418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #251598 Onnantól kezdve, hogy rajtad van egy címer, onnan nem csak baráti platoon, onnan képviselsz valamit. Nem olyan kemény feltétel ám ez, amióta kevés az arti, még én is be tudom tartani. -
foxbat88fx #251597 alig várom már ezeket a missziókat!!!!
még több idióta barom lesz a játékban!!!! EZAZ!!!!
mégtöbb vereség!!! EZAZZ!! -
lexlutor #251596 az mar wot-jugend ahol elvaras h viselkedj normalisan??? -
madmanic #251595 Inkább egy laza baráti platoon, mint egy ilyen wot-jugend, de ha te ezt szereted... -
Ez a nemzetenkénti tankvadászat nem éri meg szerintem, 60k kreditet ad lényegében...egy 10-esért lehet eladni mind a 6-ot. Persze ha csak úgy összejön akkor ok, de óráig játszani csak ezért, az fölösleges. -
Oddball29 #251593 Hát abban az akolban, ahol most vagyok belépési feltétel, hogy nincsen felesleges gyalázkodó odaírogatás ingame vagy priviben csata után. Onnantól kezdve, hogy én mitől érzem jobban magam, az nix. Nem én határozom meg a feltételeket, hanem a vezetés. -
madmanic #251592 most valamiért szórják a prém napokat
-
madmanic #251591 De a <Csibész> ekkel sokkal jobban éreztük magunkat hidd el, félrészegen küldtük el a halálba egymást is meg az ellent is, és senki nem kapott a szívéhez....
-
stoppos #251590 Nem köll olvasni a csetet és meg van oldva. 
Vagy ha ez nem megy, ki kell modolni. Engem egy valami szokott idegesíteni, ha atomra pittyegi magát a parasztja az egyetlen látható piros háromszög kockájában, mintha rajta kívül mindenki vak lenne és hanggal kellene vezérelni a csapatot. -
-
Karelgott #251588 Köszi. Akkor valszeg megveszem. Remélem lesz olyan jó, mint a Ferdi. -
Oddball29 #251587 Most is benne szokott lenni a klánszabályzatokban, hogy nincsen rage. -
Aham! Persze! Hogyne! Meg a k***** *******-t!
Kb a 3000 csata ezért kellett hogy eljusson tier 10-ig!
-
madmanic #251585 pfff.. ezer éve Cod ban voltak ilyen klánok, nincs csúnya beszéd a szerveren mert kick.. Ha szégyent hoztál a klánra kick, ha nem vagy szimpatikus kick, ha nem adod meg a kellő tiszteletet a cl nek ( aki mellesleg olyan 12 körül lehetett ) kick..
Sírva röhögtünk rajtuk.. -
MuldR #251584 Ez melyik urhajos jatekbol van? Erdekes az UI meg a celkereszt :) -
lexlutor #251583 na-na! akkor egybol AVO-s leszel! -
foxbat88fx #251582 abból annyi rohangál mint állat
de 121 -.-"
erre jön egy buzi 47%-os fasz és elviszi előlem -
davidbog #251581 Szerintem érdemes. Nagyon jó páncélvadásznak tartom.
A páncélzatára nem nagyon lehet alapozni, csak akkor ha a testet el tudod rejteni úgy, hogy csak a felépítmény látszódjon. Mozgékonysága elmegy. Az alap lövege is jó, de a 12,8 cm Pak44/2 L/61 lövege talán a játék legjobb lövege. Viszonylag gyors, nagy sebzéssel egész jó célzási idővel, még a szovjet 130 mm S-70A hasonló stílusú löveg. Az összes többi vagy nagyon nagy sebzésű de lassú, lassan célzó vagy gyors és relatív kicsi sebzésű. -
MuldR #251580 En az FT BS-el vagyok igy. Fel eve vadaszom, ma vegre talaltam egyet, rarontok, lancolom, mogeparkolok, lelovom 10%ra es nyomorek PzS35 kilovi...most megint kereshetem fel evig :( -
Gratulálok.
-
Oddball29 #251578 Lehet írni a fejesnek, lehet linkelni, sztem mindegy. -
foxbat88fx #251577 aki tierX-el megy invitáljon pls.... szánalmas már h nem látni 121-et!!!!! -
EZ igen! Nem vagy semmi. -
Srácok a +1 nap premium 50000 xp teljesítése után az éjfélkor resetelődik vagy reggel 7kor? -
Toweliee #251575 Nekem ehhez nincs kedvem. Én szeretettel kívánok akkor további jó feljelentgetést, emoskodást, mártírkodást. -
foxbat88fx #251574 nah.... megérte belépnem.... vérnyomásom 220
lelőttem egy 121-et 75hp-ra
erre a végig hátul kempelő T-44esünk kilövi előlem....
ki is lőttem a gyökér T-44esünket.... bassza meg az anyját nem igaz
végre látok 121-et kb. 2 hét után erre ellopják előlem!!!! -
Ytar #251573 lehet valahogy mass törlést csinálni a tiltólistámban? .. betelt az a fránya .. -
lexlutor #251572 ohh persze, o az avos mert a gyokernek elgurult a gyogyszer es szolt kalantarsainak, mert evvel a stilussal szepen lejaratja oket (is).
ez az avos. mert gondolom evvel a stilussal ha rair csata utan, h ezt megis hogy gondoltad kis baratom, akkor hirtelen a fejehezkap es azt mondja sorry, nem?
megis mi masra gondoltal, okositsal mar ki legyszives. avyg menjen el a szintjere es kuldje el anyjaba, az magasroptu es felnottes es kemeny fasza dolog.
Ki primitivek. -
Toweliee #251571 És mit tudsz csinálni? Hogyan torolod meg?
Karelgott, érdemes. -
Oddball29 #251570 Ellenfélként tartok tőle, ha ez jelent valamit. -
foxbat88fx #251569 ezért nincs klánom
milyen már h nem lehet anyázni? lol
-
Karelgott #251568 Hali. Jagdtigert érdemes megvenni? -
Oddball29 #251567 Hát, engem aztán elhordhatnak randomban akárminek, de az anyukámat még akkor se érheti szó, ha csak noname is vagyok. -
Kerülnek is ki emiatt a klánból. -
Toweliee #251565 Azért elég széles a döntési paletta, nem csak ez a két lehetőség van. Kis ÁVÓ-sok (vagy házmesterek -oldaltól függően). -
Tessellia #251564 Hehe akkor ha azt a Pest Control nevű missiont teljesítem ahol is 1 nap alatt 20 medet kell kilőnöm (ami T4 vagy alfeletti). Plusz az 50k-s napi xp-t is megcsinálom akkor 2 nap prémiumot tudok szerezni?:D (mellesleg ez a lőjj ki egy nap alatt 20 medet előbb teljesíthető mint a napi 50k xp) -
foxbat88fx #251563 hát én már nem egyszer láttam ilyet HUNS-ostól...
lehet tőlem tanulta
-
Reméltem is, hogy sokkal jobbak. :)
Valaki írt még magyarul az oldalunkon is, de eléggé lekötött a saját dolgom is. -
VanDaal #251561 Határozottan több önuralmad van, mint nekem :D
Egyszerre sokat én sem sok tankra költöttem, de ilyen 3-5 ezrek gyakran elillantak, ha kicsit meg akartam gyorsítani egy-egy modul felrakását, vagy átugrani néhány kellemetlennek tűnő low tier vasat :) -
TiborTamas #251560 Elhiheted, hogy általánosságban a HUNS-osok nem ilyenek. Legutóbbi ilyen esetnél is megvolt a megfelelő büntetés.
Milyen kicsi a világ, épp egy csapatban voltál nagybátyámmal... :D