418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Onnantól kezdve, hogy rajtad van egy címer, onnan nem csak baráti platoon, onnan képviselsz valamit. Nem olyan kemény feltétel ám ez, amióta kevés az arti, még én is be tudom tartani.
  • foxbat88fx
    alig várom már ezeket a missziókat!!!!
    még több idióta barom lesz a játékban!!!! EZAZ!!!!
    mégtöbb vereség!!! EZAZZ!!
  • lexlutor
    az mar wot-jugend ahol elvaras h viselkedj normalisan???
  • madmanic
    Inkább egy laza baráti platoon, mint egy ilyen wot-jugend, de ha te ezt szereted...
  • Eagle16
    Ez a nemzetenkénti tankvadászat nem éri meg szerintem, 60k kreditet ad lényegében...egy 10-esért lehet eladni mind a 6-ot. Persze ha csak úgy összejön akkor ok, de óráig játszani csak ezért, az fölösleges.
  • Oddball29
    Hát abban az akolban, ahol most vagyok belépési feltétel, hogy nincsen felesleges gyalázkodó odaírogatás ingame vagy priviben csata után. Onnantól kezdve, hogy én mitől érzem jobban magam, az nix. Nem én határozom meg a feltételeket, hanem a vezetés.
  • madmanic
    most valamiért szórják a prém napokat
  • madmanic
    De a <Csibész> ekkel sokkal jobban éreztük magunkat hidd el, félrészegen küldtük el a halálba egymást is meg az ellent is, és senki nem kapott a szívéhez....

• stoppos
    Nem köll olvasni a csetet és meg van oldva.

Vagy ha ez nem megy, ki kell modolni. Engem egy valami szokott idegesíteni, ha atomra pittyegi magát a parasztja az egyetlen látható piros háromszög kockájában, mintha rajta kívül mindenki vak lenne és hanggal kellene vezérelni a csapatot.
  • JeffDunham
  • Karelgott
    Köszi. Akkor valszeg megveszem. Remélem lesz olyan jó, mint a Ferdi.
  • Oddball29
    Most is benne szokott lenni a klánszabályzatokban, hogy nincsen rage.
  • JeffDunham
    Aham! Persze! Hogyne! Meg a k***** *******-t!

Kb a 3000 csata ezért kellett hogy eljusson tier 10-ig!

• madmanic
    pfff.. ezer éve Cod ban voltak ilyen klánok, nincs csúnya beszéd a szerveren mert kick.. Ha szégyent hoztál a klánra kick, ha nem vagy szimpatikus kick, ha nem adod meg a kellő tiszteletet a cl nek ( aki mellesleg olyan 12 körül lehetett ) kick..

Sírva röhögtünk rajtuk..
  • MuldR
    Ez melyik urhajos jatekbol van? Erdekes az UI meg a celkereszt :)
  • lexlutor
    na-na! akkor egybol AVO-s leszel!
  • foxbat88fx
    abból annyi rohangál mint állat
    de 121 -.-"
    erre jön egy buzi 47%-os fasz és elviszi előlem
  • davidbog
    Szerintem érdemes. Nagyon jó páncélvadásznak tartom.

A páncélzatára nem nagyon lehet alapozni, csak akkor ha a testet el tudod rejteni úgy, hogy csak a felépítmény látszódjon. Mozgékonysága elmegy. Az alap lövege is jó, de a 12,8 cm Pak44/2 L/61 lövege talán a játék legjobb lövege. Viszonylag gyors, nagy sebzéssel egész jó célzási idővel, még a szovjet 130 mm S-70A hasonló stílusú löveg. Az összes többi vagy nagyon nagy sebzésű de lassú, lassan célzó vagy gyors és relatív kicsi sebzésű.
  • MuldR
    En az FT BS-el vagyok igy. Fel eve vadaszom, ma vegre talaltam egyet, rarontok, lancolom, mogeparkolok, lelovom 10%ra es nyomorek PzS35 kilovi...most megint kereshetem fel evig :(
  • Eagle16
    Gratulálok.
  • Oddball29
    Lehet írni a fejesnek, lehet linkelni, sztem mindegy.
  • foxbat88fx
    aki tierX-el megy invitáljon pls.... szánalmas már h nem látni 121-et!!!!!
  • Roger6
    EZ igen! Nem vagy semmi.
  • Sheltem
    Srácok a +1 nap premium 50000 xp teljesítése után az éjfélkor resetelődik vagy reggel 7kor?
  • Toweliee
    Nekem ehhez nincs kedvem. Én szeretettel kívánok akkor további jó feljelentgetést, emoskodást, mártírkodást.
  • foxbat88fx
    nah.... megérte belépnem.... vérnyomásom 220
    lelőttem egy 121-et 75hp-ra
    erre a végig hátul kempelő T-44esünk kilövi előlem....
    ki is lőttem a gyökér T-44esünket.... bassza meg az anyját nem igaz
    végre látok 121-et kb. 2 hét után erre ellopják előlem!!!!
  • Ytar
    lehet valahogy mass törlést csinálni a tiltólistámban? .. betelt az a fránya ..
  • lexlutor
    ohh persze, o az avos mert a gyokernek elgurult a gyogyszer es szolt kalantarsainak, mert evvel a stilussal szepen lejaratja oket (is).
    ez az avos. mert gondolom evvel a stilussal ha rair csata utan, h ezt megis hogy gondoltad kis baratom, akkor hirtelen a fejehezkap es azt mondja sorry, nem?

megis mi masra gondoltal, okositsal mar ki legyszives. avyg menjen el a szintjere es kuldje el anyjaba, az magasroptu es felnottes es kemeny fasza dolog.

Ki primitivek.
  • Toweliee
    És mit tudsz csinálni? Hogyan torolod meg?

Karelgott, érdemes.
  • Oddball29
    Ellenfélként tartok tőle, ha ez jelent valamit.
  • foxbat88fx
    ezért nincs klánom
    milyen már h nem lehet anyázni? lol
  • Karelgott
    Hali. Jagdtigert érdemes megvenni?
  • Oddball29
    Hát, engem aztán elhordhatnak randomban akárminek, de az anyukámat még akkor se érheti szó, ha csak noname is vagyok.
  • Pales27
    Kerülnek is ki emiatt a klánból.
  • Toweliee
    Azért elég széles a döntési paletta, nem csak ez a két lehetőség van. Kis ÁVÓ-sok (vagy házmesterek -oldaltól függően).
  • Tessellia
    Hehe akkor ha azt a Pest Control nevű missiont teljesítem ahol is 1 nap alatt 20 medet kell kilőnöm (ami T4 vagy alfeletti). Plusz az 50k-s napi xp-t is megcsinálom akkor 2 nap prémiumot tudok szerezni?:D (mellesleg ez a lőjj ki egy nap alatt 20 medet előbb teljesíthető mint a napi 50k xp)
  • foxbat88fx
    hát én már nem egyszer láttam ilyet HUNS-ostól...
    lehet tőlem tanulta
  • Trucker39
    Reméltem is, hogy sokkal jobbak. :)

Valaki írt még magyarul az oldalunkon is, de eléggé lekötött a saját dolgom is.
  • VanDaal
    Határozottan több önuralmad van, mint nekem :D
    Egyszerre sokat én sem sok tankra költöttem, de ilyen 3-5 ezrek gyakran elillantak, ha kicsit meg akartam gyorsítani egy-egy modul felrakását, vagy átugrani néhány kellemetlennek tűnő low tier vasat :)
  • TiborTamas
    Elhiheted, hogy általánosságban a HUNS-osok nem ilyenek. Legutóbbi ilyen esetnél is megvolt a megfelelő büntetés.

Milyen kicsi a világ, épp egy csapatban voltál nagybátyámmal... :D