418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Végül is van ott 81 ember akit nem zavar az efféle igénytelenség :D.
  • JeffDunham
    Ugyan ezt a szöveget másoltam be ide a fórumra úgy 2 hónapja. Jó tudni hogy még mindig nem fogták fel hogy baromság amit spammelnek a chatbe...
  • stoppos
    Zseniális nevek.

Lehet úgy voltak vele, hogy amíg kezdők, úgyis növények, akkor a nevük is legyen az.
  • Szpecnyaz
    Most hogy így mondod, tényleg olyan :D.
  • Sunsetjoy
    Ez az FPS mód kicsit csalóka így a képből - elsőre azt hittem, hogy mi a szösz, lebeg a tank? Az álcafestés ilyen nézetből mintha makettnézet lenne, egy bunker, felvonulási térrel, a háttérben minigolfpályával :D
  • Szpecnyaz
    Csak akkor látszik így ha a 2 legalsó zoom fokozat van beállítva. Azzal meg am is ritkán harcolok. Mondjuk az első pár csatában fura volt, de hozzászokta.
    Egy tank van aminél tényleg zavaró volt, mégpedig a Dicker Max. Vele nehéz volt célozni.
  • yossarianHUN
    Igen? Az ilyen modern köcsögözésekben nem vagyok járatos:)
  • Szpecnyaz
    Igazából nehezen hihető, hogy egy 81 fős klánban nincs senki, aki képes lenne tisztességesen megfogalmazni egy toborzó szöveget.
  • Toby0501
    Használod az FPS modot? Milyen így? Nem nehezíti meg a játékot?
  • Sunsetjoy
    Szerintem ő a népművészeti anyagedényre asszociálhatott .)
  • yossarianHUN
    Jujjj... De legalább a szándék megvan:)
  • Szpecnyaz
    Én a klán toborzó szövegek megfogalmazásán szeretek nevetni.
    Most ez az aktuális kedvenc.
  • yossarianHUN
    Én a neveken szoktam derülni időnként. Itt van mindjárt ez a tegnapi:
    kép
    Nem is értem, miért nem sarkikozert nickkel regisztráltam annak idején.

De az örök kedvenceim akkor is ők (ellenség KV-1 platoonja).
  • hNeo2
    elegem van az xvm szarásokból. tönkre teszik a játékélményt.
    teljesen vak vagyok.
  • foxbat88fx
    :D:D
    azért a jó öreg siemka sem tűnt el :)
    csak a magyarokkal nulla szerencsém van :(
    szinte sose kerülök össze egy jó stattal rendelkező magyarral
  • yossarianHUN
    Úgy tűnik kiment a divatból a lengyelezés, és a magyarozás az új trend. Fuck da system!
  • foxbat88fx
    tök jól alakult a napom... mármint a csaták win win win
    erre elkezdett magyarokat betenni a csapatomba és mind vereség volt
    szánalmasan béna faszok vagyunk :(
  • besti
    Szia! Nem tudom előtte milyen volt, de ha ez azt jelenti, hogy optimálisabban tördeli az oldalt mobilokon, akkor jól sikerült :), megnéztem tableten és mobilon is néhány böngészővel. Köszi érte!
  • haflac
    Győzelem!
    Csata: Arctic Region 2013. augusztus 18. 16:55:56
    Jármű: SU-100Y
    Szerzett tapasztalat: 986
    Szerzett kredit: 339 405
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Pusztító

Ez a td nagyon brutál műszer. :)
  • Egerwin
    Sziasztok!
    Responsive-vá alakítottam a faq-s oldalt, hogy mobilokon/tableteken is használhatóbb legyen, akinek van kedve tesztelje le. Ha hibát észleltek a megjelenésben írjatok pm-et. Köszi!
  • Szpecnyaz
    Nincs olyan nap hogy ne jönnél ide rinyálni emiatt. Annyi hogy most épp egy noob adta az apropóját. Máskor meg az szokta hogy éppen kilőtt a tankodból egy Foch. Volt olyan hogy amiatt volt a hiszti hogy bekaptál 2k sebzést. És ne mondd hogy nem így van, mert könnyen elő lehet keresni a hozzászólásaidat.
    A náci&zsidó téma pedig valóságos felüdülés ehhez képest, inkább olvasom azt, mert az legalább vicces.
    Másrészt, annyiban kötődik a játékhoz hogy egy adott tankot szidsz, ebben nem tudom mi az ami egy kicsit is érdekes/hasznos a játékosok szempontjából.
  • R3nton
    Fogalomzavarban vagy, lehet hogy te sűrű könnycseppek hullatása közben szoktál ide írogatni. Még jó, hogy felcseszte az agyam ez a 6000 csatás 3000 tankot kilövős gyerek.

Egyébként meg mit írjak ide? Ez legalább a játékhoz kötődik. Ma egész nap csak nácizás meg zsidózás ment...
  • Ytar
    agreed
  • stoppos
    Szal fekete-fehérben látod a világot. Oké...
  • marchizor
    egésségedre!
  • Szpecnyaz
    Úgy láttam Te afféle celeb vagy a modi topikban. Gondolom nem véletlenül :).
  • Starfarer
    Na hát látom ám, ti nem véletlenül játszotok e játékkal. Jópár egyén közületek, főleg ezen a fórumon, megtestesíti a 2 ideológia legjobb pillanatait. És biztosak lehettek benne, ez nem az egésségügyi program.
  • Szpecnyaz
    Nekem úgy tűnik hogy a Te sírásod nem érdekel senkit.
  • R3nton
    Az hogy te mit unsz barátom az a te magánügyed és senkit nem érdekel ;)
  • kdezso30
    Az akkori emelkedés oka, hogy előtte volt egy több patchnyi kihagyásom, ezért egyszerre éríntett a nullás lövések átdolgozása (kiiktatása) és az SPGk nerfelése, aminek végeredményeként egy számomra sokkal kellemesebb, jobban játszható, kevésbé flusztráló játékot kaptunk. A grafikonon túl erre még egy objektív adatom van: azóta egy billentyűzetet sem gyürtem össze a WOT miatt.
  • stoppos
    Két napja írták a fórumukon.

Problémájuk van, harmadik fél is szükséges hozzá, dolgoznak rajt.
  • madmanic
    5 naponta frissített nekem.
  • barkov6
    Eleve átlag kéthetente frissít, nem?
  • madmanic
    Köszönöm!

Akkor gondolom ezért nem is frissít már 2 hete.
  • stoppos
    Szerver probléma. Pénteken is ez ment nekem.
  • madmanic
    Kérdés:

Belépést követő 1-2 csatában, az XVM nem működik, majd helyreáll, innentől random hol működik, hol nem.

Járt már így valaki?

Illetve ha törölni szeretném és újra telepíteni, miket kell törölnöm?

( nem, a "főoldalon" nincs fent továbbá a http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/75-xvm-mod címen sincs leírás az eltávolításhoz.)

Köszi!
  • nemtudommivan
    Tegnap este Ensken egy KV1-s-el mentem együtt spontán. Átértünk az ellenség indulási területére addig taroltunk megvolt a 3-3 kill.
    Szóval átértünk és találtunk ott egy afk kv1-s-t. Becéloztam ( 20 méterre volt ) és vártam hogy lőjön hogy aztán én lőhessem ki. Valószínűleg ő is arra várt mert csak álltunk egymás mellett. Álltunk vagy fél percig majd egymásra néztünk ( én fordultam ) aztán vissza majd ő lőtte az elsőt én meg kilőttem. Nagyon vicces volt
  • stoppos
    Azt írták anno, hogy a 306.97-es verziót.
  • Tessellia
    bingó
  • Fifo
    Gondolom meg is válaszolom egyből, de ha fagy a játék W8 64 bit alatt a legfrissebb NVidia driverrel GTX660-nal, akkor tegyek vissza egy régebbit?