418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bigmano #250753 Srácok ami a felderítő tankokkal van az elkeserítő.
Kb 3 percig világítom az enemyt és össz spot max damage 360???
Majd amikor megsemmisítenek megindulnak egyesével lelövetni magukat....én ezt nem értem!
Emlékszem röhögve kihúztam 13-90-ig pár nap alatt anno, most meg szopok itt mert mindenki a killre vár... -
Nazarov77 #250752 Tényleg, ha kijön az EU ág kíváncsi leszek ott milyen lesz ez az opció. Lehet le lesz bontva hogy magyar tankok magyarul, olaszok olaszul stb beszélnek. -
foxbat88fx #250751 remélem nem lesznek magyar hangok :)
Lepattanó: "hát bazdmeg megint lepattanót lőttem"
Kilövik a parancsnokot: "gold ammos köcsög!!!!"
stb....
-
ladista #250750 Azért harmadikra csak betöltöttem volna egy HE-t... -
Nazarov77 #250749 Ez viszont fapfap:
- added national voiceovers
nagyon régóta várok egy ilyenre, remélem jók lesznek a beszédhangok. -
foxbat88fx #250748 még egy ok, hogy TD-t vegyél :D
nem elég hogy 1000eket csapnak még 300+ a penjük is :) -
Okmyx #250747 Élvezd amíg lehet, 8.8 peccsel nerfelik ezt is (rebalanced engines and general parameters of ...., Jagdpanther, ...).
Tier 8 alatt két nem prémium német tank volt ami viszonylag jól szerepelt a saját tierjében: a JagdPanther (51,02% átlag WR) és a VK3601 (51,49% átlag WR). Mindkettőt nerfelik. A sorban következő a Tiger (50,23% átlag WR), ami nem volt épp sokak kedvence, de még azon is farigcsálnak valamit. Biztosan jobb lesz... (forrás: vbaddict) -
Nazarov77 #250746 Neee
- Chinese tanks: the penetration of gold HEAT shell Po-471 (122mm) lowered from 300 to 250
Direkt ki se fejlesztettem a 110en a top ágyút mert úgy voltam vele kell a fenének nagyobb átütés és kisebb alfa mikor 300as a 122es átütése :D -
madmanic #250745 biztos az IS3 ról beszélsz..?
-
madmanic #250744 ????
-
Ilyen nincs ! VK4502-vel 3x pattantam egy 27 HP-s IS 3 elejéről, amíg aztán kilőtt! Pedig az IS-3-at könnyebb az orrán sebezni, mint az oldalán. -
Rotterdam1 #250742
csak legyen egy fikarcnyi felderítés és akkor tudok dolgozni...kezdem megszeretni...el sem adom:) -
Tegnapról...
-
VanDaal #250740 Legalább eggyel kevesebb letölteni való lesz peccselés után :)
Ha még beapplikálnák azt is, hogy a modulok javítási idejét ne csak egy csík jelezze, hanem szintén egy számláló, és visszaraknák a régi szerver oldali célkeresztet (amit azóta sem tudok, egyáltalán miért kellett kivenniük), szinte nem is kéne modolgatnom a játékot :D -
Még pár tucat update és nem kell modokat berakni. Szépen lassan ellesik mi kell a népnek :) -
lammaer #250738 "- aiming UI improved: added reloading time indicator in seconds, added new aiming reticle (a dot)"
Lopják a Jimbo modot :D -
lammaer #250737 No, nézd a grafikonokat te is.
12500-13500 közt is van egy szép emelkedő tendenciád (nagyjából ugyanazzal a meredekséggel), holott akkor nem volt prémiumod. -
0.8.8 patch notes
- new Soviet medium branch added: A-43 (T6, starting from T-34), A-44 (T7), Object 416 (T8), Object 140 (T10)
- VK3001H moved to tier 5 and redesignated as a heavy
- VK3601 redesignated as a heavy
- added new German vehicles: T4 – Durchbruchswagen 2, T6 – VK3002M
- added for supertesters only: tier 6 Type 64 light tank, tier 5 Chi-Nu Kai medium tank, tier 7 T-44-85 and tier 7 T-44-122
- added two new Chinese premium tanks into store: 112 and T-34
- Superpershing rebalance (changed the frontal armor), added the possibility to sell it for gold, SP returns to the shop
- Chinese tanks: the penetration of gold HEAT shell Po-471 (122mm) lowered from 300 to 250
- rebalanced the engines and general parameters of tanks E-50, E-75, Jagdpanther, Jagdpanther II, Jagdtiger, Panther II, Panther, Tiger, Tiger II, VK 28.01
- rebalanced Soviet 100mm guns (LB-1, D-10T, D-10S, LB-1S – increased alpha, decreased rate of fire)
- added new Soviet map “Tundra”, 800x800m, stone/wood terrain
- return of the map Serene Coast and Komarin (both heavily reworked), Swamp (slightly reworked)
- added encounter to Mountain Pass
- greatly improved the functionality of “quests”, added ingame interface with current active quests and their status
- added special protection from accidental sales of tanks and crewmembers
- significantly improved the FXAA antialiasing
- completely reworked the player statistics and achievements interface page, changed the player rating
- added national voiceovers
- fixed some of the MM problems, that emerged in 0.8.6 and continued thru 0.8.7
- returned the “Iosef Stalin, Stalinec, For Stalin” inscriptions
- aiming UI improved: added reloading time indicator in seconds, added new aiming reticle (a dot)
- improved torsion bars (all types of this equipment) will reduce damage taken by the suspension and the tank itself from falling and collisions
- when losing a battle, players, that recieve a “battle hero” award, epic achievement or platoon achievement, will recieve as much XP, as if they actually won (1,5x)
- fixed bugs and made improvements within the game tutorial -
madmanic #250735 15 csata, megvan a 30 kill, 46% wr, -200000 millió agysejt
-
lammaer #250734 Hehe.. jó ez a nyitókép ahogy ugrat a leo. Csak én tudom mi következik az ugratás után: a játékot állva nézi tovább, mert beakadt a harckocsiakasztóba. Tudom mert múltkor nekem is sikerült :D -
yossarianHUN #250733 Visszacserélhető lesz aranyért, de csak korlátozott ideig. -
ratgab #250732 Mondjuk T29 nem igazán támadásra van kitalálva. Melyik pálya volt? Mert ha van fedezék, akkor meg lehet vele indulni. Sík terepen meg csak céltábla. -
madmanic #250731 Elképesztő megint mennyi gyépés debil van fent..
5v5 ben mardtunk, alig van hp m , a T29 meg a tigerII KEMPEL...
Mondom induljatok már meg, le tudjuk hozni az ellen gyengébb, kaptak rendesen, de kell a páncélotok az első sorban...
Válasz: no, negatív, stay on the hill, they must attack stb..
És kikempelték döntetlenre..
Persze narancssárga volt mindkettő barom.. -
Adjunktus #250730 hmm.ha már csak 5 goldba kerül,gondoltam átnevezek pár fickót.
Sajnos sok olyat nem találtam akit pedig szerettem volna.:(
Azért így is lett pár illusztris tankosom!
Hermann Hoth,Werner von Kemp,Nikolaus von Falkenhorst,Georg Stumme,Walter von Reichenau.
Vagy épp Georgiy Zhukov,Ivan Konev,Konsztatyin Rokossovskij,Pavel Rotmistrov.
Sok értelme nincs,de én elszórakoztam ezzel.:)
-
-
Nazarov77 #250728 Jaja, régi szép idők. -
Lucifer001 #250727 Köszönöm . -
bigmano #250726 Úgy tudom 8.8-tól lesz megváltoztatva.
És akkor vissza lehet cserélni.
De a pontos mit-hogyan folyamatról nem tudok konkrétumot. -
Lucifer001 #250725 Sziasztok
Tudtok valami hírt arról , hogy a T26 valóban el adható lesz majd aranyért ? ( mert ez felvetődött ) Prémium tank csere előtt állok , mert már unom a T26 ot ..
Köszönöm . -
madmanic #250724 A Hodor weekendet ezennel ünnepélyesen megnyitom...
-
madmanic #250723 http://www.hir24.hu/szines/2013/08/16/baleset-az-argo-2-forgatasan-tankkal-utkozott-a-busz/ -
Bizony-bizony :) -
Úgy látom más is hallgat Two Steps From Hell-t rajtam kívül...
-
Plata #250720 És karácsonyfa volt majdnem nyárig a bázison a zászló helyett. -
És ti még mindig hisztek a mesélőknek
-
Nazarov77 #250718 Kenyértartó! Béta végére lett meg kb.
Amúgy tavaszig tartó karácsonyi díszek FTW :D -
kdezso30 #250717 A noobmeteren meg lehet nézni a nevem ugyanez (kdezso30), és az utolsó kb 1000 csata (ajándék)prémes. -
TiborTamas #250716 A TD contest nyerteseu az amcsi szerveren.
Érdekes, hogy ott ki tudják írni egyesével az xp-ket, nem csak -tól -ig... Remélem hasonló eredmények születtek eu-n is, mert akkor több mint 20k golddal leszek gazdagabb :) -
yossarianHUN #250715 Na ja, a kisebb alfa miatt gondolom nagy pénznyelő az is. Itt meg baromira észnél kell lenni, ha az ember nem akar pattogni egyfolytában. -
lammaer #250714 Igy nyilván más a leányzó fekvése.. de azért kiváncsi lennék hogy mekkora javulásról van szó....