418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #251717 Sunsetjoy: hát azt hiszem a megjelenés után 1-2 évvel játszhattam vele. Nagyon nehéz volt, de órakra lekötött. Igazából egy BattleZone klón volt Spectrumra.
Volt egy másik tankos játék, amivel nagyon sokat nyomtam középiskolás koromban (1992). Ma már ránézni is röhejes. Pedig volt benne team management, meg Tigris tank, meg csúcsgrafika.
Ez akkor csúcsnak számított. Érdemes megnézni az első néhány másodpercet: a showroomban a tankmodelleket :-)
30 év alatt rengeteget fejlődtek a játékok, néha el se hiszem, hogy a 80-as években az a néhány szürke paca hogy volt képes lekötni.
Most is fejlődünk: ingyenes MMO FPS vonalon két egész jót is találtam az idén: az egyik a Planetside 2, ahol nem 15-15 játékos ugrik egymásnak hanem 1000-1000. Hátulütője, hogy pont úgy mint a WoTban itt is mindenki a saját statjával foglalkozik, szarik a csapatmunkára. Van olyan, hogy a saját szakaszomból a másik játékos teljesen más kontinesen tanyázik, és még elmondani se tudod neki, hogy "gyere már ide, a mi feladatunk, hogy bevegyük ezt az objektumot".
A másik ami grafikailag odavert nálam az a Hawken: itt azér a hagyományos DM és TDM mellett vannak még érdekes játékmódok, de itt is előfordul, hogy egyedül hagynak 3 ellenfél ellen, olyankor már esélytelen a helyzet. Szerintem nagyon jópofa. Unreal Engine 3 mozgatja. -
foxbat88fx #251716 ja... csak a waffentrager e-100at még az MS-1 is átlövi olyan "páncélzata" lesz
-
foxbat88fx #251715 ha a jpz e-100-al ilyen béna vagy akkor az új német TD ágat nagyon nem neked találták ki....
azokkal Extreme nehéz lesz játszani :)
talán a wot történetében a legnehezebb ág lesz -
Nem olyan rossz az a TD.
Sajnos nem az én csatám volt: 10483 damage -
Akivel edig szakaszban mentem és jpe100-al jött majdnem minden csatában kiosztotta a top sebzést. Ha a kacsa nem tud úszni akkor nem a víz a hülye. -
mittomén1 #251712 többi td se sokkal jobb mégmielött vki azzal jönne.
mennyire hiteles hogy 8.9ben jön a waffentrager e100 4es autoloader tárral?vagy 9.0 inkább? az még talán sebezni is képes vmit mielött fél évet tölt újra. -
mittomén1 #251711 jgpze100 egy undoritó vacak sz*r.ezért szenvedtem ennyit.távolról mellé lő vagy critical hit(magyarán max kiüt egy modult 0hp sérülés).közelről meg nevetséges dolgokról pattan le még arannyal lőve is(nálam az is3 a favorit). be kéne tiltani ezt a vacakot. mellesleg mi az már hogy a majd nem 80 csatámból 5-öt!!! nyertem meg és 30% a win ratem vele? zsinórban 5/5 bukta ma is és emelkedett 1%-ot a win rate.undorító a tank is meg ez a wr-es dolog is.több mint 7millát fektettem bele hogy ****** meg.ennyire tank még nem b*****t fel. remélem az új autoloaderes td ág jobb lesz mert vmi kárpótlás jár ezért a sz*rért cserébe. -
hajagosv #251710 kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/njxyl3snzlgu6i8cvdid.jpg
kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/o5zq7pu5m2ro7iwc2dz.jpg -
Elcsesztem. Ez az eredmény.
-
Mutassak egy ugyan ilyen csatát? Annyit írok hogy a tigris dühöngött! Csak a szofisztikált értetlenkedését teszem közzé.
Tigris reakciói:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És a végeredmény.
-
Tier7el ilyen torony magasan többet sebeztem mint a Tier9-esek....szánalom
pointer4 ti meg kapjátok be :P 6kill között én is ott voltam, mondd meg a cimbidnek hogy szívesen a top gunt! :D :D -
Meddig tart a 30kill-300000 credit akció?
Csak mert már a hatvanadik killnél járok (tier 6-7) és még nem kaptam meg :D -
yossarianHUN #251705 Az ám, csak erre T10 artyk fognak lövöldözni:) -
Ezekbe ne nagyon bízz :/ -
AlucardHuN #251703 Szép nagy céltábla mint a régi időkben a KV tornya :D -
yossarianHUN #251702 Hát ez az AMX 65t egy merő torony. Ehhez képest a T29-széria, meg az ST-I tornyai apró kis pattanások. Arty szeretni fogja. -
Ezen akadtam ki délután, csak nem jelenítette meg a képet. Persze rohadt nagy bukta lett a vége...
-
"- fő különbség az új és a régi francia nehéz tank ágban? Az újban nem lesznek revolvertárasak"
Ezt már vagy 1 éve is elmondták. Nem tudom miért szajkózza megint a WG.
Működik már a képfeltöltés?
LINK arra az esetre ha nem jelenítené meg a képet.
Most akkor ez aktuális lesz végre? Mert már vagy egy éve rajta van az AMX M4-en a következő új tankhoz az xp. Nem örülnék ha fölöslegesen tettem volna rá anno. Vagy van valakinek frissebb infója? -
Igen, de abból nem tudok pénzt csinálni, ebből meg hátha. -
Okmyx #251698 Nemcsak a felszerelések árai növekednek négyszeresére, hanem a top motorját is elveszti, illetve heavyként az MM súlyozása is változik.
-
Most olvasgatom itt a szombati hozzászólásokat, és látom a felvetést, hogy mennyivel emelkednek majd a felszerelések a VK3601H-hoz, és azt gondoltam, mai 300k-ból beruházok egy venti+rammer kombóra, hátha lehet keresni majd rajta (és nem elveszik, mint a múltkor a goldlőszert.
Gondoltam, le is tesztelem, milyen így a tank:
Replay
Magasan kvalifikált csata volt, (kb. harmada 8-as tier, ahhoz képest az IS3 kb. azt se tudta, milyen rendezvényen van), ha enyém volt a legtöbb sebzés (gold nélkül) az egész csatában.
-
Okmyx #251696 A váratlan telefonhívások? Kedvenceim.
Vagy amikor a háttérben elkezd frissíteni az oprendszer/vírusölő/akármi, és a sávszélesség odavan percekig. -
Meló helyen wotozni... ? :s Netezés még oké.
De kockulás?
Jó, nem vészhelyzeti szituációkra kell gondolni.
Hanem ez a dolog hogy eszembe jutott hogy beszarok, meg éppen most lett kész a vacsi, de paraszt vagyok és battle gombra nyomok. -
yossarianHUN #251694 Pedig bizony vannak szituk, amiket nem tudsz a garázsban elintézni.
Nekem is volt olyan, hogy csata közepén a kutya kiborította a vizes tálját, és fél liter vizet öntött szét a parkettán. Ilyenkor azért nem húzod le a csata maradékát egy legyintéssel.
Nem gyakori, de előfordul. -
Melóhelyről nyomni pl? Jön a főnök, a picsbe... - Na ilyenkor is afk valaki. -
- a komoly AFK-zókat nyomon követik, de a random AFK-sokkal nem foglalkoznak (például kidobni őket a játékból), ugyanis SerB tudja, hogy az emberek olyan mindennapi szituációkba juthatnak, hogy AFK kell lenniük (például elmenni a vécére, az anyukád hív ebédelni, stb...)
"Húúú, be sz.rok...ááá 1 csata még bele fér a kis X-es tankommal "klikk csata gombra" ÁÁÁÁÁ MÉGSEEEE!"
...
-"Jenőőő, kész az ebéééééd"
-"Oké mami, csak még 1 csata a kis Kv-1S-el "klikk csata gomb"
fél percel később
-"Jenőőő, meg ugattam hogy ebéd van ???"
-"OK mama!!!!"
utálom az ilyeneket.
1x egy type leugatott hogy beszóltam neki hogy afkolós buzi (csata 4. percébe), pedig ő csak vízért ment ki.
ezt a garázsba nem lehetett elintézni gondolom. -
Toweliee #251691 Még pár érdekesebb hír:
- A történelmi harcok nem évekre, hanem a jelentősebb harcokra lesznek különítve.
- különböző oldalak nyerési esélyei nem változtak számottevően az arty nerf óta
- fő különbség az új és a régi francia nehéz tank ágban? Az újban nem lesznek revolvertárasak
- a készítők megpróbálták beépíteni az gombnyomás nélküli voice chatet (mint a Skypeban), de sok interferencia volt, ha ezt kijavítják, akkor érkezhet az állandó voice chat
- a Dragon Ridge valamikor visszakerül
- a komoly AFK-zókat nyomon követik, de a random AFK-sokkal nem foglalkoznak (például kidobni őket a játékból), ugyanis SerB tudja, hogy az emberek olyan mindennapi szituációkba juthatnak, hogy AFK kell lenniük (például elmenni a vécére, az anyukád hív ebédelni, stb...)
- történelmi csatákban, ú.n. koalíciók (US+USSR a németek ellen) valószínűleg nem lesznek beépítve, de Churchill tankok (a történelmi 6pdr-es felszereléssel) megjelenhetnek szovjetek soraiban -
Toweliee #251690 Simán el tudom képzelni, hogy az eddigi akciók alapján készítettek egy statisztikát (mikor játszanak a legtöbben; mikor folyik be több bevétel stb.), és ezalapján csinálják ezeket az akciókat. -
Én azért többet vártam. Például leárazásokat, mondjuk a felszereléseknél. -
yossarianHUN #251688 Előfordul. A jelenlegi játékmotor nem engedi felborulni a tankot, úgyhogy megesik hogy ez lesz egy rallyzás vége. -
hajagosv #251687 m3lee -
hajagosv #251686
ilyennel találkoztatok már ? -
Toweliee #251685 Mivel a WoT is részt vesz az egyik legnagyobb játék eseményen a gamescom-on ezért egy elég tisztességes akciót találtak ki ezekre a napokra amíg tart a rendezvény kezdjük is az elsővel ami csak bemelegítő:
Aug 21-22:
- 2x legénységi bónusz csatánként
Küldetések:
Aug 21-26:
1.
- Legyél a benne a Top 3 ban akik a legtöbbet sebeztek a csata alatt
- Csak normál csatánál működik
- Nyeremény: +30% kredit
2.
- Normál csata
- Naponta 1x
- Minden nemzetből legalább 1 tankot lőj ki
- Nyeremény: Prémium kaja: Kóla, Kávé, Csoki stb.
Aug 21-22:
- Normál csata
- Szárnysegéd kitüntetés megszerzése
- Legalább 2 tank kilövése
- Nyeremény: dupla XP
Aug 22-23:
- Normál csata
- Őrjárat kitüntetés
- Legalább 1 tank kilövése
- Nyeremény: 3000 XP
Aug 23-24:
- Normál csata
- Acél fal+Spártai kitüntetés
- Nyeremény: 5 db nagy javító csomag
Aug 24-25:
- Normál csata
- 20 közepes tank kilövése Tier 4 es vagy nagyobb tankkal 24 órán belül
- Nyeremény: 1 nap prémium
Aug 25-26:
- Normál csata
- Legalább 3000 sebzés kiosztása
- Legalább 3 tank kilövése
- Nyeremény: 2x XP -
És akkor is játszottál vele amúgy, amikor megjelent? Nekem a Schorched tanks 93-ból Amigára. Bár az meg artys játék, lol. -
lexlutor #251683 hmm.. at15 - 3500 damage - 600 spot - gyozelem - premiummal 1600 xp.. es meg csak elso osztaly sem adott.. -
Okmyx #251682 Nekem ez volt a legelső tankos élményem.
Combat Zone 16K(!) 1983 -
lexlutor #251681 ha mar ennyire szar, miert nincs annyi esze, h akkro a haverja egy jo tankot hoz be melle, es valtogatva huzzak? ehhez azert nem kell agysebesznek lenni! -
stoppos #251680 Úgy látom ebben is flankelni kell.
-
Na ki emlékszik még erre? :) Majdnem olyan jó játék mint a wot. 
-
Madi92 #251678 Nem retard mágnes, csak rohad szívás tud vele lenni a játék.
Oké, hogy gyors, csak odáig el is kell jutni. Pácél semmi, rld time 10sec, camo sem egy húde.. szóval igazi sniper, és lehet vele jó dolgokat csinálni, de ha az ellen odajön, akkor 10sec, nulla páncéllal. Hát...:\