418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mittomén1
    hát nehéz életben maradni meg 4-5 sebző lövést bevinni ha 2perc után 0-5 az állás.már egyedül vagyok az oldalon mire odavonszolom magam.és ezzel meg is van pecsételve a sorsom.és ez van szinte minden csatán.
  • VanDaal
    "Ezek még akkor is artyznának ha levennék a löveget róla"
    Ez nagyon tetszett :D

Egyébként én is voltam ma olyan t10 csatában, ahol 4-4 arty volt oldalanként -amíg egyébként nem ez van minden körben, addig nem zavar különösebben, csak az érdekesség kedvéért írom-, még viccelődve oda is szóltam nekik, hogy legyenek csak minél többen megint, hátha kapnak még egy kis nerfet :D
    Viszont ami érdekesebb, hogy a 4 artyjuk csinált is összesen vagy 6-7 killt Siegfried line-on, ami pedig mégis csak városi pálya lenne...
  • FEKETEKARD
    A kis Troll tank :D A mai első és jelenleg az utolsó csatám :)

• madmanic
    üdv a klubban..
  • Karelgott
    su100-al 9 kill-es vereség :S
    Agyam eldobom....
  • Szpecnyaz
    Pedig ha annyira rosszul megy vele, akkor nyilván nálad van a hiba.
  • Mester61
    Tudod az előző patchban eladtam, mindig kiszedtek az artyk, 28% körül volt a WINem és megúntam arról nem is beszélve, hogy prém mellett is vitte a creditet, most visszavettem, és élvezet vele a játék, nem mondom, hogy nem
    bukok meccset, de a win felment 48-49%-ra és sokszor hoz tisztán 24-35K creditet, persze prémmel, teljesen másképp kell vele játszani mint a többi TD-vel, elősször is fejleszteni, minél messzebbre láss, és még így is benne van, hogy derítenek, lövés után mindig hátrálj hamarabb eltűnsz, nekem is pattannak le lövések és 0dmg is gyakran van, de 4-5 ellent rendesen megpuszilsz, dől a lé, feltéve ha életben maradsz.
  • mittomén1
    én rendszeresn 3-4 arty / csapat csatákban vagyok. ezek még akkor is artyznának ha levennék a löveget róla... amiért nagyon nem hatékony az az hogy mások szétlővik azt amit nem találtam el mert 22 másodpercet tölt.plusz már kirepült az ablakon 2200 "jobb" esetben 7200 kredit/lövés. amitől meg külön falra mászom az a critical hit nevű csodás jelenség.
    összehasonlításul 0,38as pontosságú löveggel volt hogy 6/6 célba talált 630 méterről. ezzel 0,35ös ezt ne feledjük de garantálom hogy 400 méterről 1 a 3ból már jó arány.
  • Mester61
    Ne add fel, fullosan ezzel nyertem az első és lehet az utolsó 2500 goldot a WG-től, fantasztikus az a járgány, az AT-15nél járok azzal is sok meglepetést szerzek az enemynek, olyan gyorsan lő sokszor azt hiszik táras, sajna már ismerik a gyenge pontokat, de így is élvezet a játék vele.
  • mittomén1
    nehogy már ott kössünk ki hogy én nem tudok vele játszani. 40% winrate-vel 500 tp az átlagom az elődeivel(jagdtiger,ferdinand). de azok messze nem pattognak ennyit.ember gondolkodj mielött beszélsz.én hibám hogy 30 méterről lepattanok egy is3-ról arannyal? tier 6al átlövöm normál lőszerrel.... 22 másodpercet tölthetek miután láncolgatja őket vagy el sem találja max egy critical hit ami nevetséges.persze volt vele 1-2 jó csatám de a nevetséges vereség sorozatban érkező 15-2es csatákban nehéz vele érvényesülni.az autoloaderes td ág legalább képes lőni párat mielött újratölt.azt meg nem hiszem hogy egy olyan tank aminek e100 szerepel a nevében papír páncélzatú lenne.páncél amúgy sem ér sokat mert csak szemből véd és arannyal átlövik.márpedig mindenki azzal lő t10ben.tisztelet a kivételnek. egy foch 155 szerű tankkal jobban tudnék azonosulni de el sem keztem fejleszteni mivel az elődei pl a t9es foch nagyon kicsit sebez.
    visszatérve a jgpze100ra: szimpatikusabb lenne ha nem buknék 20-30ezret körönként(arannyal lőve még többet) mivel 80ból 75 csatát buktam vele.ez biztosan nem véletlen szándékosságot sejtek emögött.én mégegyszer tutira hozzá nem nyúlok mostanság.inkább gyüjtök az új td ágra.
    nincs vele járható út.ha távol maradok nem talál el semmit.ha közel megyek szétkapnak.városba jó lenne üss és fusst játszani.futás alatt fedezékbe húzódást értek természetesen.de sorozatban jönnek a steppes artic region és ehhez hasonló borzalmak.3-4 szer voltam városban vele.2-t lőttem kb 2100 sebzés aztán már az ellenség mediumjai a hátsómban voltak. az ilyen mm meg a borzasztó csapatok az utolsó szög a koporsójába részemről.
  • foxbat88fx
    úgy hívták zárt béta :D
  • Bangaro
    Csak kell valami nyugtató is mellé.
  • Toweliee
    Szerintem nem, legalábbis én nem emlékszem ilyenre az elmúlt két évben.
  • madmanic
    jól rémlik, hogy volt olyan event, hogy ingyen lehetett xp t váltani?
  • virkir
    De ugye mennyire jófejek voltak amikor kitalálták a külön mod könyvtárat azon címen, hogy ne kelljen pöcsölni minden frissítésnél a modokkal.
    Ezzel szemben én nem emlékszem, hogy volt-e olyan amikor nem kellett azóta is minden verzió lépésnél.
  • Adjunktus
    A JgpZ E-100 valóban kínzás volt,addig amíg artysta hordák uralták a mezőnyt!
    Mióta nincsenek,azóta viszont nagyot fordult a világ!
    Távolságot kell vele tartani,annyi a titka.Messziről nehezen lövik be az alját.Ha meg még el is tudod dugni akkor no problem!A felépítményt meg nem túl sűrűn fogják átlőni.
    Nem egy balett művész,vagy rally bajnok,az tény.De hát ezért is kell a távolság tartás.
    A lövege meg élég ahhoz,hogy nagyobb távolságból is bevigyél vele egy-két kokit.
    Nem annyira szörnyű az,csak rá kell hangolódni a stílusára.:)
  • stoppos
    Nem is értem a csávót. Szopni jár ide a kopaszja?
  • mijki
    Valaki szóljon egy moderátornak, van egy nyomorékunk...

De ha elkezdenétek etetni a trollt akkor:
  • retardtomsolooo
    szpecnyaz egy igazi kommunista sztálin-fan!
  • Jacktor
    Bunkózás T71-gyel. Küzd a garázsban maradásért...
  • madmanic
    dől a kredit rendesen az eventtel..
  • Krigare90
    Köszi a választ. Sajnos a top löveghez mindenképp ki kell fejleszteni a tornyot is :/ Hosszú lesz
  • Fefe82
    Lényeg a lényeg,ütőképesebb mint az előzőek,ámbár elvoltam a P-PII,is,de akkor az E-50 sokkal jobb igaz!Mondjuk a gunja az tetszik,így olvasva!
  • zsan666
    @foxi addig ne aggódj, amíg a pálesz kompatibilis vele :D

@Krigare90 anno úgy tanítottak, hogy az elsődleges cél a top löveg a sebzés miatt. Ha felmegy alap toronyra, akkor úgy, ha kell hozzá, akkor meg torony-löveg. Ha nem bírja az alap lánc ezt, akkor felfüggesztéssel, de ha nem futja rá, akkor a lánccal nyitsz és a fentiek. Ezek után a motor értelmesebb, mert pl. a Tigris, hajlamos megállni ha fordulni is kell vele, amíg nincs ereje sajnos.
  • nemtudommivan
    A hetvegen feladtam az angol td agat az AT-7 nel. Total nulla az a szerkezet. Egy idegbaj. Egy csodtomeg. Probaltam kitarto lenni de nem ment. Barmi kivegzi annyira lassu es annyira semmit nem ero a pancelzata mivel tele van gyenge pontokkal ami nagyon konnyen belonek.
  • Bangaro
    Még mindig csak kora reggel lehet normálisan játszani......
  • foxbat88fx
    "Many mods will not function in 8.8" király :D
    tiszta noob leszek módok nélkül xd
  • Krigare90
    A Tigerre milyen sorrendben érdemes kifejleszteni a modulokat?
  • Oddball29
    Nekem a kedvenc 10-esem az E-50M, sokkal szívesebben ugrok vele fejest egy csatába, mint a T-62A-val meg az M48-al.
  • Bangaro
    Én imádtam az E-50-et. Az a lézerágyú valami döbbenet.
  • Master91
    Holnap jön a teszt szerver, várdd meg és próbálgasd ki.
  • Fefe82
    E-50 tulajok,érdemes szenvedni vele ?már vagy 3-4 hónapja ki van húzva,de még nem vettem meg,mert nem látok belőle sokat,inkább a ruszki ,fra med ág megy,tehát érdemes szenvedni érte ?A stock állapot nem érdekel,fel teszem az ágyút egyből a kisebb modulok meg majd meg lesznek!
  • Master91
    "I reported this before (a day or two ago), but just to make sure everyone’s ready: World of Tanks are transferring to the new ActionScript 3 system. That means the great majority of mods (if not all of them) will cease to function in 8.8 and it will probably take time to rewrite them for the new system (more time than usual, that is)."
  • mijki
    E-100 vs T8-ak:
  • stoppos
    Ne izgulj, majd megválasztanak vezérüknek és minden rendben lesz.
  • foxbat88fx
    készülj fel.... elszaporodtak a gyökerek
    rengeteg van :(
    lehet jobban jársz ha nem jösz vissza :D
  • yossarianHUN
    Ha érdekel egy SZLH tagfelvétel, keress meg privátban.
  • Styx36
    Sziasztok!

Visszatértem a wotos világba megint. :)
    Újra keresnék egy magyar klánt amihez betudok csatlakozni.

Köszönöm
  • Zegi Norbi HUN
    Megint sok a tetves gyökér... Sírok komolyan :(
  • stoppos
    Azóta az ilyen szarokat eladom a francba. :)