418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #251757 Egy körre csak szerencsére, mert csak annyi lóvém volt. 
Ha lett volna rajta 10k, tuti elviszi az egészet.
-
Ha pedig átváltja kreditesre az embör, akkor nem von le egy darab aranyat sem... -
madmanic #251755 te is benyaltad..?
-
madmanic #251754 CSak arra figyelj, hogy ezek FOGYÓ eszközök,és ha bekapcsolod az automatikus feltöltést, ha elhasználod újratölti sok sok aranyért.. -
Nem hiszem el, ma már a második idióta fut be elém, miközben célzom az ellenséget ISU-152-vel. Persze kilőttem mindegyiket, esélytelen volt elkerülni. Be is kékültem. -
stoppos #251752 Add el a francba. :)
A tűzoltókészülék,meg a többi helyére elég rizikós betenni, ha pedig van aranyad és be van kapcsolva az automatikus újratöltés, izomból fogja venni, ha elfeledkezel róla. -
yossarianHUN #251751 Pedig ott kell azokat is, a repair kit/elsősegély/tűzoltó slotokban. Azaz valamelyik helyett. -
Toweliee #251750 Helyettük rakhatod be valamelyiket, nemzetenként. -
Sziasztok!
Lenne egy nagyon kezdő kérdésem(noobozni is lehet csak kapjak választ)
Ezeket a kóla, kávé stb cuccokat hogyan lehet használni?
Tűzoltó készülék, repair kit stb be van rakva de ezeket sehol nem találom hol a "slotjuk"...
Előre is köszi a választ. -
Jah vannak ilyenek, engem is lenooboztak tegnap mikor cromwell-el nem mentem rá frontálisan a t-150 re mikor 1v1 ben maradtunk a legvégén hanem kicsalogattam a nyiltabb térre ahol aztán jol körültáncoltam és megettem:) a végén nekem is top dmg lett, a nubozó meg lőtt egy 150 est és meghalt. Nemértem az ien embereket:D -
Pares #251747 Nekem is írt tegnap egy kedves Löwe tulaj, hogy "Tiger II uninstall WoT", néztem is hogy mi a baja, amikor megnyertük a csatát és én sebeztem legtöbbet (valami 2500 körüli volt), ő meg 500 sebzéssel kullogott a lista alján... Szóval vannak ilyenek, én csak annyit írok vissza ilyeneknek, hogy:
-
Állj össze valakivel itt a fórumról. Sokan úgy néznek ki, hogy szeretnek szenvedni, de tényleg. Mindenki csak várja a sült galambot, de tenni nem tesz érte. Keresd meg a haverjaidat akár innen is, platoon, akkor már 2 noob-al kevesebb van a csapatban. 3 (jó) embernek bizony van kihatása egy csatára. -
Rathrol #251745 Annyira bírom ezt a játékot, mikor a saját csapatból van 1-2 tank aki túlélte (persze nem kempelve), aztán a saját csapatai noob le őket,meg olyat írnak "uninstall game","play tetris" f@szságokat, mert nekik nem tetszik ahogy játszik,holott ők 1 tankot se találtak el...Az ilyeneket szembeköpném!:D -
Fefe82 #251744 Sztem semmi extra nics benne,néha összejön a O sebzés akármivel is mész!Nekem is van E-100 amivel mentem már OO kört (egyébként olyan 2500 átlagom van vele,tehát azért meglövöm a megamét vele gyakran) csakhát vannak pályák amiken nem szabad elfelejteni a vonulási útvonalat!Mentem én is gyorsan ,már amennyire egy E-100-al lehet,pozíciót fogni,persze villantam is ki mint a karácsonyfa égő,és az új PACCSSSS óta azért nem ritka az oldalanként 4-5-6 Tx TD,hát és belefutottam vagy 3 db ilyen baromállatba,8-900-val löttek le köbö 2-3 sec alatt!ez a receptje,na de attól függ milyen a polgár a géppel?! -
madmanic #251743 35% wr.. Legtöbb sebzés, legtöbb kill MINDEN körben
-
Schwarczer #251742 nekiment valaki:) -
haflac #251741 Összefutottam egy gamescomos idiótával ő maussal én az agyonpáncélozott gyorsmozgású lőwével,kőkemény tier 10 csata volt.Ő sebzett 167-et!!!! én 2500-at.Én sem vagyok csak max átlagos,de,hogy a picsába lehet az egérrel 167-et sebezni? :) -
Toweliee #251740 Igen :)) Bár ha postitra írod akkor nem kell. Am 5/0-ba vagyok idáig (0 az a győzelem száma). Majd lesz jobb. -
madmanic #251739 ...és megint kiírni.. -
foxbat88fx #251738 hmmm eddig 11 win 1 lose
eddig tetszik ez a nemzetközi agyhalottnap csaxólok :) -
Toweliee #251737 Írd fel magadnak a monitor mellé, hogy "visszaolvasni a tegnapi első hsz-ig", ugyanez volt. -
madmanic #251736 sajnos az agyam hosszú távú memóriájáért felelős része sült be először ezektől a nyomorultaktól.. -
virkir #251735 Kb június eleje óta minden nap a nemzetközi agyhalott nap.. csaxólok.
Ha még nem vetted volna észre. xD -
VanDaal #251734 És igenis beteszem a 3 milliomodik retardált csapatos képet is, mert amit ezek művelnek, épp ésszel felfogni nem lehet:
Nem az a baj, hogy t6-tal betesz t8-ba, hanem az, hogy a 4db top tankunkból 3 sebzés nélkül löveti ki magát... A Löwének konkrétan 1 eff-je volt, és miután kapott egy lövést, nyílegyenesen vízbe hajtott, és belefojtotta magát. De biztos nem bot, ááá dehogyis :) -
VanDaal #251733 Tényleg... Ezek szerint sikerült félreértenem a mission szövegét, mert nekem abból az jött le, hogy akkor fog járni, miután megvan mindegyik. -
madmanic #251732 ma vany a nemzetközi agyhalott nap.. csxólok.. -
retardtomsolooo #251731 Kommunisták itt? Milyen meglepő! -
Egyenként adja. -
VanDaal #251729 Asszem hibás az "Around the World" mission :D
Már a legelső csatám után megkaptam az extra ellátmányokat, pedig összesen nem volt 6 killem, nem hogy minden nemzetből 1-1 :D -
Aki azt mondja, hogy a KV széria gyulladós az bekap***ja...az E-100-am egymás után 2x gyújtották ki, két egymást követő lövéssel és ez már nem az első alkalom... -
haflac #251727 Győzelem!
Csata: Erlenberg 2013. augusztus 21. 9:39:28
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 3 374 (x2)
Szerzett kredit: 125 244
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Csokoládé (x1), Doboz Cola (x1), Erős kávé (x1)
nem kezdődik rosszul :) -
Karelgott #251726 Úgy érzem a su 100-al lehet osztani rendesen.... :) -
Okmyx #251725 No ez érdekes, köszi. -
AlucardHuN #251724 Valóban, eszméletlen nagy game de úgy látom ehhez erőmű kéne :D (planetside 2) -
stoppos #251723 Keress vissza, valaki írt tegnap ide. -
Nincs véletlenül valakinek egy invite kódja új játékosnak? -
stoppos #251721 "Vagy amikor a háttérben elkezd frissíteni az oprendszer/vírusölő/akármi, és a sávszélesség odavan percekig."
- Razer Game Booster a barátod és akkor nem frissít semmi. -
Okmyx #251720 (ragasztanak) -
madmanic #251719 "Ha a kacsa nem tud úszni akkor nem a víz a hülye."
Ez jó.
Schmittelem. -
Okmyx #251718 Persze ha már játék, akkor azzal is elégedett lennék, ha ideadnák azokat a méretarányos papírmodelleket, amivel a német páncéloslegénységet oktatták az ellenséges tankok felépítéséről, weakspotjairól (mire összerakták ismerték az utolsó kerékig).
Itt pld. KV-1-est ragassztanak.