418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Pedig erről még Földi Páli bácsi meg Kurtrejder is írt
  • Nesu
    ja igen meg ti sem voltatok
  • Master91
    Mi a f.sz?

http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2013/08/65-wat.jpg

http://i1242.photobucket.com/albums/gg538/racksonracks2/wat.gif

• AlucardHuN
    Hát nálam ez volt a nap facepalm-ja...
  • Nesu
    Jogos ,
    Tigris II nem volt
  • Master91
    Imádom ezeket a wat memeket :D

• BaleniX
    Hát igen, a benzinhiány volt a fő gondjuk! Nem kellett volna 2 frontot indítani, elég lett volna a Nyugati front. Ha meg támadnak az oroszok akkor is csak védenek, és az mindig könnyebb mint a támadás. Meg ott rontották el a németek, hogy az orosz fagyban meneteltek, lerobbantak a játművek meg meghaltak az emberek, mintsem nyáron mentek volna.
  • atee73
    lol.... azt hittem a hobbynacik azert utana olvasnak imadatuk targyanak....
  • AlucardHuN
  • yossarianHUN
    De, voltak Afrikában Tigrisek, csak fel kellett robbantani őket, mert benzin az már nem volt:D
  • Nesu
    ráadásul az afrikai történet nem is tartalmaz ,még csak Tigris I -t sem
  • Malarki
    Nem baj, akkor is a Tigris volt a legjobb tank és csak azért nem a németek nyertek mert nem tudtak eleget gyártani belőle.
  • stoppos
  • stoppos
    Csak nehéz őket, mert az összetett mondatok értelmezése túlmegy a képességeiken.
  • AlucardHuN
    Ebben a játékban el sem érne odáig a skuló XDXD
  • patchaou
    Csak épp nem eleget
  • Nesu
    az a 88 kwk 43/L71 ,4000 méterről kilőtt egy T 34/85 -t
  • patchaou
    Jó helyre ment, csak ide hamarabb regisztráltam, és egy játékbeli nick miatt nem akartam még egyet regelni :) Bannolva meg valahogy még nem voltam 2008 óta :)
  • JeffDunham
    "Érdekes a Tigris II -n sem volt soha 105 mm ágyú ,itt mégis van ..."

De igen is volt. A sivatagban a 88-as csövek kitágultak hő hatására 105 millisre. Azokba már lehetett tölteni a 105-ös lőszert.
  • JeffDunham
    Hoppá, az előbbi 0T3P-nek szólt.
  • Nesu
    Érdekes a Tigris II -n sem volt soha 105 mm ágyú ,itt mégis van ...
  • JeffDunham
    "A legjobb amikor olyanok siratják szegény német tankokat, és OP-zák az összes többit, akik még csak el sem indultak a többi nemzet ágain."

Jajjjjj de igaz! Hujujjjjj! EEEKKORA (+)-t nyomtam a hozzászólásodra.
  • Droughert
    Ezt de szépen megfogalmaztad :) Minden benne volt.
  • Malarki
    Rotterdam1 nevű felhasználó fejtette ki a véleményét a játékon belül uralkodó általános intelligencia hiányról, a fórum szellemi színvonalról, érdekes esszét tárt elénk a hozzászólók családon belüli szaporodásáról, a felsőoktatásban résztvevők és a makrogazdaság összefüggéséről, nem éppen irodalmi nyelvet használva.
  • atee73
    oke igazad van , az ilyen hoobynacik mindig szorakoztatoak.
  • Nesu
    Még jó ,hogy nem te vagy Richard Winters őrnagy .mert a banda nem jutna tovább mexikói Yuccatan-félszigetről sehova

Malarki zsargonban lószar
  • Plata
    Tele a hócipőm a kempelő killeket lopkodó buzi csapattársakkal.
  • R3nton
    Egyébként már milyen régen szidtam a TD-ket. Hiába, most tier9be játszok, nincs problem.

Rájöttem csak akkor durran el az agyam, mikor betesz a 10-essel full tierbe és oldalanként van 8-8 TD, és nem lehet megmoccani se a pályán.
  • virkir
    Nemár.
    Üdítőleg hat így reggelenként egy ilyen idiótát cukkolni. xD
  • patchaou
    A legjobb amikor olyanok siratják szegény német tankokat, és OP-zák az összes többit, akik még csak el sem indultak a többi nemzet ágain.
  • R3nton
    Mi volt tegnap?

Amúgy azt szeretem, mikor német buff van az akkor is nerf, és amikor orosz nerf van, az akkor is buff :D

• atee73
    majd leszel
  • Malarki
    Na mi van, most már minden napra jut egy idióta? A tegnapi se volt semmi, most meg ez a Hitler majom ugrál itt.
  • R3nton
    Ez van...mindenkinek van valami hibája, valaki nemzeteket utál valaki tanktípusokat :D

Amúgy sztem még jobb is lesz a KT a depression buffal. Az alja meg amúgy gyenge volt, még a forgatás se nagyon segített rajta.
  • AlucardHuN
    Jajj ez egy jó film:D A végén meg amikor cserélnek/vesznek tigrist beszól hogy mekkora szar xD
  • patchaou
    Valahol éreztem hogy be fog pöccenni ha meglátja hogy valaki a Német tankokat is kilövi XD
  • virkir
    Te szerencsetlen.
    Akinek 1500+ a wn-je az kikapcsolt monitorral is nagyobb hasznara van a csapatanak mint te barmikor
  • patchaou
    Jó kérdés hogy miről is beszélsz :) De tényleg siralmas, hogy mindenféle különösebb tehetség nélkül is jobb vagyok mint az átlag egy olyan géppel amin éppen elfut 20 fps-el a játék XD
  • JeffDunham
    VEDD MEG! VEDD MEG! VEDD MEG! VEDD MEG! VEDD MEG!

• yossarianHUN
    Na jó, sejtettem:)