418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #250954 AT2 után még szép h nem jobb, viszont nem olyan szörnyű. Az tény, h manapság már mindenki rájött hol kell átlőni, de türelem kell hozzá, és távolság tartás. Tudom a pontosság buff óta, ez se a legjobb technika, de minél távolabb vagy, annál több az esélyed. A mocskos dpm-t kell felhasználni a tankok likvidálására, sarkon láncolni, és utána már csak úgy tartani(közbe értelemszerűen sebezni), AT8 és AT7-nek is irdatlan rof-al rendelkező jó gunjaik vannak, pl. AT7 20 fontos ágyújának paramétereit kellene meglesni, pl. összehasonlítva 1 t-25/2-vel 90-s gunjával(eget rengető szakadék van köztük). AT8-nak van a legnagyobb dpm-e t6-ban (jpz4-t leszámítva, mivel annak még több van 88 l/56-al, de ugyebár a gold lőszere is csak 171 mm tud, szemben AT8 sima AP lőszerének 170 mm-jével).
AT8 sztem jó tank, és inkább most húzd ki (ha t9-10-s brit td-t akarod), mint később, mert tuti nerfelve lesznek, és ha most nem tetszik, később szenvedni fogsz. Sok embert láttam panaszkodni, rendszerint azokat az embereket, akik medhez v legalábbis gyorsabb helyváltoztatásra képes tankokhoz voltak szokva. Kell jó idő hozzá míg megszokja az ember hogy a gun szinte nem mozdul se le, se fel, a tank lassú mint a tetű (ezért már a játék első mp-jétől kezdve rohadt nagy agyalás kell, és előrelátás, jó helyzetfelmérés/felismerés, döntőképesség és célirányos játék) és tényleg rohadt nagy (még annál is nagyobb, mint ahogy kinéz) a parancsnoki kupola. Fontos hogy a társaidat gátlástalan módon ki kell használnod, és el kell érned h minél több lövést fogjanak fel ők, helyetted. Mivel tetű lassú vagy, végjátékban kell gondolkoznod, de minél előbb el kell érned a hozzád legközelebb eső chokepoint-t és a dpm miatt a lehető legtöbb sebzést bevinni. Vannak mapok ahol meg tényleg basecamp, és várni hogy jönnek rád (perzse elég rizikós és nem mindig kecsegtet normális damage-el).
A lényeg h átlag sztem elég magas winrátával rendelkezik az AT széria. (60 körül v felette) Vszínű benned lehet a hiba, ha mégse vagy képes normális köröket kicsikarni belőle, lehet nem illik ez a tank hozzád. A full t8-ra meg azt tudom mondani, h pakolj be max 10 gold lőszert és kicsit sorozd meg a népet, 239 pen bőven elég t8-ban, és pár bekapott találat után lehet nem merészkednek ki. -
zsupeti #250953 Egyszerűen gusztustalan ez az AT-8.Ezt a szart az nem lövi át,aki nem akarja.Arról nem is beszélve,h a MM 2-3 csatát leszámítva,full 8cas tierbe dobja be legalulra.Jó esetben 3 lövést ha kibírok.AT-2 után azt hittem jobb lesz,de tévedtem. -
3636 #250952 Az eredményt annak köszönhetem,hogy nagyon gyenge csapattársaim voltak,így nekem kellett helyettük is "dolgozni"!
Győzelem
Severogorsk 2013. augusztus 17. 23:42:57
IS-2
: 2 563 Szerzett kredit 101 751
Csatában elért Achievement Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
-
Eteco #250951 Öt artys menet. Micsoda nosztalgikus hangulatom támadt hirtelen. :)
-
AlucardHuN #250950 És még mindig nem értem hogy egy olyan szutyok mint egy grille miért sebez annyit... -
AlucardHuN #250949 De kb olyan mintha egy spontán kiírásodra azt írnám hogy értékellhetetlen nyomi vagy...:D -
kHares #250948 Én sírnék! Még mindig nincs ace tankerem centurion 7-el. Írtátok sebezzek t10-eket meg magamnak spottoljak. Oké, értelemszerű és most volt pár t10 a csatában. Batchat 1800 dam, E100 820 dam, Is8 1800 dam + t8-ak, 5,67k damage értékben. Ez neki 1310 xp, nem értem még mi kell. -
lammaer #250947 Pedig sztem itt még elég szofisztikált volt ;) -
lammaer #250946 Jó. Kérném a következőt aki cizelláltan itt akar sírni hogy megint elvesztett 2 meccset egymás után :D -
My Name is Rotterdam. Pierre Rotterdam.
-
AlucardHuN #250944 Most őszintén ha ezzel kezded mire számítasz? link -
Szpecnyaz #250943 Ne etessétek Hodorkát. Már szóltam a modiknak, majd ők intézkedni fognak. -
yossarianHUN #250942 Kérlek szépen alapszabály, hogy aki hülyeséget (amivel senki nem fog egyetérteni) ír nyilvános fórumon, az hamar meg lesz zabálva. Aki erre nincs felkészülve, az írja a naplójába a csacsiságait, azért senki nem fog beszólni. Egyébként vicces amiről beszélsz, ahogy elnézem, te vagy itt az egyetlen, aki épp monitor mögött emberkedik:) Bárány. -
Rotterdam1 #250941 fáradt vagyok én ehez...további kellemest szájbaélvezést nektek...csáó -
lammaer #250940 Pont ez a lényeg, tartsd meg magadnak a monológodat, és akkor nincs gond.
(ugye tudod te is hogy az interneten keresztül fenyegetőzni komolytalan dolog?) -
lammaer #250939
Ez jobb :)
-
Rotterdam1 #250938 hallod normálisan emberkedés mellőzve kezdtem a monológom...ti meg megtaláltok.........ha gond van ne itt legyen nagy a pofátok hanem személyesen...minitor mögé elbújt köcsögökból látott már mindenki eleget....
-
lammaer #250937 -
yossarianHUN #250936 Bájos. A legtöbb fórumtroll legalább ad magára annyira, hogy először legalább megpróbálja kicsit hülyíteni a népet. Te még az "amatőr" kategória belépő szintjébe is csak nagy jóindulattal férsz be.
-
Rotterdam1 #250935 és hozzád ki szolt buzifejű?! vagy leszoptad már itt a jó népet hogy így szivedre veszed? -
AlucardHuN #250934 Lehet hogy péntek a nagy nap dehát na...megoldotta
Nailed it
-
zsupeti #250933 Eljött az a pillanat,h free xp-t tolok az AT-8 7es szintű ágyújára,mert ami alapból van rajta és ami utána jön,az szinte súrolja az őrület határát. -
yossarianHUN #250932 Késtél egy napot, a degeneráltak pénteken szoktak beesni ide. -
Egy kis mókázás AMX-120-al.
REPLAY ITT NÉZHETŐ MEG
-
AlucardHuN #250930 Júúúúújjj jóhogy kiraktad a videót, ránéztem újra a képre és elröhögtem magamamt mint egy hülye. 

-
Rotterdam1 #250929 ebben nem volt semmi...na de mindegy...köcsög egyetemistától aki csak az adómból bassza az anyját mit várjon az ember... -
Szpecnyaz #250928 Vergődhetsz, úgyis törölni fogom. -
Néha olyan jól esik a trollkodás WOTban. Kicsit feldobja a kedved a sok agyhalott között. 
Aki tudja mi a Lucky Pierre annak nem kell megnéznie a videót, aki nem, annak ajánlom, hogy megértse miről is van szó.

A videón 1:30-tól van az értelmezés.
Szupkay Viktor, Showder Klub (04:47)
-
Rotterdam1 #250925 törld... -
AlucardHuN #250924 Akkor azzal is elégedett leszek ha az IS iDioT 25-ösét pattintja továbbra is... hülyén nézne ki ha szemből fosnom kéne a 175 pentől... -
lammaer #250923 Meg. Mondjuk asszem hodor nem sírt úgy mint egy fürdős :)
Na rotter, tegyünk pontot a végére: nem tetszik a játék, rendben. NE játsz, csak ne foss bele a topikba egy olyan játéknál amivel nem játszol. Nem bonyolult. -
Toweliee #250922 Idióta :)) -
Rotterdam1 #250921 jaj de poénos...a kis humorzsák...:)egyemmeg... -
Szpecnyaz #250920 Látom megtaláltad a topik Hodorját :D. -
Rotterdam1 #250919 látom neked is megengedtek a szüleid kis korodban csak a gázt nem... -
Malarki #250918 Baz, rohadt jó ez a gif, 120 perce ezen röhögök 
-
lammaer #250917 Amiből az olyanok kérik el a 100ast "kajára" mint te :) -
Rotterdam1 #250916 te is akkor érsz 100ft-ot ha a bevásárló kocsit tolod.:D -
Rotterdam1 #250915 húúúúú bazdmeg.......ne fárasz.... -
stoppos #250914