418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #251194 Végül is van ott 81 ember akit nem zavar az efféle igénytelenség :D. -
Ugyan ezt a szöveget másoltam be ide a fórumra úgy 2 hónapja. Jó tudni hogy még mindig nem fogták fel hogy baromság amit spammelnek a chatbe... -
stoppos #251192 Zseniális nevek. 

Lehet úgy voltak vele, hogy amíg kezdők, úgyis növények, akkor a nevük is legyen az.
-
Szpecnyaz #251191 Most hogy így mondod, tényleg olyan :D. -
Ez az FPS mód kicsit csalóka így a képből - elsőre azt hittem, hogy mi a szösz, lebeg a tank? Az álcafestés ilyen nézetből mintha makettnézet lenne, egy bunker, felvonulási térrel, a háttérben minigolfpályával :D -
Szpecnyaz #251189 Csak akkor látszik így ha a 2 legalsó zoom fokozat van beállítva. Azzal meg am is ritkán harcolok. Mondjuk az első pár csatában fura volt, de hozzászokta.
Egy tank van aminél tényleg zavaró volt, mégpedig a Dicker Max. Vele nehéz volt célozni. -
yossarianHUN #251188 Igen? Az ilyen modern köcsögözésekben nem vagyok járatos:) -
Szpecnyaz #251187 Igazából nehezen hihető, hogy egy 81 fős klánban nincs senki, aki képes lenne tisztességesen megfogalmazni egy toborzó szöveget. -
Használod az FPS modot? Milyen így? Nem nehezíti meg a játékot? -
Szerintem ő a népművészeti anyagedényre asszociálhatott .) -
yossarianHUN #251184 Jujjj... De legalább a szándék megvan:) -
Szpecnyaz #251183 Én a klán toborzó szövegek megfogalmazásán szeretek nevetni.
Most ez az aktuális kedvenc.
-
yossarianHUN #251182 Én a neveken szoktam derülni időnként. Itt van mindjárt ez a tegnapi:
kép
Nem is értem, miért nem sarkikozert nickkel regisztráltam annak idején.
De az örök kedvenceim akkor is ők (ellenség KV-1 platoonja).
-
hNeo2 #251181 elegem van az xvm szarásokból. tönkre teszik a játékélményt.
teljesen vak vagyok. -
foxbat88fx #251180 :D:D
azért a jó öreg siemka sem tűnt el :)
csak a magyarokkal nulla szerencsém van :(
szinte sose kerülök össze egy jó stattal rendelkező magyarral -
yossarianHUN #251179 Úgy tűnik kiment a divatból a lengyelezés, és a magyarozás az új trend. Fuck da system! -
foxbat88fx #251178 tök jól alakult a napom... mármint a csaták win win win
erre elkezdett magyarokat betenni a csapatomba és mind vereség volt
szánalmasan béna faszok vagyunk :( -
besti #251177 Szia! Nem tudom előtte milyen volt, de ha ez azt jelenti, hogy optimálisabban tördeli az oldalt mobilokon, akkor jól sikerült :), megnéztem tableten és mobilon is néhány böngészővel. Köszi érte! -
haflac #251176 Győzelem!
Csata: Arctic Region 2013. augusztus 18. 16:55:56
Jármű: SU-100Y
Szerzett tapasztalat: 986
Szerzett kredit: 339 405
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Pusztító
Ez a td nagyon brutál műszer. :) -
Egerwin #251175 Sziasztok!
Responsive-vá alakítottam a faq-s oldalt, hogy mobilokon/tableteken is használhatóbb legyen, akinek van kedve tesztelje le. Ha hibát észleltek a megjelenésben írjatok pm-et. Köszi! -
Szpecnyaz #251174 Nincs olyan nap hogy ne jönnél ide rinyálni emiatt. Annyi hogy most épp egy noob adta az apropóját. Máskor meg az szokta hogy éppen kilőtt a tankodból egy Foch. Volt olyan hogy amiatt volt a hiszti hogy bekaptál 2k sebzést. És ne mondd hogy nem így van, mert könnyen elő lehet keresni a hozzászólásaidat.
A náci&zsidó téma pedig valóságos felüdülés ehhez képest, inkább olvasom azt, mert az legalább vicces.
Másrészt, annyiban kötődik a játékhoz hogy egy adott tankot szidsz, ebben nem tudom mi az ami egy kicsit is érdekes/hasznos a játékosok szempontjából. -
R3nton #251173 Fogalomzavarban vagy, lehet hogy te sűrű könnycseppek hullatása közben szoktál ide írogatni. Még jó, hogy felcseszte az agyam ez a 6000 csatás 3000 tankot kilövős gyerek.
Egyébként meg mit írjak ide? Ez legalább a játékhoz kötődik. Ma egész nap csak nácizás meg zsidózás ment... -
Ytar #251172 agreed -
stoppos #251171 Szal fekete-fehérben látod a világot. Oké... -
marchizor #251170 egésségedre! -
Szpecnyaz #251169 Úgy láttam Te afféle celeb vagy a modi topikban. Gondolom nem véletlenül :). -
Starfarer #251168 Na hát látom ám, ti nem véletlenül játszotok e játékkal. Jópár egyén közületek, főleg ezen a fórumon, megtestesíti a 2 ideológia legjobb pillanatait. És biztosak lehettek benne, ez nem az egésségügyi program. -
Szpecnyaz #251167 Nekem úgy tűnik hogy a Te sírásod nem érdekel senkit. -
R3nton #251166 Az hogy te mit unsz barátom az a te magánügyed és senkit nem érdekel ;) -
kdezso30 #251165 Az akkori emelkedés oka, hogy előtte volt egy több patchnyi kihagyásom, ezért egyszerre éríntett a nullás lövések átdolgozása (kiiktatása) és az SPGk nerfelése, aminek végeredményeként egy számomra sokkal kellemesebb, jobban játszható, kevésbé flusztráló játékot kaptunk. A grafikonon túl erre még egy objektív adatom van: azóta egy billentyűzetet sem gyürtem össze a WOT miatt. -
stoppos #251164 Két napja írták a fórumukon.
Problémájuk van, harmadik fél is szükséges hozzá, dolgoznak rajt. -
madmanic #251163 5 naponta frissített nekem. -
barkov6 #251162 Eleve átlag kéthetente frissít, nem? -
madmanic #251161 Köszönöm!
Akkor gondolom ezért nem is frissít már 2 hete. -
stoppos #251160 Szerver probléma. Pénteken is ez ment nekem. -
madmanic #251159 Kérdés:
Belépést követő 1-2 csatában, az XVM nem működik, majd helyreáll, innentől random hol működik, hol nem.
Járt már így valaki?
Illetve ha törölni szeretném és újra telepíteni, miket kell törölnöm?
( nem, a "főoldalon" nincs fent továbbá a http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/75-xvm-mod címen sincs leírás az eltávolításhoz.)
Köszi! -
nemtudommivan #251158 Tegnap este Ensken egy KV1-s-el mentem együtt spontán. Átértünk az ellenség indulási területére addig taroltunk megvolt a 3-3 kill.
Szóval átértünk és találtunk ott egy afk kv1-s-t. Becéloztam ( 20 méterre volt ) és vártam hogy lőjön hogy aztán én lőhessem ki. Valószínűleg ő is arra várt mert csak álltunk egymás mellett. Álltunk vagy fél percig majd egymásra néztünk ( én fordultam ) aztán vissza majd ő lőtte az elsőt én meg kilőttem. Nagyon vicces volt

-
stoppos #251157 Azt írták anno, hogy a 306.97-es verziót. -
Tessellia #251156 bingó -
Fifo #251155 Gondolom meg is válaszolom egyből, de ha fagy a játék W8 64 bit alatt a legfrissebb NVidia driverrel GTX660-nal, akkor tegyek vissza egy régebbit?