World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Már eladtam szegényt nem emlékszem vettem e rá felfüggesztést csak a nagy ágyú mihamarább fent legyen.
A taktika nálam jó régen volt már egy messzi, messzi galax...)ha alul voltál óvatos support a heavy-knek ha top akkor együtt a heavy-kkel.
Ha baj van S nyomva tartani és közben lehet lõni sokan rajtafaragnak gondolván melléd megy és kilõ, de már útközben elvéreznek vagy a második -500-nál megtorpannak, de mondom idõben el kell kezdeni tolatni mivel az oldala papír figyelni a minimapt ha egy light ,med tart irányodba azzal foglalkozz hagyd a suportot.
A bokorba állás nem az õ mûfaja néha kell, de a bokor nem védd az aty-tól sem és ami lényeg KELL A DPS-ed a csapatnak, ha arra vársz majd ide ér az enemy egyszerûen nem tudsz kiosztani annyi sebzést mivel az mondhatni fix pl 4 heavy tart feléd 8000hp-val az nem egy perc míg kilövöd konkrétan több mint 2:36 perc ha minden lövésed talál és maxot sebez, tehát ha tõletek 4 heavy elindul egy irányban akkor tisztes távolból utánuk a terep adottságokat és szilárd épületeket és bokrokat kihasználva és így ha már az elején szórod az áldást jobb eséllyel nyer a csapatod.
Figyeled kb a hevyk honét kapják az arty áldást így már te is tudsz helyezkedni.

Azóta változott a game, de kb ez a lényeg.
Majd ráérzel míg a JT xp-t kifarmolod😊#207462

NoparaWot
Amikor a csata kezdetén teamkill van az ellenséges csapatban:
http://thegboatdotnet.files.wordpress.com/2012/09/8p10n.gif?w=479

Haligali!

Van valakinek tudomása róla hogy a ruszki barátaink esetleg bele buheráltak a napokban a matchmaker-be??
Na ez egy epic kör volt 😄

WoT: Nishizumi77

Pales27
Köszönöm!

Pales27
Én ezt használom, a laser lenne az hogy merre néz a tank?

Pales27
na és melyik az?

Nem az a zoom mod.
A free kamera az amikor szabadon bejárhatod a pályát az utolsó bokorig.

Master91
A laser modra.
Pales27
- "laser sights" (red line pointing from the barrel)
Ez melyik módra utal? Tudja valaki?

Nem kérdés hogy a top gun mire képes!Tx csatában is tud gondot okozni ,nem is kicsit!ha tudod hova kell lõni mindent át lehet vele lõni,a 400-500 dmg/lövésröl nem is beszélve.Mit bír?:semmit <#mf1>,probáld a hasát,de a fényszóróit is rejtegetni ha lehet,és ha csak a kobak van kinnt lövés után ha látnak mindenképp frogasd be akkor bvan esélyed pattintani bármit,persze nem 20 m-rõl,ha meg kinn van mindened akkor szopás ,mert ha tudják hogy a pocakot vagy a lámpákat lõjjék ,bárki bármivel kilyuggat!
Fec papa
Ha már SpotDamage:

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

végül is csak az artyk voltak alattam többi 9 es 10 es tank nálam meg távcsõ felderítõ skil
Fredivel mik a tapasztalatok? Most tartok a 2. gunnál, de halál szopás. 10/1 vele a gyõzelem arányom, mindenrõl pattog, ellenben, mivel nagy tierben vagyok, majd mindennel átlõnek, még felül is.
Spot damage a löwével? Te voltál az egyetlen light a csapatban? <#idiota>

Solten
Allitolag "korbejarhato" vele a palya, szoval nem a "madarnezet" mod.

Saor Alba

ez se rossz 4200 as spot damage

De jó, hogy belekezdtem ebbe az animébe, nagyon jó 😄
A csaták tök jól meg vannak csinálva, ez a 38(t)s hit and run ( hát a run része már nem jött össze ) meg elég komolyra sikeredett. WGnek meg kéne mutatni biztos tetszene nekik hogy megalázott egy két mighty T-34et a kis 38(t) 😄

ennél többet már nem tudok tenni a gyõzelemért
popey8
Még február elején megcsináltam azt, amit az oldalon írtak. Aztán ma kaptam egy mailt a bónusz kóddal. Ennyi.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

valóban átlagjátékost max a felsorolás alja érinti xD
NoparaWot
Hogy nyertéél ? egyszer csak kaptál egy e-mailt róla ?

Sunsetjoy
Magyarán a felsorolt tankok nem igazán lesznek kaphatóak már. Csomóan azt sem tudják, hogy némelyik egyáltalán benne volt😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az kicsit más.
Ott csak azért mentek be, mert szerintük Vicceeeees.
Reportolsz, nem tehetsz semmi mást.
Az artyk végig basztatnak téged a pályán (ráadásul utolsóknak maradnak), de ha oda kerülsz, hogy végre elégtételt vehetnél õ ezt gondolja: Te utánam aztán nem kapsz xp-t.
3bõl 2 biztosan megpróbál 1 tócsát keresni.
Én is szenvedek a 7es Lorraine artyval, és tegnapelõtt esete már azért hagytam abba vele a játékot, mert annyira jól ment, hogy elkezdtem élvezni.
Attól féltem véletlenül olyan maradandó agykárosodást szenvedek, nekiállok másik arty ágat is húzni. <#vigyor5>
Már látszódott rajtam 1-2 tünet, mert Cliffen a part mentén én is kerestem 1 kiszögellést, hátha 1-2 ellenfél még utánam ugrik.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

érdekesség,azaz jó tudni:

"I know there has been a lot of discussion about the various premium tanks and what is available in the gift shop, each week when the specials come out.
When it comes to the following tanks, there is no current plan to release them back into the gift shop:

PzKpfw V-IV Alpha
KV-220 Beta
M6A2E1
PzKpfw V-IV
A-32
MTLS-1G14
BT-SV
SU-85I
PzKpfw II Ausf. J
PzKpfw IV Hydraulic
KV-220
WZ-111
PzKpfw 38H735 (f)
PzKpfw B2 740 (f)
Tetrarch
T1E6
Type 59
Type 62
KV-5"
popey8
Végre én is "nyertem" vmit<#hawaii> A gamersbook giveaway keretén belül kaptam egy sz@ros T-15-t és vele egy garázshelyet. Jobb, mint a semmi😊 Még lehet regelni és nyerni. Nem tudom, h itt volt-e már. Próbálkozzatok itt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ugyan ez van nálam is.
Az új mm óta ilyen szar az egész.
Csak akkor veszem elõ, ha van ajándék prém.
Ezt a 200 000 credites biztonsági szintet még fent tudom tartani 8as tankokkal.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hatalmas ez az mm. Kv5ttel, az elmúlt 40 csatából legalább 30 ban t9 be dobott. Min. 6 t9 ellen. Kimndottan egy élmény. B***** meg.
Nem maradt valakinek esetleg elfekvõben egy még mûködõ boóusz kódja ami kezdõ játékosoknak van? Nekem sajnos már nincs meg az a T2 ligt tankos kód amit még ezer éve szereztem a német oldalról.

Sippie
villamos székbe? 😄
Hát, tegnap volt egy érdekes meccs... Westfield assault, T5-6. Ellennél egy top 3-as KV-1S platoon. Na mondom ezt sem kell megnyerni. Egy perc múlva az egész platoon lövés nélkül halott volt. Kérdeztük mi történt. A válasz: egymás után leugráltak a hídról...
Ez se sokkal jobb mint a te artistád. Szóval nem feltétlenül tankfüggõ. Ha valaki gyökér, az mindegy mibe ül, gyökér marad. 😊 Mondjuk lenne tippem mibe üljön az ilyen... 😉

pedal to the metal...

De nem is az, hogy csataszámhoz kötni.
Ez a vízbefulladós dolog a legocsmányabb dolog, amit ki lehet találni, és õ erre már 630 csata után rájött. (Látszódik a patkány észjárás. Nem elég, hogy artyizok, de nem is fogsz megölni. Csoda hogy annyian rühellik az artykat?)
Szar volt a csapat?
Én is szar voltam?
De legalább végig téged basztattalak 500m-rõl.
Nem baj, az utánam járó xp-t, és kreditet, esetleg plecsnit nem kapod meg mert szemét vagyok.

Múltkor akadémiánkból linkelt be valaki olyat FB csoportba, ahol 1 full hp-s T43-al (top tierként) leugratott a semmibe, mert szerinte nem volt más választása. <#falbav>
Vérszemet kaptam. De szerencsére erõt vettem magamon és normálisan elmagyaráztam neki miért is ez volt a legrosszabb amit csak tehetett.

Trentaro
2800 kredit, de csak 20-at bir el, viszont sajat vagy +1 tierbe alltalaban eleg 1 loves 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Mydgard
Mennyi credit egy gold ammo ebbe 10.5-ösbe?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Sziasztok!
Amellett hogy sikerült a kedvenc plecsnimet összeszedni,nálunk volt a nap embere is. Egy e5 nem sebzett összesen 100-at,de kettõt kilõtt... Ez mekkora...Kár hogy mennem kell,most jó csapatokat kaptam.

Kösz a helpet 😉
Trentaro
gold ammo es 10.5-es agyu, imadom, ezzel is tartom a rekordot 11 killel.
le nem cserelnem.

Én a troll ágyú + gold ammo kombot (mondjuk a hetzert is) feladtam mikor 20 méterrõl zsinórban 4x-er penetration no dmg lett egy másik hetzer frontján...

ez a naptár is nesze semmi fogd meg jól, mintha a bullshit generátorral készült volna. 😄
kBagyula
Mi a tököm az a "free camera mods"?
Ugye nem az a kamera mod, amivel jó magasról is belátom a pályát?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Én anno a 7,5 cm PaK 39 L/48-al toltam végig, de azóta már van kreditért gold lõszer, ezért nem 100% hogy ez a jobb választás.

Trentaro
en nemtudom, de ha trollkodni akarsz vele nezd meg a parral elotti replay-emet 😊 #208372

Mydgard
Hetzerre melyik csovet javasoljátok a bika sebzésût vagy a nagyobb penest?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Támogatnám. 30k csataszámnál vehetsz egy 1-es szintût és utána +20k csatánként engedné a következõ szintet... 😛

Érdemes felrakni Panther-ra a 8.8cm gunt amíg nem lesz meg a 7.5 45 L/100?Most 7.5 42 L/70 van fent, kevesebbet sebez ,de gyorsabbasn tölt és nagyobb a penje.

Márciusi naptár

Most hétvégén egy "Six nations" nevezetû special lesz. Ebbõl következhet, hogy minden nemzetbõl lesz egy-két tank ami kap bónuszt. Remélhetõleg nem PzII és társai lesznek ezek😊.

Trentaro
Eddig fel sem merult bennem, hogy ilyen van...
pedig ott voltam, tenyleg van...

Miert eri meg kibaszni velem, ha ezzel magaval is kibaszik?
Es miert vart eddig, mikor pattant el a cerna?
megannyi kerdes...

Nem lenne teljes baromság SPG-t minimum csataszámhoz kötni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!