418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    előbb utóbb minden klán idejut :)
  • JeffDunham
    Azért nálatok elég nagy a rotáció. Játékosok jönnek-mennek. Nehéz bekerülni, de annál könnyebb kikerülni ha van a helyedre jobb játékos. Természetesen egy hardcore klánnál ez alap. Csak így lehet fenntartani a folyamatos fejlődést.
  • Szpecnyaz
    Hiába írogatsz, úgyis törölve lesz. Nem kell a flame.
  • Szpecnyaz
    Lehet hogy "vetélytárs" volt, de azért sajnálatos hogy ez történt. Kellenének az erős magyar klánok. Jó volt amikor együtt tudtunk harcolni velük a Fusion ellen.
  • JeffDunham
    Nekem a második otthonom volt a -HHR-. Ha a saját TS-ünkön nem volt senki, mindig náluk lógtam. Ritkán játszottam szakaszban, de velük mindig. Szabad bejárásom volt mindenhova a TS-ükön, pedig még diplomata státuszom sincs a klánunkban. Én személy szerint igen is sajnálom. A HUNS egyetlen IGAZI vetélytársa volt a magyar klánok között az élvonalban.

Látom még mindig tart a megbeszélésük ami 8-kor kezdődött. Van mit megbeszélni...

RIP -HHR-
  • Szpecnyaz
    Volt egy pár ember aki magától ment át.
  • KamionosBarat
    Szerintem pedig azért ment át, mert nem játszott elég jól és kitették a szűrét. :)
  • popey8
    Ez elég hihetetlen. Semmiféle személyeskedés és bántás nélkül ennyit mondok erre, ha ez igaz: volt vki, aki a HUNS-ból átment a HHR-be, azzal a jelszóval, hogy a HUNS-nak nincs jövője. Úgy látszik fordítva történt. RIP HHR.
  • stoppos
    Pont most gyaláztuk meg az ellent azon a mapon. Nyomtam egy 5000-es spot damage kört a T-54-gyel. :)

Meddel jó kis map, ha van support TD.
  • foxbat88fx
    Fail
  • Adjunktus
    Megkérnék mindenkit,hogy égnek emelt kezekkel,hisztérikusan jajveszékelve,rohangáljon körbe-körbe!
    Ez a Spongya Bob-ból van..
  • AlucardHuN
    Igen, egyszerűen sehol se éreztem magamat biztonságban, középen olyan érzésem volt mintha bemennék egy szobába meztelenül homik, zombik, és éhes etiópok közé... az akkori spot systemről nem is beszéllve.
  • bekescsaba
    Feloszlott a HHR

Hírek itt:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/284780-hhr-clan-finish-the-story
  • Antimat
    Hát, ma kigrindeltem az AMX 50 100-at.
    Freeből rányomtam a talpat meg a löveget, ez valami eszméletlen jó tank, tetszik a táras cucc, persze ha kilőttem azt a 6 lövedéket, akkor ~50 sec bújkálás, elég sok (bia még nem teljes a legényeken), szinte egy meccs 1/15-e.
  • Toweliee
    Én Jagdtiger.
  • Tessellia
    Holnaptól a T-43 valamint a szintben alatta elhelyezkedő tankok lesznek leárazva (BT ág) és kapnak crew xp bónuszt.
  • foxbat88fx
    hát ma én sem értem oda érdekes módon T28-al :(
  • Toweliee
    Mert nem érek oda :)
  • Toweliee
    Jó volt az, főleg td-vel. Ha megcsinálnák azt, hogy középen több lehetőséget engednek (akár erdő, akár fedezék) akkor mégjobb lenne szerintem. Nekem egy pálya volt csak amitől a frász jött rám, a Dragon Ridge.
  • foxbat88fx
    mé' nem resetelsz Te? :D
  • Toweliee
    Nekem meg pont enc. modban nem jön be. A legtöbben megindulnak a zászlóhoz, és nézik, ahogy az ellen befoglal. Vagy a hegyen tökörésznek vagy a házak között, de egyik majom se resetel. Most buktam el így egy kört 7-2-es vezetésnél.
  • AlucardHuN
    Swamp? Az a mocsok? inkább ne is lenne...
  • foxbat88fx
    pedig a dragon rizs is fasza map :)
    ami nekem nagyon nem jön be az a Redshire :S
    habár Encounterben egész fasza TD-vel
  • Toweliee
    Nekem is hiányzik, meg a Swamp is. A Dragon Ridge nem hiányzik.
  • foxbat88fx
    Komarin.... jáááááj
    amikor T29-el bebújtál a domb mögé és csak lested a bázist :):)
    ők meg csak pattantak rólad :D ahhh orgazmusom volt azon a mapon néha anno.
  • Toweliee
    Hírek a HH patch-ről.

• foxbat88fx
    közel sem olyan biztos ez :)
    itt sem zavartak olyan hú de sok port....
    én még mindig úgy vagyok vele hogy nem a Te csapatodon múlik a végeredmény hanem az ellenfélen :D
  • TottiHUN
    félelmetes hogy két betűn mennyire feltudod idegesíteni magad :D
  • AlucardHuN
    Annál csak az a jobb mikor te győzöl és az enemy leggyökerebb tagja gg-zik... biztos élvezte:D De a best of mikor encounterben 3 perc alatt lezajlik a csata és megy a GG storm.
  • mittomén1
    minek gg-znek a játék végén a mindenki által látott chatben?maradjon csapatban.idegesítenek az ilyenek.a gyökér csapatom 15-1re kikap azt gondolja hogy az nekünk,nekem jó játék volt?persze élvezem hogy neki lett egy top gunja én meg szinte semmi nem tudtam csinálni mert 2perc után 1-10 az eredmény-.-.elküldöm a jó édes anyjába az ilyeneket.büntetni kéne őket 1 hét bannolással aztán majd kétszer meggondolja.lehet hogy élvezi az alázást de csak ha adja nem ha kapja.érdekes a vesztes csapatban már nem gg-zik ha véletlen megint ugyanabba a csatába kerülünk...
  • Szpecnyaz
    Hát azért egy ilyen platoon elég nagy előny egy csata folyamán.
  • foxbat88fx
    lényegtelen :) sosem a csapatodat kell nézni hanem az enemy-t :)
  • McKenny
    köszönöm
  • Szpecnyaz
    A HUNS.
  • McKenny
    Hello, melyik a legeredményesebb magyar warozó csapat mostanság?
  • Egerwin
    Igen, azt jelenti. Köszi a visszajelzést! :)
  • Szpecnyaz
    Főleg hogy nektek meg ott a PTS/EFE platoon :).
  • foxbat88fx
    ha ilyet látsz..... nem kell aggódnod a win-el kapcsolatban :DDDD
  • Oddball29
    A végletes tudathasadás az lenne, ha a játékban valaki még a Zrínyi II-re is izraeli zászlót tenne.
  • Szpecnyaz
    Mondjuk az oldalukon is hasonlóan értelmes szöveg köszönti az érdeklődőket :D.

Tier 6-os század: KV1S, M18, VK 36.01(H)
    Tier 8-as század: IS3, T69, AMX 13 90, 110, T71, T1, arty + favorizált tankod.
    CW: Favorizált tankodból legalább kettő tier x-en.

Szabályok: Köszönés mikor belépsz a játékba, aktivitás és a kultúra betartása kötelező!!!