418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #250673 Megvásárolva:
T28' vettél. Elköltöttél kredit: 2 660 000.
rohadtul remélem hogy nem fogom megbánni!!!!!!
-
Azért van az is odaírva, hogy 1 tank kilövése után mehetsz rögtön a kövire. Gondolom ezzel egyensúlyozták a lowtierbe kényszerítést :)
Mert ugye tier 7 felé nem mennek az állatos tankokkal.
De azért a 30 killes event egész hónapban valamennyire kompenzál. Csak valszeg pont emiatt sok olyan is begurul csatákba, akinek nem számít az, hogy játszik, csak élvezi. És most 40-60 meccs minimum alatt talán összeszedi a 30 kill (felét).
És közben többekkel kiszúr, vagy többeknek segít - ahogy épp a random leoszt... -
besti #250671 Volt már olyan special is, mikor a Tiger H és Tiger P küzdött órákig, hogy melyik kerüljön be :) -
Rathrol #250670 Még egy kérdés, a játékban mennyire befolyásolják az álcahálót azaz a festék,sokat befolyásol vagy minimális? -
Malarki #250669 Úgy látszik ma van a szerencsenapom. A Pantehr2-mről előbb egy Obj. 704 pattant le kb. 30 méterről aztán egy ISU. A hülyék szerencséje
-
besti #250668 Illetve amit bemásoltam abban 10 tank/50000, most megváltoztatták 1 tank/5000, ez így már más. -
besti #250667 Érdekes, tényleg csak ötezer van ott. Ctrl C/Ctrl W raktam ide be, akkor úgy látszik átírták. De 5.000 meg annyira kevés... -
Pares #250666 Replayből fényképeztem, ott hibásan mutatja. Játékban 30-60 között ingadozik az fps. -
R3nton #250665 Ja aha bocsi már látom, le van korlátozva az akciós tankokra. Hát az viszont nem túl jó, főleg, hogy most keveset járok lowtierben. Fene egye meg. -
R3nton #250664 Ezt te honnan veszed, hogy ezek nem számítanak? -
R3nton #250663 Ez sztem nagyon jó kis event! Nekem tetszik. -
stoppos #250662 Nomajd möglesem. -
Bangaro #250661 Hm, fura. A hivatalos oldalon csak 5.000 pízt látok. Pedig ippeg elkezdtem volna anyázni, hogy pont most dolgozom a hétvégén. -
Szpecnyaz #250660 Vagy Dj Szatmáritól az Égess el? Esetleg Skrillex ft Damian Marley - Make It Bun Dem :D. -
R3nton #250659 Hát ez hatalmas volt. Kinyírt ott egy 8-as heavyt, magabiztosan tovább megy, gondolom el akarta kapni az artyt, erre bumm...20 méterre tőle feltűnök az oldalában. Szinte hallottam, ahogy mondja: bazdmeg ezt elcsesztem :D -
stoppos #250658 Küldenéd minden TD-nek a "Lángolj köcsög, lángolj" című számot? :) -
Szpecnyaz #250657 Tipikus :D. Majd később megnézem. Látom jó sok spot dmg van.
Am érdekes hogy ezen a Murovanka encounteren rengeteg sima és spot dmg-t lehet összeszedni. -
És mikor megyek ilyen csatát T95-tel?? Hát persze hogy 1 nappal a verseny lezárása után...link -
R3nton #250655 Szeretném kérni a T-54-t, és küldeném mindenkinek, aki szereti a TD-t :)
T-54 replay (szegény foch)
Látszott, hogy nem számított rám :D -
foxbat88fx #250654 addig meg se szólalj amíg t8as csatában be nem tesz ellened 2 foch 155-öt platoonban ;) -
Szpecnyaz #250653 Gondolom a Gamescomra tartogatják a jó dolgokat. -
Okmyx #250652 Csupán a következő állatok hiányoznak a safariból:
Locust, Tiger 2, Panther 2, Wespe, Luchs, Tortoise, Hellcat (jó, ilyen állat nincs is), JagdPanther 2, JagdTiger, Maus, GWTiger, Leopard 1, Leopard PTA. (tudom tier 8 felett sosincs akció).
De idézet a hivatalos oldalról (calendar):
"During this special, ALL(!) tanks named after an animal will enjoy discounts and income bonuses, and will be the target of a special mission as well!"
Viszont kaptunk 90% engedményt crew átnevezésre. Bravo!
Valakik itt orrba-szájba szivatják a jónépet.
Ezt nektek! -
Szar, de nem mondok semmit a napi 300k-miatt :3
----
Más:
Néztem vissza replayeket, más valaki kapott ~7100 dmg-ra Ace tankert , nekem meg nem adott :'(
Viszont kapja be a mocsok revolveres.... -
Szpecnyaz #250650 Javul a stat=jobban játszol. Szerintem nem kell hozzá sok ész hogy ezt a két dolgot összekössük.
Mellesleg nem sokat javult, de látható rajta fejlődés. -
kdezso30 #250649 Mégis mitől jöttem volna bele jobban a játékba? Semmivel se tudok többet a játékról mint 2k csatával ezelőtt, illetve ahogy írtam ebben az utosó 1 k csatában vannak nullás körök is, ennek ellenére javult (majdnem) az összes statom, pedig nem játszok jobban. Max annyit lehet még tenni, hogy majd ha elmúlik a prémes időszak, akkori 1k csatát lehet megnézni, de az valamikor október novemberben lesz. -
besti #250648 Igen, minden vágyam így a szünidő közepén lemenni low tierbe és szopatni magam. A 3x XP azért jó. -
Ry0K3N #250647 Öööö okké :D
Másnál is volt hasonló?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
MuldR #250646 Koszi, hosszu ido ota a legszarabb special :( -
besti #250645 Special: Safari
Commanders,
Ready your cannons and pack loads of ammo – this weekend you are going on a safari! Every hunter knows that the biggest game is the best game and you will be hunting the biggest beasts of all. Sound the horns but beware – this time it’s not teeth and claws you’re up against, but cannons and howitzers! Prove that you are the ultimate hunter and find the game before it finds you!
x3 Experience for the first victory of the day
Many hunters value their trophies but the greatest of them value their experience more!
Mission: Safari
Restrictions: Random battles only
Conditions: Destroy 10 tanks named after animals which are included in the special (see tables above)
Reward: 50,000 credits
Please note that there is no limit to how many times you can complete this mission – as soon as you destroy 10 eligible tanks and get the reward, you can hunt down another 10 and get the reward again!
50% discount and bonus credit income on the following vehicles: Marder II, Sturmpanzer I Bison, VK 16.02 Leopard, M10 Wolverine, Grille
30% discount and 20% bonus credit income on the following vehicles: Hummel, G.W. Panther, Pz.Kpfw. V Panther, Aufklärungspanzer Panther, Pz.Kpfw. VI Tiger, Pz.Kpfw. VI Tiger (P), Jagdpanther
15% discount on the Tier VIII Premium German Tank Destroyer, 8,8 cm PaK 43 Jagdtiger
This ferocious beast is one of the greatest hunters to roam the battlefields. You can now have it in your hunting party for 15% less than usual!
50% discount on barracks slots
Your hunting party may get bigger in time – you can use this opportunity to get some extra bunks!
90% discount on crew name changes
Give your tankers new names worthy of their stature for only 10% of the usual cost!
This Special will be active from Saturday 17th August 2013 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 20th August 07:00 CEST -
zsupeti #250644 Felraktam az Aslain xvm modot,de nem engedi editorral buherálni.Lehetséges,h írásvédett?Ilyennel még nem találkoztam,h ne lehessen utólag módosítgatni. -
Oddball29 #250643 Öreg motorosoknak, valakinek nincs kedve Panzer General Forever-t online 1v1-ben játszani? -
besti #250642 Szerintem nem, pedig én is úgy tudtam. Lehet módosítottak rajta mostanában. Tegnap kaptam sniper medált pedig ütköztem hp kölcsönös vesztéssel a meccs elején. -
Szpecnyaz #250641 Nem értem ennek mit kéne bizonyítania. Talán azt hogy elkezdtél belejönni a játékba? Max akkor lenne bizonyíték ha úgy nőne a winrate hogy a többi statod lefelé megy, de nem ezt látom. -
Rotterdam1 #250640 löwéve?! 10-es ellne max ha kegyes az mm isten csak 9esek ellen dob be...akkor ugye ha muszály goldhoz kell nyúlnom...és minuszba löwével...az a komoly...lövök 3-4et és már 1-12 az állás---ez igen... -
kdezso30 #250639 Akkor mutatok neked bizonyítékot, hogy igenis kedvez a prémeseknek a játék. Nézd meg az utolsó 1000 csatám átlagát a noobmeteren (nevem: kdezso30), összehasonlítva a korábbi csataátlagommal. Pedig most átlagosan rosszabbul játszottam, mint általában, mert ha az ember az 50 k xpre hajt, akkor hajlamos elkapkodni a csatákat, illetve jó néhány nullás köröm is volt, mert ha trollkodik az MM, azokat a csatákat végig se játszottam, mert nem ér meg 8-10 percet 200 xp. -
Rotterdam1 #250638 basznák sziven az anyjukat...kb 30 kört mentem ma és 14 killem vokt...legszarabb pillanataimban is a középmezőnyben voltam kapott xp és vagy sebzés szerint......2-3 szintel magasabb tierbe rak de az hagyán 90%-a vereség......mi van ma buzik világ napja?!hihetetlen......nyerő helyzetből is vereség...beállok jgpantherral figyelni a völgyet és folyamatosan löktös a kv1s...mondom fuck off retard------csak lökdös...kilövöm a gecibe...és végül is mindegy mert egyedül voltam ott4 ellenségre...de nem baj... -
lammaer #250637 Hehe, ez tényleg csúcs... E100 kompenzálva egy 10es artyval :D -
nemtudommivan #250636 Vegyel su100y-t. Szinte folyamat t6. De eleg surun tesz t4 (négy) t5 koze. Ott pedig azzal az agyuval..... Pffffff... :) -
Szpecnyaz #250635 Valóban kell skill hozzá. Nagyon jól kell vele helyezkedni a gyenge has miatt. -
davidbog #250634 Úgy tudom igen és ez meg is magyarázza miért nem kapok olyan esetekre amire azt gondolomm, hogy kapnom kellett volna.