418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én csak addig használtam a 88-ast amíg meg nem lett a 10,5-es. 200-as pennel így is átlövök mindent tier 9-ig. De megértem azt is aki a 88-ast használja. Spórolósabb és gyorsabb minden tekintetben. Csak nekem nem adja át azt a jó érzést mikor egy lövéssel odakensz egy 340-et.
-
bigmano #250793 A mozgékonysàga tetszik eddig, a88-as meg szokni kell nekem mert néha érdekes dolgokat csinál.
A max zoom-ot nem nagyon kell használni rajta sniper nézetben az tuti! -
Jó, akkor szar kör volt. -
Azért egy kis kultúrát is belevihetnél a káromkodások közepette... -
Okmyx #250790 Nem vagyok valami jó játékos, de a JagdPanthert szerettem.
A hosszú 88-ast használtam végig (L/71), pontosabb, mint a 105-ös, és ha elvéted a lövést nem raktál kukába 1030 creditet (ennyi a löszer darabára 105-öshöz, a 88-ashoz negyedennyi). Jó kis sniper.
Vent+rammer+periscope használtam, camóval nem foglalkoztam, mesziről világít.
Több, mint 400 kört mentem vele, a vége 55% winrate lett. -
Fefe82 #250789 T32-vel,ha olyan pályára tesz be,a 4k dmg a minimum,azt a kobakot még a Tx sem mindíg böki át!és az ágyújával ,mindent le lehet oldalról sebezni!Nameg ha a saját tierjében van,akkor még a hasát sem kell mindíg eltenni!és rohadt pontos az ágyú,a tornyok tetejét vígan lehet elég szép távból is lövöldözni vele!összességében sztem T8 -ban simán ott van ahol az IS3 meg a KT,az IS nek csak a nagyobb sebzése az előnye,mert ha hullba van a T32 ,soha a büdös életbe nem lövi ki a T32-t ,lehet aIS3 is hull ba akkor is kikap,annak lőhető bőven a teteje! -
Okmyx #250788 Jó, várjuk ki a végét, de ne legyen igazam.
-
Szpecnyaz #250787 Gőzöm sincs hogy ebben hol látod a nerf kifejezést. -
Rotterdam1 #250786 hazzászolva a jagdpantherhez...azt nyomom fullos lassan 160 kör körül mentem eddig vele...több a kill mint a kör szerncsére de idegesítő mert messzire 2 métert simán félrehord. még a nagy 88 a pontos rajta...meg lehet szokni mert jó a vele a statom csak azért idegesítő hogy sokkal jobb is lehetne ha pontos lenne. -
Na, végre egy normális kör T32-vel. Semmi extra, csak kihasználtam a hull-down adta előnyöket. Persze kellett hozzá a szerencsés pálya-beadás, és némi-ellenfél részéről tanúsított hülyeség is.
Akit érdekel:Replay
-
Tessellia #250784 88-assal használtam végig amíg meg volt. Távolról sniperkedtem vele és mivel a mozgékonysága kielégítő így gyakran váltottam vele pozíciót, épp arra az oldalra mentem vele a pályán, ahol nagyobb szükség volt a plusz tűzerőre. Ha meg előre kell menni, akkor érdemes a hasát eldugni. Mivel elég jó az ágyú süllyedése (német tankhoz képest) ezért jól ki lehet használni a dombokat, buckákat. Plusz mivel ha domb mögül nézel ki még jobban meg lehet dönteni az elejét ezért pár szerencsés lepattanót is össze lehet vele szedni így. -
Mert vak vagy !!!444 
Leszarom hogy kinek írogatod, hozzá szólhatok mert ez még mindig egy fórum ha nem tűnt volna fel :D
Fejlécbe meg nem látok olyan szabályt, ami meg gátolna abban, hogy Foximaxihoz nem lehet hozzá szólni, csak ha Foximaxi úgy kívánja.
-
AlucardHuN #250782 Oks köszönet, majd erre az időre bekapcsolom a replayt. Gondolom kicsit olyan ruszkisan+néha merészen kellene használlni, a 105-ös meg még odébb van. Meg ami manapság felkúr az a spot rendszer-látótáv combo, hiába van rajtam periszkóp... -
foxbat88fx #250781 szerinted neked írogatom itt a dolgokat? :DDDD
mert akkor nagyon nagy tévedésben vagy!
-
Malarki #250780 Hát ebben én se látok semmit. Gondolom a nézettel van valami gebasz, de hogy mi az nem nagyon látszik.
-
-replayere + youtubera -
Pici kezecskéddel vigyázz mit írsz, nem tűröm ha csúnyán beszélnek velem 
Mivel nyílt fórum így mindenkihez szólsz. Akkor is mikor hülye kocsmázásoddal jössz ( bejelented lelépsz csehóba, de még 2 órán keresztül itt baszod a rezet), meg amikor mindennap leírod mikor melyik nap milyen %-od volt.
Amúgy nem csak nekik nem tölti be a videót bármely hihetetlen hogy nem azért nem látja a videót mert vak, hanem mert valszeg tűzróka nem támogatja.
Foximaxi rakd fel replayre ha akarod hogy a birkák bégessenek neked. -
foxbat88fx #250777 vak vagy? :DDDDDDDD
úristen bakker :D
na erre mondják h nem látja a fától az erdőt :D
master te meg kussolj
nem hozzád szóltam -
Ha feltöltesz 2-3 replayt meg próbálok segíteni, imádtam azt a tankot, és nem rég adtam el újra, mert a hónap tankja volt egy ideig, sok pénzt össze szedtem vele.
Azt tudom hogy nem a top ágyút használtam, mert jóval drágábba lövése, és nem sokkal jobb az az ágyú mint az eggyel kisebb.
Így is rinyál állandóban hogy tegnap ilyen% WR, meg 3hete hold fordultával olyan% WR, az kéne hogy még nővé alakuljon. -
Nem bug, valamelyik mod kavar be. Nálam is csinált ilyet, asszem a minimap lesz a ludas. -
virkir #250774 Vazz inkább növesszen mellet :D -
AlucardHuN #250773 Amúgy egy jófej tapasztalt emberke adna tanácsokat jagdpantherhez? Ugyan a 88-assal már javult a helyzet de még mindig nem vagyok elég effektív a tankkal ami lehet a rossz helyezkedés oka is (na meg hogy csomószór én kerülltem a barmokhoz). Hét elején ki is kapcsolltam az assaultot mert végig védő oldalon ott szoptam de a többivel is tele volt a tököm. Meg ugye most még kicsi az alfa de nagy is vagyok... Szóval tanácsokat szívesen várok ehhez az amúgy jó járgányhoz.
(mellesleg megjegyzem hogy a 88-al tényleg van valami anomália pontosság meg pattanás terén, röhelyes módon a type 58 stockja most jobban működik, pedig hogy alábecsülltem azt a tankot!!!) -
Mert így jobban celebeskedik hogy rinyálunk hogy pancser erre is -
nemtudommivan #250771 A 122 milist balanszoljatok a KV1-S-en baromarcuak.
A tigrisbol lesz valaha ebben a jatekban igazi heavy tank ? Vagy marad ilyen pancelozatlan megymagkopkodovel felszerelt modul/ legenyseg serulestol hemzsego langolo tank amivel a harmadik sorban kell lovoldozni ?
-
virkir #250770 Namost ettől legfeljebb egy felest kéne bedobni, hogy lefojtsa a hányingert de, hogy mit kéne látni arról fogalmam nincs.
Mi a rákért nem lehet normális videót csinálni a replay-ből és feltolni a jutubra? -
A faszba! Ez nekem miért nem jutott eszembe?? JA ,mert tisztességes vagyok!
TD competition cheating
"By cheating. Cheating is really easy to do, as proved by the earlier US server “Kingalphyn” affair. Basically, the AT-2 player platoons with a hightier vehicle, his friends get in platoons too, they wait for late hour and low server population, they press “battle” all at once and there is a very good chance they all will get into one battle, as the MM will struggle with the amount of platoons with queue and will put them all together. After that, it’s easy, the “enemy team” hightier platoons of cheater’s friends get to the AT-2 and he proceeds to slowly pick off their HP, until he gets insane damage done (that’s how he got so much XP, not by kills)." -
foxbat88fx #250768 hát akkor jobban láttam a gamet amikor volt bennem fél liter almapálesz :DDDDD -
nekem nem indul el a video... -
stoppos #250766 Ettől csak elszédülök.
-
foxbat88fx #250765 na ezt nézzétek meg XDDDDDDD
http://www.xfire.com/video/60c79e -
Rotterdam1 #250764 bocs az elírásokért...inkább megyek segíteni a barátnőmnek a házimunkában...szét basz az ideg... -
Rotterdam1 #250763 ...karélián tánadtunk.löwével voltam,felmetem középre a hegyre és onnan smiperkedtem...4-et kiszedtem már csak 1 ellenség volt és két perc...mi történt a 3 életben maradt társam kergette azt a buzit a fogyatékos typal az élen.mondom cap asshole...negativ...jolvan akkor fuck youtűr dirty slave muther...az idő lejárt...kikaptunk...én robogtam foglalni át a mocsáron de mondan se kell 30 másodpercnél értem oda... -
foxbat88fx #250762 azta rohadás mekkora bug lett tankosban XDDD
feltölti a videót belinkelem :D
ilyet sem láttatok még szerintem :) -
csoszi87 #250761 ŐŐŐŐ!
Végre eszükbe jutott!
- when losing a battle, players, that recieve a “battle hero” award, epic achievement or platoon achievement, will recieve as much XP, as if they actually won (1,5x) -
VanDaal #250760 A jó büdös (......) az ilyen csapatokba már!
Ha bemennék az állatkertbe, és kézen fogva kihoznám a majomház 14 véletlenszerűen kiválasztott lakóját, állítom ezeknél komolyabb teljesítményeket vinnének véghez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Fefe82 #250759 Ismerős a helyzet!Asszem tegnap mentem E-100 -al egy 7200dmg-s kört,O azaz NULLA kill,már nem tudtam mit kezdjek ,belelőttem az ellenben,nekitoltam a falnak ,hogy ne szökjön el,de a szendvicsből is kilőtték,meg persze én is kaptam 1-2 baráti skulót ,mert olyan mohón kellett a kill nekik!Na persze ,meg az olyan sestek ,amikor 720 hp-ja van ,és azért hagyok rajta egy 10-t,mikor simán rottyanik alap helyzetben a 800 körüli sebzés!Valóban nehéz most a 300k jutalom miatt a killt szedni,főleg egy lomhával:) hameg megunom,akkor meg 50B és én csinálom pofátlan módon ugyanezt 
-
Van IS-3 am és szemből szinte mindig átlőnek. Mondjuk oldalról is4 :D
Lehet, hogy egy kis túlzás volt az első HSZ-em a témában, de tényleg nem szokott gondot okozni az IS-3 frontja. -
madmanic #250757 Fura.. engem szemből nagyon ritkán, hacsak nem ferdén állok és homlokon lőnek..
Oldalról meg szerintem, fel van rá festve egy nagy ammorack felirat.. -
Ez több perc alatt volt, közben volt más célpont is. -
Biztos! Az oldalán nehezebb sebezni, mert ha nem pontosan oda adja a lövést, ahol én gondoltam, a spacedarmor benyeli. Az orrán, meg valamelyik lapos 45 fokos részt lőve 10-ből 8 -szor sebezni szokott. Persze , ha nem 500 méterről lövöm...