418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #251114 pssszt..
-
Legios64 #251113 Komolyan nem hiszem el, hogy nem veszitek észre hogy egy troll....
-
ki !!! -
Adjunktus #251111 No még egyszer!
A res mods mappa tartalmát ki lehet törölni? -
Malarki #251110 Egyébként az Atatürk jelentése "a törökök atyja", de ilyen apróságok ne zavarjanak meg -
TomDantes #251109 Engem csak az érdekelne, ezt a sok butaságot, magától találja ki, vagy valahonnan szedi, olvassa, hallja? Ki találja ki ezt a sok ökörséget? -
Malarki #251108 Hát te hülyébb vagy mint az 5 évi átlag. -
Tanulj ,okulj éssatöbbi a kisegítő iskolátokban ezt valószínűleg nem tanítják ... -
lammaer #251106 Ja, az SGn nagyon irritáló hogy alapfunkciót (szerkesztés) nem lehet elérni. Még egy szaros ingyenes blogon is tud ilyet egy fórummotor... -
akkor a googli azt jelenti ,hogy googli bajnko vagy !!!
a Turk az őslakosok nyelvén jelenti a Hun -t Még Attila előtti időkből amikor a Fekete Hunok abba az irányba indultak termőföldet keresni A mai török egy leszármazottja az őslakosok és hunok keveredésének !!!
ATA Turk jelentése Atilla a Hun -
lammaer #251104 ez amúgy országjellemző... lásd a "nagy emberek" politikáját... aki nem narancssárga, az vörös :D -
lammaer #251103 Nekem is, ezért az instrukcióknak megfelelően cselekedtem. Ha már írhatnékod volt, írhattál volna oda te is, mer ez igy csak pusztába kiáltott szó volt :D -
Itt ezen fórumon már megtanultam, aki nem náci az vagy zsidó, vagy kommunista :) -
Malarki #251101 Na ennek utána olvastam, mert nem votlam biztos benn.
"A türk szó régi jelentése „erős”. A Törökországot jelölő Türkiye összetétel -iye ragja arab eredetű; jelentése: „tulajdonos” vagy „valamihez kapcsolódó”. A legtöbb nyelvbe a középkori latin Turchia alakból került át, i. sz. 1369 körül."
A hunokhoz kb, annyi közük van hogy egy bolygón éltek... -
Olyan jó lenne egy szerkesztés opció... *aprócska sóhaj*
Szóval a fejlécben lévő piros színű felirat értelmében is cselekedtem már, igaz lemaradtam mögötted 6 perccel :) -
Pedig mind héberek !!! -
TomDantes #251098 Azért szerintem a tegnapi faszi, idegesítőbb lehetett, így visszaolvasva.. -
Tisztában vagyok vele, hogy van az embernek normális élete is, hiszen nem lehet mindenki fórum troll :) Csak pöttyet elegem van a gyűlölködőkből. -
atee73 #251096 csak neked adolf .... 
ne mond hogy nem dobja fel az unalamas nemet vonalakat
-
AlucardHuN #251095 Könyörgöm állj le légyszives mert meghalok a röhögéstőlxDDD A germánok héber törzsxD Főleg hogy az több nép gyűjtőnevexD Hány éves vagy? Ez jobb mint a kabaré... -
Miért is beszélsz magyarul ???
"Mindig az jut eszembe, mikor valami riporter kiment Izraelbe, és a helyi kis iskolásokat kérdezte hogy miért tanultok magyarul beszélni?
Srác válasza:
tanulom az új hazám nyelvét" -
lammaer #251093 Elképzelhető hogy ne a gépen lóg egész nap? :) Lásd Piros üzenet a fejlécben.... -
Na most már kezd elgurulni az én gyógyszerem is... A házigazda merre van ilyenkor? -
Jujj vigyázz, még a végén kimásolja ide az adatlapod :) -
Adjunktus #251090 Na akkor!res mod mappából ki lehet törölni a cuccokat? -
kHares #251089 A faszért nem lehet a topic náciját bannolni, már azt gondoltam valami új infó jött ki erre csak ez a majom nem kapta meg a gyógyszereit -
Valószínű ők ,állami helyen játszanak dolgozósdit ,nekik nincs értelmi szintjük csak amennyit ad nekik az állam !!! -
Adjunktus #251087 Jaj istenem!
A cigányozás,zsidózás,komcsizás meg nagy Magyarkodás nem ide való!
Kismillió olyan fórum van,ahol lehet ezeken csámcsogni!
Ja,és határozottan idegesít ez a"hobbynácizás is... -
Boccs, hogy nem vagyunk bólogatós birkák akik elviselnek bármely hülyeséget/fasságot. -
TomDantes #251085 Még nincs kész az ebéd, kell valamivel szórakozni -
Már megint az van, hogy beszabadult egy hülye, a többi meg még reagál is a hülyeségére. De már a hozzászólásai is rejtve jelennek meg, mégis veszik a fáradtságot, hogy lenyissák és elolvassák. Hogy ennyi önuralma ne legyen egyeseknek, hogy ne nyissa le és ignorálja, az hihetetlen, mintha élveznék a dolgot..
Szóval nemcsak őt kellene kirakni, hanem azokat is, akik hozzászólnak. Szerintem.
-
Nekem egy senki házi ,mint te ,soha nem volt mérvadó !!!
Tanulj történelmet vagyis a Hunokét ha már nem vagy magyar és mégis Magyarországból élősködsz !!! -
Malarki #251082 A germán nem egy törzs hanem egy nyelv. Azokat nevezik germán törzseknek aki ezt beszélték, pl a gótok, vandálok, stb.
Egyébként ezzel a felhasználók adatainak írogatásával mi a célod? -
Atya ég, az utolsó két kommented miatt innentől kezdve 1 szavad se ér semmit soha a büdös életbe a szemembe :D -
( Adat = ismeretlen )= gyáva sunyi -
Egy újabb büszke senkiházi :
patchaou felhasználói adatlapja [A felhasználó online a chaten]
Hozzászólásainak hasznossága:
1 (182/178)
Csillagjegy: Nyilas
Életkor: 30-35 között
Neme: ismeretlen
Város: Nincs megadva
Regisztráció időpontja: 2008. 09. 20.
Utolsó üzenet időpontja: 2013. 08. 18. 12:18
Utolsó látogatás időpontja: 2013. 08. 18. 12:19 -
TomDantes #251078 Izraelből. Jákob rabbi küldött ide. -
Bár a Turk vagyis Türk jelentése HUN ,de ne zavartasd magad ... -
Valaki rakja már ki innen. -
csak megjegyzem a germán egy héber törzs !!!