418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Styx36 #251836 Egyébként a mostani klánok osztanak "zsoldot" ha megfelelően szerepelsz a cw-ken meg mindig ott vagy amikor kell? -
Toweliee #251835 Szerintem egyszerre egy azonos ágbeli tankod legyen, és vidd tovább a legénységed. Fejlődnek. -
Akkor viszont várok az IS8 vásárlással. -
Toweliee #251833 Érdemes megvenni, mert 10 arany a pakolgatás ára. -
Egyébként IS -t eladtam amikor kellett IS3 ra a pénz de így hogy összes 7es tank 30% os engedménnyel lesz lehet újra megveszem :) Imádtam... -
Még nem lettem lenoobozva úgyhogy kérdezek akkor mégegyet :)
Szóval én pl kv1s , is, is3 (és holnap reggeltől kb is8al) játszok ezt az ágat szeretem.
"Ajánlott" mind a 4re megvenni az equipmenteket? Vagy mindből 1-1-1 et venni amik szimpatikusak és amikor másik tankkal megyek "átpakolgatni" ?
Bocs a hülye kérdésért kimaradt kb 1 év most kezdtem 1 hete újrajátszani és nem akarok feleslegesen creditet költeni csak amennyi "kell" :) -
foxbat88fx #251830 ahhh ma majdnem megvettem a T32-őt.... de mégsem :D
mákom van bakker :) -
Ezt csúnyán benéztem :) -
TiborTamas #251828 A felszerelések lesznek leárazva, nem a fogyócikkek. -
yossarianHUN #251827 Már ha el akarsz menni T10-ig. Én például általában nem szoktam akarni. -
nemtudommivan #251826 Legalabb lenne fuggoleges lovegkiterese. De az egy nagy nulla. Lonek egy szaros kis dombrol es nem tudok visszaloni. Nevetseges. Ugyanez forditva is. -
Toweliee #251825 Ez teljesen attól függ, hogy milyen vasak állnak a garázsodban (ill. milyeneket szeretnél). -
Illetve többieknek is szól a kérdés, miből mennyit táraztok be holnap kb? (azt is írjátok, hogy small / large az adott cuccnál). -
Szpecnyaz #251823 Meg stabot am is csak T7-8tól lehet feltenni. -
Ytar #251822 ezzel konkrétan mi a baj?
miért jobb a bal gombot tizedmásodpercenként nyomogatni mint az őrült pont mielőtt betöltene? .. ez sztem piros pont. -
Miből mennyit fogsz venni ? -
Szpecnyaz #251821 De nem egy adott tankon kell gondolkozni, hanem azon hogy mire T10ig elér, milyen skillek kellenek. -
lexlutor #251820 Minskben kezd valakinek nagyon elgurulni a gyogyszere:
"- added the possibility to shoot automatically if you keep the fire button pressed (“autofire”)"
http://ftr.wot-news.com/2013/08/21/8-8-few-more-tidbits/
A kovetkezo az autopilot lesz? mert akkor aztan mar tenyleg semmit nem kell csinalni. -
yossarianHUN #251819 Hát jó, de mondjuk T-34-85-re eszembe se jutott volna felrakni, az még így se talált volna el semmit gurulva. -
Szpecnyaz #251818 Minden meden kötelező cuccok. -
yossarianHUN #251817 Kérdés: Pershingre érdemes vertical stabilizatort, és smooth ride-ot tenni, vagy ezekkel sem lesz olyan pontos hogy menet közben lehessen lőni vele? -
ericardo #251816 Mióta vártam már erre az equipment leárazásra :) -
Lassú.
-
Szpecnyaz #251814 "50% Discount on Equipment"
Oh Fuck Yeah :D. -
"50% Discount on Equipment
Improve the performance of your vehicles by installing additional equipment for half the price!"
-
Tessellia #251812 gamescom special -
EmR3 #251811 A type59 kb. ilyen volt (fordulékonyság, célzás, pattogás) mielőtt azt a rengeteg buffot megkapta volna.
-
Bangaro #251810 Igen, nagyon jó. Én imádom -
Droughert #251809 Hétvégén fullos lett a t54-em (stocként nagyon nem szerettem), jelenleg a 100mm D10T2C-gunnal használom másikat még ki kell fejleszteni, de nem csalódtam benne. Sokan írták, hogy ha másért nem, hát ezért érdemes kihúzni az orosz med ágat. Nagyon jó vas, igazából egy morcosabb type59, nagyon jó köröket lehet vele menni.
Utolsó pár csatám eredménye:
-
yossarianHUN #251808 És kimondtad a kulcsszót. Eleve nem érdemes randomban olyan tankkal menni, amiben jelentősrészt a csapattársaidra vagy utalva. Nem véletlenül egy életképtelen vacak a T95. -
VanDaal #251807 Tudom, hogy genyóság a részemről, de még mindig jókat tudok röhögni, ha valaki ilyen kedvesen jellemzi a tettre kész és hősies tüzéreket :D
Talán egyfajta elégtételként élem meg a régi sérelmek fejében :D -
mittomén1 #251806 nem volt nerf?egyet mentem gyakorlóba az artymmal utána el is adtam.már az indulásnál éreztem hogy vmi nincs rendben.
hogy most visszajavult e azt nem tudom.de ma azon röhögtem hogy 7es arty a 6os papír td-mbe sebzett 200at
-
FosTalicskaa #251805 Persze, mert nem volt arti nerf!!! Ráadásul az utolsó peccs óta mintha vissza is javultak volna, de szerencsére a sok Clyde-béka már eladta a zöldkártya nélküli gépjárművét szóval egyelőre még nincsenek annyira sokan. + amilyen gyors észjárásúak ezek a fajta emberállatok egyhamar nem is fognak rájönni, hogy az új célzással együtt most még jobban tarolhatnának mint valaha. -
Bangaro #251804 Az én hősöm, egyfolytában lőtte amit spotoltam.... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nyitottam egy malátaszörpöt, itt az idő érzem.
-
Nem, ez a HUNS hatás. 
-
mittomén1 #251802 ahhoz képest hogy rossz mennyien játszanak vele.és érdekes mindig eltalál nagyobb szinten.7ig viszonylag pontatlan 7es arty lövését 6os tankkal simán túl élem.8tól felfelé mindig talál és üt is rendesen. -
mittomén1 #251801 igen.engem utál az mm van belőle bőven.azok is szétlőnek mert hatalmas célpont vagyok. egyébként nem magamban keresem a hibát.15-2es csapatokon nem lehet segíteni.majd ha 2,33 helyett 233 lesz a rof-om akkor az én hibám lesz ha nem nyerek.jgpze100 nagyon támogatás igényes tank amiből annyi noob közt semmi nem jut.füstőlö,lángoló roncsok nem sokat segítenek. -
VanDaal #251800 Én napi egynél azért többször, de szerencsére ez még mindig messze van a zavaró mennyiségtől. Épp ezért is írtam érdekesség gyanánt, mert hála a magasságos Serbnek, ez már elég ritkának számít :)
Csak azon mosolyogtam, hogy a további nerf felvetésére mind elkezdett visítani, hogy milyen nagyon rossz már így is, meg szenvedés, meg minden, de azért erőltetik :D
Mint a viccben az egerek a borsot: sírnak, de azért eszik :D -
Okmyx #251799 Nem, kis tierben ha artyzok (T3-4) nem ritka a 4-4 arty illetve van még néha 5-5 arty is. -
Szpecnyaz #251798 Én speciel max napi 1x látok olyat hogy 3 arty/oldal. Lehet csak én vagyok szerencsés?