418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    Na ilyet láttatok e már. 2 Radley Walters 1 meccsen :D

• patchaou
    Anno valahol beismerték, hogy azért nincsenek páratlan (3-5-7-9 tier) századok, mert akkor alig játszanának randomban az emberek.
  • lammaer
    Van itt egy logikai baki....

" a jó játékosok előbb-utóbb megunják..." - "6 hónapig jegeltem magam,2 hónapja jöttem vissza és elégnek is tűnik."

:P
  • patchaou
    Ha funolni veszed akkor a sima páncéltőrő lőszert felejtsd el :) Gold és repesz. Utóbbi ha oldalról átüt valamit akkor jó nagyot durran :)
  • SovereignXY
    Megéri E-100at megvenni funolni? Ha a hasa el van rejte egészen geci tud lenni szemtőlszemben :)
  • 400V
    Volt klánomba is kb az volt hogy feljöttek 30 killt összeszedni aztán léptek is ki mert agyérgörcs. Ez sehol nem élvezet.
  • Destydeme
    +1:Tuti,h látják az oroszok is,h valami nagyon nem jó irányba megy(Emberek 90%a eszetlen,ezt tökéletesen mutatja a wot)...
    Nem véletlen vannak a random mission-ok
    (Legyél a legjobb a vesztes csapatban és kapsz xy xp-t/kreditet)
    Csakhogy játszanak randomban...Valami itt nagyon el lett balance-olva.
  • 400V
    Én is így vagyok vele! 2 hete nem játszok. Húzó erő sincs ami vissza hívna. Jönnek a soviet medek copy paste ággal csak hátul van a tornya pár tanknak meg kapunk egy T62A t kicsit más köntösbe U8TS ágyú full ugyan azzal a DPM el. Csaták mint te is írtad már nem szórakoztatóak, kb kitűzöl egy célt hogy grindeld ki ezt meg azt és az addig a percig érdekes míg meg nincs. Mehetsz be a retardok közé kreditet költeni. 10 tankos lemming train nesze neked érezd magad megtisztelve. Semmi új nincs már a játékban. Jön egy tank van neki max 3000 es dpm je, AP ja KPCT je meg KUMULATÍV ja, van neki tonya meg átlag kb aki sokat játszott tud mondani egy számot milyen tierbe sacc per kb milyen vastag páncélzatok vannak.

Max még egy nehéz roham löveg ami pl sturmtiger vagy SU203 vagy hasonló derpes cuccok amik még valami más faktort vinnének a játékba.

Legjobb az hogy még fizetni is kell a játékért hogy retardokkal játsz meg ha akarsz valamit és nem félnapkoat a gép előtt rohadsz hogy elérj egy tankot. Mint írtam utána nincs öröm hogy végre megvan a kiszemelt tank mert 80% ba retardok mindenütt.

Csak sírtam egy sort mert kb ennyi a játék!
  • Destydeme
    Neked írtam prv-be,de ide is berakom...

"Ma 1 Kt írta,h stock tier8 vs tier 10...A vége az lett,h elmagyaráztam neki,mi az a free xp és hogy lehet szerezni.Ennyire nem volt képben,nem is harcoltam ki is kaptunk,igaz 13 90el voltam.Tier 8as tankja van,de fogalma sincs mi az a free xp...
    Akkor gondolod,h weak point,beforgatás,map megtanulása,you tube,FAQ stb -t elolvassa?
    Vicc ez az egész.."
  • foxbat88fx
  • foxbat88fx
    sztem a wotos pályafutásom után éjjel fülessel full hangon szemrebbenés nélkül kipörgetném a Condemned-et :DDD pedig az aztán durva gamma
  • Destydeme
    Ahogy írtam pár napja,sztem a jó játékosok előbb-utóbb megunják...
    6 hónapig jegeltem magam,2 hónapja jöttem vissza és elégnek is tűnik.Még van a havi prémből 3 nap...Engem 1 játék szórakoztasson,ez viszont nem szórakoztat.
    Semmi jót nem látok abban,h tankonként időnként kell 3-4csata is(vagy több),h le lehessen duplázni.Arról nem is beszélve,h kb mindössze 10%-a a csatáknak,ami eredménytől független élvezetes.(Tier 6-ot akartam duplázni..Abbay..2-3oszlop..Tiger mellettem vadul lő a mozsárral és
    15-öt sebez a másik Tigerbe.NA NNNEEEEEEEEEE szórakozzunk,ő volt a top!
    A sok reklám meghozta az eredményt..tele vagyunk"jó"játékosokkal.Én viszont nem vagyok mazochista..Szerencsére normális életem is vanKiváncsian várom mások véleményét:)

Illetve még az marad,h esténként eredménytől függően jövök Cw-re.
    2napja kihúztam az Object268at,ma 7k választ el az E100tól..Mindössze ez a mai"meló",mert kész vagyok...
  • Okmyx
    Csak a gamescon után fogják, tehát kb szeptemberben.
    Addig itt van a Light tank verseny.
    Utána vajon mi jöhet? Artyk? Nem csodálkoznék...
  • AlucardHuN
    Komolyan mondom inkább újra leszedem a Dead Space 2-őt... abba nincs ennyi borzalom mint itt...
  • Fefe82
    Köszi
  • Dezinter
    Tegnap írták itt hogy 2 hét múlva. Amúgy most nézem amerikai fórumon már a hét óra várakozást se bírják nekünk meg volt 3 hét a Heavy :D
  • bigmano
    Én egyszer a Hetzer helyett a Hummel-el mentem be csatába.
    Elrobogtam a kedvenc bokromig benyomtam a sniper nézetet....és nem értettem mi a f@sz van?
    Még most is röhögök ha eszembe jut. .
  • mijki
    Nincs szopóroller mi? Kb. 10 csata alatt legalább 4x T10-ben és 2x T9-ben voltam T-44-gyel, összesen 1 élvezhető csatám volt, a többi egy nagy rakat f**. A legutolsó csatámban oneshotolt a T10-es arty full hp-ról. Elegem is lett mára a WoT-ból...

Tegnap 66% WR, 77 csata és 1700+ WN6 volt a végeredmény...de nem is ez a lényeg, hanem az hogy sok jó csatám volt. Most meg 1 összesen.
  • Karelgott
    su85 troll gun vagy t7?
  • Fefe82
    A TD versenyt kihirdették már ?
  • AlucardHuN
    Jó akkor van ennél lentebb is, sovány vígasz :D
  • ratgab
    Német tank wot-ban? Az kizárt dolog...XD
  • foxbat88fx
    hát azért józanul ennyire nem néznék el dolgot :)
  • MuldR
    A 3601 megy T6 Heavynek...inkabb buffot kap (remelem)
  • JeffDunham
    A (res_mods) 8.7-es mappából törölj ki mindent. Utána szépen egyesével tedd fel a módokat. Újraindítani a játékot ne feledd minden mód után. Babra munka, de így megtudod mi lehet a probléma.
  • voroshenri
    a legeslegdurvább az volt amikor ISU-152-vel himmelsdorfon beálltam a kilőtt házba..... és egyszercsak elkezdett forogni az ISU tornya :) jaaaa mert Is-7 volt :DDD

Nah ehhez nem kell tintasnak lenni, eleg ha csak egy kicsit bamba az ember. Par kör IS-4ezes utan egy ideig nem ertettem, hogy miert lo at mindenki sidecrapezes kozben... Jah hogy atultem IS-8-ba...
  • JeffDunham
    Siemka sosem írna sem neked, sem senkinek itt a fórumon.

Ha már szívás! 12 csata 3 kill.
  • Okmyx
    Van már arról valami info, hogy a VK 36.01 H hogyan lesz szénné nerfelve a 8.8 patchban?
  • AlucardHuN
    Asszem This is SIEMKAAA nickű testvérünktől ki fogok kapni mekkora noob vagyok... :D de hihetelen mekkorákat szívok... átüllök szövetséges tankba...
  • foxbat88fx
    hehe a rohadt életbe, hogy megint én vagyok a theme :D
    jaaaa egy ideig jó a pia wotozás közben.... de ha átléped a határt :)
    múltkor gameltem és elmentem az enemy KT mellett, asszem IS-3al voltam ott volt mellette ő jobbra lőtte a csapatom én meg balra a sajátomat és meg voltam győzödve hogy velem van :D kilőttem egy tankot és megyek tovább mire írják chate-n hogy vak vagyok????? ott az enemy mellettem, mondom mi? :) és tényleg :D

a legeslegdurvább az volt amikor ISU-152-vel himmelsdorfon beálltam a kilőtt házba..... és egyszercsak elkezdett forogni az ISU tornya :) jaaaa mert Is-7 volt :DDD
  • Deke98
    Ha igen akkor tudnál ebbe segíteni?
  • Deke98
    és ezt nem lehet valahogy vissza állítani hogy ujra be tudjak lépni?
  • JeffDunham
    Árnyék MÓD-ot? Van ilyen mód? A sima beállításoknál be tudod állítani az árnyékokat.

Kidobni akkor szokott ha rosszul módoltad a játékot, vagy maga a feltett mód hibás, esetleg nem fér össze egy másikkal.

A módokat egyenként rakd fel és úgy próbáld meg kiszűrni a hibásat.
  • JeffDunham
    Ja hogy vicceltél. Elnézést, nem hallottam a hangodon az iróniát.

Jó tank. Megmondom őszintén hogyha top tanknak bedobja ellenem, én félek tőle egy kicsit, főleg ha jó játékos kezében van.
  • Deke98
    Sziasztok tudnátok segíteni be akartam állítani az árnyék modot és ujra inditodta magát a játék ujra telepítedtem és letöltödtem ujra csak azt csinálja hogy betölt és kidob mit tegyek?
  • AlucardHuN
    Tévedsz én sem azt mondom hogy "hasznavehetetlen fos", csak én mondom rá poénból mert nálam ez ilyen 3 lövéses futrinka. De tény hogy a sebessége (elc elfogóvadász) meg a gyors lövege elég ütős.
  • AlucardHuN
    Valaki esetleg nem észleli hogy túl sok lövése megy el a francba? Lehet hogy manapság extrán rám jár a rúd hogy teljesen összeszűkült körrel ne találjak el közeli álló célpontot, elmegy a francba a skuló, meg pattintja a 203 mm pent az m7... biztos:D
  • JeffDunham
    A Cromwell egyáltalán nem fos, sőt! A mozgékonyságával és az ágyújával simán olyan rendet tudsz rakni az ellenség soraiban hogy besírnak. Én egyszerűen imádom ezt a kis gyalogkakukkot.
  • bigmano
    Jövő héten akkor teszt szero???
  • AlucardHuN
    Fosnak fos szerintem is de jó kezekben elég effektív
    Alapból nem vagyok az ilyen papír tankok híve bár a Hellct meg az ELC bejön.