418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #250553 Már minden világos 

-
Okmyx #250552 Hát ha ezt a videót megnézitek rögtön megértitek honnan keletkezik a sok idióta a csapatodba.
A legrosszabb, hogy nem is tudod kikkel játszol.
Lehet, hogy épp ilyeneket ad melléd a sors.
Csak erős idegzetűeknek!
http://www.youtube.com/watch?v=98CLkkxDhCQ
(Remélem nem jár ban érte.) -
Toweliee #250551 A WG olvassa az sg fórumot és a legtöbbet panaszkodóknak nerfelik az accját. Ez már benne volt a 8.6 patch note-ba. Nem értem miért vagy így meglepve. -
mausbattle #250550 Egyszerűen teljesen hiteltelen a játék a jelenlegi formájában :S Az összes T9-10es tankcsodával állandó szopóágon vagyok. Lőhetek ki 3-5 killt csatánként kikapunk, mert WG ennyire belenyúl.
E 75-tel alig van sebzésem :S Lőwét nem tudom átütni oldalról sem. Hogy van ez kérem ?
Szándékosan szivat a WG az összes 9-10-es tankommal. Így aztán nem lehet jó a statom sem és elunom az egészet. -
Olyan mintha cod és wot keveréke lenne. Rohangálás, ugrándozás jó sok vassal körülvéve :) -
AlucardHuN #250548 Az nem ilyen Mechás cumó? Az szerintem annyira nem zavar be. -
Ry0K3N #250547 Semennyire. Pedig évlezetes kis pew pew cucc. -
Eddig nem hallottam róla, de most rákerestem. " másodperces videóból az jött le. Hogy ha futna a vasamon, akkor simán tolnám vele :) -
Úgy szeretem mikor belémkötnek fogyatékos honfitársaim:D Megkérdezi egyik piroska nemrég hogy mennyiért vettem az accom, mert nem követtem az öngyilkosságában é megálltam t28 protoval az ellenséges bázis előtt nem sokkal takarásban hátha jön még segítség a 4 védő ellen. És nyomja ott nekem az apuci bankkártyája dumát lol, komolyan rosszabak mint a siemkák egyesek -
Okmyx #250544 A Hawken mennyire lehet konkurrencia? -
Régen volt szó az 5 fős platoonról, de hála az égnek lemondtak róla. 4 fős platton is szerintem úgy lenne jó, ha nem lehetne bele artyt tenni. -
AlucardHuN #250542 
Pedig az se semmi cucc ám, lehet hogy majd én is kipróbálom
A sokak általl sztárolt Amnesia pedig tündérmese ezekhez képest. (a wot-hoz meg főleg
)
-
Okmyx #250541 Eredmények a gamescon után szeptember közepén, addig nincs arany. -
Ja bétáról jut eszembe, tegnap láttam egy kicsit fura dolgot. Bétás sörmennel volt az illető mindössze 3k csatával. -
MuldR #250539 A 4 fos platoon bevezetese nem lenne rossz. 3an sajnos meg nem lehet lehozni, ha 12 agyhalott van. 5en tul op azt mondtak. 4en kiprobalnam. -
Destydeme #250538 Hi.Nekem a prv barátaim mondták.volt,h E75 beírta,h őt ne lőjék mert drága a javítás...
Az ilyen biztos az 1. sorban fog harcolni..Remélhetőleg sokszor volt top=sima bukó csat.No comment. -
Idén jön a bétája a konkurenciának. Onnantól kezdve Én is csak cw időben fogok wotozni. -
Destydeme #250536 Na de épp ez az..Nem a "csóró"magyar tartja el őket.Mondhatok más nemzetet is...Senkit nem érdekel,h te zöld/lila vagy...A lényeg,h fizess.na most a haladás érdekében a"piros" hamarabb vesz havi/évi prémet/prém tankot,mint 1 jobb játékos.
Sőt tier 9ben is jó eséllyel vagyok pluszban,ha sikerül legalább elfogadható kört menni.Miközben a piros már tier 7ben is prém számlára szorul.
A játékosok 90%a(szerintem hála a reklámoknak,ma már 95%a)negatív xp-ben részesülne=nem játszana a wot-al.Gondolod,ha csak a jobbak maradnának,akiknek nincs szüksége prém számlára,eltartaná a wg-t?Csődbe mennének magyarán.
Szal marad a megszoksz,vagy megszöksz.Én az utóbbi felé lépkedek rohamtempóban.. -
400V #250535 Pl szerintem azokat a játékosokat senki nem fogja kirakni akik kb azért jönnek be csatába hogy bemásszon bázis mellé és azzal a mentalitással hogy ha nem sérülök meg nem lesz mínuszos a köröm majd sniperkedek. Volt ilyen ember aki dicsekedett nekem ezzel pár ezer csatás és ha szóltam volna neki hogy nem így kéne felfogni a játékot kb vérig sértem. Ő élvezi ez neki a jó.
Másik példa miért haldoklik a játék. -
Tényleg, a td versenynek mikor lesz eredménye? Nem hiszem hogy bármit is nyertem, de hátha :) -
kHares #250533 A szokásokkal ellentétben most azért sírnék mer túl jó kört mentem. Egy nappal a td verseny után Tortoise adott egy 1743 xp-s csatát. 
Pedig még a capről is leszálltak kis unszolás után.
Replay
-
Destydeme #250532 "A legirritálóbb dolgok egyike, hogy a vesztes oldaon egy játékos aki letett valamit az asztalra az adott csatában, kevesebb XPt kapjon mint a győztes oldalon olyan, aki 0km-et ment, 0-t lőtt és nem spottolt semmit."
Egyetértek! -
400V #250531 Akkor stock T54 LB1 el. Nekem mindegy csak értsétek.
-
A "medálokért jutalmat" Én is tudnám díjazni, főleg ha visszamenőleg is kiszórnák :D Na meg ugye nagyon kellene az a negatív ikszpé, csak akkor a sok vöröske inkább abbahagyná a játékot mert az életben nem érnének el a királytigrisig. -
Destydeme #250529 Ez is igaz!
-
400V #250528 Nem szoktam minden körbe plecsnit kapni szal úgy gondolom ez is pofon a szarnak. Teljesítmény alapú MM meg sose lesz ezt garantálták a fejlesztők. -
Ry0K3N #250527 Pont a protóval nem oylan vészes. Nagyon jó hulldownba és T32 is ugyanazzal az ágyúval operál. :D -
Destydeme #250526 Szia.Ez tuti így lenne.. -
Destydeme #250525 Hi.Mi itt a logikai baki...?
Ez a 6hónap volt az első"abbahagyásom".A 2. már lehet,h végleges lesz.Vagy mire gondolsz?Fejtsd ki..A klánba a cw miatt léptem be(amúgy nem érdekelne),rgo 1fajta menekülés a random elől..
Már írtam az accot eladom 1 euróért,de valószínűbb,h a 9éves unokaöcsém örökli.
-
400V #250524 Csak egy kérdés. Kell 60 000 xp (sacc nemtom mennyi) a T28proto nagy lövegére. Bemész randomba besörözve belőve benyugtatózva hogy kifarmold közbe kb 10 ből 1 vagy max 2 csatát élvezel, vagy bemész valami kisebb tankal amit szeretsz és kifarmolod aztán örülsz hogy megvan. Szerintem ahoz hogy egy tier 10 es tankot eltarts már kell némi skill. Egy vörös effisnek hidd el izzadni kell azért a kreditért hogy mehessen egy kört vele. Szerintem jó ötlet lenne.
Csak ötlet volt nem kell vérkomolyan venni.
-
Malarki #250523 Az a baj, hogy én már 5k csata után ugyan ezt érzem. Most ezt a 30 killes eventet csinálgatom hogy jöjjön a credit, de ha megvan akkor lépek is ki. Régebben még T10 tankot akartam nagyon, most már az se érdekel. Klánba nem megyek, századba nem járok, randomba meg nem vinnék T10-et. Akkor meg minek? Már a T9-en is hezitálok, akar a franc 100k Xp kifarmolni hogy fullos legyen egy tank. A pályákkal is kivan már a faszom, hogy 10-ből 4 Erlenberg 3 meg Sand River. Még ezekben a történelmi csatákban bízom, hátha nem csak annyi lesz hogy stock Tigrissel kel lövöldözni a T34-eket. -
Mindenben igazat kell hogy adjak neked. Valóban körülményes mindig amíg összeáll egy század, aztán valaki mindig kilép. De ha mindig összejönne gyorsan egy jó csapat, akkor sokkal élvezetesebb lenne az egész játék. -
lammaer #250521 Jól hangzik. Nagyon jól :D -
Ry0K3N #250520 Csak 6 tank különbség volt. Onnan hoztam vissza :D -
lammaer #250519 Ezzel maximálisan egyetértek - eltörölnék minden olyasmit, ami nincs teljesítményhez (sebzéshez/killhez/spothoz, esetleg még a cap) kötve.
Ne legyen olyan hogy "belépésért kapott xp", de még a győzelmi szorzót is eltörölném (szükségtelen, ha jutalmazzuk az egyéni teljesítményt, úgyis mindenki maxra törekszik).
A legirritálóbb dolgok egyike, hogy a vesztes oldaon egy játékos aki letett valamit az asztalra az adott csatában, kevesebb XPt kapjon mint a győztes oldalon olyan, aki 0km-et ment, 0-t lőtt és nem spottolt semmit. -
MuldR #250518 De hat ez lesz. 8.8ba, ha van plecsnid (hero) akkor vereseg eseten is nyertes mennyisegu xp/creditet kapsz.
Teljesult egy almod :) -
foxbat88fx #250517 kreditélt váltható free exp??? neeeeeee
hogy egyből tier10ese legyen? neeeeeee
vesz egy löwét.... nem kapcsolja be a gyorsítást.... gyűlik az átvátlható exp meg a credit is.... pláne ha gazdag a hülyegyerek...
pikk pakk tierX tankkal rohangálna neked 0 tudással!!!
NA NEEE -
400V #250516 Több jutalom kéne az egyéni teljesítményre. Nem missiokra gondolok hanem állandóra. Akár a plecsnik után járna kredit vagy mondjuk 10 db top gun után 1 nap prémium. A kreditért váltható free xp t meg csak álomnak tartom.
-
Egy ideje már az ilyen szoros csata is ritkaságszámba megy, ahol nincs 12 kilőtt tanknyi különbség. De ilyet még nem láttam :) -
lammaer #250514 Érdekes hogy mennyire máshogy élünk meg dolgokat... nem járok companyba (se párosba, se páratlanba :D), mert egyszerűen olyan macerásan és lassan áll össze, és annyira lassan pörögnek a csaták, hogy simán megyek 3 kört randomban, mire lemegy egy company kör.
Az külön gáz hogy magyar companykban (amíg jártam alkalmanként) elég sok a hisztis SG fórumon szocializálódott hisztis p*csa, aki zsinórban mondjuk 3 vereség után már lép is ki, mi meg szerveződhetünk újra, vadászhatjuk az embereket.
Van persze kivétel, de ahhoz nagyon-nagyon jól szervezett companyk kellenek, és nem ez volt az általános - tapasztalatom szerint.
Szóval én marado a randomnál és a platoonozásnál.