418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bangaro
    Nem rád gondoltam, hanem aki most kezdte vagy nemrég kezdte a játékot és úgy dönt megveszi, mert azt olvassa róla, hogy sok pénzt hoz, jó az ágyúja, jó a páncélja és tier limites. Sejtjük, hogy ő bizony pofára fog esni. Minden meccsen kigyújtják, nem fordul, lassú. Ez egy rakás szar felkiáltással eladja pénzért legalább annyi haszna legyen belőle, vagy felnéz valamelyik fórumra és telesírja... Pedig az egy állat td......
  • MuldR
    A hetvegi akcio nincs meg kint? Ha igen, valaki bepastezne ide? Koszike.
  • Szpecnyaz
    Van egy pár száz csatám a sima JT-vel, az egyik kedvencem. Meg akkor toltam az AT15-öt is amikor megvettem. A kettő együtt bőven elég tapasztalatot adott.
  • JeffDunham
    Hát ez az! Mert ekkora hülyék. 1 batchat, 2 arty és mindent visznek. Erre Himmelsdorf 3 tízes arty...
  • Jacktor
    Ha úgy is fordulna mint a sima JT, egy rossz szavam nem lenne. Igazából nem a sebessége hanem a fordulása ami kicsit untat már benne...
  • Bangaro
    jg88 egy állat. Csak ne az legyen, hogy rögtön azt megveszi valaki és folyamatosan szop vele, mert mindig kilövik. Némi tapasztalatot igényel az a kis dög, de az az ágyú egy álom.
  • stoppos
    Az ilyen hármas arty platoont soha nem értettem. Ha artizni akarnak, miért nem tudnak vetésforgóban behozni egy-egy medet, vagy lightot? Legalább nem azon múlna a meccsük, hogy milyen csapatba kerülnek.
  • Szpecnyaz
    Lehet hogy az inkább OP cucc. Viszont kredit hozamban bővel alul marad.
  • Malarki
    Hasonló velem is volt KÉP
  • Frankie69
    Az a 977 meg 3846 fps valami bug, vagy isten gépen játszol?
  • JeffDunham
    Ez nem normális bammeg. Most komolyan. Ezt nézzétek meg. NULLA esélyünk volt!

• Jacktor
    Stílusfüggő. Én is nagy TD buzi vagyok, ezért én is azt vettem, de 700 csata után már kicsit frusztrál a sebessége és inkább a SU-122-vel megyek.
  • Szpecnyaz
    Én tuti nem vennék T5 prémet. Inkább 6ost, az jobban megéri.
  • Rathrol
    Van nekem prém 8 szintű tankom, csak kérdeztem hogy néha azért V. szintben is szeretnék mókázni meg persze akkor credit sem lenne utolsó! :D
  • Jacktor
    Minden az üzletről szól. Egy jobb játékos gond nélkül lenulláz egy kezdőt/lámát úgy, hogy az az esetek többségében meg sem tudja sebezni. Pár száz ilyen csata után a kezdő/láma mit csinál? Abbahagyja a játékot. Ezen az állapoton lendített picit a WG a normalizáció/modulHP/spacedarmor/tudjafaszmégmilyen érdekes újításaival, amivel az eleve a játékban lévő 25%-os randomfaktort még tovább növelte és ezáltal hosszabb életet/több sikerélményt nyújtott a gyengébb játékosoknak is. Az már csak melléktermék, hogy fentiek miatt majdnem 2x annyi lőszert lő el mindenki, ami ugye mint tudjuk kreditbe kerül, amit meg ugye legkönnyebben prém fiókkal/tankkal lehet ellensúlyozni.

Ennyi. Se több, se kevesebb.
  • JeffDunham
    Egy frászt. Nekem még egy darab sincs, a luckyból meg 8. Akkor csináltam egy ilyen duplát mikor még nem volt medál. Azóta is azt hajtom.
  • Szpecnyaz
    Szerintem a prém JT jobban megéri.
  • Maala
    Igen, az. Várd meg a 8.8-ban a 112-t, vegyél egy olyat, és OPzz le mindenkit vele. :)
  • FosTalicskaa
    Na akkor te lettél az új példaképem. :D
  • Rathrol
    Hülyeség prem V. szintű tankokat megvenni farm céljából, mert azon filozok hogy KV-1 vagy Churchill 3?
  • TottiHUN
    egy forintot nem fizettem még a wotért és nem is fogok, jól elvagyok prém nélkül nem érzem úgy hogy szívatna a játék, persze vannak rossz köreim de inkább jó csatáim és az átlagos csatáim vannak többségben.
  • MuldR
    Allergias vagyok ra. 3 kilotol is meghalnek, nemhogy 30tol :)
  • FosTalicskaa
    Akkor már inkább veszek 30kg dinnyét. :D
  • MuldR
    Mondjuk ha az embernek nincs sok ideje jatszani.
    En pl napi 10-15 csatat tolok le. Napi duplak es ennyi. Nincs tobbre idom. Prem nelkul az napi 2z xp, premmel napi 3z xp. Egy honap alatt 30z xp jon be pluszba tankonkent. +igy nem kell kulon creditet farmolnom (nagyreszt 9eseket huzok).
    Mindezt potom 8 db bkv vonaljegy araert! Siman megeri. Minden csak viszonyitas kerdese.
  • bigmano
    Az utolsó két "peccs" nekem kifejezetten tetszett.
    A 8.8-is hasznosnak igérkezik például ha valóban jutalmazzák a medálokat a vesztes csapatban is.
    Ill a menürendszerre is kíváncsi vagyok.
  • Pares
    Nekem már több mint egy hónapja prémiumom van, van prémium tankom is, szóval az elméleted szerint nekem nem nagyon kéne szopóágakra kerülni, mégse érzem azt, hogy kivételeznének velem, sőt. Az utóbbi időben folyamatosan 2 szinttel magasabb tankok ellen dobál be, és ugyan úgy rengeteg 0-át sebző kritikus találatom van, mint a prémium előtt. A prémium "csak" annyi előnnyt szolgáltat, hogy nagy mértékben megnöveli az xp és kredit hozamot.
  • stoppos
    Mert nem kerül sokba és engem szórakoztat a játék. Cserébe kicsit több pénz és XP jön be. Nekem ennyit megér.
  • Szpecnyaz
    Akkor meg kímélj meg minket a senkit se érdeklő összeesküvés elméleteidtől. Köszönjük.
  • MuldR
    Hat nem. Lucky van vagy 4. Ilyen bombardierem meg egy se. (mondjuk nem artyzok).
    Lucky egyszeru. Jatsz meddel, es az ellenfelnel legyen legalabb 1db retard arty (minden arty retard, szal ez konnyu).
    Hopp mar meg is van.

A legviccesebb az volt, amikor ellottem a 10es artyra, de nem halt meg, maradt kis HPja. Mondom ramolom...de nem sikerult, mert a masik arty ki akart engem loni es a sajat lehpzott artitarsat lotte ki. En meg csodalkoztam, hogy leramoltam, es nem adta meg a killt. :)
  • Maala
    Velem mégis szeretsz szakaszolni. :D
  • Maala
    Ez azelőtt, vagy azután volt, hogy leestem a JT-vel Himmelsdorf hegyről, ezzel elcseszve a megmérkőzésünket? :D
  • FosTalicskaa
    Ha premiummal is ugyanez a szopás van akkor minek költötök rá? Ha drámaian lecsökkenne a wg bevétele, biztos azonnal nekiülnének bugokat javítani... De hát a pénz csak folyik tovább így minek is törjék magukat, hogy végre értelmes peccseket hozzanak ki a játékhoz. Ugyan már...

Szpecnyaz: Talán azért mert az emberek 99%-nak sokkal értékesebb a szabadideje, semmint hogy egy nevenincs értetlenkedő fórumtrollnak próbáljanak meg bizonyítékokat gyártani.
  • foxbat88fx
    enyhén könnyebb medál mint a lucky :(
  • Szpecnyaz
    Nem hittem volna hogy lesz ilyen medálom. Azt még végképp nem hogy arty nélkül :D.
  • stoppos
    Félreértesz, semmi sincs kőbe vésve. Az egyetlen probléma ha KV1-gyel mégy felderíteni, hogy óvatosnak kell lenni, mert vak, mint a denevér, de cserébe jól látszik. :)
  • Dezinter
    Oh jaj mi lesz most hogy rosszul hitted? Amúgy nekem inkább ez szokott lenni minthogy átrepül a lövedék a tankon nekem ezek is kb ugyan azt jelentik mert gyakorlatilag így se sebzek semmit. (Remélem semmi harag engem is zavarnak ezek és ha nem is 10/4 de nekem is számottevően sokszor van.)
  • Szpecnyaz
    Hát aki nem áldoz a random istennek prémiumot az bizony szopjon.
    Am meg még mindig várnám a statisztikákat ami bizonyítja ezt. De érdekes módon még senki se tudott ilyen mutatni, csak a száját járatja.
  • Destydeme
    Ez így van!
  • Tusy
    - szerintem akkor sose mennék KV-1-el scoutolni, pedig amikor legalul voltam a listán akkor elmentem vele (akkor nem tudtam kilőni a 3 HP-as t7 tankot)
  • stoppos
    Ó, ilyen simán megvan prémmel is, nem függ a fizetési hajlandóságtól. Ha a randomisten elfordult tőled, akkor baxhatod, ha van prémed, ha nincs.