418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bigmano
    Srácok ami a felderítő tankokkal van az elkeserítő.
    Kb 3 percig világítom az enemyt és össz spot max damage 360???
    Majd amikor megsemmisítenek megindulnak egyesével lelövetni magukat....én ezt nem értem!
    Emlékszem röhögve kihúztam 13-90-ig pár nap alatt anno, most meg szopok itt mert mindenki a killre vár...
  • Nazarov77
    Tényleg, ha kijön az EU ág kíváncsi leszek ott milyen lesz ez az opció. Lehet le lesz bontva hogy magyar tankok magyarul, olaszok olaszul stb beszélnek.
  • foxbat88fx
    remélem nem lesznek magyar hangok :)
    Lepattanó: "hát bazdmeg megint lepattanót lőttem"
    Kilövik a parancsnokot: "gold ammos köcsög!!!!"
    stb....
  • ladista
    Azért harmadikra csak betöltöttem volna egy HE-t...
  • Nazarov77
    Ez viszont fapfap:
    - added national voiceovers

nagyon régóta várok egy ilyenre, remélem jók lesznek a beszédhangok.
  • foxbat88fx
    még egy ok, hogy TD-t vegyél :D
    nem elég hogy 1000eket csapnak még 300+ a penjük is :)
  • Okmyx
    Élvezd amíg lehet, 8.8 peccsel nerfelik ezt is (rebalanced engines and general parameters of ...., Jagdpanther, ...).

Tier 8 alatt két nem prémium német tank volt ami viszonylag jól szerepelt a saját tierjében: a JagdPanther (51,02% átlag WR) és a VK3601 (51,49% átlag WR). Mindkettőt nerfelik. A sorban következő a Tiger (50,23% átlag WR), ami nem volt épp sokak kedvence, de még azon is farigcsálnak valamit. Biztosan jobb lesz... (forrás: vbaddict)
  • Nazarov77
    Neee
    - Chinese tanks: the penetration of gold HEAT shell Po-471 (122mm) lowered from 300 to 250

Direkt ki se fejlesztettem a 110en a top ágyút mert úgy voltam vele kell a fenének nagyobb átütés és kisebb alfa mikor 300as a 122es átütése :D
  • madmanic
    biztos az IS3 ról beszélsz..?
  • madmanic
    ????

• voivod32
    Ilyen nincs ! VK4502-vel 3x pattantam egy 27 HP-s IS 3 elejéről, amíg aztán kilőtt! Pedig az IS-3-at könnyebb az orrán sebezni, mint az oldalán.
  • Rotterdam1

csak legyen egy fikarcnyi felderítés és akkor tudok dolgozni...kezdem megszeretni...el sem adom:)
  • Eagle16
    Tegnapról...

• VanDaal
    Legalább eggyel kevesebb letölteni való lesz peccselés után :)
    Ha még beapplikálnák azt is, hogy a modulok javítási idejét ne csak egy csík jelezze, hanem szintén egy számláló, és visszaraknák a régi szerver oldali célkeresztet (amit azóta sem tudok, egyáltalán miért kellett kivenniük), szinte nem is kéne modolgatnom a játékot :D
  • patchaou
    Még pár tucat update és nem kell modokat berakni. Szépen lassan ellesik mi kell a népnek :)
  • lammaer
    "- aiming UI improved: added reloading time indicator in seconds, added new aiming reticle (a dot)"

Lopják a Jimbo modot :D
  • lammaer
    No, nézd a grafikonokat te is.

12500-13500 közt is van egy szép emelkedő tendenciád (nagyjából ugyanazzal a meredekséggel), holott akkor nem volt prémiumod.
  • Eagle16
    0.8.8 patch notes

- new Soviet medium branch added: A-43 (T6, starting from T-34), A-44 (T7), Object 416 (T8), Object 140 (T10)
    - VK3001H moved to tier 5 and redesignated as a heavy
    - VK3601 redesignated as a heavy
    - added new German vehicles: T4 – Durchbruchswagen 2, T6 – VK3002M
    - added for supertesters only: tier 6 Type 64 light tank, tier 5 Chi-Nu Kai medium tank, tier 7 T-44-85 and tier 7 T-44-122
    - added two new Chinese premium tanks into store: 112 and T-34

- Superpershing rebalance (changed the frontal armor), added the possibility to sell it for gold, SP returns to the shop
    - Chinese tanks: the penetration of gold HEAT shell Po-471 (122mm) lowered from 300 to 250
    - rebalanced the engines and general parameters of tanks E-50, E-75, Jagdpanther, Jagdpanther II, Jagdtiger, Panther II, Panther, Tiger, Tiger II, VK 28.01
    - rebalanced Soviet 100mm guns (LB-1, D-10T, D-10S, LB-1S – increased alpha, decreased rate of fire)

- added new Soviet map “Tundra”, 800x800m, stone/wood terrain
    - return of the map Serene Coast and Komarin (both heavily reworked), Swamp (slightly reworked)
    - added encounter to Mountain Pass

- greatly improved the functionality of “quests”, added ingame interface with current active quests and their status
    - added special protection from accidental sales of tanks and crewmembers
    - significantly improved the FXAA antialiasing
    - completely reworked the player statistics and achievements interface page, changed the player rating
    - added national voiceovers
    - fixed some of the MM problems, that emerged in 0.8.6 and continued thru 0.8.7
    - returned the “Iosef Stalin, Stalinec, For Stalin” inscriptions
    - aiming UI improved: added reloading time indicator in seconds, added new aiming reticle (a dot)
    - improved torsion bars (all types of this equipment) will reduce damage taken by the suspension and the tank itself from falling and collisions
    - when losing a battle, players, that recieve a “battle hero” award, epic achievement or platoon achievement, will recieve as much XP, as if they actually won (1,5x)
    - fixed bugs and made improvements within the game tutorial
  • madmanic
    15 csata, megvan a 30 kill, 46% wr, -200000 millió agysejt
  • lammaer
    Hehe.. jó ez a nyitókép ahogy ugrat a leo. Csak én tudom mi következik az ugratás után: a játékot állva nézi tovább, mert beakadt a harckocsiakasztóba. Tudom mert múltkor nekem is sikerült :D
  • yossarianHUN
    Visszacserélhető lesz aranyért, de csak korlátozott ideig.
  • ratgab
    Mondjuk T29 nem igazán támadásra van kitalálva. Melyik pálya volt? Mert ha van fedezék, akkor meg lehet vele indulni. Sík terepen meg csak céltábla.
  • madmanic
    Elképesztő megint mennyi gyépés debil van fent..

5v5 ben mardtunk, alig van hp m , a T29 meg a tigerII KEMPEL...

Mondom induljatok már meg, le tudjuk hozni az ellen gyengébb, kaptak rendesen, de kell a páncélotok az első sorban...

Válasz: no, negatív, stay on the hill, they must attack stb..

És kikempelték döntetlenre..

Persze narancssárga volt mindkettő barom..
  • Adjunktus
    hmm.ha már csak 5 goldba kerül,gondoltam átnevezek pár fickót.
    Sajnos sok olyat nem találtam akit pedig szerettem volna.:(
    Azért így is lett pár illusztris tankosom!
    Hermann Hoth,Werner von Kemp,Nikolaus von Falkenhorst,Georg Stumme,Walter von Reichenau.
    Vagy épp Georgiy Zhukov,Ivan Konev,Konsztatyin Rokossovskij,Pavel Rotmistrov.
    Sok értelme nincs,de én elszórakoztam ezzel.:)
  • Nesuten
  • Nazarov77
    Jaja, régi szép idők.
  • Lucifer001
    Köszönöm .
  • bigmano
    Úgy tudom 8.8-tól lesz megváltoztatva.
    És akkor vissza lehet cserélni.
    De a pontos mit-hogyan folyamatról nem tudok konkrétumot.
  • Lucifer001
    Sziasztok

Tudtok valami hírt arról , hogy a T26 valóban el adható lesz majd aranyért ? ( mert ez felvetődött ) Prémium tank csere előtt állok , mert már unom a T26 ot ..

Köszönöm .
  • madmanic
    A Hodor weekendet ezennel ünnepélyesen megnyitom...

• madmanic
    http://www.hir24.hu/szines/2013/08/16/baleset-az-argo-2-forgatasan-tankkal-utkozott-a-busz/
  • QuentinT
    Bizony-bizony :)
  • JeffDunham
    Úgy látom más is hallgat Two Steps From Hell-t rajtam kívül...
  • Plata
    És karácsonyfa volt majdnem nyárig a bázison a zászló helyett.
  • Nesuten
    És ti még mindig hisztek a mesélőknek

• Nazarov77
    Kenyértartó! Béta végére lett meg kb.
    Amúgy tavaszig tartó karácsonyi díszek FTW :D
  • kdezso30
    A noobmeteren meg lehet nézni a nevem ugyanez (kdezso30), és az utolsó kb 1000 csata (ajándék)prémes.
  • TiborTamas
    A TD contest nyerteseu az amcsi szerveren.

Érdekes, hogy ott ki tudják írni egyesével az xp-ket, nem csak -tól -ig... Remélem hasonló eredmények születtek eu-n is, mert akkor több mint 20k golddal leszek gazdagabb :)
  • yossarianHUN
    Na ja, a kisebb alfa miatt gondolom nagy pénznyelő az is. Itt meg baromira észnél kell lenni, ha az ember nem akar pattogni egyfolytában.
  • lammaer
    Igy nyilván más a leányzó fekvése.. de azért kiváncsi lennék hogy mekkora javulásról van szó....