, de ezt úgy teszed, hogy nem is ismersz(ebben van némi irónia). Sose noobozok le senkit, viszont idegesít a csata előtti százalék. Én kérek elnézést, hogy nem idegbeteg módjára szeretnék játszani és az esélyeimet latolgatni.
  • Fefe82

A tegnapi tárazós tank vita hozzászólásokhoz
  • stoppos
  • bigmano
    T-43 mennyire használható?
    Egyenlőre még stock és hàt nem tudok vele mit kezdeni.
    A toronyból próbàlok megélni meg a csikicsukiból mert fkankeléshez lassú úgyhogy szívesen vennék tanácsokat.
  • stoppos
    Ezért is látsz ritkán lilát a meccs első felében.
  • Adjunktus
    Bahhh! Az igazi ősturul szittya Magyar harcos nem használ xvm-et!
    Nekimegy mindenkinek virtusból és lemészárolja!
    Legfeljebb ha kilövik,akkor lenoobozza a csapatot....
    Még ezt se tudod?
  • NH3CL
    Mert kurvafasza gyerek vagy azért.
  • Amergin
    Miért kapom meg ingyen a prémiumot? Kaptam 3 napot ingyen, azután még egyet, azután tegnap még egyet...
  • kisokka
    Nem mondom, hogy haszontalan lenne, de a csata előtti esélyszámolgatós rész mindenképpen egy faszság. Már akinek persze, aki nem veszi olyan komolyan, azt úgysem érdekli mik az esélyek, csak ez elég ritka. És sokszor rátesz pár lapáttal az is, ha még el sem kezdődött a csata, de a chatet telibehányják "noobozással", meg "micsoda szar a csapat"-ozással.
    Hogy most mennyire akarsz lila, vagy piros mellett állni, az megint más kérdés :)
  • kisokka
    Ez is egy olyan dolog, hogy részben azért is igazolódik a papírforma, mert aki látja ezt a százalékot, már elkönyvelte a végeredményt. A vesztes csapat bátrabban megy bele olyan szituációba, amiből valószínűleg épségben nem kerül ki. Persze ez fordítva is lehet igaz, sokszor ezért nyer az a csapat, akinek csak 5% esélye volt.
    Szerintem elég demoralizáló hatása van ennek a csata előtti esélylatolgatásnak.