418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #250994 Nocsak. Miért érzem úgy, hogy ez hamarosan megváltozik:D -
AlucardHuN #250993 Renton te is olyan gonosz vagy, itt állok a KT vétel előtt és lököd a negatív hullámokat:( ;D -
stoppos #250992 Miért? Ha szarok egyet, annak is van eredménye. Barna is, büdös is, de eredmény.
Yoss, nekem is van E50M-mem, tudod melyik alfajra gondoltam. ;) -
Ez a "makker" faktor. Azt mindenki tudja hogy a kupola papír, de az hogy a jobb oldala lőhető, a játékosok 90%-a nem tudja. Rálő, jobb oldal, átmegy, bemákolta nulla szándékosság nélkül. -
Negritis #250990 miért siralmas az aki 2011ben regelt?
én is akkor, sőt nekem még a statom is gyenge -
2011 óta pixelget és 11k ,27k ,vagy éppen 30k meccsek és max 1500 hatékonyság ...
miről is beszélünk ??? -
virkir #250988 Eredmenyeit?
Azok nem eredmenyek amikor veletlenul az ongyilkos babuinok a masik oldalra kerulnek az atlagteljesitmenye kozben meg otvar szar. -
R3nton #250987 xd xd -
nem vagyok bannolva -
yossarianHUN #250985 Kikérem magamnak, én is E-100-zal gurulgatok
-
stoppos #250984 A használóik már eléggé nerfeltek, most jöhetnek a tankok.
-
olvastam -
yossarianHUN #250982 Hogyhogy nem az új regeddel osztod az észtet, nesum? -
R3nton #250981 Tudtad, hogy le fogják megint nerfelni a német tankokat??? -
yossarianHUN #250980 Szerintem AT-8-szapulást azért látunk sokat, mert a parancsnoki kupola mellett a teljes jobb oldala a tanknak halál papír. Ezt meg a kicsit is tapasztaltabb játékos több száz méterről is simán belövi. -
virkir #250979 Mondjuk nem tudom ki volt az a tehetseges aki a Hunter-t pancelvadasznak forditotta.
Mivel a nemet allatrol elnevezett jarmuvekhez kotodik. -
azért nem szorakozol ugye ?
2011 ben regisztráltál ? SIRALMAS VAGY !!! -
Erre csak azt tudom írni hogy PRIMITÍV vagy. Ennyi. -
madmanic #250976 xvm megint meghalt?
-
Furcsa ilyet pont tőled olvasni, mikor ide másoltad be a szebbnél szebb eredményeidet az AT sorozattal.
Nem osztom a véleményed. Igen is jó az AT ág.
AT7 és a 8 jól páncélozott, a teteje lőhető, ezt mindenki tudja, ezért azt lövi.
Mire is való pontosan? Mivel lassú mint a csiga, ezét hátulról kell vele támogatni kb 200 méterről. Az ágyúja direkt erre lett kifejlesztve. Halál pontos, gyorsan szűkül és gyorsan lő. Ha 200 méterről lövöldözöl vele, már rohadtul nehezen találják el a parancsnoki "dudor"-t, és rengeteg pattan pont ezért.
Csak Speci te is abba a hibába esel mint én. Megszoktad hogy az első vonalban harcolsz. Alkalmas ez erre is, de nagy óvatosságot igényel. Más játékstílust kell felvenni vele. Aki nem érez rá annak nehéz.
Az AT-15-re és a Tekenő-re pontosan ugyan ez igaz.
Az FV tényleg egy idegesítő TD, a maga random sebzéseivel. Az IS-7-et oldalba lőttem arannyal, 400 sebzés, következő lövés szintén oda, erre bead 1700-at. Hú de fel tud húzni ilyenkor. A Foch 155 az teljesen más. Ott tudod hogy be fog menni a 3x900, főleg arannyal. Jobban szeretem én is. -
stoppos #250974 Eddig kétféle hozzászólást lehetett látni tőle. Az egyikben linkelgeti az eredményeit, a másikban zsidózik.
Nem akarok előítéletes lenni, de ha valami úgy megy, mint egy kacsa és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az általában kacsa.
-
Elszúrtam a képlinkelést, de azért még látszik :) -
R3nton #250972 Hát a 6-ost én eladtam, egyszerűen nem bírtam. Mondjuk még stock is volt, de ezek a tankok nem nekem valók. Pedig még 5-össel egész jó voltam.
Nekem fontos a mobilitás, már szeretek a csata első percében is segíteni.
Ja igen és ha visszabuffolják az artykat, akkor ezeknek reszeltek. -
virkir #250971 Ami nincs azt nem tudja hasznalni.
Nem? -
Csak neked :) 17 Páncélvadász , Szakértő: Németország, és lassan jön a második Egérfogó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Remélem hogy csak troll mert ha komolyan ekkora hobbináci az már nem is hobbi:D -
Plata #250968 Hú abból nekem már legalább 10 van. -
AlucardHuN #250967 Nesu nem lehetsz ekkora a troll, foxi-maxi legalább próbáll okot adni a team killre, te meg megölöd mert vörös csillagos!:D Szakadok baszki :D Szegény Is 3 meg gondolom pillázott... -
na ez megvan
-
Ezt a játékot ésszel kell játszani, nem izommal :) -
Lövöm az IS3 -t lövöm izomból , - rohadt ruszki dögölj már meg ! ...
vazz nem egy saját volt ,vazzz ? - a rohadt vörös csillag
DÖGÖLJ MEG SERB !!!
-
szokd meg ,hogy minden fórumon vannak ,a sötétből hátulról mellbeszurkálók ,akik a munkahelyeiken is hosszú időt töltenek el árnyékban ,hogy ,ha már meg van a lappangási idejük előjönnek mint őslakosok és osztják az eszet .
őket mindenütt élősdi bibsiknek hívják !!! -
Plata #250962 A minitor az olyan mint a disznótor csak kicsiben?Amúgy meg szép jó reggelt,látom már zajlik az élet. -
Van itt 2db AT8 replayem, az egyik vesztes csata, a másik nyerő. Ha érdekel nézd meg és okulj, bár nem vagyok pro, csak egy átlag random játékos.
AT8, győzelem, 8kill...
AT8, vereség, 7kill
Ráadásul olyan pályákon amin nem szeretek ezzel a vassal menni. -
Ja, ez az AT széria használhatatlan :D
-
Csak egy kicsi kell még, 1350 xp körül már megadja. -
Na persze hogy 3 szoros TP ,na de kit érdekel : Sieg Heil !!!
Visszajátszás
-

-
bigmano #250956 Azért kínlódik mindenki ezen az àgon mert tele van a dzsatubé olyan videóval ahol az FV one shot-ol Vlll-lX-X-es tankokat.
És azt hiszik hogy ez kis kivételtől eltekintve általános.
Meg ugye ott van az At-2 beetetésnek a tierjében mint egy atombunker, persze hogy csodálkoznak amikor az At-8-at kifilézik pár pillanat alatt az ágyúi meg no comment .Amikor először megláttam a stock ágyú adatait nem akartam hinni a szememnek! Ennyi erővel nem is kellett volna rá ágyú.
Legalább nem hinné azt az ember hogy sebezni fog valakit... -
Szpecnyaz #250955 Én speciel csak azoknak ajánlanám a brit TD ágat akiknek acél idegei vannak. Olyan T9ig egészen nyugisak. De a Tortoise papírsága már hajt arra hogy az őrületbe kergesse az embert, de azért kellemes. Az FV meg egyenesen a vért vizelős kategória. Olyan mint egy hisztis ribanc. Nagyon sok odafigyelést, koncentrációt igényel és még akkor se biztos hogy meghálálja a random faktor miatt.
Szvsz a 268 vagy az F155 sokkal jobb dmg dealer. Könnyebb is velük játszani. Ami az FV-ben jó az a fun faktor. Nagyon priceless amikor egy E100 kap tőled 1700-2000 sebzést és még ki is gyullad nyomorult.