418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    pssszt..
  • Legios64
    Komolyan nem hiszem el, hogy nem veszitek észre hogy egy troll....
  • Nesu
    ki !!!
  • Adjunktus
    No még egyszer!
    A res mods mappa tartalmát ki lehet törölni?
  • Malarki
    Egyébként az Atatürk jelentése "a törökök atyja", de ilyen apróságok ne zavarjanak meg
  • TomDantes
    Engem csak az érdekelne, ezt a sok butaságot, magától találja ki, vagy valahonnan szedi, olvassa, hallja? Ki találja ki ezt a sok ökörséget?
  • Malarki
    Hát te hülyébb vagy mint az 5 évi átlag.
  • Nesu
    Tanulj ,okulj éssatöbbi a kisegítő iskolátokban ezt valószínűleg nem tanítják ...
  • lammaer
    Ja, az SGn nagyon irritáló hogy alapfunkciót (szerkesztés) nem lehet elérni. Még egy szaros ingyenes blogon is tud ilyet egy fórummotor...
  • Nesu
    akkor a googli azt jelenti ,hogy googli bajnko vagy !!!
    a Turk az őslakosok nyelvén jelenti a Hun -t Még Attila előtti időkből amikor a Fekete Hunok abba az irányba indultak termőföldet keresni A mai török egy leszármazottja az őslakosok és hunok keveredésének !!!
    ATA Turk jelentése Atilla a Hun
  • lammaer
    ez amúgy országjellemző... lásd a "nagy emberek" politikáját... aki nem narancssárga, az vörös :D
  • lammaer
    Nekem is, ezért az instrukcióknak megfelelően cselekedtem. Ha már írhatnékod volt, írhattál volna oda te is, mer ez igy csak pusztába kiáltott szó volt :D
  • patchaou
    Itt ezen fórumon már megtanultam, aki nem náci az vagy zsidó, vagy kommunista :)
  • Malarki
    Na ennek utána olvastam, mert nem votlam biztos benn.
    "A türk szó régi jelentése „erős”. A Törökországot jelölő Türkiye összetétel -iye ragja arab eredetű; jelentése: „tulajdonos” vagy „valamihez kapcsolódó”. A legtöbb nyelvbe a középkori latin Turchia alakból került át, i. sz. 1369 körül."

A hunokhoz kb, annyi közük van hogy egy bolygón éltek...
  • QuentinT
    Olyan jó lenne egy szerkesztés opció... *aprócska sóhaj*

Szóval a fejlécben lévő piros színű felirat értelmében is cselekedtem már, igaz lemaradtam mögötted 6 perccel :)
  • Nesu
    Pedig mind héberek !!!
  • TomDantes
    Azért szerintem a tegnapi faszi, idegesítőbb lehetett, így visszaolvasva..
  • QuentinT
    Tisztában vagyok vele, hogy van az embernek normális élete is, hiszen nem lehet mindenki fórum troll :) Csak pöttyet elegem van a gyűlölködőkből.
  • atee73
    csak neked adolf ....

ne mond hogy nem dobja fel az unalamas nemet vonalakat
  • AlucardHuN
    Könyörgöm állj le légyszives mert meghalok a röhögéstőlxDDD A germánok héber törzsxD Főleg hogy az több nép gyűjtőnevexD Hány éves vagy? Ez jobb mint a kabaré...
  • Nesu
    Miért is beszélsz magyarul ???

"Mindig az jut eszembe, mikor valami riporter kiment Izraelbe, és a helyi kis iskolásokat kérdezte hogy miért tanultok magyarul beszélni?
    Srác válasza:

tanulom az új hazám nyelvét"
  • lammaer
    Elképzelhető hogy ne a gépen lóg egész nap? :) Lásd Piros üzenet a fejlécben....
  • QuentinT
    Na most már kezd elgurulni az én gyógyszerem is... A házigazda merre van ilyenkor?
  • patchaou
    Jujj vigyázz, még a végén kimásolja ide az adatlapod :)
  • Adjunktus
    Na akkor!res mod mappából ki lehet törölni a cuccokat?
  • kHares
    A faszért nem lehet a topic náciját bannolni, már azt gondoltam valami új infó jött ki erre csak ez a majom nem kapta meg a gyógyszereit
  • Nesu
    Valószínű ők ,állami helyen játszanak dolgozósdit ,nekik nincs értelmi szintjük csak amennyit ad nekik az állam !!!
  • Adjunktus
    Jaj istenem!
    A cigányozás,zsidózás,komcsizás meg nagy Magyarkodás nem ide való!
    Kismillió olyan fórum van,ahol lehet ezeken csámcsogni!
    Ja,és határozottan idegesít ez a"hobbynácizás is...
  • Master91
    Boccs, hogy nem vagyunk bólogatós birkák akik elviselnek bármely hülyeséget/fasságot.
  • TomDantes
    Még nincs kész az ebéd, kell valamivel szórakozni
  • Toby0501
    Már megint az van, hogy beszabadult egy hülye, a többi meg még reagál is a hülyeségére. De már a hozzászólásai is rejtve jelennek meg, mégis veszik a fáradtságot, hogy lenyissák és elolvassák. Hogy ennyi önuralma ne legyen egyeseknek, hogy ne nyissa le és ignorálja, az hihetetlen, mintha élveznék a dolgot.. Szóval nemcsak őt kellene kirakni, hanem azokat is, akik hozzászólnak. Szerintem.
  • Nesu
    Nekem egy senki házi ,mint te ,soha nem volt mérvadó !!!
    Tanulj történelmet vagyis a Hunokét ha már nem vagy magyar és mégis Magyarországból élősködsz !!!
  • Malarki
    A germán nem egy törzs hanem egy nyelv. Azokat nevezik germán törzseknek aki ezt beszélték, pl a gótok, vandálok, stb.

Egyébként ezzel a felhasználók adatainak írogatásával mi a célod?
  • Master91
    Atya ég, az utolsó két kommented miatt innentől kezdve 1 szavad se ér semmit soha a büdös életbe a szemembe :D
  • Nesu
    ( Adat = ismeretlen )= gyáva sunyi
  • Nesu
    Egy újabb büszke senkiházi :

patchaou felhasználói adatlapja [A felhasználó online a chaten]
    Hozzászólásainak hasznossága:
    1 (182/178)
    Csillagjegy: Nyilas
    Életkor: 30-35 között
    Neme: ismeretlen
    Város: Nincs megadva

Regisztráció időpontja: 2008. 09. 20.
    Utolsó üzenet időpontja: 2013. 08. 18. 12:18
    Utolsó látogatás időpontja: 2013. 08. 18. 12:19
  • TomDantes
    Izraelből. Jákob rabbi küldött ide.
  • Nesu
    Bár a Turk vagyis Türk jelentése HUN ,de ne zavartasd magad ...
  • patchaou
    Valaki rakja már ki innen.
  • Nesu
    csak megjegyzem a germán egy héber törzs !!!