418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #251236 előbb utóbb minden klán idejut :) -
Azért nálatok elég nagy a rotáció. Játékosok jönnek-mennek. Nehéz bekerülni, de annál könnyebb kikerülni ha van a helyedre jobb játékos. Természetesen egy hardcore klánnál ez alap. Csak így lehet fenntartani a folyamatos fejlődést. -
Szpecnyaz #251234 Hiába írogatsz, úgyis törölve lesz. Nem kell a flame. -
Szpecnyaz #251232 Lehet hogy "vetélytárs" volt, de azért sajnálatos hogy ez történt. Kellenének az erős magyar klánok. Jó volt amikor együtt tudtunk harcolni velük a Fusion ellen. -
Nekem a második otthonom volt a -HHR-. Ha a saját TS-ünkön nem volt senki, mindig náluk lógtam. Ritkán játszottam szakaszban, de velük mindig. Szabad bejárásom volt mindenhova a TS-ükön, pedig még diplomata státuszom sincs a klánunkban. Én személy szerint igen is sajnálom. A HUNS egyetlen IGAZI vetélytársa volt a magyar klánok között az élvonalban.
Látom még mindig tart a megbeszélésük ami 8-kor kezdődött. Van mit megbeszélni...
RIP -HHR-
-
Szpecnyaz #251229 Volt egy pár ember aki magától ment át. -
KamionosBarat #251228 Szerintem pedig azért ment át, mert nem játszott elég jól és kitették a szűrét. :) -
Ez elég hihetetlen. Semmiféle személyeskedés és bántás nélkül ennyit mondok erre, ha ez igaz: volt vki, aki a HUNS-ból átment a HHR-be, azzal a jelszóval, hogy a HUNS-nak nincs jövője. Úgy látszik fordítva történt. RIP HHR. -
stoppos #251226 Pont most gyaláztuk meg az ellent azon a mapon. Nyomtam egy 5000-es spot damage kört a T-54-gyel. :)
Meddel jó kis map, ha van support TD. -
foxbat88fx #251225 Fail
-
Adjunktus #251224 Megkérnék mindenkit,hogy égnek emelt kezekkel,hisztérikusan jajveszékelve,rohangáljon körbe-körbe!
Ez a Spongya Bob-ból van.. -
AlucardHuN #251223 Igen, egyszerűen sehol se éreztem magamat biztonságban, középen olyan érzésem volt mintha bemennék egy szobába meztelenül homik, zombik, és éhes etiópok közé... az akkori spot systemről nem is beszéllve. -
bekescsaba #251222 Feloszlott a HHR
Hírek itt:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/284780-hhr-clan-finish-the-story -
Hát, ma kigrindeltem az AMX 50 100-at.
Freeből rányomtam a talpat meg a löveget, ez valami eszméletlen jó tank, tetszik a táras cucc, persze ha kilőttem azt a 6 lövedéket, akkor ~50 sec bújkálás, elég sok (bia még nem teljes a legényeken), szinte egy meccs 1/15-e.
-
Toweliee #251220 Én Jagdtiger. -
Tessellia #251219 Holnaptól a T-43 valamint a szintben alatta elhelyezkedő tankok lesznek leárazva (BT ág) és kapnak crew xp bónuszt. -
foxbat88fx #251218 hát ma én sem értem oda érdekes módon T28-al :( -
Toweliee #251217 Mert nem érek oda :) -
Toweliee #251216 Jó volt az, főleg td-vel. Ha megcsinálnák azt, hogy középen több lehetőséget engednek (akár erdő, akár fedezék) akkor mégjobb lenne szerintem. Nekem egy pálya volt csak amitől a frász jött rám, a Dragon Ridge. -
foxbat88fx #251215 mé' nem resetelsz Te? :D -
Toweliee #251214 Nekem meg pont enc. modban nem jön be. A legtöbben megindulnak a zászlóhoz, és nézik, ahogy az ellen befoglal. Vagy a hegyen tökörésznek vagy a házak között, de egyik majom se resetel. Most buktam el így egy kört 7-2-es vezetésnél. -
AlucardHuN #251213 Swamp? Az a mocsok? inkább ne is lenne... -
foxbat88fx #251212 pedig a dragon rizs is fasza map :)
ami nekem nagyon nem jön be az a Redshire :S
habár Encounterben egész fasza TD-vel -
Toweliee #251211 Nekem is hiányzik, meg a Swamp is. A Dragon Ridge nem hiányzik. -
foxbat88fx #251210 Komarin.... jáááááj
amikor T29-el bebújtál a domb mögé és csak lested a bázist :):)
ők meg csak pattantak rólad :D ahhh orgazmusom volt azon a mapon néha anno.
-
Toweliee #251209 Hírek a HH patch-ről.
-
foxbat88fx #251208 közel sem olyan biztos ez :)
itt sem zavartak olyan hú de sok port....
én még mindig úgy vagyok vele hogy nem a Te csapatodon múlik a végeredmény hanem az ellenfélen :D -
TottiHUN #251207 félelmetes hogy két betűn mennyire feltudod idegesíteni magad :D -
AlucardHuN #251206 Annál csak az a jobb mikor te győzöl és az enemy leggyökerebb tagja gg-zik... biztos élvezte:D De a best of mikor encounterben 3 perc alatt lezajlik a csata és megy a GG storm. -
mittomén1 #251205 minek gg-znek a játék végén a mindenki által látott chatben?maradjon csapatban.idegesítenek az ilyenek.a gyökér csapatom 15-1re kikap azt gondolja hogy az nekünk,nekem jó játék volt?persze élvezem hogy neki lett egy top gunja én meg szinte semmi nem tudtam csinálni mert 2perc után 1-10 az eredmény-.-.elküldöm a jó édes anyjába az ilyeneket.büntetni kéne őket 1 hét bannolással aztán majd kétszer meggondolja.lehet hogy élvezi az alázást de csak ha adja nem ha kapja.érdekes a vesztes csapatban már nem gg-zik ha véletlen megint ugyanabba a csatába kerülünk... -
Szpecnyaz #251204 Hát azért egy ilyen platoon elég nagy előny egy csata folyamán. -
foxbat88fx #251203 lényegtelen :) sosem a csapatodat kell nézni hanem az enemy-t :) -
köszönöm -
Szpecnyaz #251201 A HUNS. -
Hello, melyik a legeredményesebb magyar warozó csapat mostanság? -
Egerwin #251199 Igen, azt jelenti. Köszi a visszajelzést! :)
-
Szpecnyaz #251198 Főleg hogy nektek meg ott a PTS/EFE platoon :). -
foxbat88fx #251197 ha ilyet látsz..... nem kell aggódnod a win-el kapcsolatban :DDDD
-
Oddball29 #251196 A végletes tudathasadás az lenne, ha a játékban valaki még a Zrínyi II-re is izraeli zászlót tenne. -
Szpecnyaz #251195 Mondjuk az oldalukon is hasonlóan értelmes szöveg köszönti az érdeklődőket :D.
Tier 6-os század: KV1S, M18, VK 36.01(H)
Tier 8-as század: IS3, T69, AMX 13 90, 110, T71, T1, arty + favorizált tankod.
CW: Favorizált tankodból legalább kettő tier x-en.
Szabályok: Köszönés mikor belépsz a játékba, aktivitás és a kultúra betartása kötelező!!!