418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyógyreggelt!
Reggeli kultúra:
Persze kibújt belőle az ősmagyar tulok is a végére:
Nyilazzunk hátrafelé ló(tank)háton.
-
Skyline0021 #251435 Igen, lehet kérni a supportól. De én úgy tudom, hogy akkor mindent lenulláznak és az aranyat nem adják vissza. -
lexlutor #251434 szerintem nem lehet. aranyat meg plane nem adnak vissza. -
csoszi87 #251433 Üdv!
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy lehet-e resetelni accot?
És ha igen, akkor a megvásárolt arany jóváíródik-e?
Bocs, ha hülye kérdés,de most ez érdekel. -
Nálam ez megy egy hete, mindennap jön a +1 nap prém. -
AlucardHuN #251431 Tedd vissza rá a stock 152-est és pakolj bele HE-t meg goldot. Bár ezzel türelmesnek kell lenni mert nem a legpontosabb. Viszont brutálisat tud sebezni . -
stoppos #251430 Köszi, de már nem igazán aktuális, eladtam. Nem jött be annyira a papír fejű jószág, hogy megtartsam. Mondjuk vissza fogok venni egy nyolcas medet, de még nem tudom melyiket. -
Úgy gondolom ez érdekes(forrás)
A képekért köszönet Freeda Krueger-nek. -
megy a szeró -
Konci #251427 Üdv!
Addig míg nem megy a szerver: su 152-ről valaki tud valami jót mondani? Alig mentem még vele,de visszalépésnek érezem a su100-hoz képest.
Stock ágyút pár csata után inkább free-ből lecseréltem,de egyelőre az sem győzött meg.Legénység még csak 85%-os,várható valami javulás ha 100-as lesz?
A su100 kifejezett gyilkológépvolt,ez meg veszettül szeret pattogni.
Ja és a top ágyú az tényleg csak gyorsabb,semmi más változás? Legalábbis én nem láttam mást,azon kívül hogy vagy + 10k xp-vel többe kerül,meg hogy következő tierben úgyis ki kell fejleszteni... -
VanDaal #251426 Akkor nem nálam van a hiba. Köszöntem! -
nemtudommivan #251425 Nem megy . Nem elérhető a szerver. -
VanDaal #251424 Nektek megy a játék?
Gyorsan meg akartam csinálni néhány tegnapról elmarat triplát még a szerver reset előtt, de be se enged... -
Ilyenkor tudnék késbe szaladni...hogy lehet valaki ilyen balfasz??? 0:33nál érdekes a lövés amúgy -
Áhh mit láttam az előbb.
Nézzétek meg pls ezt a videót, ami érdekes benne,az az object 704- 7-perctől, 1-2x megnéztem a replayt, ígymár annyira nem durva mint amikor élőben láttam, de akkor is ennyi 0dmg- et soha életemben nem kaptam semmilyen tankkal :)
http://wotreplays.com/site/303382#self -
Kíváncsi leszek erre a TD-re, hogyan fog tetszeni. Most sikerült kifejleszteni és megvenni. Mentem is vele pár kört. Néha jó nagy melléket lő vagy lepattan a Batmobil oldaláról, de amikor talál, mindjárt van látszatja. Sajnos, mióta megvan, tele van SPG-vel a játék és mindnek az én TD-m kellene.
-
Tegnap toltam be 30 nap prémiumot. Pont átváltott kb 1 órája 29 napra erre mit kapok:
Mission completed! Award:
Premium days added: 1
:) -
Toweliee #251419 Light tank (könnyű tank, felderítő) – ezek rendkívül agilis, gyors, ámde rendkívül gyenge páncélozottságú és fegyverzetű járművek. Alapvető feladatuk az ellenséges célpontok felderítése, megmutatása a csapattársaknak. -
A könnyűtankról jut eszembe. Van már valakinek magasabb szintű mondjuk 8 vagy 9-es könyű tankja? Az agyam eldobom mire kifejlesztem. 6-osnál tartok de kínszenvedés haladni vele. Állandóan a lista alján vagyok. Ma például kétszer is berakott olyan csapatban ahol csak én voltam 6-os lightal mindenki más 9 és 10-es. Miért nem rak 4-es 5-ösök közé soha???? -
Mehhehhe...
-
Milyen neha, mindig ezt csinalod.
-
Pares #251415 Papír, szóval csak extrém szögekben pattint, ammo rackre érzékeny, viszont baromi mozgékony és gyors, nagyon pontos a lövege (talán az egyik legpontosabb a játékban), ami max. menetsebességnél is elég pontos marad, nem ugrik szét nagyon a célkereszt, ez mellé pedig egy egész jó alfa damage is párosul jó töltési idővel. Óvatosan kell vele játszani, ilyen sniperkedős, bekerülős, cigánykodós tank igazából, nem első sorban kell vele rambózni. Nekem tetszik. -
hellokitty92 #251414 Valószínűleg nem lesz belőle semmi, mert nincs megfelelő tank t10-be. Chieftain megy az új ágra, a jelenlegi meg marad ott ahol van.
Az fv100, mint lehetséges jelölt -amiről nem tudni semmit- valószínűleg a korai conquerol program lehetett.
Esetleg még a spaced armoros conquerol jó lenne helyette.
A frankeinstein's 215b-t sose tervezték áttenni, mint a t30-at. Anno az amcsi heavy változásból jött a spekuláció, hátha jól járunk, mikor berakják a valós ( td) 215b-t... -
voroshenri #251413 Szerintem a kamion kisebb... De mintha olvastam volna valamit, hogy felbuffoltak az alcahalot. -
Nem lesz sok, ill. nehéz dolgod, azért szívesen:) -
foxbat88fx #251411 elmerült a süllyesztőben mint a német második TD ág :) -
Köszönöm, később elemzem! -
hellokitty92 #251409 Csak jó sok sebzést kell vele nyomni és dobálja a durva xp-et.:) Nekem 1523 xp-re adta a mastert.
2 egymást követő csata:
Prokhorovka encounter 1523 xp
Himmelsdorf encounter 1559 xp -
yossarianHUN #251408 Mi lett azzal, hogy az angolok új T10 heavyt kapnak, és a jelenlegi át lesz téve a TD ágra, vagy kivonva egyelőre? Valami ilyesmiről beszéltek nemsokkal a brit fa megjelenése után, de azóta nagyon nem hallok róla semmit. -
Rathrol #251407 Su-100y kell álcaháló + legénységi álca skill, vagy felesleges rá? Akkora mint egy kamion! :D -
Német könnyűtankokat fejlesztem most, az 5. kicsi Leopárdnál járok, a X Leopárdot szeretném, akinek esetleg megvan már az írja már le milyen a tankról a benyomása :) csak hogy mire számítsak, mert adatai alapján papírpanzer viszont a kinézete király :) csak az miatt kell :) -
A legeslegunalmasabb csata volt, amit eddig láttatok:) Beálltam a szokásos helyemre és ennyi. Kemény 0,72 km-t mentem:D
Tessék -
Replayt kérhetnék?
Kíváncsi vagyok mit műveltél azon a szaros pályán :D -
stoppos #251403 Szép. Nekem az istennek sem ment vele a mastery badge. Amikor úgy éreztem, hogy kitapostam a tank lekét is, akkor ment éppencsak 1000 felé a base xp. -
Néha a campelés és a spotolás a legcélravezetőbb:) (1532 base xp)
-
bigmano #251401 T21-től élvezetes szerintem,kitartást a többihez megéri.
Egy kis goldot vigyél az segít. -
foxbat88fx #251400 na ezt nem tudtam :)
köszi! akkor menni fog -
Ha tudsz játszani meddel, akkor használható. Sőt, mindegyik tank azon az ágon elég jó. T57-ért megéri hajtani:) -
M5 Stuart-nál a napi agyvérzések magas száma után az M7 már használható tank,vagy felejtsem el inkább ezt az ágat? -
Szpecnyaz #251398 Ugyan az a páncél van rajta mint a T54-en. Szóval ha azt vágod, akkor a 121 is menni fog.