418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #250473 
Ja, hogy szerinted foxy a már a gyümilét is pálinkának hívja?
"A Drunken gyerek meg nem alkoholista hanem agyhalott."
Ezt mondtam én is. Részegen is lehet játszani ennél sokkal jobban. Tudom, párszor próbáltam.
-
Foxyhoz ne mérd. Részegen 1700-as effy. Hoooooooogyne! Én tudom a frankót. Iszik sört, de alkohol menteset! Placebo ecsém! 
Azt hiszi hogy az Alkoholfrei egy jó márka, olyat vesz mindig.
A Drunken gyerek meg nem alkoholista hanem agyhalott. A kettőt ne tévesszük össze.
-
R3nton #250471 Most találtam, na ezért jó a cromwell :D
-
R3nton #250470 Volt egy eventes cucc, mikor többet fizetett a top gun és ha az első 3-ba voltál akkor is többet fizetett:
De amúgy pénzkeresésre tökéletes tank. Bár nem árt hozzá prém acc, akkor éreztet igazán hatását a 100k-s körökkel. -
stoppos #250469 Pedig tökrészegen is lehet hozni olyan 900-at.
Gyakorló alkoholistáknak többet is, csak kérdezd foxit, ha magához tér.
-
Amarth99 #250468 Tegyél fel replayt és megmondjuk miért nem látsz semmit. Meg screenshotot a legénységről. -
AlucardHuN #250467 De rohadtul utálom ezt az El halluf encountert! Baszhatom a periszkópot ha nem látok semmit... -
Nem tipikus. Két gyerek mellett csak ennyire futja neki. Apám, anyám simán übereli a 2000 effy feletti értéket, a nagyi már csak egy gyengébb klánba tudna jelentkezni az 1650-esével.
Nekem a leggyengébb, pedig lestem már el tőlük pár mesterfogást.
-
xD Pedig nem arra mentem, csak éreztem hogy itt most nagyon lehet halászni a zavarosban :D -
Destydeme #250464 Azért gyanús az ilyen 1k csata és 1900érték.
Jól nyomja a hugod,családi vonás?.
-
A húgomé.
-
Destydeme #250462 Szia.Neked ez valami xy acc,vagy hogy kell ezt nézni? -
bigmano #250461 Erről beszéltem mindenki azzal a legeredményesebb amit megszokott.
A mondandód második felével is egyetértek.
A minuszolásnak én spec. Nem làtom értelmét olyan placebo mint a reportolás a játékban.
-
Kronos79 #250460 Ezzel nem értem mi a baj? A neve mindent elárul. Bepiált és nyomja neki. :) -
Olyat káromkodtam hogy magam is meglepődtem. Ha ez nem egy kiba**ott bot akkor semmi! El Halluf, megindul a stock IS-el középen és kilövik elsőként. Húúúúú de felhúzott a gyökér!
-
lammaer #250458 A fikázással kapcsolatos gondolataiddal egyetértek, akkor inkább már egy jó kis trollfightot olvasok mintsem azt hogy számomra tök ismeretlen és ezért teljesen közömbös embereken csámcsogjon valaki.
Körülbelül annyi az információ értéke mintha én most ideírnám hogy "basszus, a pesti út 128-ban a Pistának 80.000 a havi nettója". És jön a válasz: "aaaaz semmi, a Bélának meg 79.000"....
Igazság szerint azokat nem értem, akik csata után még ki is keresik az egyik gyenge játékost akit ott láttak, kianalizálják az eredményeit, majd screenshotot töltenek fel és még egy részletes posztot is beraknak ide.... ekkor élmény volt?
Annak tükrében hogy naponta tucatjával találkozik az ember gyenge eredményű toptankkal - ez különösen érdekes... -
Plata #250457 Szépen össze lopkodtad a killeket.
-
Amarth99 #250456 A legtöbb tankon szemből van olyan pont, amit semmi sem visz át. Lövegpajzs durván döntött része stb. Ha azt találod el, akkor ez van.
pl. isun, meg kvkon a front közepén a durván döntött lemez, ami majdnem vízszintes.
T25AT-nak a lövegpajzsa szinte mindent megfog, persze körülötte meg papír:D
-
zsupeti #250455 Minél több sebzést viszel be,annál nagyobb lesz a bevételed akkor,ha a győztes oldalon vagy.Úgy 50-70k nettó bevétel átlagosnak mondható,és akkor már hasznos tagja voltál a csapatodnak.Bevétel szempontjából még arra törekedj,h kevés bekapott sebzéssel éld túl a csatát. -
Sziasztok!
gondoltam jobban belemerülök a játékba ezért vettem egy T8 premium tankot.
Tegnap csak 1 órára volt időm kipróbálni és hát nem voltak túl jó köreim ezért a kérdésem, hogy milyen creditet lehet elérni jobb körökkel T34 esetében kinek mit hoz átlagban premium accountnál ? -
A 48-as milánnak tényleg ennyire kalapszart se ér a T10-es lövege? Tegnap IS és T25 AT frontját nem vitte, ma meg az IS8 alját 257-es átlagpennel. Másnál is ilyen szarul teljesít ilyen téren? -
Adjunktus #250452 Mondjuk a töltet számítás közvetlen lövészeten nagyon ritka!Legtöbbször teljes töltettel megy a balhé.. -
Adjunktus #250451 Én lőttem T-55 célokra igaziból is!:)régebben írtam róla.
Ott is volt távmérés,irányzék állítás,töltet számítás stb.De fele annyi információval nem dolgoztunk,mint ami itt van az összes mod felrakása után!
-
Dehogy vettem magamra
Aki ismer tudja hogy nem érdekelnek az ilyen mínuszos dolgok.
Egyszerre sok is, így igaz. Idő kell mire rájössz hogy melyik infót mikor figyeld, máskülönben megoszlik a figyelmed és pont a lényegre nem tudsz koncentrálni. Fokozatosság a titka. Én is vagy 10 patch óta használom ezeket, mára megszoktam, tudom mi szükséges, mi nem. -
250 xp jár azért, ha sebzés nélkül túlélsz egy nyertes csatát :D -
hellokitty92 #250448 Jaja, meg úton van az utánpótlás is dögivel! Ez negatív rekord lehet... ha még low tier csata lenne, akkor azt mondom oké, de így.
-
Adjunktus #250447 jaj nehogy magadra vedd!Nem célirányosan írtam,hanem általánosságban.
Köszönöm a segítséget!Tényleg értékelem!Csak nekem túl sok rajta az információ.Én a letisztult dolgokat szeretem. Enemy,saját célkereszt,ráviszem lövök,kalap! -
Hát Istenem, nem jött be a módolás. Van ilyen. 
Kérem azt a mínuszt tisztelettel, az előző hozzászólásomért.
-
Azt hiszem itt kell abbahagyni:
-
Adjunktus #250444 Na felraktam az összes mod szart!Kipróbáltam,megnéztem és annyi!
Nekem megfelel az alap is.Sose érdekelt hogy kinek mekkora a fasza,vagy mit tud összezsibizni a szarával.Ha ellenfél és tehetem,akkor kilövöm,függetlenül az effi-étől.Ha nem sikerül akkor megdöglök.Ennyi a sztori.
Akivel ebben a játékban kommunikáltam,vagy éppen együtt játszottam(kb a 3 accomon 30k csatából jó ha 100-at mentem szakaszban)azokat elismerem és adok a véleményükre.Effektíve,lehet jó hozzászólása annak is,aki nem űber gamer,viszont van affinitása a játékhoz.Innentől kezdve,aki lefikázza a másikat(kivéve ha nem Matyi)azt kíméletlenül lemínuszolom!(még sose csináltam)
Függetlenül attól,hogy engem is felbasznak a totál kretének.. -
Rotterdam1 #250443 ez igen...hozzá képest az én 980 effem...isten vagyok nem átlagos...:) -
Gigászok csatája! Ajánlanám megtekintésre az effy-ket, kezdve a mi bajnokunkkal. 
-
Bangaro #250441 Mert csak az időbe kerül semmi másba... -
lammaer #250440 historical battles még nincs is, és már a rakétákon agyalnak? :) -
Nah ez most nagyon összejött:) Csúnyán levadásztam a bandát hátulról:)
Majdnem pool lett, de végül az isu nem hagyta meg nekem az uccsot:)
Replay itt
-
Rotterdam1 #250438
kezdem elfogadni ezt a vasat...de akkor is nehéz vele pontosan lőni...:) -
madmanic #250437 DD tank nem lesz? Meg egy vizes pálya..?
-
Rotterdam1 #250436 ez egy jó kör volt...végre...heti 3-4x ha van ilyen -
- unguided rocket tanks will be implemented into WoT
- Nashorn and Sturer Emil will appear in historical battles (in their respective periods)
- Sturer Emil will be (penetration-wise) equipped with the equivalent of the current 128mm E-100 gun (246 pen, 490 dam), the gun is two-times as heavy as the E-100 gun, because the weight is counted with its lafette
- historical battles might be played on large (1,5-2km) maps -
Rotterdam1 #250434