418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    csak én érzem úgy, hogy ilyenkor sokkal több a debil..?

agyrém.. reggel 70% wr most csak cumi
  • bigmano
    Ez igaz DE tegyük hozzá hogy egy Kv1-s-nek általában te nem vagy ellenfél 1v1-be.
    Valamint egy Kv-1 is szétszed közelről (szerintem).
  • madmanic
    nna megfolt a 3 foch platoon is.. románok -.-
  • popey8
    Reggel 7-kor.
  • Fefe82
    Ma van vége a TD versenynek ugye ?
  • Bangaro
    ÁHÁHÁHÁHÁ, hatalmas
  • Maala
    Igen, az a critical hit.
  • nemtudommivan
    Loszerrekesz ?
  • Plata
    Vicces dolgot láttam az előbb,mikor kilőttem félpályáról egy alectot,nekem azt írta ki hogy m4 lánctalpa megsemmisítette az alectot.De az egész olyan hülyén volt kiírva,sajna nem fényképeztem le mert először jót röhögtem,utána meg már eltűnt.
  • Bartlebi
    A saját szinteden kemény dolga van az ellenfélnek de még a hatosoknak is tudsz fejfájást okozni vele. Többször is pattant már le rólam kv-1s.
  • Bartlebi
    Nem szeretem a sok kis lövéssel operáló tankokat de ez ugyan azt hozza mint a kv1 sebzésben és brutálisabb páncéllal.
  • JeffDunham
    Ez de beteg De jót röhögtem rajta
  • bigmano
    Én is a pötyögtetőt használom az At2-ön.
    Távolra jobb mint a troll.
    Ha közel jönnek akkor neked annyi.
    Persze nem ezekkel az ellenfelekkel mint a videón.
  • Ry0K3N
    :D
  • foxbat88fx
    akkor matilda!
    az 1.7 és annak van átütése :)
  • Bartlebi
    Nekem nagy poén az a 2 másodpercenkénti lövés. :-D
  • Bangaro
    HAHA ahogy lőnek szemből a hülyék.
  • virkir
    Relatíve nem sokat.
    Olyankor használom ha valami kemény német vas jön és nem tudom hirtelen megkerülni.
    Utoljára akkor töltöttem fel 200 darabbal amikor félárban volt de azóta mentem szvsz több mint 200 kört és talán egy hónapja fogyott el, a mostani 30%-os akcióban nem is vettem bele.
  • zsupeti
    kösz

kipróbálom azzal a gunnal,bár már lassan meglesz a következő vas.
    Tegnap platoonba nyomattuk az AT-2 a haverral.Vicces volt ahogy vánszorogtunk.Tiszta nyugdíjas feling. :)
  • Droughert
    Nekem nagyon nem jött be a he, jumbon, m4-en is a megymagköpködőt használom, nekem a pontos, gyorsan lövő gunok jönnek be.
  • foxbat88fx
    110 penes 57-es :)
    kicsik ellen jó... vagyis azok ellen sem, mivel azokat segylövésezi a troll
  • R3nton
    ok köszi, sztem kipróbálom
  • foxbat88fx
    még mindig többet ér mint a 122penes 75mm-es vagy mekkrora
    hogy hogym iyen arányban??? HE lőszer kell bele
  • zsupeti
    Tier 6-7 ben ér valamit az troll gun?Illetve milyen arányban töltöd fel lőszerrel?
  • Ry0K3N
    Free XP-ből kihúztam azt a gunt úgyhogy nem volt stockként vele köröm és a következőt műveltem vele:

Mivel folyamat flankelsz ezért nem kell a nagyobb pen. A D-54-et fel sem fogom tenni rá már, egyszerűen nem látom értelmét. Gold lőszert nem eszi jobban mint bármi más mert flank miatt általában ellen oldalát lövöm vagy szemből a weakpointot. Az ágyú pontos nem nehéz kupolákat belőni.
    Remélem ez választ ad a kérdésedre. :)
  • foxbat88fx
    weheheheh durva tank :D imádom
    csak nem értem miért azzal a szar gunnal használod...
    troll-al egy lövés lett volna a su85b meg T-28 a végén... meg a kicsik is... M3 Lee stb
  • R3nton
    Szerintem ezt még ők se tudják :D
  • Tessellia
    Beteszik a hiányzó helyre. Az obj. 140-ről valami olyasmit mondtak, hogy túl OP lett volna T9-nek.
  • R3nton
    Jogos, tuti az lesz, hát lehet akkor majd kipróbálom. És mennyit lőttél golddal?
  • Droughert
    Van egy zoom.xml vagy valami hasonló amiben van egy scrollzoom vagy valami hasonló amit át kell írni false-re (vayg true-ra), akkor tudsz görgővel is zoomolni ahogy korábban.
  • Tessellia
    Csak észrevétel: Ha nem akarsz majd az új T8-as meddel szenvedi azért az ágyúért akkor szerintem fejlesszed ki. Mivel ahogy korábban írtam valszeg az a 201 penes ágyú meg ami a T-54-en van egy és ugyanaz, de majd a szakik megmondják van-e esély másik ágyúra ami hasonló karakterisztikával bír. Na meg az sem mindegy, hogy egyáltalán a végleges verzióban is megkapja-e az új T8-as med azt az ágyút.
  • JeffDunham
    Tudom, használom.

Csak a módokról volt szó, leírtam mit használok. Ez kimaradt, és utólag írtam hogy számomra ez is fontos.
  • virkir
    Nem vagyok T-54 guru de amióta megvan csak azzal használom.
    nagyon pontos, gyorsan céloz, tehát kevesebbet kell kidugni magad meg nem kell mindig első vonalból harcolni vele mint a D54-el.
    Ráadásul van egy sejtésem, hogy az új T10-es abból az ágyúból fog indulni.
  • popey8
    Nem vágom ezt a ruszki med ágak témát. Vki segítsen már nekem pls. Köv patchben jön ugye az Obj 140. Ez a T-54-ből lesz kifejleszthető. Majd vmikor pedig jön az Obj 430. Na most ez egy teljesen új ágból lesz kifejleszthető vagy az A-43, A-44, Obj 416 vonalból lesz elérhető, ha találnak T9 tankot? Az Obj 140-et meg csak úgy odaadják T9(T-54)-ből?
  • Sir Charles
    Én kifejlesztettem rá, mentem vele 10 meccset aztán vissza az eredetit.
    Nekem hiányzott az a 18 mm átütés, úgy éreztem pattogósabb.
    Viszont ez akkor volt, amikor behozták 3-4 peccsel ezelőtt, nemtom most milyen lehet.
  • pointer4
    Itt van :
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/6044533/6thsens%2BSound-Damage-Panel_0.8.7.rar

Bippen ha spottolnak, ha ammorackot kapsz, ha égsz :D
    (a res_mods mappába rakja a hangokat, ha nem használ valaki hang módokat, akkor tegye át a sima audio mappába, különben nem lesz más hangja)
  • Bartlebi

• R3nton
    Na T-54 guruktól kérdezném (én régen játszottam már vele). Megéri kifejleszteni ezt az új gunt rá? Mert baromi jó statjai vannak kivéve az átütést. 60-k-t viszont nem szívesen csesznék el ha nem muszáj.

Meg arra gondoltam, hogy most ezzel az általános pontosság buffal ez a pontatlanabb ágyú is elég jó, végülis jól megvagyok vele, csak a másiknak tényleg nagyon impozáns adatai vannak. Full golddal viszont sose lőnék, az horror lenne anyagilag.
  • kisokka
    Nekem csak a spottolásból tűnik úgy, hogy nem egy a méret, elég pontos szokott lenni. De kipróbálom majd később, mert kíváncsi lennék rá.
  • JeffDunham
    Még egy mód lemaradt, és ami számomra fontos. A spotolás jelzésénél a biiii-biiiiiip hang. Minden tankomon van hatodik érzék, és annyira megszokássá vált a felvillanó jelzés hogy szinte már el is kerüli a figyelmem. De a biiiiiiiip hanghatás annyira "zavaró" hogy azonnal észnél tudok lenni. Be vagyok idomítva mint Pavlov kutyája.