418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #251637 Én javaslom a sofőrnek a mozgásjavító skilleket (kuplung égető, off-road vezetés). -
foxbat88fx #251636 enyhén OP az a gun jó kezekben :) -
helló xvm editorban mi az az opcio amikor a teljes satom efi-ét ki irja a hangárban?
-
Oddball29 #251634 Az orosz T-34 57 mm Zis-4-el olyan mint a lézer. Pláne, ha prémiumot is rátölt. -
AlucardHuN #251633 Meg valszeg veterán tagok ülltek a tankban, célzásgyorsító, szellőztetés stb... Nekem viszont a kedvencem az mikor összeszűkült Tigrissel mellélövök vagy földet súrol, az idiotgunos orosz tank meg robogva ellő:D -
nemtudommivan #251632 Beindult a szerver -
hNeo2 #251631 Én most a találati arányra gondolok inkább. effit húzni én is tudok. tényleg az az érzése az embernek hogy csal az ellenfél. bár sztem 35 ezer csatás illetőről van most szó, és mezei T-34 orosz tier 5-tel nyomta.
lehet hogy felszerelte mindennel. gold fogyóeszköz stb. -
Karelgott #251630 És milyen modulokat tegyek a JT-re? Legénység bia, jav, 6.érzék, látó táv növelős cumók? -
madmanic #251629 Nincs varázslat, csak valószínűleg tudja hogyan kell a tankot/tornyot fordítani, hogy nagy eséllyel pattanjon, és tudja, hogy melyik tankot tudja sebezni szemből, és melyikre kell több időt pazarolni sniperkedéssel..
Boltban vásárolható eszközök +a legények képessége is nagyban befolyásolja a célzás/töltésidőt.
Ha megnézed, hogy mi növeli az effit, és mi a WN6 értéket, és tudatosan azokat csinálod, te is simán feljebb tudod nyomni az effid.
Nem tartom magam különösebben pro nak, de nekem 1800 körül mozog úgy, hogy 2 új ágat húzok és a stock vackokkal nehéz tartani.
-
Oddball29 #251628 Nemtom, nekem még xvm-em se volt soha. -
foxbat88fx #251627 most szereztem meg :D 

-
Kína szakértőre hajtasz? -
foxbat88fx #251625 nagy mákom van h nem akkor szart be amikor előttem volt a low hp-s 121 :D
sztem akkor kimentem volna és lebontottam volna a tyúkólat egy vascsővel :) -
nemtudommivan #251624 szervert akartam váltani hátha nem ugyanarra a három pályára dob erre nem tudok visszalépni -
Akkor lehet hogy részegen kell játszani, foxbatnak is attól olyan jó az effije, faggasd ki!:D -
nemtudommivan #251622 Megint tervezett karbantartás van ? -
A jóisten bassza meg ezeket a buzikat! Ez az egy szabadnapom van hetek óta, 2 kill kellene a 30-hoz, erre beszarik a szerver... Egyék meg a botomat! -
hNeo2 #251620 de nem lehet. nem nem. ha nekem 20 mp kell mire a tankom lemászik végre a kis szikladarabon ami miatt billeg az ágyú, akkor másnak is. :(
amúgy tényleg besz art a TS és a WOT is. lehet menni tüzijátékot nézni. -
Nem lehet mindenki Jimmmy Hendrix:) Nekem is kb az 1500 a plafon:) Rengeteget tapasztalata van a profiknak és álmukból felkelve lövik a weakspotot mindenen:D -
Ha nem tudod, hogy mire való egy fórum, akkor miért rontod itt a levegőt???
-
Gondolom mással is előfordult már, hogy képtelen volt irányítani a tankját, de ez az eset különösen idegesítő volt. Az ilyesmik miatt van darabokban az asztalom, meg szerintem a kezem is.
Replay -
foxbat88fx #251616 most már a wot is szar... nem csak a képfeltöltő meg TS :)
még jó h meglett a 30 kill meg a kínai medál :D -
Ytar #251615 ne játszunk a játékkal is helyetted?
az összeadás/kivonást már alsó tagozatban tanítják te szerencsétlen.
mi a faszt nem tudsz ezen kiszámolni? kérd meg anyádat ha nem megy, neki minden menet után el kell számolnia a kuncsaftokkal ..
kis köcsög. -
hNeo2 #251614 Tier5 csatában jön egy pro ellenség és mindenkit szétszed.
Ilyen 1600 effes, 60% winrates nagyklános lilakék.
Hogy csinálják ezeket?
Rálövök mellé megy, lepattan a nincspáncélja tankjáról. Ő rám se néz bumm minden lövése talál.
80-85% os találati aránnyal.
kb 35 éves lehetett, a nickje alapján.
Hogyan csinálják ezek? vagy van valami program? célzás segítő, vagy autó tüzelő.
Minden tankjával 60% winrate.
Nem értem.
Jómagam is 1500 eff körül járok, de ez már a csúcs, és csak zöld vagyok.
Ha ránézek valakire akkor azt be kell célozni. Várni. Nem így bumm jön lő megy. Nem értem.
Nyilván nem vagyok tökéletes, de ez ég és föld különbség. Láttam hogy sniperkedett is, és mégis a csata végén, 21 ből 18 lövése át is ütötte az ellenfeleket.
Mit csinálok rosszul. -
Adjunktus #251613 fölmegy.. -
Igen, DE csak ha 2 lőszert viszel maximum, mert többet sajnos nem tudnál bevinni
-
bekaphatod, ennyi erővel, beírhattad volna, hogy fel, vagy nem... nyominger
-
A VTEPS Ts-e működik mert otthoni szerver gépről megy POI-nál. Csak körbe akartam nézni máshol, ami nem jött össze. -
Ytar #251609 tessék -
Obj704 alap láncra felmegy a bl10? -
Vedd meg nyugodtan a JT-t. Egyik kedvenc TD-m. Pontos ágyú, nagyokat is sebez. Nem annyira lassú, főleg a Ferdinand után. Nagyon sokat van T10-ben, de ott is tud szépen sebzést osztani.
MuldR: Két helyről van összeollózva. Ez az alap csomag Grandpa's KISS Interface
Innen meg a MeltyMap. Link -
nemtudommivan #251606 Ez a Sacred Valley meg a Severomorsk nagyon játszhatatlan számomra. a középső résznek semmi értelme. Mindenki kimegy szélre és aki középen van annak annyi. Dögunalom. Számomra... -
Kell ts? :D -
Az összes 95.140.35.100 ip-jű ts besz@rt. Sehova nem enged fel ami így kezdődik. Most próbáltam vagy 5-re felmenni, egyik sem jó.
Foxi nem jeleníti meg a te képedet sem. -
foxbat88fx #251604 nekem ezt írja :S
Hiba: Hiba: betelt a háttértár. Türelmét kérjük, míg munkatársaink intézkednek
na szóval
erre mit mondjak????
mióta jött ki a kínai tech tree??? fél éve??
azóta üldözöm a 2 X-es tankot..
tegnap 13-90-el kilőttem 113-at
most 13-90-el kilőttem a 121et! de nem egyet!!!! KETTŐT egy csatában
-
Ja.
Képfeltöltés nem működik.
:D :D
-
Valami gond van a magyar szerverekkel. Sem a képfeltöltés nem működik, sem pár TS. Valaki tud valamit erről? -
foxbat88fx #251601 erre most mit mondjak????? 
http://kepkezelo.com/images/nc2d3wfwt6q4vonyepv.jpg -
Nem működik a képfeltöltés? Talán máshonnan jó lesz.
-
madmanic #251599 Ezt írtam volna..?