418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    SU-101-el mentél már? :)
  • yossarianHUN
    Óvatosan kell gurulni ezzel az E-100-zal. 4300 sebzés, győzelem, és kétezer mínusz. Prém nélkül azért vérre megy a dolog.
  • JeffDunham
    "-A WG tervez készíteni egy programot, ami videót csinál a replayekből."

már rég meg kellett volna csinálniuk, persze Youtube kompatibilis is legyen
  • foxbat88fx
    hehehe... asszem ez már éles volt...
    pont elindultam a Pershing felé (akkor tier9 volt ez pedig a tier8)
    amikor bejelentették hogy törlik a T23-at, leviszik egy tierrel a Pershinget és akinek megvan a Pershing az kap egy Patton-t :D
    na mondom fasza!! nem kell annyit szenvednem a Pershing-ért :)
    de ez már fúúúúúúú de rég volt... legelső tier8-as tankom volt
  • yossarianHUN
    Egy program, nevezetesen WoT Tank Viewer.
  • JeffDunham
    Én nem. Fél évre rá regisztráltam, mikor már javában ment a szerver. Előtte nem is tudtam hogy van ilyen játék.
  • haflac
    Ez milyen kiegészítő amivel így lehet megnézni tankokat?
  • haflac
    beta?
  • JeffDunham
    "-Az átlag játékos által kiosztott sebzés az utóbbi 1-2 évben nem változott."

Vagyis hiába a folyamatos fejlődése a játékosoknak, annyi regisztrált, új, gyenge noob hígítja a játékosállományt, hogy alig tapasztalható a szerveren fejlődés. A sajnálatos része az, hogy itt a sebzésről van szó, és már a régiek közül is mindenki szaladgál minimum 5-6 tízes tankkal, mégsem tudják normálisan használni.
  • foxbat88fx
    Na ki emlékszik még?????? :)
  • yossarianHUN
    Hát nyilván nem egységesen 203. Egy rakás gyenge pont van az elején.
  • Toweliee
    HÍREK: 13.08.16.

-Új epic dolgok akkor lesznek a játékban ... "amikor eljön az idő"
    -Az új kínai TD-ág valószínűleg a Type58-tól vagy az IS2-től fog kezdődni (Vagy legalábbis lesz az ágaz között kapcsolat)
    -Az új szovjet ágban semmi különlegesség nem lesz (pl. nem lőnek pontosabban mozgás közben)
    -A tankok azért nem fordulhatnak fel, mert még nincsenek kész vele. Ha kész lesznek, úgyis mindenki ezért fog sírni -SerB
    -Az S-tank (Strv.103) sorsa még nem dőlt el.
    -"Chris Taylos új projektje?" -No comment
    -Új magas szintű tankok automata töltővel? "Hamarosan meglátjátok."
    -Külön random, klán és szakasz statisztikák? "Hamarosan meglátjátok.)
    -SerB: A WG csapata nem tud olyan kínai tankról, amely beillene a tech-treebe és jó az ágyúsüllyedése.
    -A weboldalon található játékos profil hamarosan frissítve lesz és láthatóak lesznek a klánháború kitüntetések.
    -Az átlag játékos által kiosztott sebzés az utóbbi 1-2 évben nem változott.
    -SerB szerint néhány rivális modern tankokkal is készíthet hasonló játékot.
    -SerB: a tank mobilitása nagyrészt nem a motor teljesítményétől függ.
    -Nem terveznek autómata célzást a tüzérséghez.
    -A DickerMax nem lesz erősítve.
    -Az ellenség látótávjának a mutatása és hasonló dolgok nem fognak bekerülni.
    -A Matchmaking mechanikája nincs befolyással a játszott pályára.
    -A T34 nem kell limitált matchmakinget ("ne vegyél T34-et")
    -A WG szponzorálja az orosz Hystory Channel "Nagy tankcsaták" sorozatát.
    -A WG tervez készíteni egy programot, ami videót csinál a replayekből.
    -SerB kedvence a T44, a legkevésbé szeretett tankja meg valamelyik TD
    -Nem lesznek tankok, repülők és hajók egy kliensben.
    -A WG-nek vannak új játék ötletei, de egyenlőre ennyi.
    -Nagyon nehéz küldetésekért kapható prémium tankokhoz kapunk majd garázshelyet is valószínűleg.
    -Az így kapott tank helyett -ha az már megvan neked- annak az árát kapod meg aranyban. De SerB szerint ezt próbálják elkerülni.
    -Lehet, hogy néhány magas szintű tank is jutalomként megszerezhető lesz, de pl. a PzIVH és a SU85i nem.
    -A játékosok által adott ötletek nagyon kis behatással vannak a fejlesztésre.
    -SerB (megint...): Ha a VK3001H és a VK3601H heavy lesz, nem kapnak a tulajok ingyen perk resetet.
    -Az Object140-et ki lehet majd fejleszteni a T54-ből az Obj.430 és a prototípusának megjelenése után.
    -SerB: A nyerés utáni XP bónusz me, 50%, ez sokkal komplikáltabb. Ez a győzelem "nagyságán" múlik.
    -A Sherman Calliope nem kerül be, a Sturmtiger viszont igen, mert annak a rakétája lövedékként viselkedik.
    -A napi küldetések a x2 első győzelem XP kibővítései lesznek, mert így többet fognak játszani a felhasználók.
    -Az XP, amit a sebzés után kapsz, egyenesen arányosan változik a te és a sebzett szintjének függvényében.
    -Az Ocurus Rift támogatás be van tervezve.
    -Lehetséges, hogy a jövőben a kaliber alatti lőszer köpenye le lesz modellezve.
    -A Superpershing ára megváltozik a nerf után. (SerB szerint kb. 10000 játékos fogja eladni.)
  • haflac
    ez az at-8 egy vicc,hogy ennek nincs 203mm páncélja az tuti
  • yossarianHUN
    Engem tegnap azért nooboztak le, mert SU-152-vel megjavítottam a láncom, miután egy PzIV lelőtte:D Kimentem, leszedte, visszatettem, ráfordultam, kilőttem, majd jött, hogy "SU-152 repair noob".
    Én már semmin sem lepődöm meg.
  • Rotterdam1
    nem is nagyon forgatom mert jobban járok ha oldalba lőnek mert srégan is beszedi a hasába a skkulót.ha jól használja az ember veri a tier 8-at.csak a z34 ami szopatós már ha az emberke jól kihasználja a hulldawnt...akkor nem is érdemes leállni vele, de szemtől szemben leverem...ő lő percenként 4-et...én 5-öt...és én lövöm az utolsót..rengetegszer volt már.
  • Rotterdam1
    ilyet se mondtak még nekem:"spot noob"...mert lemaradok a löwével és leszedem akit felderítenek...még jóhogy. mentem már 92 tonna vassal ami ha felpörög 30-ra az már csúcs?! meg amúgy is német tankok a 2. sorba valók...nem nagyon láttam eddig rusholó löwét, vagy ha igen az igazi idióta volt vagy biztos a dolgában.az egész tank meg kell mondani úgy ahogy van szar és papír.az ágyúja az ami odavág.kv5 rámlő 1-et:kigyulladok meghal a vezető és annyi a motornak...kb-10 ezer egyből ezzel a lövéssel.de én ameddig csak ellátok leszedem mint a szart.olyan nehézz ezt megérteni egyeseknek?! spot noob:)
  • Rodzsung
    Köszönöm, akkor inkább churchill VII-l megyek tovább, és TD ágat elejétől :)
  • haflac
    Győzelem!
    Csata: Sand River 2013. augusztus 16. 22:01:15
    Jármű: AT 2
    Szerzett tapasztalat: 1 021
    Szerzett kredit: 20 111
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Hidegfejű, Spártai

• JeffDunham
    Nem ajánlom a CH. TD-t. A legnagyobb sz@pás amibe én is belefutottam. Csak az ágyúja használható, semmi más. Elöbb megcsinálod nulláról a TD ágat, mint onnan átmennél.
  • Rodzsung
    Churchill GC-n keresztül átmenni TD ágra jó móka, vagy kínszenvedés, és külön kéne tolni TDket ?
  • kdezso30
    Abban igazad van, hogy 2k csata az rengeteg, de előtte már volt másik 13k, szóval amit tudok az már tudtam akkor is, és nem játszom másként azóta se. Ezért gondolom, hogy összeségében a prém kedvező hatása lehet. A prémet ajándékba adta a WG, és egyébként azért nem fogok prémet venni, mert rossz hatással van rám, hiába napi színtre lebontva egy bagatell összeg, de olyankor kényszeresen játszom, és nem hagyom abba akkor sem, amikor kellene (fáradság, idegesség). De ez az én egyéni emberi gyengeségem.
  • zoltanblau
    Sok. Ha megbírták volna jegyezni mit kell lőni, akkor nem lettek volna képesek a csatára figyelni és több noob/növény lett volna a pályán. Ráadásúl csak azokra mentek volna rá amikre az event szól a többit hagyták volna a pályán
  • lammaer
    Sok lett volna a játékosközönségnek a 10 tank :)
    Bár a vége ugyanaz, csak igy hamarabb be lehet zsebelni a cucost.
  • foxbat88fx
    azt vágjátok h megváltoztatták a holnapi missziót, nem?
    vagy csak én vagyok hülye?
    eddig mintha 10 tank lett volnta +50k credit
    most meg 1db +5k :)
  • lammaer
    Gyakorlat teszi a mestert... neked ez nem mond semmit?

2000 csata az rengeteg, ne próbáld meg megmagyarázni hogy semmit nem jelent az hogy egy térképen először vagy 25. alkalommal mész, vagy hogy a legénységed is fejlődik eközben.

Természetesen ha te mindenáron ragaszkodsz ahhoz hogy a prémeseknek kedvez a játék hát isten hozott a klubban. Vásárolgasd bőszen a prémet :)
  • Eagle16
    R3nton tiszteletére legázoltam egy T-54-est is.
  • Eagle16
    Foch Ace Tanker kör: link

Elég meh csata volt, de ezelőtt volt vagy 4 vereségem, szóval megérdemeltem :D
  • stoppos
    Tipével akartam megrohamozni egy protót, de egy afk t29 észrevett, így elrontotta a meglepetést. Végül megcsapkodtam, de viccesebb lett volna, ha a nyakába tudok én is ugrani.
  • Destydeme
    A nagyágyúrra azt mondják goldal célozni sem kell:)

Am sztem leredukálom magam random-ról,az elmúlt 2 hét erre döbbentett rá.+ma délután elég sokat írtam róla.Az esti cw nem mérgel fel,am is elég sokat gyakorol rá a klán.Vmelyik nap már döntőt játszottunk:)
    Az Obi 268 is megvan,csak farm kell még 1 kicsi,StugIII meg nem ismeretlen nekem
  • R3nton
    nézd meg inkább a videót, hogy kaptam el a fochot :P :D
  • foxbat88fx
    wehehehe én szépen megmaradok tier8-nál :)
    elég ezeket is fejleszteni ennyi barom között, nem hogy még kihúzzak egy X-est :D
  • Destydeme
    Remélem én sem: Kifejlesztve:E-100 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 183010. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Kifejlesztve:Löveg '15 cm KwK 44 L/38' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 0. Elköltött szabad tapasztalat: 64800.

A mai meló kész ezzel a csatával búcsúzom az E75től:

Győzelem
    Mountain Pass 2013. augusztus 16. 18:41:33
    E-75
    : 1 410 Szerzett kredit 49 900
    Csatában elért Achievement Mesterlövész
  • foxbat88fx
    Rentonnak sok szeretettel! :D
  • Konci
    Üdv!

Na akiket kilőttél pont olyanokkal kell mostanában együtt lennem...Mondjuk talán a caerna vagy ki is melletted belelőtt a tiger 2-be egy 80-ast talán,de mikor beléd lőtt egy 90-est a tigris az is tetszett...Pesrze azért fel kellett ismerni a helyzetet,az oké,de tényleg egyre több érdekes figura van egyre nagyobb tierben...
  • foxbat88fx
    500k :S majd ha leveszem és eladom bukok 250k creditet.... hát nemtom :S
    mindenesetre ledupláztam 105össel :D 4 kill + Defender medál 2.1k dmg
  • nemtudommivan
    Pont kerdezni akartam ma hogy az - AFK lerúg pancser panther- nek nevezett light tank (ami olyan nehez mint egy med vagy nemelyik heavy ) mennyire hasznalhato ?
  • Ry0K3N
    Vegyél rá felfüggesztést az megoldja a problémád.
  • nemtudommivan
    Ugyanez a t95 is. Az meg csak a legkisebb 105-ost birja el. Viccesen nez ki vele :)
  • foxbat88fx
    sőt.... töltésgyorsító sem :) meg még a legénység is 75%-os :D:D:d
    élvezet lesz!!!!!!!! :)
  • foxbat88fx
    naneeee most nézem hogy nem megy rá az X-es gun amíg nincs meg a talp :(((((((